Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173652 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Almeyda ile hayvandao bile oyle asist yapamiyor gercekten allahtan alpere indirdi o top rvona gelse fabri ancak aglardan cikartirken gorurdu topu.

rvp ye gelse de bişi olmazdı , o bitmiş okeye dönüo. Biz ancak böyle gol yerdik fenerden ve yedik. Ancak biz böyle bir gol yerdik bu dakkada ve yedik. Ancak biz v.s. v.s. Ancak biz Başakşehire şampiyonluk falan vermeyiz. Olmadı böyle bişi , herşey oldu o tip bişi olmadı. Olmayacak !! :)

Çevrimdışı Orhan_

:dontknow:  :s20:

oğuzhan bir büyük maç al gözünü seveyim  !!!

Maçı alamadığımız için oynadığı oyun ve yaptığı bu ekstra iş hiçe gider. Bir sonraki derbide yine futbol ulemaları Oğuzhan'ın ne tip bir oyuncu olduğunu dahi bilmeden "biyik meçlerde keyboluyoğr yea" analizlerine başrol olur.

Çevrimdışı Orhan

Babel ile taliskayi elestirmiyorum ki
Sut adan adama kizilmaz diyorum. Kizan adam onlara da kizsin diyorum, taliskanin vurduklarinda da var bos adamlar

Mesela soldan orta geliyor taliska pozisyon alip rovosataya kalkiyor, laubalilik degil mi?
Abi fb macı Q7 nin bir sutu vardı üst direği sıyıran sert gitti baya bunun gibi 10 tane kaçırsın kimse agzını açmaz ama cidden sut atmıyor milletin cıldırması bu yuzden.Kaleci tek eliyle kontrol edecek öyle sut mu vurulur.Hani bu ayıp değil vuramıyorsan arkadasına yuvarlarsın tribünler zaten quaresma diye inler yine.Talisca'nın pozisonuna bişey diyemiyorum 22-23 yasında o kadar yetenekli ve popüler olsam 42.000 kişi önünde her yeren rövasuta atardım.Tabi bu yapılanı haklı cıkarmaz

Çevrimdışı mylife1903

Abi fb macı Q7 nin bir sutu vardı üst direği sıyıran sert gitti baya bunun gibi 10 tane kaçırsın kimse agzını açmaz ama cidden sut atmıyor milletin cıldırması bu yuzden.Kaleci tek eliyle kontrol edecek öyle sut mu vurulur.Hani bu ayıp değil vuramıyorsan arkadasına yuvarlarsın tribünler zaten quaresma diye inler yine.Talisca'nın pozisonuna bişey diyemiyorum 22-23 yasında o kadar yetenekli ve popüler olsam 42.000 kişi önünde her yeren rövasuta atardım.Tabi bu yapılanı haklı cıkarmaz
3.3 istemis taliska

Çevrimdışı benyv-

3.3 istemis taliska

Bence alternatifleri düşünmeliyiz, Abou'ya da o para verilmez, Talisca'ya da. Kaldı ki, iyi bir Ofansif Orta saha bulursak takım oyunumuz da gelişir, skorumuz da.

Çevrimdışı Berat

Necmi abi, Bursayı niye küme düşürdünüz? Adamlardan hersene 6 puan garanti oluyor bir de üstüne Fenerbahçe ya da Galatasaraydan bir şekilde puan alıyorlar.

Seneye ne olacak söyleyeyim Bursaspor küme düşsün yerine Malatya gelecek kesin Galatasaraya her maç yatış, Sivas gelecek kesin Fenerbahçeye her maç yatış. Hiç olmazsa Bursa bize kendince  düşmanlık gütse de Fenerbahçe ya da Galatasaraya da yatmıyor.

Bursa,Eskişehir, Kocaeli,sakarya,Göztepe gibi takımlar çoğalsın şu ligde.

Bu hafta bizde 5 leyelim Bursayı ama küme de kalsın. :bandit:

Sakaryaspor 2.lige çıkmak için playoff finali oynayacak yakın zamanda bakalım bekliyoruz: D

Çevrimdışı Orhan

Sakaryaspor 2.lige çıkmak için playoff finali oynayacak yakın zamanda bakalım bekliyoruz: D

sakaryaya da ayrı bi gıcığım , bunlar küme düşmeyi garantilemişti , biz de şampiyonluk potasındaydık bize çelme takmışlardı tigana zamanı runje munje vardı. Sonradan kayseriye giden bi cangele vardı bunlarda bitarafını yırtmıştı o gün yapmadığı pislik çirkeflik kalmamıştı. birkaç sayfa önce küme düşen takımdan korkacan diyen @Necmi abiye selamlar. iflah olmasın sakarya geri de çıkmasın battığı yerde kalsın Ankaragücü falan topu birden..

Çevrimdışı Berat

sakaryaya da ayrı bi gıcığım , bunlar küme düşmeyi garantilemişti , biz de şampiyonluk potasındaydık bize çelme takmışlardı tigana zamanı runje munje vardı. Sonradan kayseriye giden bi cangele vardı bunlarda bitarafını yırtmıştı o gün yapmadığı pislik çirkeflik kalmamıştı. birkaç sayfa önce küme düşen takımdan korkacan diyen @Necmi abiye selamlar. iflah olmasın sakarya geri de çıkmasın battığı yerde kalsın Ankaragücü falan topu birden..

Memleketim orası mecbur haberleri takip ediyorum. Bu kadar nefret kusmaya gerek yoktu. 😉

Sakaryaspor'u yakın tarihteki içinde yaşadığı iğrenç siyasi olaylardan dolayı da desteklemiyorum onu da söyleyeyim de.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 18:06:36 Berat ]

Çevrimdışı Gokhan-

Talisca'nın o paraları istediği külliyen yalan, renkli medya takım ve taraftar üzerinde bozgunculuk çıkarmaya çalışıyor.
Bir takımda en yüksek alan kimse onun üstüne oynarlar taraftarlarda bunu bilmesine rağmen şimdi Abou'ya sallayıp duracak renkli medya meyvelerini toplayacak.

Bir de şu Talisca'nın sevk edilme mevzusu var ki (Volkan'da aynı hareketi yapmasına rağmen sevk edilmedi) sonuna kadar hak etti.
O hareket yaptın eyvallah, sonra ne diye kendi hesabından paylaşırsın bu yetmezmiş gibi taraftarların bir çoğu bunları paylaştı, ama Volkan'ın resmi ortalarda yok.
Sonra neden Talisca sevk ediliyor da Volkan edilmiyor?
Neden sizce bir düşünün bakalım.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Maç başına 2 golden az atıyoruz. Geçen sene aynı dönemde 7 gol fazla atmışız. 75 gol atmışız lig sonunda bu sene, önümüzdeki 4 maçta 16-17 gol atar mıyız? :)
Bursa performansına bağlı :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

O kalecileri fenaydı kalecileri Kolombiya'lıydı o da hatta o dönemler Cordoba'nın varisi mi, tavsiyesi mi gibisinden haberlerde dönüyordu.
Hiç unutmuyorum onun performansını.

Çevrimdışı Berat

O kalecileri fenaydı kalecileri Kolombiya'lıydı o da hatta o dönemler Cordoba'nın varisi mi, tavsiyesi mi gibisinden haberlerde dönüyordu.

Luis Martinez , sene 2006 hey gidi günler.

Çevrimdışı Gokhan-

Luis Martinez , sene 2006 hey gidi günler.

Hah işte o.
Ne sövdüydüm ona o maçta be, çatala gidenleri bile çıkarıyordu herif.

Çevrimdışı Berat

Hah işte o.
Ne sövdüydüm ona o maçta be, çatala gidenleri bile çıkarıyordu herif.

Hisleri iyi ama git-gelleri çok olan bir isimdi kendileri. Cenk Gönen'in Villareal performansı gibi sonrası kaderleri benziyor.

Memleketim orası mecbur haberleri takip ediyorum. Bu kadar nefret kusmaya gerek yoktu. 😉

Sakaryaspor'u yakın tarihteki içinde yaşadığı iğrenç siyasi olaylardan dolayı da desteklemiyorum onu da söyleyeyim de.

bu yazdıklarımın nefret kusmak neresinde anlamadım? memleketin olabilir benim memleketimin takımı da olsa aynı şeyleri yazarım. sakaryaspor benim niye nefretim olsun, Beşiktaş için nefret edeceğim bir takım değil ki sakaryaspor, ankaragücü, bursa falan. bu takımlar Beşiktaştan birşey çalamaz, o gücü yok. sadece o maç içime dert olmuş hala unutmuyorum hele o cangele denilen vatandaşı. malatyaspordan bile nefret etmiyorum, gariban takımlar bunlar. konjonktüre göre birileri birşey yaptırır bunlara , yaptırandan nefret ederim ben de.

Çevrimdışı Berat

bu yazdıklarımın nefret kusmak neresinde anlamadım? memleketin olabilir benim memleketimin takımı da olsa aynı şeyleri yazarım. sakaryaspor benim niye nefretim olsun, Beşiktaş için nefret edeceğim bir takım değil ki sakaryaspor, ankaragücü, bursa falan. bu takımlar Beşiktaştan birşey çalamaz, o gücü yok. sadece o maç içime dert olmuş hala unutmuyorum hele o cangele denilen vatandaşı. malatyaspordan bile nefret etmiyorum, gariban takımlar bunlar. konjonktüre göre birileri birşey yaptırır bunlara , yaptırandan nefret ederim ben de.

Biraz abartarak yazdım çok kasmaya gerek yok, katılıyorum dediklerinize de.

Çevrimdışı mylife1903

Talisca'nın o paraları istediği külliyen yalan, renkli medya takım ve taraftar üzerinde bozgunculuk çıkarmaya çalışıyor.
Bir takımda en yüksek alan kimse onun üstüne oynarlar taraftarlarda bunu bilmesine rağmen şimdi Abou'ya sallayıp duracak renkli medya meyvelerini toplayacak.

Bir de şu Talisca'nın sevk edilme mevzusu var ki (Volkan'da aynı hareketi yapmasına rağmen sevk edilmedi) sonuna kadar hak etti.
O hareket yaptın eyvallah, sonra ne diye kendi hesabından paylaşırsın bu yetmezmiş gibi taraftarların bir çoğu bunları paylaştı, ama Volkan'ın resmi ortalarda yok.
Sonra neden Talisca sevk ediliyor da Volkan edilmiyor?
Neden sizce bir düşünün bakalım.
Volkan da mi parnak yapmis? Volkan belli zaten.
Mac oncesi de yazmistim, kirmizi beklenen tiplerde ariza cikmaz, beklenmeyen birileri patlar diye.

Besiktasi uzuyorlar boyle hareketlerle, git kavga et, tekme at, kafa at, sert gir falan bunlar kabulum ama o orta parnak gostermek nedemek.

Trtde vidyosunu gordum olayin volkan bizim taliskayi itiyor, taliska donuyor ve vahsi batida avarel daltonun silah cekmesi gibi caasrt parmagi cekiyor. Kovboy parnagi gibi eller yukari donlar assaaa

Erkek adam gibi cezasini cekecek yaptiginin.

Biraz abartarak yazdım çok kasmaya gerek yok, katılıyorum dediklerinize de.

kasmıyorum dostum, konu konuyu açıp küme düşmeler sakaryalar bursalar maçımız da var onlarla, şeeedeyim dedim. birileri birşey yaptırır bunlara kısmı da bu haftaki maçımıza bi uyarı baaabında idi birazcık da. ben bu bursa maçını çok kasıyorum şampionluk bu maçı alırsak tamam benim için çünkü. birileri bi garibana birşey yaptıracaksa son dört maçtan birinde o maç bursa maçı benim gözümde, katılan olur katılmayan olur ama böyle düşünüyorum.

Çevrimdışı Kuntz

Etrafımdaki fenerliler şampiyon olmuş gibiler resmen. Gol yediğimiz pozisyon gözümün önünden gitmiyor. Bursa maçına kadar bu travmayı atlatamayacagim heralde.

Fenerliler böyle şeylere sevinsin. Ben rakibim için bunu isterim. Yarış dışında kalsınlar hep böyle. Derbi balonları ile taraftarın gazı alınsın. Aziz devam etsin. Kafa aynı kalsın. Bir arpa boyu yol gidemezler. O yüzden sevinmelerine sevinmeliyiz :)

Çevrimdışı El Nino

Talisca tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Bunun sonucunda ne olur acaba?

milletin gözünün önünde adama sövenler dövenlere bişi yok yıllardır, talisca tedbirli ceza şu bu. aslan kediye boğdurulmaya çalışılıo yine ve yeniden. ama bu kartal serçeye boğdurulmicak, bursa maçını alıcaz öyle ya da böyle

bizim burdan şampiyonluk vermemiz düşünülemez bile, tüm emekler yıllarca çekilen çileler olimpiyatlar ffp ler sol bek erkan kaşlar ortada veli necip ikilileri falan boşa gider. başkan azcık daha çalış gözünü seveyim , perde arkalarının tozunu al, sonra tatile mi gidion hacca mı gidion umreye mi biz götürelim seni hava limanına

aynen ya onu da hatırladım şimdi, neler çıkarmıştı. sonra cangele ile bunu paket olarak kayseri almıştı galiba

Çevrimdışı Berat

Bu cezalara sevklere karşı savunmalarımız hep geç ve yetersiz. Adaletin tek bize karşı uygulanması da ayrı facia.

Etiketler: