Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9169676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sence lyon maçı nolur?
sonucu net bilmesemde moderasyon kesin görünüyor :bandit:

Çevrimdışı ardiles

Cenk'in Babasının röportajı doğru mu acaba?
Son 4 haftada böyle bir demeç vermesi ne kadar doğru , saha içi bitti şimdi bide saha dışındaki unsurlarla kendi içimizdeki adamlarla uğraşıyoruz ya.

cenk sosyal medyada fazlasıyla gömüldü. normalde bel hizasına kadar gömülür tırnaklarıyla kazıyıp tekrar çıkabilme şansı verilirdi, bu kez fazla gömüldü. formsuz cenki ısrarla sahaya sürüp oyuncuyu ateşe atan şenol hoca hala yeteri kadar eleştirilmedi, burada adaletsizlik var. o yüzden (şahsen) ne cenke ne babasına söz söyleme hakkını kendime tanımadım daha. oyuncu formsuzsa forma vermezsin bu kadar basit.

işin birde medya kısmı var. m.demirkol niyetini belli eden renkli renkli yumurtlamış yine. böyle paskalya yumurtaları gibi rengarenk her gün çıkaracak birşeyler buluyor. neymiş efendim cenk tosun "burak yılmaz sendromu" yaşıyormuş. abou 9 gol atmış kralllmış kralll bu adam 16 tane atmış tukaka... yerli/yabancı ayrımı yapıyormuşuzda bilmem ne! bizim oyuncumuzu yine bize karşı doldurmaya çalışıyor  :s20: Yasaklı Link ün linkleri yasaklımı bilmiyorum allah aşkına izleyin şunun hareketlerini http://Yasaklı Link/n-32592-cenk-tosun-burak-yilmaz-sendromu-yasiyor.html

edit: linkteki haber sitesi yasaklıymış. izlemek için google araması: "Cenk Tosun, Burak Yılmaz sendromu yaşıyor" şu hareketlere bak allahım ya...
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2017, 20:00:16 ardiles ]

Çevrimdışı Librarius

son pişmanlık fayda etmez ben bu satırlarda sürekli bir şeyler karalarken bir şeyleri bildiğim daha doğrusu görebildiğim için yazıyordum. 35 yıllık futbol izleyicisi, ülke dinamiklerini bilen biri olarak testi kırılmadan dile getiriyordum olanları ve olacakları...  ikinci yarı puan kaybı yaşanan maçlara bakın karabük antalya başak febe maçlarının tümünde aleyhte hatalar var kazandığımız osmanlı ve tese maçlarında aleyhte hatalar var, bunlar bi çırpıda aklıma gelen 6 maç olup 14 maçın 6sında bariz hakem hataları aleyhte oluyorsa bunu masum hakem hatalarıdır herkese oluyor gibi romantik cümlelerle açıklayamaz kimse...

Eger Besiktas maclarina durmadan suan Besiktas'tan en nefret eden kulup olan FB'nin tetikcisi hakemler veriliyorsa durup biraz dusuneceksin. Ali Palabiyik, Cuneyt Cakir, Alper Ulusuyor, Firat Aydinus ve simdi de Bulent. Bu adamlar bildim bileli bizi ince ince dogramislardir.

Bulent Yildirim'in nasil bir eyyamci oldugunu gormek icin Burak'a caldigi super komik penaltiya kadar uzanmaya gerek yok. Gecen yil bizim TS deplasmaninda ki macimizda gosterdigi yonetimle TS'li spor yazari Olcay Cakira "Ben bu sene ilk defa TS'nin bir takim karsisinda kayrildigina sahit oldum" dedirtmis hakemdir kendisi. Gozunun onunde TS'li oyuncunun kaleye giden topa elle mudahalesini gomemezlikten gelen ve mac sonunda Besiktas kazandigi icin aglamakli gibi gorunen hakemdir Bulent Yildirim.

Bursa'yi yeneceksek Bursa +hakem diye dusunerek hareket etmemiz lazim. Insallah ikisinin de ustesinden geliriz. Ama bu hakem kiyimlari sistematik ve sinsi bir sekilde devam ediyor haftalardir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Fikret Orman yonetiminin 5 yili doldurmalarina ragmen acemiliklerini henuz atamadiklarini Televizyonlara cikip hakemleri ovmelerinden anlamis olduk. Sen cikip bu eyyamci guruhu "hepsi piril piril cocuklar"  (ki hicbiri oyle degil) diye oversen, MHK ve haramzade hakamlerin eline super bir firsat verirsin. Nede olsa bizi ovdugu icin bunlari ince ince kiyarsak utanip bizi elestiremezler deyip icimizden gectiler ligin 2. yarisi.

Bakin baskan mahcup mahcup elestiriler yapabiliyor, cunku acikca elestirmekten utaniyor. Utaniyor cunku hakemleri ovdugu konusmalari aklina geliyor. Cikip sert bir sekilde elestirse "sen degilmiydin hakemler piril piril ve basarili cocuklar" diyen deyip gomerler baskani. Iste sonunu dusunmeden boyle hatali aciklamalar yapmadan once 1000 kere dusunmeli Besiktas baskani.

Sampiyonlu garanti ettigimizde (insallah) yonetim basin toplantisiyla aleyhimize yasanan butun hakem kararlarini goruntulu bir sekilde sunmali ve onumuzde ki sezon icin Aziz Yildirim'in planlarini bozmali. Aksi takdirde seneye bunlar daha da azitacak.

Çevrimdışı Librarius

Kırılma haftası derken? Kırılma olmayan haftalarda az mı puan veriyorlar :D?

Bak kardes eger Besiktasliysan algi oyunlarina gelme.

1. Besiktas hakemlerce kollaniyor algisi Antalyaspor macindan sonra aglak Riza efendinin alti bos sacmaliklariyla basladi ki butun hakem otoriteleri Riza'nin agladigi pozisyonda faul olmadigi gorusunde birlesti.

2. TS macinda Quaresma'ya verilmeyen kirmizi var cok fazla tartisilan.

Sadece son FB macinda bundan cok daha fazlalarina maruz kaldik biz. Osmanlispor maciyla baslayan (ki o macta acik bir penaltimiz ve bariz bir golumuz verilmedi Alper Ulusoy tarafindan) ligin 2. yarisindan itibaren her mac aleyhimize buyuk hatalar yapildi. Guclu oldugumuz icin cogundan yara almadan kurtulduk.

Gelip burda bizim lehimize de hatalar yapildi dersen hos karsilanmazsin.

Çevrimdışı Librarius

yok onları görmezler hakem on defa lehimize hata yapsın bir tane aleyhimize yaptığında maçı manuple etmiş olur.

Necmi abi kusura bakma ama basta aldigin bir konumdan dolayi giderek yanlislari da gormemezlikten geliyorsun. Son haftalara kadar bizi Basaksehir icin kiymadilari, FB icin kiydilar. Ama sen Basak'in gecen haftadan itibaren baslayan ve bu hafta Alper Ulusoyla devam edcek olan Basak kayrilmalarina sahit olacaksin. Ali Palabiyik'in antalya macinda ki yonetimini izlememissin sanirim. 

Macin sonlarina dogru Antalya topu kapti ve muthis bir kontra firsati buldular. Palabiyik duduk caldi ve faul var dedi. Antalya tarafi muthis tepki gosterdi faulu Basak'a verdi diye. Ama yok beyimiz basak'li oyuncunun faul yaptigini, faulun Antalya tarafindan kullanilmasini istedi. Madem faul antalyaya yapildi birak avantaja ama eyyamcinin derdi o degildi. Pozisyon faul degildi zaten ama sirf kontrayi engellemek icin kicindan faul uydurdu. Olmadik pozsiyonlarda Antalya aleyhine faul caldi.

Seni bu hafta gencler macinda Alper Ulusoy'u dikkatlice izlemeye davet ediyorum. O mactan sonra da Basak kayrilmiyor dersen saygi duyarim.

Gecen Twitter'da biz istatistik paylasmislardi. Takimlar yenik veya galip olduklarinda maclara eklenen uzatma dakikalariyla ilgili. Besiktas ondeyse uzatmalar daha uzun, Besiktas gerideyse daha kisa. FB maglupken Besiktas'tan ortalama 1 bucuk dakika daha fazla uzatma oynuyor, ama ondeyse yine ayni oranda kisa uzatma aliyor.  dusun Besiktas bu listede anadolu takimlarinin cogundan daha geride. Hakemleri bizden daha iyi biliyorsun. Ince ince kiymak nedir bizden daha iyi biliyorsun.

Çevrimdışı Librarius

Fb hakem hatasi ile puan kaybetti mi?

FB ilk yari bazi maclarda kaybetti ama Aziz Cikip hepinizi gonderecegim dedikten sonra hep FB'nin tetikcilari maclara atandi ve ondan sonra birak hakemle puan kaybetmeyi hakemlerle buraya kadar geldi. Yoksa bu cop kadroyla suan en fazla 6. olurlardi.

Çevrimdışı Librarius

Yok abi, taliska kandirilmis diyecektik
Ya da o orta parnak berazilyada cok teeessuf ederim, lutfen kufurlu konusmayin anlamina geliyor diyecektik.

Ama en temizi sonuna kadar inkardir. Gostermedim parnak falan diyecekti, fotolar da montejj

Ayni hanimi aldatirken yakalaninca yapacagimiz gibi sonuna kadar inkardir.
Seni gormusler
Ben degildim

Yahu fatma ile konusmussun yuzsuz herif yaninda baska kadin varken
Ben degildim, fatma aramizi bozmak istiyor, seni kiskaniyir

(Küfür Yasak) adam hala inkar ediyorsun, beni gorup yuzsuz yuzsuz el salladin ya
Yahu ben salak miyim canimin ici, baska kadinlayken seni gorup el sallayacam, ben degildim

Bence en guzel savunma su olurdu : "efenim goruntulerden de anlasilacagi uzere oyuncumuz parmak gostermis ama parmak dote yansimamis ve tesebbuste kalmis."  Bence cezasiz yirtardik.

Çevrimdışı Librarius

PFDK haksız tahrik var diyorsa bu tahriki yapan ayı biradere neden ceza vermemiş ilginç .....

Ayilarin cezai ehliyeti yok, hatirlatirim...

Çevrimdışı Orhan_

1. Besiktas hakemlerce kollaniyor algisi Antalyaspor macindan sonra aglak Riza efendinin alti bos sacmaliklariyla basladi ki butun hakem otoriteleri Riza'nin agladigi pozisyonda faul olmadigi gorusunde birlesti.

Sadece son FB macinda bundan cok daha fazlalarina maruz kaldik biz. Osmanlispor maciyla baslayan (ki o macta acik bir penaltimiz ve bariz bir golumuz verilmedi Alper Ulusoy tarafindan) ligin 2. yarisindan itibaren her mac aleyhimize buyuk hatalar yapildi. Guclu oldugumuz icin cogundan yara almadan kurtulduk.

Beşiktaşlıysan ne demek?

İstediğin kadar hoş karşılamayabilirsin. Gördüğümü, düşündüğümü yazarım.

Algı oyunlarına geldiğim falan da yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaşlıysan ne demek?

İstediğin kadar hoş karşılamayabilirsin. Gördüğümü, düşündüğümü yazarım.

Algı oyunlarına geldiğim falan da yok.

renkli mi bulundu forumda hemen biterim forumda :D

Nasılsınız :D

Not : şaka amaçlıdır durduk yere ceza vermeyin zati siteye giremiyorum fazla :D

Çevrimdışı underworld

Valla bu kulüpte A'dan Z'ye Şenol Hoca için şanstır. Akıllı olursa bu değeri elinden kaçırmaz. Biz Şenol Hoca giderse yerine başkasını buluruz. O bulamaz ama. Bu konuda hiçbir endişem yok. Bu sene Şenol Hoca takımın potansiyelini iyi değerlendiremedi. Ciddi hatalar yaptı. İnşallah son 4 maç tüm hatalarını affettirir.
Aynen bu zamana kadar Lucescu dışında gayet çok iyi hocalar bulup takımın başına getirdik (!)

Çevrimdışı Orhan_

renkli mi bulundu forumda hemen biterim forumda :D

Nasılsınız :D

Not : şaka amaçlıdır durduk yere ceza vermeyin zati siteye giremiyorum fazla :D

Son renkli bükücü :D..

Tartışıp duruyoruz, her şey aynı..

Çevrimdışı underworld

Biride cikip acaba talisca böyle bir hareketi benfics da yapmış mi , yapabilir mi diye soruyor mu acaba ?
Aynısını abu içinde gecerli,porto da öyle hareketler yapmış mi , yapabilir mi ?

Bilen varsa bizi aydinlatsin lütfen !

Çevrimdışı AmaralGürses

Biride cikip acaba talisca böyle bir hareketi benfics da yapmış mi , yapabilir mi diye soruyor mu acaba ?

taslica orta parmak yaptı mı bilmiyorum ama benfica'dayken arkadaşlarıyla gece yarısı sarhoş futsala oynarken kemiğini kırıp baya maç kaçırmışlığı var.
hangisini tercih edersin sana kalmış. Daha yaşı çok küçük, tekrar etmediği sürece alttan almak lazım.

Çevrimdışı 38life

Kendi sahanda tur kaybetmek epey dramatiktir...

Çevrimdışı underworld

taslica orta parmak yaptı mı bilmiyorum ama benfica'dayken arkadaşlarıyla gece yarısı sarhoş futsala oynarken kemiğini kırıp baya maç kaçırmışlığı var.
hangisini tercih edersin sana kalmış. Daha yaşı çok küçük, tekrar etmediği sürece alttan almak lazım.
Saha içinden bahsediyorum zaten saha dışına çıksak törenin vukuatlari 10 takimia bedel

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi kusura bakma ama basta aldigin bir konumdan dolayi giderek yanlislari da gormemezlikten geliyorsun. Son haftalara kadar bizi Basaksehir icin kiymadilari, FB icin kiydilar. Ama sen Basak'in gecen haftadan itibaren baslayan ve bu hafta Alper Ulusoyla devam edcek olan Basak kayrilmalarina sahit olacaksin. Ali Palabiyik'in antalya macinda ki yonetimini izlememissin sanirim. 

Macin sonlarina dogru Antalya topu kapti ve muthis bir kontra firsati buldular. Palabiyik duduk caldi ve faul var dedi. Antalya tarafi muthis tepki gosterdi faulu Basak'a verdi diye. Ama yok beyimiz basak'li oyuncunun faul yaptigini, faulun Antalya tarafindan kullanilmasini istedi. Madem faul antalyaya yapildi birak avantaja ama eyyamcinin derdi o degildi. Pozisyon faul degildi zaten ama sirf kontrayi engellemek icin kicindan faul uydurdu. Olmadik pozsiyonlarda Antalya aleyhine faul caldi.

Seni bu hafta gencler macinda Alper Ulusoy'u dikkatlice izlemeye davet ediyorum. O mactan sonra da Basak kayrilmiyor dersen saygi duyarim.

Gecen Twitter'da biz istatistik paylasmislardi. Takimlar yenik veya galip olduklarinda maclara eklenen uzatma dakikalariyla ilgili. Besiktas ondeyse uzatmalar daha uzun, Besiktas gerideyse daha kisa. FB maglupken Besiktas'tan ortalama 1 bucuk dakika daha fazla uzatma oynuyor, ama ondeyse yine ayni oranda kisa uzatma aliyor.  dusun Besiktas bu listede anadolu takimlarinin cogundan daha geride. Hakemleri bizden daha iyi biliyorsun. Ince ince kiymak nedir bizden daha iyi biliyorsun.
Evet ince ince kıymanın ne olduğunu sizden daha iyi biliyorum hakem manuplasyonunun ne olduğunuda
sizden daha iyi biliyorumsizin yaşadıklarınızı sizinle birlikte bende yaşadım ama sizin yaşamadıklarınızıda yaşadım.
Başta aldığım konum neymiş anlamadım sen nasıl konuşuyorsun benim başta söylediğim bir sözden dolayı geri adım atamayıp
Beşiktaş menfaatlerini satabileceğimimi söylüyorsun. Yada aynı sebepden Başkanın Beşiktaş menfaatlerini
satabileceğinimi söylüyorsun ne o sen bizden dahamı iyi Beşiktaşlısın. Bugün haken maçı manuple etse ve bunu
hissetsem sizden fazla tepki gösteririm benim gençliğim sizin gibi ezilerek geçmedi. Ben Beşiktaşlıyım asla
ağlama duvarına gitmem sizin yaptığınız tek şey sürekli kendinizi doldurup ağlamak.
soruyorum sana burda ağladığın zaman eline ne geçiyor. 90 dakikalık maçta tek bir hakem hatasına
manuplasyon diyorsunuz. bu çocuk gibi ağlamaktır. Ha bizim Beşiktaşa bu şekilde düşünerek zarar verdiğimizi düşünüyorsunuz ama
aslında zararı veren sizsiniz. Olmadığı halde sürekli hakem manuplasyonunu konuşursanız ne olur biliyormusun
internette bolcana olan ergeni doldurursunuz onlarda önlerine gelene küfretmeye başlar ne federasyon kalır ne namoğlu nede
hakemler işte o zaman buda sana sahada geri döner evet Başkan böyle konuşmayacak hakemler iyi diyecek
çünkü o bilmiyormu aksi tek bir kelime etse bütün herkes saydırmaya başlayacak sahada hakemler küfür yiyecek
sonrada bu bize katmerli olarak geri dönecek yıllardır gram akıllanmadı kimse tam sizin düşündüğünüz gibi davranıldı
işte ne oldu kendi sahanda hakemler seni doğradı yıllarca ağladınız ne düzeldi. Sayenizde adımız ağlak Beşiktaşa çıktı
evet haklılar ağlaksınız yıllarca hakem protestosunu adam gibi bile yapamadık sürekli ağlama modundaydı herkes
bak arkadaş çaresiz olanlar küfreder ve dahada çaresiz olanlar ağlar. Beşiktaş çaresiz değildir. Bunu asla unutmayın.
çıkın artık YD sendromundan gerçekten Beşiktaş üzerinde manuplasyon olsaydı Beşiktaş şu anda beşinci sırada falan
olurdu feneri gözünde ama büyütüyorsun. Fener için yapılmışmış hakemlerin atamasını fener yapmıyor maaşlarınıda
fener vermiyor.bir manuplasyon yapılırsa bunu federasyon yapar. Biraz bile ülke şartlarını takip etmeden bunu söylemek cahilliktir.
bugünkü konjektör ne fenere nede gs ye yürü demez bunlara yürü diyecek hakemde bir daha maç alamaz Bülo bizim bu sene
ilk maçımızı yönetmeyecek neden geçmişden örnek veriyorsunda bu seneden vermiyorsun. ben tetikçi dedim daha bir kaç hafta önce
bülo cüno ve fırat federasyonun tetikçisidir. yıllardır buna hizmet ettiler ama nedense iki senedir edemiyorlar.
ben istemem dedim bunları maçlarımıza ama iki senedirde bizim manuple ettikleri bir maçımıza şahit olmadım.
ama yarın rüzgar farklı eser gene doğrarlar bizi Bir şeyi unutmayın ne kadar iyi olursanız olun federasyon istemediği sürece
şampiyon olamazsınız. Bu ülkede iyi takımlar kazanmıyor.
bak bir kaç gün önce talisca sefk edildiğinde kıyamet kopuyordu Yönetim masaya yumruğunu vuramıyormuş
hakkımız yeniyormuş eee nerde şimdi o kişiler neden seslerini çıkarmıyorlar Talisca bir maç aldı bunu kim başardı
konuşurken mangalda kül bırakmıyordu kimse. Başkan bugünkü konuşmasında daha müdahale ettiklerinin sinyalini verdi zaten
ne oldu çokmu zor Bravo demek. sallarken güzel güzel sallanıyor ama.
Bu yönetim sizin gibi pireye kızıp yorgan yakmıyor dertleri birilerine kapak takmak fırça atmak değil onların tek derdi
Beşiktaşı şampiyon yapmak emin olun bunu sizden daha fazla istiyorlardır. Bunu yapmanın yoluda sürekli hakem konuşup
sizin gibi ağlamaktan geçmiyor. Bunun bir yararının olmadığını görüyorlar.
Demeçleriylede taraftarı galyana getirmek isteyecekleri son şeydir. Sizde susun artık sırf kendi egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz
sakın Beşitaşın menfaati falan demeyin tek derdiniz biz dedik ya bak doğru demek bunun için maçlarda cımbızla
pozisyon arıyorsunuz ama hiç kimse demiyor daha maçın başlarında hakem oziyi atardı oturun tekrar izleyin maçı
ne demek istediğimi anlarsınız her haraketi rakibe arka arkaya maçın başında sarı görürdü. fıratı günahım kadar sevmem
karşıma çıkmasın diye dua ederim çıksa büyük ihtimal kendimi tutamam dalarım resmen tiksindiğim biridir kendileri
ama şu maçta manuplasyon yaptı falanda demeyin. Bülo bu sene iki maçımızı yönetti bülo ile ilgili o kadar örnek veriyorsun
Benim onunla ilgili duygularım fırattan bile daha fazladır. peki o verdiğin örneklere neden bu seneden katkı vermiyorsun.
ben geçmişde bizi doğramadılar demiyorumki şu iki senedir doğrandığımız bir maç yok diyorum.
tosiç faule uğruyor hakem olay yerine gidiyor Tosic beyfendi kendi görüyor işini kafamcık atıyor zaten o haraketi yaptığında
kırmızıyı göreceksin bari vurur gibi yapma yapıştır dağılsın suratı. Hakem kırmızı gösterince vay hakem bizi doğradı orda bizi
doğrayan hakem değil tosicle ozi oldu. Takımıda gerdiler taraftarıda gerdiler fenerli oyuncular bile turu atlamalarında
onlar kadar katkı vermedi. Bu arada yönetime sallandı sessiz kaldılar diye ama topu topu bir maç ceza aldık sahaya inme var
yaralama var küfür var yabancı madde atma var bir maç ceza ve yönetim hiç bir şey yapmıyor sadece işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz.
fener korunuyor değilmi normalde biz en az 4 maç saha kapatma alırdık volkana telefon atıldı diye gs bir maç seyircisiz oynadı
sürekli gerçeklerden saparak yorum yaparsanız bu birtek size zarar verir kendinizi kandırmaktan öte gidemezsiniz.
mesela burda sürekli volkanda aynı haraketi yaptı neden sefkedilmedi denip durdu ben hiç topa girmedim hep dışarda kaldım okudum
bir tek @tangaz volkanın neden yaptığını söyledi. anlamıyorum hepimizin seyrettiği maç öyle tahrik indirimi aldı talisca
ama tahrik falan yoktu. Küfürden verilmesi gerekirdi o ayrı onuda büyük ihtimal hakem olaya hakim olduğu için vermediler.
fırat maçta fenerin sertliğine izin vermedi kartlarını kolayca çıkardı ben fıratın maçlarında ilk defa tanık oluyorum buna
sen bu halde bile fırata saydırmaya başlarsan bir sonraki maçta seni doğramak için şartlandırırsın. birine sataşırsan durup dururken onu kavgaya
çağırmış olursun bu kadar basit haklayacağına inanıyorsan çağır sıkıntı yok ama bilgi senin bir senene mal olur bu.
biz 2004 şampiyonluğunu samsun maçında vermedik ondan sonra kendimizi toparlayamadığımız için verdik
bunlarda hep güvensiz camia yüzünden  oluyor. Kurtulun artık bu panik durumundan bu sadece bize zarar verir.

Çevrimiçi Necmi

FB ilk yari bazi maclarda kaybetti ama Aziz Cikip hepinizi gonderecegim dedikten sonra hep FB'nin tetikcilari maclara atandi ve ondan sonra birak hakemle puan kaybetmeyi hakemlerle buraya kadar geldi. Yoksa bu cop kadroyla suan en fazla 6. olurlardi.
sen gerçekten hiç gündem takip etmiyorsun unutma futbol sadece futbol değildir.

Çevrimiçi Necmi

neden yapmasın benfica yada porto bizden daha büyük takımmı
sanki real barça gibi konuşuyorsun :alala:
ordada bir volkan olsa yapardı herhalde ben portekiz takımlarının hiç çirkeflik yaptığını görmedim
duymadımda adamların derdi sahada futbol oynamak
rvp manuda hiç böyle şeyler yapmışmı ama fenerde yapıyor.

Çevrimiçi Necmi

Aynen bu zamana kadar Lucescu dışında gayet çok iyi hocalar bulup takımın başına getirdik (!)
neden bayağıda iyi hocalarla çalıştık bak biri ispanyayı dünya şampiyonu yaptı ama
burdan kovularak gitti. Dünya şampiyonu hocayı bile beğenmiyormusun yada düşünmeden araştırmadan konuşuyorsun
Tiganayı elde tutsak şimdi alt yapımız zımba gibi olurdu mesela biz iyi hocalar getirdik ama
onları sahada tutacak iyi yönetimler olmadı.

Çevrimiçi Necmi

ayrıca lucescu yu şimdi konuşuyorsunuz o zamanki lucescu şu anda takımın başına gelse
3 maç sonra gömerdiniz. lucescunun kaç maçını izledin.

Çevrimdışı Librarius

Biri de cikip diyor mu Talisca Benfica'da oynarken saha icinde hic ayi gormus mu, gormusse onun siddetine maruz kalmis mi?  :D

Çevrimiçi Necmi

:alala:
sen neden algı yapıyorsun o zaman
fener tetikçisi hakemler ilk yarı yokmuydu. ilk yarı doğrandılar ama ikinci yarı
azizin kükremesnden korktular.
namoğluyla azizi bir yere kapat ikisinden biri diğerini boğar birbirlerini o kadar severler
azizi şu anda kendi taraftarı dahil takan kimse yok

Çevrimiçi Necmi

Biri de cikip diyor mu Talisca Benfica'da oynarken saha icinde hic ayi gormus mu, gormusse onun siddetine maruz kalmis mi?  :D

şu kelimeden ceza yiyeceksiniz yani sabahdan beri vermemek için kendimi zorluyorum resmen
burada sadece ayıya ayı denir. bak tribünde diyebilirsin ama burda diyemezsin :bandit: :bandit:

Etiketler: