Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171592 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

haftasonu gelsede biraz gol atsak bolbol, özledik bol gollü maçlarımızı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

sizi yiyemeyecekler,
ama o toplar tutulacak!! o gol pasları verilecek!!

kısaca

O KUPA BURAYA GELECEK!!

Saygılar

Soldakine lafım yok , sağdakinden umudumu kestim , tek oturuşta yerim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haftasonu gelsede biraz gol atsak bolbol, özledik bol gollü maçlarımızı
abi atamayız, 20 pozisyon olsa anca 4 5 tane atabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

abi atamayız, 20 pozisyon olsa anca 4 5 tane atabiliriz.

atarız atarız hatta karizma bile atar bu hafta
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen sene Oğuzhan son dakikada ne gol atmıştı ama  :D

Çevrimdışı Gokhan-

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Ayin 23une daha var abi.

1-0 olsun bizim olsun, gol atariz da bu bursaspordan gol yemeyelim artik. Kac haftadir ustuste gol yiyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene Oğuzhan son dakikada ne gol atmıştı ama  :D
Son dakikaya kalmasin mumkunse, hemen atalim bitsin mac hatta bursa seyircisi sahaya girsin mac yarim kalsin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Son dakikaya kalmasin mumkunse, hemen atalim bitsin mac hatta bursa seyircisi sahaya girsin mac yarim kalsin

abi yarım kalmasın ilk yarı 3 ikinci yarı 5 = 8 olsun bacıları da ankaradan maça gelecekmişya nostalji yapsınlar

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2017, 14:28:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

abubakar 2tane sokar cenk 2 tane sokar babel 2 tane sokar oynasaydı talisca 3 tane sokardı yerine ozzi 1 tane karizma 1 tane sokar tüm takım sokmak için sıraya bile girebilir marceloda sokar bu hafta  :bandit:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2017, 14:31:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Talisca ve Aboubakar ne kadar yetenekli olurlarsa olsunlar bu çocukça saçma tavırlarla takıma faydadan çok zarar veriyorlar, birisi en önemli uefa maçlarından önce ceza alır diğeri ligin son virajına girerken saçma sapan bir hareket yapar, sonra biz burada Gomez'e gömüyoruz adam bu takımın oyuncusuyken bir kere bile saçma sapan böyle bişi yapmadı, beni sahada yaptıkları ilgilendiriyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence de hiç gerek yok.

Çevrimdışı tangaz

bilgin gökberk yazmış güzel yazmış

Başakcity'nin sponsoru Manchester City'den fazla olur mu?

100 yıllık kulüpler para bulamazken ülkenin iş adamları taraftarı camiası olmayan kulübe para 'ak'ıtmak için sıraya girer mi?

Son 1 şey..

Gümüşdağ da iktidar ağzıyla konuşmaya başladı.

Başakşehir düşmanları filan diyor.

Bak Göksel bey..
Daha dün 1 bugün 2.
Ne düşmanı?

Çoluk çocuğa düşman olunur mu?
 Tane tane anlatalım

O dediğine antipati denir.

O da takıma değil.
Kulübe..

Siyaseti futbola dibine kadar sokmana..

Futbolu akpbol haline getirmene..

Tarzına, üslubuna..

Ülkenin kaderinin oylandığı referandum öncesi hem de uluslararası konuklar önünde Katarlı kankaların canlı yayınlarken çok net  'evet' propagandası yapacaksın, Başkanlığını yaptığın kulüpleri, kendi kulübünü bu işlere alet edeceksin, sonra 'hayır' diyenlerden   sempati bekleyeceksin.

Senin kafayı taktığın o 3 büyükler 100 yıldır var.
3 gündür değil.

Geçmişlerinde sevinç üzüntü gözyaşı, kahkaha, aşk, ıstırap, kupa, mupa vs. ne ararsan var.

Boru değil bu.
100 yıl.

Düşmanın da yaşı başı, bi geçmişi ağırlığı olmalı.

Dünkü çocuğa kim niye düşman olur kim niye kıskanır, kızmazsın bile.

Bi sevip okşarsın.
Makas alırsın.
Yürür gidersin.

Çevrimdışı mylife1903

abubakar 2tane sokar cenk 2 tane sokar babel 2 tane sokar oynasaydı talisca 3 tane sokardı yerine ozzi 1 tane karizma 1 tane sokar tüm takım sokmak için sıraya bile girebilir marceloda sokar bu hafta  :bandit:
Fabri de atsin abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan daha kadroya giremeden idmanda kavga çıkartmış :) Adama gelsin Beşiktaş'ta idman yapsın diye 400.000 dolar mı euro mu ne ödedik :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veli Kavlak'ta flaş gelişme!

Omzundaki sakatlığı yüzünden uzun süredir takımdan ayrı olan tecrübeli futbolcu 1 milyon 100 bin euro (yaklaşık 4 milyon 300 bin lira) alacağını kulüpte bıraktı. Başkan Fikret Orman’la görüşen Veli’nin, “Bu süreçte benim de hatalarım oldu. Hak etmediğim parayı almayacağım” ifadelerini kullandığı vurgulandı. - Beşiktaş

Beşiktaş’ta daha önce omzundan geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve devre arasında iyileşerek yeniden antrenmanlara başlayan Veli Kavlak bir kez daha ameliyat oldu.

Omzundaki ağrıları nüksettiği için yeniden bıçak altına yatan siyah-beyazlı futbolcu, Almanya’da omuz sakatlıkları konusunda dünyanın sayılı uzmanlarından olan bir doktor tarafından ameliyat edildi. Yaklaşık 3 ay sonra eskisinden daha güçlü olarak sahalara döneceğinin garantisi alan Veli, Beşiktaş Yönetimi’nin gösterdiği anlayışa karşılık yıllık ücretinden 500 bin euroyu daha kulüp kasasında bıraktı.

Daha önceki ameliyatı için mevcut sözleşmesini dondurarak 600 bin eurodan vazgeçen tecrübeli oyuncunun yaptığı fedakârlık toplamda 1 milyon 100 bin euroya (yaklaşık 4 milyon 300 bin lira) ulaştı. Omzundaki sakatlığın bir türlü geçmemesi üzerine pes etmek yerine doktor doktor dolaşarak derdine çare arayan ve yoğun çabalar sonucunda bu konuda uzmana ulaşan Veli Kavlak böylece 2016-17 sezonundaki tüm parasından feragat etmiş oldu.

Sakat olduğu dönemde kulüpten para almayı doğru bulmayan Veli’nin bu tutumu Beşiktaş Yönetimi’nin takdirini topladı. Siyah-beyazlıların tamamen iyileşmesi halinde 28 yaşındaki futbolcunun 2019’da bitecek sözleşmesini bir yıl uzatmayı planladığı aktarıldı.

Başkan Fikret Orman ile ameliyatı konusunda bir görüşme yapan Veli Kavlak’ın, “Hak etmediğim parayı almayacağım. Bu süreçte benim de hatalarım oldu. Sizler bana bu zor dönemde çok yardımcı oldunuz” diyerek teşekkür ettiği belirtildi.

‘Eskisi kadar güçlü olacak’

Veli Kavlak’ın son ameliyatını gerçekleştiren uzman doktorun siyah-beyazlı futbolcuya güvence verdiği öğrenildi. Dünyaca tanınan doktorun, “Senin daha önce geçirdiğin ameliyatlar bu tür sakatlıklara çözüm olmaz. Üç ay sonra sağlığına kavuşacaksın ve aynı sakatlığı tekrar yaşama ihtimalin artık çok düşük. Eskisi kadar güçlü bir şekilde sahalara dönebileceğine inanıyorum” “ diye konuştuğu ifade edildi.

Kaynak: Skorer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat baltacı

Yusuf yazıcı ile bağlantılıdir
Kiminle bağlantılı olursa olsun bu saatten sonra başakşehir trabzon gibi takımlara oyuncu verip kıyak yapılmasını istemiyorum. Seneye büyük ihtimal trabzon ile şampiyonluk yarışı içinde oluruz tolgay,töre,inler boş oyuncular değil ersun yanalın elinde lige damga vurabilirler trabzonla yönetim bazında iletişimimiz olsada taraftar bazında böyle bir iletişim yok hatta ellerinden gelen çirkefliğide yapıyolar kıyak yapıp başakşehir gibi başımıza bela etmeyelim pektemeği zorla verdik ufakda olsa katkısı oldu başakşehire şimdi ensemizde bittiler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Omzundaki sakatlığı yüzünden uzun süredir takımdan ayrı olan tecrübeli futbolcu 1 milyon 100 bin euro (yaklaşık 4 milyon 300 bin lira) alacağını kulüpte bıraktı. Başkan Fikret Orman’la görüşen Veli’nin, “Bu süreçte benim de hatalarım oldu. Hak etmediğim parayı almayacağım” ifadelerini kullandığı vurgulandı. - Beşiktaş

Beşiktaş’ta daha önce omzundan geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve devre arasında iyileşerek yeniden antrenmanlara başlayan Veli Kavlak bir kez daha ameliyat oldu.

Omzundaki ağrıları nüksettiği için yeniden bıçak altına yatan siyah-beyazlı futbolcu, Almanya’da omuz sakatlıkları konusunda dünyanın sayılı uzmanlarından olan bir doktor tarafından ameliyat edildi. Yaklaşık 3 ay sonra eskisinden daha güçlü olarak sahalara döneceğinin garantisi alan Veli, Beşiktaş Yönetimi’nin gösterdiği anlayışa karşılık yıllık ücretinden 500 bin euroyu daha kulüp kasasında bıraktı.

Daha önceki ameliyatı için mevcut sözleşmesini dondurarak 600 bin eurodan vazgeçen tecrübeli oyuncunun yaptığı fedakârlık toplamda 1 milyon 100 bin euroya (yaklaşık 4 milyon 300 bin lira) ulaştı. Omzundaki sakatlığın bir türlü geçmemesi üzerine pes etmek yerine doktor doktor dolaşarak derdine çare arayan ve yoğun çabalar sonucunda bu konuda uzmana ulaşan Veli Kavlak böylece 2016-17 sezonundaki tüm parasından feragat etmiş oldu.

Sakat olduğu dönemde kulüpten para almayı doğru bulmayan Veli’nin bu tutumu Beşiktaş Yönetimi’nin takdirini topladı. Siyah-beyazlıların tamamen iyileşmesi halinde 28 yaşındaki futbolcunun 2019’da bitecek sözleşmesini bir yıl uzatmayı planladığı aktarıldı.

Başkan Fikret Orman ile ameliyatı konusunda bir görüşme yapan Veli Kavlak’ın, “Hak etmediğim parayı almayacağım. Bu süreçte benim de hatalarım oldu. Sizler bana bu zor dönemde çok yardımcı oldunuz” diyerek teşekkür ettiği belirtildi.

‘Eskisi kadar güçlü olacak’

Veli Kavlak’ın son ameliyatını gerçekleştiren uzman doktorun siyah-beyazlı futbolcuya güvence verdiği öğrenildi. Dünyaca tanınan doktorun, “Senin daha önce geçirdiğin ameliyatlar bu tür sakatlıklara çözüm olmaz. Üç ay sonra sağlığına kavuşacaksın ve aynı sakatlığı tekrar yaşama ihtimalin artık çok düşük. Eskisi kadar güçlü bir şekilde sahalara dönebileceğine inanıyorum” “ diye konuştuğu ifade edildi.

Kaynak: Skorer
Ya neyin sözleşme yenilemesi neyin geri dönmesi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ersan daha kadroya giremeden idmanda kavga çıkartmış :) Adama gelsin Beşiktaş'ta idman yapsın diye 400.000 dolar mı euro mu ne ödedik :)

ersan kavga çıkarmamış caner çıkarmış. ersan canere sert girmiş caner hemen kavgaya yeltenmiş ersan oralı bile olmamış, ya bi git allasen edasıylan bakıyor işte  :bandit:

Çevrimdışı ardiles

Aslında biliyormusun saha dışında çok iyi çocuktur, iyi bir aile babasıdır , karıya kıza bakmaz , çok iyi dost arkadaş olur. ama cr7 mesela öyle mi , adam karı kız kovalar , saha dışında da egosu himalayalarda gezer , kendini beğenmiştir , sahada kamyonla gol atsa bize ne dimi :) oturup bi rakı içemezsin piknik yapamazsın ailece ev gezmesine gidemezsin :)

unutmamış olman güzel, ama yazdıkların satır arasında kaybolmuş. şöyle görselle destekleyelim netleşsin  :)

https://www.izlesene.com/video/fikret-orman-quaresmayi-degistigi-icin-tekrar-aldik/9255909
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 15:50:24 ardiles ]

Çevrimdışı atakan eraslan

unutmamış olman güzel, ama yazdıkların satır arasında kaybolmuş. şöyle görselle destekleyelim netleşsin  :)

https://www.izlesene.com/video/fikret-orman-quaresmayi-degistigi-icin-tekrar-aldik/9255909

Başkan da napsın para yok yıldız topçu açığımız var ortalığı şenlendirecek , alalım fiyatı da iyi maaşı da çok değil diyememiş , değişti kıymetimizi anladı demiş :) kıymetimizi anlamıştır bir şey demem de değiştiği hususu sıkıntı , değişmez q7miz ergen ruhlu çocuk ruhlu bir kardeşimizdir. Takım abiliği gelmiyor kendisine , gomez reis gibi bişi olması lazım ki egosu törpülensin accık.. cr7 nin yanında süt dökmüş kedi oluyor , kendisinden daha başarılı kariyeri olan topçular olunca takımda pek veremiyor ego coşkusunu  :)

Etiketler: