Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153046 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Kasımpaşa maçına gidemeyecek olan varsa finallerimin bitiş gününde maç mutlu olurum. :D Şimdiden teşekkürler.
Ben gitmedim hiç Vodafone arena'ya

Ben maça gidince ben gittim diye kaybedeceğiz korkusu yaşıyorum. Osmanlı maçına garantilersek gitmeyi düşünüyorum ama sanırım o maça da bilet bulmak imkansız olur..

😂

En son BJK Liverpool maçını gittim. Anksiyete de var biraz.. sıkıntı oluyor
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

fener derbisinde sanki bir şeyler söylemiştin Necmi abi  :evillol:

o içerideki ilk küfür, bu da deplasmandaki. necmi ağabey tabuları yıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

fener derbisinde sanki bir şeyler söylemiştin Necmi abi  :evillol:
o bireyseldi  :utan
mylife ın dediği gibi yatağa yansımamışdı :D
ama o zamanda hak etmişdi tribün dağılırken her kes küfrediyordu.
ilk gs derbisinde berabere kaldık onun yüzünden sonra fener derbisi
bu kaçıncı ama onlara bencillik derim hoşda görürüm oyun gereği
olan şeyler ama dün akşam affedilemez kesinlikle Beşiktaşdan büyük değil
Beşiktaşın formasını giymeyi hakeden oyuncuda değil

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Talisca bahsettigin gibi bir oyuncu, verdigi katkilardan daha cok uyumsuzlugu on plana cikmis bende. Yoksa bahsettigin ozelliklerin hepsi var adamda. Ayagini raket gibi kullaniyor.

Ben futbolu takim oyunu olarak irdeliyorum. Bireysel ozellikler mac kazandirir. Basariyi getiren takimdir.  Bir futbolcu istedigi kadar iyi ozelliklere sahip olsun, takimla uyusmuyorsa bir anlami yok. Seneye kiralanabilir ve takimla oynamayi ogrenerse olabilir ama 25 milyonluk risk alinacak bir futbolcu degil.

Ayrica son haftalarda gercek bir 10 numara gibi oynadigini dusunmuyorum. Takim oyunu icin son derece yetersizdi. Ozellikle top rakipteyken macin 70. dksindan sonra. Yani 90 dk ayakta kaldigi bence dogru degil.

Talisca konusunda fikirlerine katılmıyorum fizik olarak kötü değil takıma uyumsuzdu ama son haftalar gerçek
bir on numara gibi oynuyor. Talisca bu güne kadar bu takıma gelmiş en yetenekli oyuncu.
ayak kırığından uzun süre oynayamadı ve antrenmansız kaldı takıma uyumuda gecikti
onun yaşadıklarını yaşayıpta sonuca bu kadar katkı verebilen bir oyuncu biliyorsan söyle.
az asist yapıyor ama yaptığı her asist alda at türünden genç oyuncu her genç oyuncu gibi
kendini gösterme arzusu ağır basıyor buda onu ara ara bireyselliğe itiyor ama son haftalar buda
bitti daha takım oyunu oynuyor.
onu sadece duran top atıyor demek oyunu iyi izlememek demektir. sahada en hızlı oyun yönünü değiştiren oyuncu
bir anda 50-60 metre ayağa ters paslar atabiliyor.bu güne kadar oynadığımız bütün rakiplerin en çekindiği oyuncu
driplink var top sürme var çalım var mükemmel pasör muhteşem şutları var ceza sahasında hava hakimiyeti mükemmel
pas oyununu iyi oynuyor daha ne bekliyorsunuz bir oyuncuda olması gereken her şeyi mükemmel yapıyor
bu seneki tek eksiği takıma iyi uyum sağlayamaması ve sakatlık yiüzünden gücünüde kaybetmesi.
bizim bu sene kadromuzda her an skoru değiştirebilecek iki oyuncu vardı bunuda dönem dönem çok iyi yaptılar.
Talisca ve Aboubakar iki oyuncunun toplam gol katkısı bu sene 40 ve bu gollerin tamamına yakını değerli goller
hem sonuca etki eden goller. Talisca için sadece duran top demek büyük haksızlık özellikle son 4-5 haftadır
tam bir on numara gibi oynarken hatta kaç defa şut atması gerekirken bütün tribünler vur derken o pas verdi
sanırım kulağı çekilmiş her topa vurma diye son dönemler hiç vurmuyor. Artık 90 dakikada ayakta kalabiliyor
önümüzdeki sene takımda kalırsa sezon önü hazırlıkla mükemmel bir sene geçirecektir.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 19:01:06 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

dakika 18 ya sen bunu nasıl yaparsın hakem kırmızı gösterse maç gider
zaten takım zorlanıyor hakemin gram kötü niyeti olsa şampiyonluğu bırakır gelirdik
hoş kötü niyette denmez hakem hakemliğini yapsaydı akşam sezonu kapatmıştık.
biri bana şu resmi gösterse ve hakem bülo dese ben kırmızı derim direk.
Gerçi kim olsa eğer eyyam yapmıyorsa kırmızıyı çıkarırdı.

Çevrimdışı Gokhan-

zaten takım zorlanıyor hakemin gram kötü niyeti olsa şampiyonluğu bırakır gelirdik

Fotoğrafa baksak ben de kırmızı derim ama video tamamen farklı evet sinirle topa vuruyor futbolcuyla alakası yok futbolcu kendisi yapışıyor.
Kötü niyetli bir hakem olsa atabilirmiydi, atabilirdi evet ama ben bu pozisyon yüzünden asmazdım Q7'yi asacak onlarca başka şey varken  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

umarım çin 8 m euro olayı gerçektir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sarıyı gördükten sonra alkışlamasına ne demeli? Suyu ısındı artık kaynadı hatta.

Şenol Güneş Quaresma'dan çekiniyor. Oyundan alamıyor. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Oyundan çıkarken attığı triplerle hocayı sindirdi resmen.

Çevrimdışı Librarius

sadece bursamı hopluyor :alala:
dün geceden beri hoplamayan kalmadı :D

Ridvanindan Ermanina, ilkerinden Ahmetine, Serkaninindan Adulkerimine kadar Bursa'da puan birakacagimiza oylesine sartlamislar ki kendilerini, bu gerceklesmeyince cilgina donup hakemi linc ettiler. Ofkele nobetleri anca bir sonraki maca kadar sogur ama Kasimpasa maciyla birlikte yine alevlenir. Kudursunlar.  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Gokhan-

Gönlümün efendisi Abou reis 2 gol daha atarsa kariyer rekorunu kırıyormuş, geçen sene Porto'da 18 gol atmış.
Süper ligde 10 gol, Avrupa'da 6 gol Türkiye kupasında 1 gol atmış.
Oynadığı süre ve oynadığı sürede kanatlarda oynamasını göz önüne alırsak güzel istatistik bence ki bu adama Almeida muamelesi yapılıyor  :D

İsim vermiyorum isteyenler üstüne alınabilir, tartışabiliriz.
 Abou reis için ölüme giderim  :D

Çevrimiçi 38life

Gönlümün efendisi Abou reis 2 gol daha atarsa kariyer rekorunu kırıyormuş, geçen sene Porto'da 18 gol atmış.
Oynadığı süre ve oynadığı sürede kanatlarda oynamasını göz önüne alırsak güzel istatistik bence ki bu adama Almeida muamelesi yapılıyor  :D

Elimde çok acayip screenshotlar var. Çok acayip çok :D

Çevrimiçi Necmi

Fotoğrafa baksak ben de kırmızı derim ama video tamamen farklı evet sinirle topa vuruyor futbolcuyla alakası yok futbolcu kendisi yapışıyor.
Kötü niyetli bir hakem olsa atabilirmiydi, atabilirdi evet ama ben bu pozisyon yüzünden asmazdım Q7'yi asacak onlarca başka şey varken  :D

bursalı oyuncu kendi yapışsa olaydan sonra direk kendini atardı atmaması zaten olayı kurtardı.
hiç kılıf aramaya gerek yok kaldırdı ayağını  oyuncunun sırtına koydu orda bursalı oyuncu kötü niyetli değildi.

Çevrimiçi Necmi

Sarıyı gördükten sonra alkışlamasına ne demeli? Suyu ısındı artık kaynadı hatta.
o su buhar oldu dün gece :bandit: ne kaynaması

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Librarius

Talisca konusunda fikirlerine katılmıyorum fizik olarak kötü değil takıma uyumsuzdu ama son haftalar gerçek
bir on numara gibi oynuyor. Talisca bu güne kadar bu takıma gelmiş en yetenekli oyuncu.
ayak kırığından uzun süre oynayamadı ve antrenmansız kaldı takıma uyumuda gecikti
onun yaşadıklarını yaşayıpta sonuca bu kadar katkı verebilen bir oyuncu biliyorsan söyle.
az asist yapıyor ama yaptığı her asist alda at türünden genç oyuncu her genç oyuncu gibi
kendini gösterme arzusu ağır basıyor buda onu ara ara bireyselliğe itiyor ama son haftalar buda
bitti daha takım oyunu oynuyor.
onu sadece duran top atıyor demek oyunu iyi izlememek demektir. sahada en hızlı oyun yönünü değiştiren oyuncu
bir anda 50-60 metre ayağa ters paslar atabiliyor.bu güne kadar oynadığımız bütün rakiplerin en çekindiği oyuncu
driplink var top sürme var çalım var mükemmel pasör muhteşem şutları var ceza sahasında hava hakimiyeti mükemmel
pas oyununu iyi oynuyor daha ne bekliyorsunuz bir oyuncuda olması gereken her şeyi mükemmel yapıyor
bu seneki tek eksiği takıma iyi uyum sağlayamaması ve sakatlık yiüzünden gücünüde kaybetmesi.
bizim bu sene kadromuzda her an skoru değiştirebilecek iki oyuncu vardı bunuda dönem dönem çok iyi yaptılar.
Talisca ve Aboubakar iki oyuncunun toplam gol katkısı bu sene 40 ve bu gollerin tamamına yakını değerli goller
hem sonuca etki eden goller. Talisca için sadece duran top demek büyük haksızlık özellikle son 4-5 haftadır
tam bir on numara gibi oynarken hatta kaç defa şut atması gerekirken bütün tribünler vur derken o pas verdi
sanırım kulağı çekilmiş her topa vurma diye son dönemler hiç vurmuyor. Artık 90 dakikada ayakta kalabiliyor
önümüzdeki sene takımda kalırsa sezon önü hazırlıkla mükemmel bir sene geçirecektir.

Ben kisaca ozetleyeyim: Talisca'si olan bir adim ondedir. 

Fakat arkadasimizi anliyorum. O daha cok Sosa'li ortasahamizi ozluyor. Evet o da guzel bir ortasahaydi. Fakat Talisca sadece kucuk maclarda degil buyuk maclarda da skora etki ediyor. Ara pasi derken biraz da oynadigi forvete gore degerlendirmek lazim. Mesela Gencler ve TS macinda Cenk'e al da at 2 super ara pasi verdi ama gol olmadi. Yine Olympiakos macinda Cenk'e cok guzel ara pas cikardi ve gol oldu. Seneye cok daha verimli olacaktir. Suan ortasahamiza bir takviye olacaksa Atiba'nin pozsiyonu icin olabilir yoksa baska bir takviye su asama da cok elzem gorunmuyor.

Çevrimdışı guti10

Cengiz Ünder Trabzon deplasmanında cezalıymış.
Haftaya şampiyonuz inşallah.

Çevrimdışı Gokhan-

Elimde çok acayip screenshotlar var. Çok acayip çok :D

Ahahaha gerek yok öyle şeylere ya, bu adamın sevilmemesi imkansız bana göre de millet aldığı paraya takık durumda.
Ama bence Avrupa performansı parasını amorti etti, belki eleştiren abilerin, arkadaşların dediği gibi çok iyi bir bitirici olamayacak ama o çok iyi bitirici dedikleri adamlardan daha fazla oyun katkısı ve bunun yanında gol ve asist katkısı yapacağını da düşünüyorum.

Çok yersiz ve Abou'nun hak etmediği gömülerde olmadı değil screen aldıklarını tahmin edebiliyorum :)

Çevrimiçi Necmi

o içerideki ilk küfür, bu da deplasmandaki. necmi ağabey tabuları yıkıyor.
mehmet ali yanlış duymuşdur fenere etmişimdir eğer ettiysem
olay akışı adrenalin yüklenmişim hiç bir şey hatırlamıyorum kısmi delilik
diyelim :bandit:

Çevrimdışı Librarius

yok o pozisyonda sinirle topu tribünlere vuruyor ayak havada değil kalkması içinde bir sebep yok
bilinçli olarak kaldırıp rakibin sırtına koyuyor ben pozisyonu defalarca izledim hep bir oyuncu böyle hainlik yapmaz
dedim ama resmen bilinçli yapıyor bunu sadece o değilki hakemin sarısından sonra alkış tutmasıda
aslında beni oyundan at demektir. Dün quaresma kendini attırmaya çalıştı ve bunu bülonun yönettiği
maçta yaptı. Bundan sonra kimse hakemler Beşiktaşı doğruyor falan demesin o maç ben hakem olsam quaresmayı atardım.
maç boyunca yaptığı tek doğru yok sürekli kırmızıya oynadı. En büyük hatada ona 86 dakika tahammül eden hocanındır.
biz baştan sona on kişi oynadık kim girerse girsin ondan çok daha fazla katkı verecekti.
bunun yaptıkları ilk değilki ama akşam gerçekten bardağı taşırdı.

Simdi bazi arkadaslar cikip yine sukadar orta yapti, trivelasini kaleci zor cikardi, asirtmasi direkten dondu der. Tamam da sonuc: kocaman bir sifir. Takimdan ayri takiliyor, musait arkadasi varken pas yerine 3 kisinin arasina dalmayi tercih ediyor, topu kaptirinca tekme atiyor. Bazi arkadaslar henuz farkinda degil ama dun bir sezonluk emegi cope atacakti ki hakem korktu vermedi. Hicbir oyuncuyu Besiktas'in onune koymayin. Seneye takimda kalirsa cok buyuk bir soruna donusecektir, huzursuzluk kaynagi olacaktir.

Dun bir pozisyon vardi mesela. Takim kontraya cikiyor buna cok guzel bir pas atildi ama beyimiz acik ara ofsaytmis. Yahu takimin baski yerken sen nasil oralarda geziniyorsun? Insan biraz utanir kendi yari sahasina girer orda bekler.

Reyiz dakika başına gole katkıda sanırım takımda bir numarada. Bazılarını kendisi almasına rağmen hiç penaltı kullanmadı. Dediğin gibi kanatta oynadı, gol atsa bile oyundan alındı vs.. Buna rağmen maşallahı var. Kalmazsa çok üzülürüm.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gerçekten inanıyormusun :alala:
tabii ki hayır ama inanmak istiyorum Necmi abi  :D :D

Çevrimiçi 38life

Ahahaha gerek yok öyle şeylere ya, bu adamın sevilmemesi imkansız bana göre de millet aldığı paraya takık durumda.
Ama bence Avrupa performansı parasını amorti etti, belki eleştiren abilerin, arkadaşların dediği gibi çok iyi bir bitirici olamayacak ama o çok iyi bitirici dedikleri adamlardan daha fazla oyun katkısı ve bunun yanında gol ve asist katkısı yapacağını da düşünüyorum.

Çok yersiz ve Abou'nun hak etmediği gömülerde olmadı değil screen aldıklarını tahmin edebiliyorum :)

Yok zaten paylaşmıcam tabii ki :) İlk dönem çok acayip şeyler söylenmişti. Ben de ileride kıymetleneceğini bildiğim için o mesajları ölümsüzleştirmek istemiştim.  :)

Etiketler: