Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167863 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

BJK passosu ile Gençlerbirliğini desteklemeye gitmeyi düşünüyorum olur mu BJK passosu ile bilmiyorum. Başakcity 3-4 atarsa da moralim bozulur kötü olurum diye korkuyorum. 😂

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanılıyorsun tartışmasız bülodur eyyamcının kıralı bu sene hariç daha bizim eyyam
yapmadan bir maçımızı yönettiğini bilmem
o biliniyor zaten alenen yapıyor Necmi abi, Cüneyt hissettirmeden ince ince yapıyor.

Çevrimdışı tangaz

o biliniyor zaten alenen yapıyor Necmi abi, Cüneyt hissettirmeden ince ince yapıyor.

cücü mü hissettirmiyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı taner37

İçimdeki huzursuzluk şampiyon olmadan geçmeyecek. Kafamda türlü türlü seneryolar kuruyorum :D

Başakcity nin maçları gençler (Özat) Adana (küme düştü) Trabzon ve Kayseri maçları.

Ümit Özat ne yapacağı belli olmaz. Adana küme düştü. Trabzonspor zorlar. Kayseri de kümede kalmayı garantilerse son maç rahat kasmaz..

Bizim Bursa Antep Kasımpaşa Osmanlı

Bursa alırız

Antep küme düşerse rahat o maça kadar rahat

Kasımpaşa ve Osmanlı..

Malum Başakcity in bağları Kasımpaşa ya dolaylı olarak da Osmanlı ya kadar uzanıyor.. ekstra motivasyonlu oynayabilirler. Ha biz kendi oyunumuzu oynarsak ve gol atınca geri çekilmezsek zaten sıkıntı olmaz kazanırız da işte insan kafasında senaryo üretiyor.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı atakan eraslan

@Necmi abi hakem konuşmayalım haklısın , maça konsantre olalım haklısın , ama konsantrasyon sadece takım sahada oynasın hata yapmasın dalıp gitmesin değil, temkinli olmak da konsantrasyondur onu anlatmaya çalışıorum ben önceki mesajlarımda. herkes işini iyi yapsın , mhk ve tff dahil. Taliscaya 1 maç o kadar baskıya rağmen 1 maç verildi ise tamamdır birileri de gereğini yapmaya çalışmış dedim ben de senin gibi. Ama bunun karşısında halen en kritik son virajda üst üste bizim en belalımız hakemler veriliyor ise bülo,cüno,fırat,pala gibi , o mhk üzerinde de gereğinin yapılmaya çalışılması lazım. Bu da maç konsantrasyonunun bir parçasıdır. Şampiyonlar liginde bile takımlar eşleştiğinde lobiler başlıyor o maça şu hakem verilmesin diye kapalı kapılar ardında kimler kimleri mıncıklıyor. Sen Deniz Aytekinin bidaha PSG nin zorlu kritik bir maçına verileceğini düşünüyormusun 6-1 den sonra. Biz yoksa tabiki ilk önce takımımıza güveneceğiz , kimsenin bundan bir şüphesi yok. Beşiktaşlı olarak hakemle maç alalım, en kral hakem gelsin de bize yakın çalsın düdükleri hep diyen yokki burda.

Çevrimiçi Samet Demir

cücü mü hissettirmiyor  :alala:
Ben hissediyorum...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hakem konuşmaya devam edersek 15. Şampiyonluk avuçlarımızdan kaçıp gidecek .
Maça odaklanalım maça . Bakın bursa cok ıyı hazırlanıyo tribünler Ankaragücü denen hıyarlarla dolduracaklar.
B.şehir maçı gibi olmasın....

Çevrimdışı onur_U

Maça odaklanalım maça . Bakın bursa cok ıyı hazırlanıyo tribünler Ankaragücü denen hıyarlarla dolduracaklar.

Evet fazlasıyla hakem odaklıyız. ben hakemden daha çok ileride pozisyonları laubalilik yüzünden bir bir harcayanlardan ve geride kale dahil amatör hatalar yapanlardan daha çok korkuyorum  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Evet fazlasıyla hakem odaklıyız. ben hakemden daha çok ileride pozisyonları laubalilik yüzünden bir bir harcayanlardan ve geride kale dahil amatör hatalar yapanlardan daha çok korkuyorum  :bandit:

Hakemler zaten bize art niyetli onu kabul ediyoruz ama biz Q7 ile 3-0 , 4-0 bitecek maçı beraberlik olarak veriyorsak hakemden önce kendimizi konuşmamız lazım neyse olan ile ölene çare yoktur. Gecti gitti bitti.

Şimdi önümüze bakmamız lazım...

Çevrimdışı atakan eraslan

Gariban ankaragücü de süperlig maçında kendini gösterecek yer bulaminca yamanmanın dibine vurdu iyice. Gelsinler bakalım. takımı rezil olan kendini unutturmamak için böyle yollara da sapabiliyor. Demin konuştuğumuz büyüklük meselesi tam da böyle bir konu işte. alttan taraftardan tazyik var ama camia küçük güçsüz bi camia, iş bilir lider yönetici çıkaramayan bi camia olunca ne olsa boş kupa mupa (misal gs de Dursundan gayrısını bulup koyamadı oraya işte,stadını tutamadı m.köy de ,büyüklük bu tip meselelerin içinde gizli). gider başka takımın tribününde kendini hatırlatmaya çalışırsın işte , yazık.. ego yarıştırmaya çalıştığınız takım ''BEŞİKTAŞ ULAN!''

Çevrimdışı benyv-

Doğru hakemi bırakıp maça odaklanmamız gerekiyor fakat asıl iş hocadan da ziyade futbolculara düşecek bu maçta. Bu kadar kötü durumdaki bir takımı yenemezsek, hiçbir bahane üretilemez. BaşakCity bir sürpriz olmazsa 4'te 3 yapar diyorum. Bizim de en az 4'te 3 yapmamız gerekiyor ve yapacağız. İşimiz çok da zor değil.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Doğru hakemi bırakıp maça odaklanmamız gerekiyor fakat asıl iş hocadan da ziyade futbolculara düşecek bu maçta. Bu kadar kötü durumdaki bir takımı yenemezsek, hiçbir bahane üretilemez. BaşakCity bir sürpriz olmazsa 4'te 3 yapar diyorum. Bizim de en az 4'te 3 yapmamız gerekiyor ve yapacağız. İşimiz çok da zor değil.

Hakem+Başakı artık kenara koyuyoruz. Biz BÜYÜK BEŞİKTAŞ'ız gecen yıl yaptık arkamızda şikeciler vardı.

Önümüzde sadece normal takımlarla 360 Dakika var. Her birini final gibi oynayıp alıcaz bu kadar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sergen Yalçın: "Sergen, Hagi ve Alex futbol oynarken koşmuyordu deniliyor. Bu üçlü arasında en az koşan Hagi, en çok koşan bendim."

Sergen Yalçın: "Cengiz Ünder iyi futbolcu olacak ama yıldız bir futbolcu olamaz. Yıldız olmak farklı bir şey. Talisca, Messi, Alex gibi..."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı El Nino

@Necmi Abi biz Oğuzhan'ı bu sene satarsak eğer Arsenal ile yapılan anlaşmada %25 pay verilmesi durumu halen geçerliliğini koruyor mu?

Çevrimdışı Kalyoncu

@Necmi Abi biz Oğuzhan'ı bu sene satarsak eğer Arsenal ile yapılan anlaşmada %25 pay verilmesi durumu halen geçerliliğini koruyor mu?
Evet. Ne zaman satarsak o parayı ödemek zorundayız.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

öyle bir anlaşma olduğunu bilmiyorum diğer taraftan ozi yi kim alırki :alala:
ilerleyeceğine düşüyor performansı. futbol oynamaktan çok sahada başka şeylerin peşinde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

öyle bir anlaşma olduğunu bilmiyorum diğer taraftan ozi yi kim alırki :alala:
ilerleyeceğine düşüyor performansı. futbol oynamaktan çok sahada başka şeylerin peşinde
derbide kötü değildi, taliscanın sahada olması  onun performansını düşürüyor. aslında yaptığı asist sayısı 10 15 arasında olurdu, adamlar bitiremiyorsa Oğuzhan ne yapsın @Necmi abi.

Çevrimdışı Kalyoncu

derbide kötü değildi, taliscanın sahada olması  onun performansını düşürüyor. aslında yaptığı asist sayısı 10 15 arasında olurdu, adamlar bitiremiyorsa Oğuzhan ne yapsın @Necmi abi.
Oğuzhan hangi bir işi yapsın bu sene anlamadım gitti.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Talisca'nın cezası onandı, erteleme yok.

Çevrimdışı taner37

Sigara icsem yapardım bir tane bitiremiyor dedin ya aklıma Gomez geldi
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Talisca'nın cezası onandı, erteleme yok.

hiç şaşırmadık erteleme or indirim bize uygulanmayan kavramlar ne hikmetse...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

21.940 puanla uefada 15. olmuşuz

Çevrimdışı Berat

hiç şaşırmadık erteleme or indirim bize uygulanmayan kavramlar ne hikmetse...

Melo, FT ertelenmişti heralde birkaç sene önce. Ülke standartlarımız çok yüksek maşallah nazar değmesin.

Çevrimdışı tangaz

Melo, FT ertelenmişti heralde birkaç sene önce. Ülke standartlarımız çok yüksek maşallah nazar değmesin.

cam adam gs.deyken onunda ertelemesi olmuştu. lafa gelince tff.de güçlüyüz etkiliyiz kapalı kapılar ardında işimizi yürütüyoruz vbvb. yersen papaz eriği...

Çevrimdışı taner37

TFF 😂😂😂

SADECE Beşiktaş'a değilmiş demek

Seyircisiz oynama cezası verdiler.. 2. Lig maçına.

Belediye dışarı dev ekran kurdu.. maçı izlesin taraftar diye. TFF onu da engelledi...

Yemin ediyorum TFF ye de lanet olsun ülkede ki futbola da..

Hakem tetikçi. Maç yayını yok maç seyircisiz..

Şov yapacak herhalde...

Lânet olsun. Keşke Avrupa ligi olsa da orads oynasak basketbol daki Euro lig gibi olsa.. TFF  aldığı emri uyguluyor sanırım. Güç kimse ise düdüğü o çalıyor
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: