Abi yönetime gömmemek için Şenol Hoca'yı gömüyorsun bence yanlış yapıyorsun, at suçu Şenol Hoca'ya kötü bişiyde aradan sıyrıl. Bence bu doğru bir yöntem değil, Şenol Hoca bu yönetim için bir şanstır ve o değeri elden kaçırmamalıyız.
yönetime gömmemek için şenol hocaya gömmek

Hocayı başka bir yönettimmi getirdi. Birde hoca gitsinmi dedim

hatalı işte bunu neden söylemeyeyim sahada oynanan oyunun yönetimle ne alakası
var. takviye yapılmamış vs bu işin farklı bir boyutu ona girmem bile.
elinde mevcut bir kadro var onu nasıl kullanıyor budur önemli olan.
abouyu oyundan alıp yerine cenki sokan bir hoca eleştirilir hemde
dibine kadar eleştirilir. Başak maçında abou varken cenkle başlayan hoca eleştirilir.
Dembaba yı müsait maçlarda bile oyuna almayıp 3-0 geriye düştükten sonra
kurtarıcı diye sarılan hoca eleştirilir. Madem kurtarır diye umuyorsun demekki hazır
neden başka maçlarda oynatmadın. sırf çıkarttığı kadroyla başağın içimizden geçmesine
sebep oldu. Ne yapalım eleştirmeyelimmi
kardeşim ben yönetimi destekliyorum o nedenle her lafımda yönetime laf söylememek için
şunu bunu yapıyorsun safsatasına girmeyin çünkü bunu gizli kapaklı yapmıyorumki.
Yönetimi destekliyorum ve Beşiktaşa faydalı olduklarına inandığım sürecede destekleyeceğim.
esas siz boş yapıyorsunuz Şenol hoca korumak için yönetimemi yürüyeceksiniz Şenol Hocayı
getiren bu yönetim. Şenol hoca doğru kişiyse bu hocanın değil yönetimin başarısı.
iyi hocada iyi oyuncuda kötü hocada kötü oyuncuda yönetimin eseridir. Ben iki sene önce
Biliçi eleştirirkende aynı safsatalarla geliyordunuz. ama Şenol hocayı biliç eleştirir gibi eleştirmiyorum
ben Şenol hocaya adı ortaya atıldığı günden beri karşıyım ama bu hocalık yeteneklerinden dolayı değil.
Beşiktaşa çok artı kattı. ilk baştada dediğim gibi ne yaparsa yapsın benim onun hakkındaki düşüncelerim değişmez.
dünya kupasında Beşiktaşlı oyunculara karşı olan tavrı nedeniyle onu asla affetmem.
belki o bitik himmetçileri₁ baskıyla oynattı bilemem. geçen sene başındada Şenol hocayla anlaşıyor diye yönetimi eleştiren
ben değilmiydim.
yönetim eleştirileri burda da yapılıyor. Her dakika eleştiriyorsunuz. işin içine hakaret küfür ve saygısızlık girerse kim olursa olsun
atılır burdan. Onun dışında makul yapılan her eleştiriye saygımız sonsuzdur.