Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162650 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Cenkin gol kralı olma ihtimali kalmadı. İyi oldu.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Mustafa Beşiktaş'ta tutanamayacağını biliyor o kadar da aptal değil, Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusu olduğu ilk fırsatta yollanacağı, zaten her sene bir şekilde yollanmaya çalıştığı gerçeğini değiştirmez. Topunu oynuyor oynasın çok da sevinsin, Başakşehirle şampiyon olabileceğine inanıyor demek ki.

Şampiyon Beşiktaş gerisi traş.
Her sene yollanmaya mı çalışılıyor? Daha geçen sezon öncesi sözleşme yenilendi adamla. Adam yattı yattı yattı sonra sözleşme yeniledik. Ve gönderilmeye mı çalışılıyor ? İlginç.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Size Şampiyonluğun resmini gösteriyorum.  :bandit:

Çevrimdışı İhsan

Bize karşı attı. Onun attığı gol bizim belki de şampiyon olmamızı engelleyebilir. Bak İlhan Mansız 2005 yılında Gs'nin 29, fb'nin 27 puan gerisinde bitirdiğimiz sezonda Ankaragücü forması ile bize bir gol attı ve sevinmedi. Üstelik İlhan Mansız Ankaragücünün bonservisli futbolcusuydu. Ve daha da ötesi İlhan Mansız Beşiktaştan zorla, kötü bir şekilde gönderilmişti. Buna rağmen sevinmedi o gole. Ve o golü Beşiktaşa karşı atması çok da önemli dğeildi zira 11.ci haftaydı ve zaten o sezondan bi cacık olmayacağı daha o haftada belli olmuştu. Pektemek ise bizim sözleşmeli futbolcumuz. Başakşehirde kiralık oynuyor, ve şampiyonluk haftalarında gol atıyor, atsın, atacak tabii. Ama herkesten daha fazla o seviniyor! Sanki Beşiktaşa bir düşmanlık beslercesine. Halbuki yan gelip yattı burada yıllarca ve bu kulüp ona parasını ödedi, sahip çıktı, sözleşme yeniledi. Hatta şuan Başakşehirde oynayan Pektemeğin maaşının yarısını biz ödüyoruz bilmiyorum haberiniz var mı? Yıllarca yan gelip yatmasına rağmen sahip çıktığımız ve hala şimdi de maaşının yarısını ödediğimiz futbolcu belki de bizi şampiyonluktan edecek bir gol atıyor ve ölümüne seviniyor. Başakşehir takımında en çok hırsı o yapıyor. Biz kimseye şike yapsın demiyoruz. tam tersi biraz ahlaklı ve vefalı olsun diyoruz!

İlhan Mansız Ankaragücü maçında bize gol attığında İnönü tribünleri onu alkışladı. skor 1-1 olmasına rağmen... Mustafa Pektemek ise bu saatten sonra inönüye çıktığı zaman alacağı tek şey alkış değil ıslık olacaktır.

1. ıslıklıyarak gönderdik pektemeki.
2. bize karşı gol atmadı.
3. Sevinci ile beni rencide etmedi.
4. İlhan Mansız başka takıma gol atarak ankaragücünü şampiyon yapsaydı çok sevinirdi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

1. ıslıklıyarak gönderdik pektemeki.
2. bize karşı gol atmadı.
3. Sevinci ile beni rencide etmedi.
4. İlhan Mansız başka takıma gol atarak ankaragücünü şampiyon yapsaydı çok sevinirdi.

Varsayım üzerine konuşuyorsun, seni rencide edip etmemesi de konumuz değil. Bize karşı gol atmaktan daha daha fazla bizi zarara sokan birşey yaptı. Bunları zaten mesajımda anlatmışım, dönüp aynı şeyleri yazıyorsun.

Çevrimdışı İhsan

Varsayım üzerine konuşuyorsun, seni rencide edip etmemesi de konumuz değil. Bize karşı gol atmaktan daha daha fazla bizi zarara sokan birşey yaptı. Bunları zaten mesajımda anlatmışım, dönüp aynı şeyleri yazıyorsun.

Hayır anlatmamıştın. Islıyarak gönderdiğimizi anlatmamıştın. Unutmyalım, O istemiyordu biz zorla gönderdik.
Bu durumda hata (eğer hata varsa) kimde? Biz zorla rakibe gönderdik diye hata bizde o zaman. Forvetin gol atmamasını mı beklemeliydik? Gol atınca sevinmemesinimi ?
Bizi zarara soktu diyorsun? bunun için golmü atmamalıydı ? Pektemek golu Beşiktaşı zarara sokmak için atmadı, Başak için attı.
Kaldıki şampiyonluk umudunu canlı tutmak için attığı kritik bir gole sevinmeyecektide hangisine sevinecekti?

Bu durumu bize atılan bir Ilhan golü ile nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum.

Babel kasımpaşaya karşı gol atıp bizi şampiyon yaparsa sevinmemeli mi yani ?
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2017, 21:58:27 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Size Şampiyonluğun resmini gösteriyorum.  :bandit:

Inşallah sakatlığını atlatmıştır.
Onun sakinliğine ihtiyacımız olacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Hayır anlatmamıştın. Islıyarak gönderdiğimizi anlatmamıştın. Unutmyalım, O istemiyordu biz zorla gönderdik.
Bu durumda hata (eğer hata varsa) kimde? Biz zorla rakibe gönderdik diye hata bizde o zaman. Forvetin gol atmamasını mı beklemeliydik? Gol atınca sevinmemesinimi ?
Bizi zarara soktu diyorsun? bunun için golmü atmamalıydı ? Pektemek golu Beşiktaşı zarara sokmak için atmadı, Başak için attı.
Kaldıki şampiyonluk umudunu canlı tutmak için attığı kritik bir gole sevinmeyecektide hangisine sevinecekti?

Bu durumu bize atılan bir Ilhan golü ile nasıl kıyaslıyorsun anlamıyorum.

Babel kasımpaşaya karşı gol atıp bizi şampiyon yaparsa sevinmemeli mi yani ?

Bir kulüp sadece taraftardan, hatta taraftarın bir kısmından mı oluşuyor? Mesela Beşiktaş şampiyon olduğunda şampiyon olan taraftar mıdır kulüp müdür? Oyüzden bu konunun ıslıklamayla falan bir alakası yok.

Diğer söylediğin şeylere zaten cevap verdim tekrara düşüp vakit kaybetmek istemiyorum. bana katılmak zorunda değilsin. yazdıklarım gayet açık. Hele ki babel örneğini verdikten sonra diyecek birşey bulamıyorum. Babel ile Kasımpaşa arasındaki bağ nedir?

Çevrimdışı Zafer55

Her futbolcu gol atınca sevinir.Kimisi özel durumlarda bu sevincini saklar.Kimisi saklamaz/saklayamaz.Pektemeğin özel bir durumu yoktu bana göre.Gol attığı takım küme düşmedi yada golü bize atmadı zira.Mustafanın başaka çok da fazla katkı verdiğini de düşünmüyorum.Ayrıca vermiş olmasını da tercih ederdim.Böylece belki seneye parasının tamamını başak verirdi yada ömerin yerine mustafa yı yazardık kadroya tr de yetişmiş oyuncu kontenjanından.

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bir kulüp sadece taraftardan, hatta taraftarın bir kısmından mı oluşuyor? Mesela Beşiktaş şampiyon olduğunda şampiyon olan taraftar mıdır kulüp müdür? Oyüzden bu konunun ıslıklamayla falan bir alakası yok.

Diğer söylediğin şeylere zaten cevap verdim tekrara düşüp vakit kaybetmek istemiyorum. bana katılmak zorunda değilsin. yazdıklarım gayet açık. Hele ki babel örneğini verdikten sonra diyecek birşey bulamıyorum. Babel ile Kasımpaşa arasındaki bağ nedir?

Dalga mı geçiyorsun yoksa Babelin Kasımpaşada oynadığınımı bilmiyorsun?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

akhisar bursayi 5 ledi antebi 6 ladı şimdide osmanlıyı 4 ledi. Oynayacağımız takımlar akhisardan en az 4 yedi. Bir zahmet hepsini yenelim

Alıntı
Arada kasımpaşaya da 2 tane yapıştırmışlar.Akhisarın toplamda 17 gol atarak sırayla yendiği 4 takımla aynı sırayla maçımız var.Akhisarın dizilişi ve taktiğiyle mi çıksak 😀

Çevrimdışı İhsan

Her futbolcu gol atınca sevinir.Kimisi özel durumlarda bu sevincini saklar.Kimisi saklamaz/saklayamaz.Pektemeğin özel bir durumu yoktu bana göre.Gol attığı takım küme düşmedi yada golü bize atmadı zira.Mustafanın başaka çok da fazla katkı verdiğini de düşünmüyorum.Ayrıca vermiş olmasını da tercih ederdim.Böylece belki seneye parasının tamamını başak verirdi yada ömerin yerine mustafa yı yazardık kadroya tr de yetişmiş oyuncu kontenjanından.

Biz buna hazır değiliz maalesef. Pektemek ağzıyla kuş tutsa mümkün olmaz.
Bizim taraftarlar taktımı birisini kafaya ana avrat küfrediliyor. Pektemek ve Olcay küfürlerden dolayı kaybettik.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Rasim

Bizim taraftarlar taktımı birisini kafaya ana avrat küfrediliyor. Pektemek ve Olcay küfürlerden dolayı kaybettik.
iyiki kaybetmisiz pektemegi bizden uzak dursunda cehenneme kadar yolu var :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı taner37

Arada kasımpaşaya da 2 tane yapıştırmışlar.Akhisarın toplamda 17 gol atarak sırayla yendiği 4 takımla aynı sırayla maçımız var.Akhisarın dizilişi ve taktiğiyle mi çıksak 😀
Akhisar küme düşecekti bir ara ne ara yükseldi böyle anlamadım.. Helal olsun ama kolay iş değil..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mavi Tuna

Beşiktaş'ın oyuncusu kiralık gittiği kulüpte çıkıp aslan gibi oynayacak mücadelede edecek, gol atacak attığı gole sevinecek belki attığı golle takımı şampiyon olacak buna da ayrıca sevinecek bunu niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olcay ile Pektemek'i aynı kategoriye sokmamalı , karşılaştırmamalıyız. Pektemek profesyonel bir futbolcudur. Pektemek konjonktürden faydalanmış ,1.5 milyon avroluk sözleşmeyi almayı başarmıştır. Beşiktaş'ta bir daha önüne böyle bir fırsat sunulmayacağının farkında . Çıkarları gereği Başakşehir'de iyi bir performans sergileyip önünü görebilmeli yine milyon avroluk sözleşmelere imza atabilmeli Sayın Pektemek. Onu bundan dolayı suçlayamayız. Yine de Olcay ile karşılaştırıp Olcay'a ayıp etmeyelim. Olcay ile Beşiktaş arasındaki bağ daha derindir ve kopmayacaktır.

Çevrimdışı 38life

Dalga mı geçiyorsun yoksa Babelin Kasımpaşada oynadığınımı bilmiyorsun?

Arkadaşım Babel Kasımpaşada 1 sene oynadı, adam türk bile değil, büyük takımlarda oynamış gelmiş Kasımpaşada 1 sene oynamış ne aidiyeti olabilir?

Neyse kardeşim sen haklısın. Uzattıkça uzatmanın bir anlamı yok. Sen haklısın.

Çevrimdışı 38life

Akhisar küme düşecekti bir ara ne ara yükseldi böyle anlamadım.. Helal olsun ama kolay iş değil..

Okan Buruk geldiğinden beri keskin bi yükseliş var Akhisarda.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın oyuncusu kiralık gittiği kulüpte çıkıp aslan gibi oynayacak mücadelede edecek, gol atacak attığı gole sevinecek belki attığı golle takımı şampiyon olacak buna da ayrıca sevinecek bunu niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum.

Beşiktaşın milyon euro'larını hiçbirşey yapmadan cebe indirip, hala da indirmeye devam ederken Beşiktaşa karşı kin gütmesi sizi rahatsız etmiyorsa bu sizin bakış açısınız. Saygı duyarım. Ama benim bakış açım da bu şekilde...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Beşiktaşın milyon euro'larını hiçbirşey yapmadan cebe indirip, hala da indirmeye devam ederken Beşiktaşa karşı kin gütmesi sizi rahatsız etmiyorsa bu sizin bakış açısınız. Saygı duyarım. Ama benim bakış açım da bu şekilde...
Beşiktaş'ın milyon eurolarını adama vermişiz sözleşme ile sonra adamı istmemişiz ki haklıyız, taraftar istemiyor, hoca istemiyor adamı kiralık olarak göndermişiz ne yapacak bu adam, kendini yeniden göstermek zorunda. Belki Beşiktaş'a kızgın... Belki adam da aidiyet duygusu yok. Gol de atacak, sevincek de, belki şampiyon da yapacak, iyi oynasın adam gibi oynasın adam gibi sevinsin. Herkesin kendi bakış açısı tabi ki...

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ın milyon eurolarını adama vermişiz sözleşme ile sonra adamı istmemişiz ki haklıyız, taraftar istemiyor, hoca istemiyor adamı kiralık olarak göndermişiz ne yapacak bu adam, kendini yeniden göstermek zorunda. Belki Beşiktaş'a kızgın... Belki adam da aidiyet duygusu yok. Gol de atacak, sevincek de, belki şampiyon da yapacak, iyi oynasın adam gibi oynasın adam gibi sevinsin. Herkesin kendi bakış açısı tabi ki...

tamam "Gol de atacak, sevincek de, belki şampiyon da yapacak" ben de böyle konuşacağım.

Çevrimiçi tolga1903

Silah mı dayadı pektemek yöneticilerin başına sözleşmemi uzatın diye? Uzatmasaydık burda suçlu pektemek mi hala daha sözleşmesini uzatan yönetim mi? Beşiktaş'ın milyonlarini haksız yere cebe indiren tek adam pektemek değil kusura bakma. Sevinecek tabi takımıyla şampiyonluğa ortak oldu. Biz içeriye ajan gondermedik futbolcu gönderdik profesyonel bu adamlar iyi es kaza şampiyon olursa başaksehir otursun ağlasın bide pektemek kupa alırken uyar mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: