Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171589 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yazıklar olmasın niye olsun , Beşiktaş bir adamdan faydalanır parasını öder artık fayda getirmeyeceğini görüyorsa da gönderir yoluna devam eder. Q7 mizin de hizmetleri olmuştur , renk vermiştir müzede yerini almıştır. Onlar profosyonelse biz de profosyoneliz , gereği yapılır. Gömmeye gerek yok , tutar şimdi bi maç alır seviniriz yine , para veriyoruz oynasın diye. Kendisi bilir yani , bu kulübü porto benfica sporting le bir tutmam tutana da ona göre muamele gösteririm ben olsam, kaç kupaları var kaç paraları var umrumda değil , bizim sattığımız forma sayısı kadar taraftarı yok bu takımların , Beşiktaş taraftarı kadar ülke nüfusları yok .. Biz Beşiktaşa hak ettiği saygıyı göstermeliyiz ki parasıyla tutup oynattığımız adam da bu hareketleri yapma hakkını kendinde görmesin. Fikret başkanımız bunu öğretmeye çalışıyor herkese , öğrenen öğrenir öğrenmeyenin yolu açık olsun.
kendi adıma  fazlasıyla gösteriyorum, sahada canlı gözle izledikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Bir şekilde bu sorunu çözmek gerekiyor.

Çevrimdışı atakan eraslan

kendi adıma  fazlasıyla gösteriyorum, sahada canlı gözle izledikçe sinirlerim tepeme çıkıyor. Bir şekilde bu sorunu çözmek gerekiyor.

Ben oyuncuları kastettim kardeşim , sen gösteriyorsun tabi taraftar gösterir , taraftar takımın sahibidir , kendisidir. Öğrenmesi gerekenler parayla tuttuğumuz adamlar , hoca futbolcu , hepsi. Scoutu dahil , sen öyle ben beğendim yeter deyip mitro milo çakamazsın bu takıma mesela. Sorunu çözer başkan ben güveniyorum. Ya düzelirler öyle çözer ya düzelmemeye inat ederler öyle çözer ama çözer.

Çevrimdışı onur_U

atiba'dan sonra tolgay'da muhtemelen bursa maçında sahada olacak. çalışmalara başlamış. bu kadar formdayken uzun süreli sakat olması kötü olurdu. talisca'da yoksa atiba-tolgay-ozy ile rahat iş görürüz.

q7 yerine abou, abou'nun yerine de ileride demba ba oynasa değmeyin keyfime...

Çevrimdışı ilhan

Q7 konusu başlı başına tez konusu.
Bir iki maç olsa anlarım ama sezon başından bu yana böyle bu adam.Teknik heyet veya takım arkadaşları hiç mi bir uyarıda bulunmaz veya haftada bilmem kaç defa antrenman yapıyor bu takım hiç mi çalışılmaz, her serbest atış da topun başına geçmemesi, bir açık olarak görevinin orta yapması olduğu neden hatırlatılmaz kendisine de biz taraftarlara çile çektirilir anlamak mümkün değil.

[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 12:20:09 ilhan ]

Frikik konularında tam hasta ediyor insanı gerçekten , hele cepheden olanları. bırak abi talisca vursun atsın , yok illa gelio yanına , adam rahat da vuramıo ben anlamadım. bence artık hoca da başedemio bununla , ya da mecbur olduğu için didişmek istemio. o da çok kan kaybettiriyo takıma hoca da farkındadır.. hoca kendi hatalarını da sorgular belki böyle , bi arası hazır niye edemedik , birşeyi eksik mi yaptık , olcayı kerimi neyse bizim bilmediğimiz içerde o konuların muhasebesini yapar..

Çevrimdışı Mavi Tuna

90A programının başlangıç kısmında uzun saçlı yorumcunun konuşması dinlenmeye değer. Beşiktaş adına güzel ve dikkat çekilmesi gereken noktalara değinmiş.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı guti10

A Spor'da Tolgay'ı Trabzon'a yazıyorlar sürekli.
Burnuma pis kokular geliyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Puan farkının ikiye inmesinin olumlu yönleri de oldu. Herkesin safı net belli oldu . İyi gün taraftarı da( özellikle yeni nesil ergen taraftar)  en küçük tökezlemede fırsattan istifade edip  seni belirsizlik,kaos ortamına sürüklemek için elinden geleni ardına koymayacak A spor gibi önemsiz , değersiz yapılar da iyice kendini belli etti. Taraftar bunları bir kenara not etmeli  , unutmamalı.

Çevrimdışı tangaz

Puan farkının ikiye inmesinin olumlu yönleri de oldu. Herkesin safı net belli oldu . İyi gün taraftarı da( özellikle yeni nesil ergen taraftar)  en küçük tökezlemede fırsattan istifade edip  seni belirsizlik,kaos ortamına sürüklemek için elinden geleni ardına koymayacak A spor gibi önemsiz , değersiz yapılar da iyice kendini belli etti. Taraftar bunları bir kenara not etmeli  , unutmamalı.

saflar zaten belliydi. Beşiktaş ve diğerleri  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

2 senedir yazıyorlar. Yeni birşey değil ki. Tolgay gitmek istemiyor, yönetim de göndermek istemiyor. Bi 2 sene daha yazarlar.

Çevrimdışı guti10

2 senedir yazıyorlar. Yeni birşey değil ki. Tolgay gitmek istemiyor, yönetim de göndermek istemiyor. Bi 2 sene daha yazarlar.

Öyle de Trabzon başkanı sürekli Mehmet Ekici'yi 2 milyona satmayıp bedava göndermekle kâr ettik herkes ne demek istediğimi anlayacak diyor. Ersun Yanal da Tolgay'ı istiyor sürekli. Fikret başkanla Muharrem Usta arasında devre arasında sözlü bir anlaşma yapıldı bence.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

saflar zaten belliydi. Beşiktaş ve diğerleri  :bandit:
Bu A spordaki sinsilik bana Fetö yapılandırmasını andırıyor. Talisca'ya ceza verilmesi gündeme gelmiş , cezalı olursa ilk alternatif Tolgay . Tolgay üzerinden bir operasyona girişiyorlar. 5 gramlık akılları var , o akılla da Beşiktaş taraftarını yönlendirebileceklerini veya futbolcunun aklını karıştıracaklarını sanıyorlar.
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2017, 13:34:23 Onur Küçük ]

Çevrimdışı underworld

Öyle de Trabzon başkanı sürekli Mehmet Ekici'yi 2 milyona satmayıp bedava göndermekle kâr ettik herkes ne demek istediğimi anlayacak diyor. Ersun Yanal da Tolgay'ı istiyor sürekli. Fikret başkanla Muharrem Usta arasında devre arasında sözlü bir anlaşma yapıldı bence.
Yusuf yazıcı ile bağlantılıdir

Çevrimdışı 38life

Öyle bi saçmalık olmaz - olamaz. Fikret Orman gibi bir adam böyle bir anlaşma yapmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bize skor yapacak adam lazım seneye, ne Oğuzhan ne Tolgay Ne Quaresma ne de Babel üst düzeyde skor katkısı sağlıyor. Atiba'yı hiç söylemiyorum bile. Talisca da giderse seneye gol yollarında iyice zorlanırız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı guti10

Hiç sanmıyorum bize bırakacaklarını. Gökhan İnler yada Gökhan Töre'yi de Trabzon'a yazıyorlar.

Çevrimdışı Gokhan-

Bize skor yapacak adam lazım seneye, ne Oğuzhan ne Tolgay Ne Quaresma ne de Babel üst düzeyde skor katkısı sağlıyor. Atiba'yı hiç söylemiyorum bile. Talisca da giderse seneye gol yollarında iyice zorlanırız.

Millet bazı açıklamaları nedeniyle Gökhan Töre'ye çok kızdı ama elimizin kolumuzun bağlı olduğu şu dönemde kafa ve beden olarak sağlam dönerse elimizi çok rahatlatacaktır.Hem transfer açısından hem de takıma vereceği katkı açısından önemli.
Şenol hoca'ya biat etsin, profesyonelliğin farkına varsın da yeteneği zaten tartışılmaz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Fikstür avantajını falan kenara bırakalım bu durum artık tamamiyle psikolojik savaş.
Ayakta kalan kazanacak o ayakta kalan mutlaka biz olmalıyız. 3-4 yıllık artık takımın burdan alacağını tek şey 2.lik olmalı  :boxin:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Millet bazı açıklamaları nedeniyle Gökhan Töre'ye çok kızdı ama elimizin kolumuzun bağlı olduğu şu dönemde kafa ve beden olarak sağlam dönerse elimizi çok rahatlatacaktır.Hem transfer açısından hem de takıma vereceği katkı açısından önemli.
Şenol hoca'ya biat etsin, profesyonelliğin farkına varsın da yeteneği zaten tartışılmaz.
O da golcü bir adam değil ki, tamam formda olursa hücuma katkı sağlar ama gol anlamında yetersiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arda

Olcay'ı pırlanta gibi çocuğu 350K ya verdik daha nasıl kar etsinler. Beşiktaş taraftarı neyin ne olduğunu iyi bilir. Aynen saflar belliydi ama böylesi daha güzel olacak. Süper güçler rakipsiz kalamaz! Misal, Rusya çöktü ABD, kime saracağını şaşırdı. Yalnızlık Allaha mahsus, kadın erkek, iyi kötü, güzel çirkin, eşyanın tabiyatı bu. Zirvede yalnız kalırsan her türlü durağanlığa girmen kaçınılmaz olur. Bu sene Başakşehir ortak oldu. Seneye bakalaım artık kimler gelecek yanımıza, Jve örneği başka, onlar CL de çok iddalılar, bizim hedef gruplardan çıkmak, bunu yaparken iç işlerinde renklisi bıdıbıdısı keyfi kaçan rantçısı alayıyla mücadele etmemiz gerekecek. Yani karşında düzenli bir ordu yok, terörist gibi saldırılar olacak, bu noktada profesyonellerden çok gönüllü korucularımıza çok büyük iş düşecek. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Gokhan-

O da golcü bir adam değil ki, tamam formda olursa hücuma katkı sağlar ama gol anlamında yetersiz..

Evet haklısın ama en azından golcü beslemeyi seviyor, kankisi gibi takılmıyor  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu A spordaki sinsilik bana Fetö yapılandırmasını andırıyor. Talisca'ya ceza verilmesi gündeme gelmiş , cezalı olursa ilk alternatif Tolgay . Tolgay üzerinden bir operasyona girişiyorlar. 5 gramlık akılları var , o akılla da Beşiktaş taraftarını yönlendirebileceklerini veya futbolcunun aklını karıştıracaklarını sanıyorlar.
Aynen Onur abi, Tolgay Atiba Oğuzhan Bursa maçı özelinde daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Taliscanın olması bence Oğuzhan'ın performansını düşürüyor, Sosa'nın şok presleriyle beraber, savunma yönü epey iyiydi. Talisca'da bu özellikler olmadığından dolayı Oğuzhan hücuma az çıkmak zorunda kalıyor.

Golcülük bazen de şartlara göre şekillenir , sonuçta bu takımın gol atması gerekecek , o zaman da ozi 7-8 Gökhan 7-8 forvet kimse 15-20 paylaşacaklar. yoksa maç kazanamazsın o zaman da kurgu düzen ne varsa değiştirirsin yine o golü atarsın. geçen sene Gökhan attı 7-8 gol , olcay attı , sosa hayatının gol rekorunu kırdı , keza ozi de aynı şekilde. oyun yapısı ve takımın rol paylaşımında golü birileri atıyor ise diğer oyuncu kendini o rolde görmez fazla da gol kovalamaz.

Q7 bu yorumumun dışındadır :D isterse takım sezonda 10 gol atsın buna da az da sen at desin hoca yine umruna olmaz gider çizgiye boş kale sahasına orta keser

Çevrimdışı abdusta

sizi yiyemeyecekler,
ama o toplar tutulacak!! o gol pasları verilecek!!

kısaca

O KUPA BURAYA GELECEK!!

Saygılar

Etiketler: