Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173717 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

tabiki balla börekle alakası yok. abou defanstan top çıkarıyordu hatta son çizgiye gelip beklere yardımcı olacak kadar oyunun içindeydi atibanın yokluğunu hafifletiyordu, bu pozisyonlar yaşanırken talisca orta saha çizgisinde top bekliyordu.

abou oyundan alınırken rodalleganın bu hafta ersun hocaya yaptığı atarın giderin mislini yapsa haklıydı. son 4 maçı kalmış sonrasında takımda kalıp kalmayacağı belli değil ortamda gayet uygundu ama hiç terbiyesizlik yapmadan çıktı.

cenk oyuna girince talisca+cenk pressiz oyun yüzünden orta saha zayıfladı talisca-inler değişikliğiyle sorunu çözmeye çalıştı. bu kez inler-neciple defansif oynamaya başladık. ileride top tutmamız gerekirken dembaba kenarda duruyor ve oyuncu değişiklik hakkımız yok. iyice bulamaça döndü bu iş. skoru vermesekte oyunu vermiş olduk. son saniye golü fb nin şansı diyeceksek o şansı verende bizdik.

Abou'nun canını yerim ben, sahanın en verimli oyuncusuyken çıkarılıyor adam ama gene de vermiyor negatifi yüzü gülüyor, tribünleri şahlandırıyor.
Maç bitiyor üzülen oyuncularımızı gidip yerden kaldırıyor.
Hem iyi bir futbolcu hem de güzel bir takım oyuncusu.
Arızalı tarafına güvenerekten Porto'ya posta koyacağını ve bizimle kalacağını düşünüyorum.
Şimdi örneğin biz bunu bedelsiz veya komik bir rakama alsak sonra seneye FFP bittiğinde alt yapıdan bir futbolcularına göstermelik 5-6 milyon € bayılacaz desek delebilir miyiz FFP'yi mümkün mü böyle bir şey.
Klüpler anlaşabilirse olur gibime geliyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı underworld

:dontknow:  :s20:

oğuzhan bir büyük maç al gözünü seveyim  !!!
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 11:54:44 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

Abou'nun canını yerim ben, sahanın en verimli oyuncusuyken çıkarılıyor adam ama gene de vermiyor negatifi yüzü gülüyor, tribünleri şahlandırıyor.
Maç bitiyor üzülen oyuncularımızı gidip yerden kaldırıyor.
Hem iyi bir futbolcu hem de güzel bir takım oyuncusu.
Arızalı tarafına güvenerekten Porto'ya posta koyacağını ve bizimle kalacağını düşünüyorum.
Şimdi örneğin biz bunu bedelsiz veya komik bir rakama alsak sonra seneye FFP bittiğinde alt yapıdan bir futbolcularına göstermelik 5-6 milyon € bayılacaz desek delebilir miyiz FFP'yi mümkün mü böyle bir şey.
Klüpler anlaşabilirse olur gibime geliyor.

olmaması için bir neden yok bir formül geliştirilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

olmaması için bir neden yok bir formül geliştirilir...

Tam sıçrayamamış bir oyuncu için maaşı da bana normal gelmiyor abi, bence onunda bonservisiyle falan bir ilişkisi var gibi.

Çevrimdışı tangaz

Tam sıçrayamamış bir oyuncu için maaşı da bana normal gelmiyor abi, bence onunda bonservisiyle falan bir ilişkisi var gibi.

ihtimal dahilinde 1 milyonluk adamın 3,5 milyona gelmesi enteresan ötesi ya dediğin gibi bişey oldu ya da son güne kalan transfer nedeniyle menajeri bizim çaresizliğimizden faydalandı.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

ihtimal dahilinde 1 milyonluk adamın 3,5 milyona gelmesi enteresan ötesi ya dediğin gibi bişey oldu ya da son güne kalan transfer nedeniyle menajeri bizim çaresizliğimizden faydalandı.

Fikret Orman imza töreninde bizim Aboubakar bizim topçumuz ama FFP'den dolayı şey yapamadık dedi, geçenlerde Ahmet Nur Çebi 5-6 milyon seviyeleri falan dedi.
Bu rakamı farazi verdiğini düşünmüyorum.
Var bir şeyler ama çözemedim, tek bildiğim Aboubakar'ın oraya dönmek isteyeceği.
Umarım iş uzamadan bizim lehimize sonuçlanır her şey.

Çevrimdışı tangaz

Fikret Orman imza töreninde bizim Aboubakar bizim topçumuz ama FFP'den dolayı şey yapamadık dedi, geçenlerde Ahmet Nur Çebi 5-6 milyon seviyeleri falan dedi.
Bu rakamı farazi verdiğini düşünmüyorum.
Var bir şeyler ama çözemedim, tek bildiğim Aboubakar'ın oraya dönmek isteyeceği.
Umarım iş uzamadan bizim lehimize sonuçlanır her şey.

bu ffpnin bonservis ayağının bu seneye de sarkması elimizi kolumuzu çok bağlayacak bu yaz belli ki, satışı yapılabilecek bir ozzi bir tolgay var gibi duruyor. dediğin gibi bir alicengiz oyunu yapmazsak transferler sıkıntıya uğrayacak. boykodur pedrodur miloştur rodolfodur vbvb gibi oyuncuları 1-2 ne verirlerse elden hızlıca çıkarıp transferde geç kalmamk iyi olabilir. gerçi son hafta takımında kadroya giremeyen marka topçu kovalayıp gerilim yaşamak da adrenalinli oluyor  :D

Çevrimiçi Necmi

fb maçından önce bjk tv'de fatih doğan 32 bin kombinenin 29 bini yenilendi dedi doğru mu acaba ?
dün sorduk kombine merkezinde 20000 civarı yenilendi dediler

Çevrimdışı Gokhan-

bu ffpnin bonservis ayağının bu seneye de sarkması elimizi kolumuzu çok bağlayacak bu yaz belli ki, satışı yapılabilecek bir ozzi bir tolgay var gibi duruyor. dediğin gibi bir alicengiz oyunu yapmazsak transferler sıkıntıya uğrayacak. boykodur pedrodur miloştur rodolfodur vbvb gibi oyuncuları 1-2 ne verirlerse elden hızlıca çıkarıp transferde geç kalmamk iyi olabilir. gerçi son hafta takımında kadroya giremeyen marka topçu kovalayıp gerilim yaşamak da adrenalinli oluyor  :D

Aynen abi, o kadar çok topçu var ki şans veremediğimiz 1 milyondan çaksak bile işimizi görür her türlü.
Bir de böyle piyango vurursa 7-8 milyonluk satış yaparsak eğer bu seneyi de kurtarırız iyi kötü.
En son cümlende dediğin gibi bir tanede bonservissiz, rehabilitelik marka topçu aldığımız zaman bakarız keyfimize.

Çevrimiçi Necmi

Canım Tosun'um 30 tane sokuşturacaktı... Bunu dediğin günden beri golü yok :D
onun yerine her maç abou sokuşturuyor :D

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi, o kadar çok topçu var ki şans veremediğimiz 1 milyondan çaksak bile işimizi görür her türlü.
Bir de böyle piyango vurursa 7-8 milyonluk satış yaparsak eğer bu seneyi de kurtarırız iyi kötü.
En son cümlende dediğin gibi bir tanede bonservissiz, rehabilitelik marka topçu aldığımız zaman bakarız keyfimize.

Bakar dediğin rakama bitse 2,2 falan da maaşla tabi, sonra free gelen bir demba benim için santrafor transferini kapatmak demektir. hatta böle bir tabloda cenk satışı yapılır 3. adam pektemek olacak deseler hiç ses çıkarmam susar dizimi kırar otururum. ardından karizma going to uzak diyarlar gelsin bir adet malbuyena ona da ses etmem. sonrası bir adet atiba alternatifi bir adet sol stoper.  gidenler pedro miloş boyko cenk karizma

Çevrimiçi Necmi

bu tosuna değil hocaya yazar ama o kadar yanlış şeylere izin verdi ki. tosun kutu golcüsü, şut repertuvarı epey geniş bir eleman ama biz naptık al topu ver karizmaya dağlara taşlara kessin ver taliscaya şutlasın sonra ozzinin süreç içerisinde ortadan araya bıraktığı top yok gibi bişey o da alınca karizmaya veriyor sürekli sonuç? yok rabona yok o yok bu hoop dağlara taşlara ya da rakibe giden toplar + o haftadan beri verilmeyen 3-4 penaltı var. ben hakem penaltı vbvb dedikçe adımızı sosyal medya ergenine çıkaran forum yönetimi.

mesela son golünü sanırım adriano soldan kesti bu altı pastan net golcü vuruşu ile soktu hatta bakınca abubakarın bu hafta attığı gole benziyor aradaki fark birinde top bakarın hamlesi ile çarpıp giriyor diğerinde cenk paaat die golcü vuruşu yapıyor...
kutu golcüsüde eline kutunun yerini gösteren bir navigasyon vermek lazım :bandit:
kutuya girmeden nasıl gol atacak :alala:
abouya alış artık tarzı böyle süpürerek geliyor kaçırma ihtimali yok. Ne yapsın çocuk
üç bacağı kontrol etmek kolaymı :alala:
ergen konusu hedefi bulmuş demekki artık ses etmiyorsun :D

Çevrimdışı Gokhan-

Bakar dediğin rakama bitse 2,2 falan da maaşla tabi, sonra free gelen bir demba benim için santrafor transferini kapatmak demektir. hatta böle bir tabloda cenk satışı yapılır 3. adam pektemek olacak deseler hiç ses çıkarmam susar dizimi kırar otururum. ardından karizma going to uzak diyarlar gelsin bir adet malbuyena ona da ses etmem. sonrası bir adet atiba alternatifi bir adet sol stoper.  gidenler pedro miloş boyko cenk karizma

Zaten muhtemelen bu dediklerin olacak, öyle Nazlı Gomez ile uğraşacağımızı falan sanmıyorum gerekte yok.
Demba BA'nın takımı Tevez'i almış, yabancı sayıları da düşmüşken BA'yı tekrar kiralamaktan veya satmaktan başka çareleri kalmıyor.
Sağlıklı bir Demba BA'da boru değil yani herkesin bildiği gibi, yanında bir de Abou güzel bir forvet oluyor 3. adam Pektemek olsa dahi ki o bile kendini bulmaya başladı :D
Şu stopere PEPE başkan gelse var ya offfff diyorum abi, o zaman takım olarak savunmayı beceremesek bile kişisel becerisiyle bir çok golü önler.
Ama bana sorarsan en önemli mevki Atiba'nın mevkisi orada kesinlikle ucuza kaçmamalı, hata yapmamalıyız.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Dün 3  kişi konuşuyorlardı. 2 tanesi trabzonsporlu,digeri fb li.konusurken dinledim üçüde basaksehir sampiyon olsun insallah diye konuşuyorlardı. Bu sene şampiyon olursak o kadar çok kişi g.t olacak ki.. şimdi daha çok bilendim. Futbolcularimizda instagramda falan geçen yılki kupayla pozlarini paylasiyorlar. Rahat olun şampiyon olacağız mesajı veriyorlar. Burda maçı çok önemli... son 2 haftada 5 6 yedi falan ama ekstra motivasyon ile oynayacaklar bize. Başak gençler maçından da çok ümitli olmamalıyız. Malum umit ozat. Ama bursa ve k.pasayi yenersek basaksehir ts maci oncesi 5 puan fark olmus olacak. Trabzon isi bitirebilir. Ama öncelik bursa galibiyeti.

Çevrimdışı tangaz

kutu golcüsüde eline kutunun yerini gösteren bir navigasyon vermek lazım :bandit:
kutuya girmeden nasıl gol atacak :alala:
abouya alış artık tarzı böyle süpürerek geliyor kaçırma ihtimali yok. Ne yapsın çocuk
üç bacağı kontrol etmek kolaymı :alala:
ergen konusu hedefi bulmuş demekki artık ses etmiyorsun :D

kim ses etmiyor ben mi  :alala: her fırsatta çakıyorum rövaşataylan  :bandit: geçen hafta ve bu hafta maç önü çok yazma fırsatım olmadı iş güç seyahatler falan derken ama daha evvel yazdığım hakem karalamalarının her biri harfiyen çıkıyor n'aberrrr  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Zaten muhtemelen bu dediklerin olacak, öyle Nazlı Gomez ile uğraşacağımızı falan sanmıyorum gerekte yok.
Demba BA'nın takımı Tevez'i almış, yabancı sayıları da düşmüşken BA'yı tekrar kiralamaktan veya satmaktan başka çareleri kalmıyor.
Sağlıklı bir Demba BA'da boru değil yani herkesin bildiği gibi, yanında bir de Abou güzel bir forvet oluyor 3. adam Pektemek olsa dahi ki o bile kendini bulmaya başladı :D
Şu stopere PEPE başkan gelse var ya offfff diyorum abi, o zaman takım olarak savunmayı beceremesek bile kişisel becerisiyle bir çok golü önler.
Ama bana sorarsan en önemli mevki Atiba'nın mevkisi orada kesinlikle ucuza kaçmamalı, hata yapmamalıyız.

gomez iyidir hoştur gelirse bizim topçumuz der dizimizi kırarız ama ben eski sevgimi duygusallığımı beslemem kendisine profesyonel seviyede tutarım sevgimi  :D onun yerine bizim için mücadele eden abubakar bin defa değerlidir benim için mesela bakın bin defa bakarı eleştiririm ama ah ulan gomez dediğim sanırım yoktur demişsemde alkollü bir anımda demişimdir  :D pepe gelse varya off muazzam olur ama sanırım çine gidecek oda büyük teklifler vardı onada. atiba mevkisine bişey yazamıyorum nedense.

Çevrimiçi Necmi

kim ses etmiyor ben mi  :alala: her fırsatta çakıyorum rövaşataylan  :bandit: geçen hafta ve bu hafta maç önü çok yazma fırsatım olmadı iş güç seyahatler falan derken ama daha evvel yazdığım hakem karalamalarının her biri harfiyen çıkıyor n'aberrrr  :icool:
hiç bir şeyin çıktığı falan yok bireysel hakem hatası olur ona sözüm yok ama senin dediğin gibi
organize bir manuplasyon göremiyorum 1-0 öndesin feneri eksik bırakıyor karşında buna hala manuplasyon dersen
olmaz. Tribünde hakeme karşı hiç bir tepki olmadı olacak bir konuda olmadı.

Çevrimdışı Gokhan-

hiç bir şeyin çıktığı falan yok bireysel hakem hatası olur ona sözüm yok ama senin dediğin gibi
organize bir manuplasyon göremiyorum 1-0 öndesin feneri eksik bırakıyor karşında buna hala manuplasyon dersen

Ben beraberliği hakeme değil bizim topçuların lakayıtlığına ve beceriksizliğine bağlıyorum ama hakemin masum olduğunu söyleyemem.
Penaltıyı vermemesinin kural kitabıyla falan alakası yok, göz göre göre orda kıyıma uğratmıştır bizi.
Babel'in önünde secdeye yatıyor adam topla alakası yok hakemin önü açık ama karar devam.
Art niyet aramayalımda ne yapalım şimdi Necmi abi.

@tangaz abi, Atiba'nın yerine de Yaya Toure alırız hayal kurmakta mı yasak  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onun yerine her maç abou sokuşturuyor :D
Necmi abi,abou çıkana kadar bayağı iyi değil miydi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tribündeki tepkilerin çoğu karijmayaydı  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Buyuk takim hakemi de yener romantizmi bitmedi bir turlu abi. Bak hitler bile futbol maci izlerken ne demis "bu hakemdeki yetkiler bende olacak dunyaya diz coktururum, caldin dudugu koydun boruyu hesap soran yok"

Real barca karmask yapsinlar karsisina da forumdan 11 kisi cikin ortahakem ben olayim, yardimcilarda aleks ile ekrem olsun. Bakin noluyo. Bir omur gezersiniz barca real karmasina boru gibi gecirdik adamlar mactan sonra agliyordu, diye

Penaltiyi verme, faulden golu yedir sonra iki tane fbli attin diye agzimizi acmayalim cenk atsaydi da abu yerden vursaydi da taliska parnak gostermeseydi de karijma duzgun vursaydi da hepsi teferruat

Çevrimdışı tangaz

osmanlı maçı ile birlikte 5-6 oldu verilmeyen penaltımız siz gözünüzün önündeki (sizin tiribün önünde oldu) pozisyona ses çıkarmazsanız fırat da es geçer gider tabii penaltıyı sorumlusu sensin verilmeyen penaltının  :bandit: geçen maç cücü bu maç fırat ondan önce posbıyık ard arda hatalar ve hep aleyhimize... fener eksik kalma ezilme psikolojisine girdi ve atıldılar bu kırmızılar hakem masumdu şuydu buydu manasına gelmez ki abi. fıratın bu maçta bir tane totoşluğu oldu onda da golü yedik totoşluğunu daha evvelki mesajlarımda açıklamıştım amacı görmemek bir nevi 3 maymunu oynuyor havadaki topu seyrediyor aksiyon bölgesine bakmıyor orda bizim elemanlar emenikeyi çekse indirse onu da görmeyecek aman ben etliye sütlüye karışmayım son saniye olmuş psikolojisi tam anlamıyla. golde emenikenin şarjı var ama ben hatayı bin defada izlesem fabriye yazarım o golde.

Çevrimdışı benyv-

Seneye daha iyi olmamız gerektiğini yazıyoruz ama gerçekçi olursak, yeterli alternatifler alamazsak bu senenin de gerisine gidebiliriz. Kaleci konusunda özellikle hepimizin güveni sarsıldı, sonuçta istediğin kadar iyi ol, önemli maçları kazandıramıyorsan büyük takımda oynayamazsın. Yaşlı oyuncularımız 1 yıl daha yaşlanmış olacak. 3 kulvarı nasıl götürecek endişeliyim. Oğuzhan ve Tolgay'ı da satarsak oralara da 30 yaşında oyuncu alırız. İyice zorlanırız daha sonra yaş sebebiyle. Atiba yerine de Necip oynadığında ne kadar verim verecek soru işareti. Eğer iyi satış yapmazsak  ve akılcı transferler yapmazsak seneye lig harici avrupa'da hedef göremiyorum gerçekçi olursak. 

Etiketler: