Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157456 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hayır oynatamaz necip sağ stoper oynayamaz sol stoper olsa necip bir tercihdir.
sonuçta marcelo oynamadı yerine mitrovic oynadı.
Necip solakmiydi :alala:

Gecen sezon Marcelonun yokluğunda Tosicle beraber oynamisti tandemde Sag stoperde
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Herkes sol stoper transfer edilmesini beklediği için o yanılgıya düştü. Artık hepimiz Hoca'yı tanıyoruz . Hoca sol stopere sağ ayaklı bir stoperin gelmesine şiddetle karşı. Bunda da aslında haklı. Sol ayakla yapılacak işleri sağ ayakla yapabilmek çok daha zor.
daha alındığı zaman söyledik marcelonun yedeği diye ama
insanlar yanılgıya düşmeye çok meraklı hala konuşan var gördüğün gibi
neden oynamıyor boşuna alındı diye. :)
oğuzhanı aldık neden boşuna almışız forma şansı vermiyormuşuz adam 19 yaşında
şampiyonluğa oynayan bir takıma direk oyuncu olarak alındığını düşünmek için
nasıl bir beyine sahip olmak gerekiyor alt yapıda bir pişsin olursa kıvamına geldikten sonra a takıma
transfer olur Beşiktaş a takımı formasını giymek o kadar kolaymı. alt yapıya transfer yapılmaz diye bir kuralmı var :alala:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu adam her türlü elde tutulmalı ama oynamalıda nasıl olcak bilmiyorum dünyada ortasaha ortasında oynayıp Tolgay gibi dribbling yapabilen çok nadir oyuncu var.

Çevrimdışı Zafer55

lüks değil devre arası iki stoper alınacaktı mitrovic alındı birde rakitsky uğraşıldı o alınamayınca
yaz transferine bırakıldı sol stoper. sol stoper bulmak çok zor ha dedinmi alamıyorsun birde oldukça
pahalılar marceloda şansımız yaver gitti yoksa o seviyeyi bile 7-8 M dan aşağı alamazsın. mitrovic marcelo gibi bir stoperin varsa yedeği
olarak gayet iyi seviyede bir seçenektir daha kötüsüyle yola çıkamazsın daha iyisinide kulübede tutamazsın
ideal bir transfer bence şimdi as kadro için bir sol stoper şart. bunu başarabildikleri an özlenen defans tandemi tamamlanmış olur.
Düşündüm ve hak verdim.
Beni yanıltan durum Marcelonun  1.5 m€ ya alınmış olması.Oysa bakınca Marcelo 7-8 m€ luk bir stoper ve yedeğinin de 4-4.5 m€ luk olması da makul.Ayrıca devre arası sol stoper için uğraşıldığını da kaçırmışım.iyi bir sol stoper alınırsa tosic ile beraber güven veren taş gibi bir tandem olur.Gönlüm tosic yerine Atınç diyor(evlat kontenjanı) ama şu an Tosic daha fazla güven veriyor.Bu arada Ersanın akibietini de çok merak ediyorum.

atınç son haftalar her formayı giyişte hakkını verdi. insanlar önce ön yargılarını bıraksın
sonra değerlendirsin burunlarının önünde olan şeyi görmeyi reddedip sosyal medyadaki ergen tayfasının peşinde gidiyorlar.
bir güruh var sadece transfer görmek için takım tutuyor. tek istedikleri şey transfer kadron dünyanın en iyi oyuncularından
kurulu olsa bunlar gene gömecek birilerini bulur.
Bazen yorumlara bakıyorum ben başka bir maçmı izledim diyorum :alala:
Kesinlikle katılıyorum @Necmi abi

Atinca karsi ciddi bir on yargi var , Bence de oynadığı her macta formanin hakkini verdi , Cok kritik ve hayati müdahaleleri var :tabe:

Mesela Gecen sene ayagi kotuydu onu düzeltmiş isabetli yerden ve havadan uzun pas atabiliyor..

Çevrimdışı mylife1903

Ben Marcelo'yu da yeterli buluyorum Yunus Emre. Konu Mitrovic'ten açıldığı için onun üzerinden yorum yapıyorum . Marcelo nispeten  ayağı düzgün ve geriden oyun kurabilen bir stoper ama Mitrovic bu konuda Marcelo'ya oranla daha komple bir stoper. Marcelo'nun da Mitrovic'ten daha iyi olduğu özellikleri var .
Mitrovic eldekilerin hepsinden daha iyi stoper ama o da azicik bombaci. Hava toplarinda eksigi var ama bunun yaninda iyi sezgileri, iyi ofsayt kontrolu var. ayrica futbol bilgisi de oldukca iyi.
Cok yaziyorum ama hic anlatamiyorum herhalde.
Aplani gomez olan adamin bplani damdonsa orda buyuk problem vardir, diye

Fazlaca oyuncu isimlerine odaklaniyoruz.
Sene basinda burdan cok sinerji yapiyoruz ya oyuzden aleksiz gitmesin diye tek basima don kilot bogustum. Ismael gibi birine aleksiz gibi bir stoperi kurban ettik.

Aleksiz eldeki stoperlerin mitrovic dahil hepsinden farkli profildeydi, bek de oynayabilen, uclude de oynayabilen, besli savunmada da oynayabilen ayaklari duzgun, sert, hizli ve hamleli bir stoperdi. Sakar ve bombaciydi zaten sakar ve bombaci olmasa alavesde oynamaz daha iyi takimlarda oynardi.

Anlatmak istedigim planlamanin yanlis oldugu. Tut iste aleksizi elinde gardasim. Millsevici de tut stoper lazimsa.
Sen gidip yangindan mal kacirir gibi 4.2 yi baglarsAn adama taraftar tepki koyar gayet normal. Boykoya 3.5 mitroya 4.2 bunlara bu parayi verene kadar etoyu alsaydin iste.
Askerden gelmis gibi beklere saldirdik ismail sonrasi. Caner adriyano beck gg bizim seviyemiz icin oldukca luks. Ayni sekil stoperlere saldiriyoruz.
Alabiliyorsan raketciyi al, bokettiyi al falan kompaniyi mangalayi zorla ama alamiyorsan da gidip yatirim transferi falan islerine girme. Butun almanya salakti bu mitrovici birakti orda bu yasina kadar biz bulduk aldik, super.
Alma kardesim kimseyi alma git ayagi duZgun bir santrafor al, kapat transferi.

Duduyu, riberiyi izliyormuslar. Lan riberinin neyini izliyon, riberi izlenecek adam mi, git gotune guveniyorsan al, neyine iZliyon takip ediyon adami. Sadan kalkavan selim soydan hamleleri bunlar o lorel hardi ikilisi de gider figoyu falan izlerdi sonra umbertoyu begenirdi realden falan, ulan figo izlenecek adam mi?

Bu mitrovic transferi de futbolcunun iyi kotu olmasindan bagimsiz bir besiktas klasigidir, alma kardesim sen transfer yapma, sen futbolcu izleme, sef sikat metin albayrak.

Transfer yapacaksan santrafor al, hem transfer yapiyorsun hem santrafor almiyorsun sonra param yok deme, transfer yok

Herkes sol stoper transfer edilmesini beklediği için o yanılgıya düştü. Artık hepimiz Hoca'yı tanıyoruz . Hoca sol stopere sağ ayaklı bir stoperin gelmesine şiddetle karşı. Bunda da aslında haklı. Sol ayakla yapılacak işleri sağ ayakla yapabilmek çok daha zor.
Bu da dogru abi lakin Sol ayaklı stoper sikintisi var Ciddi anlamda Butun dünyada , zaten bu yüzden bir cok sag ayakli stoper sol stopere evriliyor..

Sadece Stoper degil , Bek - Orta saha ve Forvet mevkilerinde de Solak oyuncu bullmak zor , kisaca sol ayakli adam bulmak zor az yetişiyor..

Bu nedenle de Solak oyuncular cok degerli ve bonservisleri de daha yüksek..
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2017, 19:52:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Az once yukarıda da yazdim abi Mitro gerekli bir transferdi Marcelonun yedegi yoktu cunku , Bonservisi yuksek olduğu icin bu kadar tepki oluştu , bu kadar para verilince herkes direkt 11 e monte edilmesini bekledi ama Bir cok kisi Sag stoper icin alindiginin farkında degildi , Adam sag stoper , Sol stoper degilki direkt 11 e monte edilsin

Ha derseki insanlar bir cok Sag ayakli stoper Sol stoper olarak oynayabiliyor onlar da haklı ama her sag ayakli stoper , Sol stoperde oynayamaz..
Devre arasinda 3-5 mac oynayacago supheli adama 4.2 verilir mi?
Bak babeli livirpuldan 6 milyona alsalardi devre arasi ses etmezdim, tak diye geldi tik diye ilk11

Çevrimdışı Zafer55

Yeni sezon formasi diolaaaa

Sevdim Guzel Juve Stylee :ishock: :ishock:
Formaya bakınca  gözümün önüne direk Almeida geldi.

Çevrimdışı mylife1903

atınç son haftalar her formayı giyişte hakkını verdi. insanlar önce ön yargılarını bıraksın
sonra değerlendirsin burunlarının önünde olan şeyi görmeyi reddedip sosyal medyadaki ergen tayfasının peşinde gidiyorlar.
bir güruh var sadece transfer görmek için takım tutuyor. tek istedikleri şey transfer kadron dünyanın en iyi oyuncularından
kurulu olsa bunlar gene gömecek birilerini bulur.
Bazen yorumlara bakıyorum ben başka bir maçmı izledim diyorum :alala:
@Necmi abi sen onundeki penaltiyi gormuyon ya, sigaranin dumani falan engelliyor olmasin, sis fari takalim abi sana, farim acik penaltim net!

Çevrimdışı mylife1903

Formaya bakınca  gözümün önüne direk Almeida geldi.
Almeyda falan yazmayin aman seneye buyrun santrafor, askerligini yapti geldi falan olur

Çevrimdışı mylife1903

Yahu beklenecek bisi yok. Yutup denen bir mekanizma var hop yazdim yutupa attim beyne mitrovicin 3 macini islem tamam. Stoper coplugu takim zaten. Birini koy oynasin 3 top geliyor kaleye zaten. Biri gol oluyor birini fabri kurtariyor oburu direkten donuyor. Gol olan direkten donerse sampiyon oluyoz zaten.
Hani marselo falan da barezi falan olsa tamam diyecem, onda bombaci, yaninda tosic oynuyor canli bomba, mitrovic sakar zaten ee ne kurcaliyoz orayi onu anlamiyorum, biraksin yonetim dalgalansin stoper, stoperler ile sampiyon mu olunur, gol problemimiz var bizim

Çevrimdışı ekrembaser

Yeğenim bana niye kombine almadın diye söylenirken biraz önce girdim almak için şansa bi tane buldum kombine adamın gazabından kurtuldum

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Adriano Volkanla baya Başak geçmiş :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yahu beklenecek bisi yok. Yutup denen bir mekanizma var hop yazdim yutupa attim beyne mitrovicin 3 macini islem tamam. Stoper coplugu takim zaten. Birini koy oynasin 3 top geliyor kaleye zaten. Biri gol oluyor birini fabri kurtariyor oburu direkten donuyor. Gol olan direkten donerse sampiyon oluyoz zaten.
Hani marselo falan da barezi falan olsa tamam diyecem, onda bombaci, yaninda tosic oynuyor canli bomba, mitrovic sakar zaten ee ne kurcaliyoz orayi onu anlamiyorum, biraksin yonetim dalgalansin stoper, stoperler ile sampiyon mu olunur, gol problemimiz var bizim
Savunma nasıl sadece savunmacıların sorumluğunda değilse hücum da sadece hücumcuların sorumluğunda değil. Biz takım olarak hücum ve savunma yapmasını tam beceremiyoruz ki meseleyi sadece hücumcuların , savunmacıların bireysel performansına indirgeyelim. Cenk savunma yapmaz takımın savunması ciddi açıklar verir, geriden topu düzgün çıkaramayız ofansif olarak zayıf kalırız. Takım olarak bir şeyler eksik olunca oyuncuların defoları da teker teker ortaya çıkıyor.

Oguzhanin yeri Atibanin yani

Sahada - Basket macinda - Reklamda - Yemekte her yerde yan yanalar :ok:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun da istersen kimlik no tarafını kapat sıkıntı çıkmasın senin adına  :)

Çevrimdışı mylife1903

Savunma nasıl sadece savunmacıların sorumluğunda değilse hücum da sadece hücumcuların sorumluğunda değil. Biz takım olarak hücum ve savunma yapmasını tam beceremiyoruz ki meseleyi sadece hücumcuların , savunmacıların bireysel performansına indirgeyelim. Cenk savunma yapmaz takımın savunması ciddi açıklar verir, geriden topu düzgün çıkaramayız ofansif olarak zayıf kalırız. Takım olarak bir şeyler eksik olunca oyuncuların defoları da teker teker ortaya çıkıyor.
Bizim seviyemizdeki takimlarin eksiksiz olmasi zaten mumkun degil bunu hemen kabul etmek gerekir. Bizim ligimizde geleni hasirt diye sokan bir santraforun varsa zaten basarili olursun, tek basina santrafor tabiki yetmez ama biz daha cl icin kadro kurma seviyelerine gelmedik.
Azicik bombaci stoperi oynasin takimin ama en ilerideki adami da geleni sokustursun simdilik. Gecen seneki gomez efekti.
Abunun bursaspor macindan caprazdan bombos pozisyonda mundar ettigi topu gol yapabilecek adam lazim bize. Sonra stoperdi, ortasahaydi hepsi yavas yavas belirli bir duzen icinde olusur.

Once gol

Çevrimdışı tangaz

şu maçtan sonra dahi bursaya saha kapatma verEmeyen tff bir daha kimseye saha kapatma cezası vermeyi falan aklına dahi getirmesin!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Boyle bir sey gordum az once dikkat etmek lazim :)

Facebook Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 18.354 taraftar, diğer takımların taraftarlarına +18 küfür etmekten tutuklandı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün ne güzel oldu be hem uzatmalara gitti hem Fener elendi tabi Palabıyık yokken bir şey yapamıyorlar  :lol:

Etiketler: