Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173830 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

takım performansı düşer gazla yükseltirsin ama bursada öyle bir durum yok
takım dağılmış artık oyuncular bursadan kaçmak istiyor.bu hafta gene takım otobüsü taşlanmış orda zincir kırıldı
bence bundan sonraki maçlarının hiç birini kazanamazlar. rizenin göstereceği performansa göre kümeye bile gidebilirler.
iki malubiyet bir beraberlik rizede sekiz puan alabilirseki alır bursayı küme düşürür.
Bursanın Beşiktaş trabzon antalya maçları var birde gençler maçı ts antalya deplasman
üç maçıda temizinden kaybeder. bu durumdaki takımın rizeden 6 yemesi ligi bıraktığını gösterir
artık ligde kalması şansa bala olur.

Her türlü veri dediklerini doğruluyor abi , ben sadece rulet gibi bakıyorum biraz olaya. Peşpeşe 3 kırmızı geldiyse dördüncüde artık siyah gelir diye hissedersin ya. Bunlar da kaç maçtır 5-6 yiyince ister istemez gaz maz canım sıkılıo.. yoksa yeneriz tabi. Şunu da diyeyim , biz bursayı yenelim kesin ve kesin şampiyonuz. Daha maç konuşmam , ama halen ve halen en zor maçımız Bursa diyorum..

Çevrimdışı tangaz

takım performansı düşer gazla yükseltirsin ama bursada öyle bir durum yok
takım dağılmış artık oyuncular bursadan kaçmak istiyor.bu hafta gene takım otobüsü taşlanmış orda zincir kırıldı
bence bundan sonraki maçlarının hiç birini kazanamazlar. rizenin göstereceği performansa göre kümeye bile gidebilirler.
iki malubiyet bir beraberlik rizede sekiz puan alabilirseki alır bursayı küme düşürür.
Bursanın Beşiktaş trabzon antalya maçları var birde gençler maçı ts antalya deplasman
üç maçıda temizinden kaybeder. bu durumdaki takımın rizeden 6 yemesi ligi bıraktığını gösterir
artık ligde kalması şansa bala olur.

rizenin kasımpaşa deplasmanı zor olur,  osmanlıya deplasmanda çakarsa evinde antep ve alanyaya çakıp 9 puan çıkarıp ligde kalabilir işte o zaman bursa kümeye  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rizenin kasımpaşa deplasmanı zor olur,  osmanlıya deplasmanda çakarsa evinde antep ve alanyaya çakıp 9 puan çıkarıp ligde kalabilir işte o zaman bursa kümeye  :evillol:
düşmesinler abi her sene tokatlıyoruz güzel olmuyor mu  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

düşmesinler abi her sene tokatlıyoruz güzel olmuyor mu  :evillol:

eskilerin bir sözü vardır çirkefe bulaşma üstüne sıçrar diye tokatlamaya değmezler yanii  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Yenelim de duserse dussun abi.

Yarmalenko olsaydi mesela simdi ne guzel ileti girerdik. Yarma seftali falan diye ulan bursalilar ustlerine alinacak bak simdi. Gazlansinlar uludag gazoz gibi saplariz gaz cikartiriz adamdan

Çevrimdışı tangaz

Yenelim de duserse dussun abi.

Yarmalenko olsaydi mesela simdi ne guzel ileti girerdik. Yarma seftali falan diye ulan bursalilar ustlerine alinacak bak simdi. Gazlansinlar uludag gazoz gibi saplariz gaz cikartiriz adamdan

düşsün abi zaten şampiyonluk kadar sevinirim walla  :icool:
tam bir pislik ve yalaka camia renklileri ihya etmekten bıkmadılar

Şurayı okuyan bi bursalı olsam gazı yüklenir stada giderim :) düşen düşsün çıkan çıksın bize ne bizim adamların evinde maçımız var , yeni stadlarına ilk defa gidiyoruz, veeee ne olursa olsun burası Türkiye , aslanın kediye bu kadar boğdurulduğu başka bir ülke tarihte yerini almadı gelecekte de almaz.. Demin @mylife1903 mı yazmıştı , ben hakem olayım barçayı reali bilmemkime yenildirtirim diye.. O hesap.....

Çevrimdışı tangaz

özet/sonuç = yediğimiz çok attığımız ise az beyler. şuan atılan gol 70+ yenilen gol 24- olmalıydı  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

özet/sonuç = yediğimiz çok attığımız ise az beyler. şuan atılan gol 70+ yenilen gol 24- olmalıydı  :bandit:
Abi 2.3-2.5 bandinda dalgali seyretmeli atilan gol endeksi, dis politikadan kredi notindan bagimsiz, boyle kar saticilarinin getirdigi ekstra gerilimden bagimsiz 30 mac oynandiysa 69-75 yani
Yenilen golde ayni sekilde butun gerilimden bagimsiz 0.8-0.9 bandinda seyretmeli 24-27 kalani teferruat diyorum gene basliyoruz sonra fabri ciktiysa yumruklayacak falan diye

Çevrimdışı ilhan

Maçın başından sonun kadar Volkan DEMİREL, RVP, Alper POTUK vd. nin yapmış olduğu hakaretamiz tavırların futbolcularımız üzerinde zerre kadar bir etkisi olsaydı eğer, bu maç ilk yarıda biterdi. Anlaşılan o ki, FB ile yaptığımız kupa maçı takıma hiç ama hiç bir şey   kazandırmamış.
Asıl düşünülmesi, üzerinde durulması gereken futbolcularımızın neden bu kadar ruhsuz olduğu, şayet öyle olmasaydı son pozisyonda o kadar rahat bir orta yapılmasına müsaade edilmezdi.Belki de futbolcuları bu psikoza sokan taraftarımızın yapmış olduğu yersiz, zamansız tezahüratlar oldu.
Birincisi 9 kişi kalmış rakip topu kaptığında öyle bir tepki yükseliyordu ki tribünlerden sanki 11'e 11 oynuyoruz, netice olarak hem rakibi cesaret verdik hemde kendi takımımızı korkuttuk. 
İkincisi ise, (birinci maddeye tam tezat olarak) maç bitmeden maçı kazanmış havasına bürünmek, bu nasıl bir öz güvendir ki, maçın bitimine 5 dk. kala şampiyonluk şarkıları söylemek, tamam basket oynamıyoruz ama koskoca bir 5 dk.
Hani hep diyoruz ya "Göklerden Gelen Bir Karar Var" diye evet varmış, maç bitimi gök bile ağladı, donumuza kadar ıslandık ve ben o ıslak donla Ankara'ya dönmek :D zorunda kaldım.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 16:36:02 ilhan ]

Atılması gereken gol kısmına katılıyorum. Ama yeme kısmı :) bu takım vur sırtına kırbacı atiba düzeni ile gol yer abi , yer oğlu yer. İsterse stoperlerin ramosla pepe olsun yine yer yine yer.

Çevrimdışı mylife1903

Maçın başından sonun kadar Volkan DEMİREL, RVP, Alper POTUK vd. nin yapmış olduğu hakaretamiz tavırların futbolcularımız üzerinde zerre kadar bir etkisi olsaydı eğer, bu maç ilk yarıda biterdi. Anlaşılan o ki, FB ile yaptığımız kupa maçı takıma hiç ama hiç bir şey   kazandırmamış.
Asıl düşünülmesi, üzerinde durulması gereken futbolcularımızın neden bu kadar ruhsuz olduğu, şayet öyle olmasaydı son pozisyonda o kadar rahat bir orta yapılmasına müsaade edilmezdi.Belki de futbolcuları bu psikoza sokan taraftarımızın yapmış olduğu yersiz, zamansız tezahüratlar oldu.
Birincisi 9 kişi kalmış rakip topu kaptığında öyle bir tepki yükseliyordu ki tribünlerden sanki 11'e 11 oynuyoruz, netice olarak hem rakibi cesaret verdik hemde kendi takımımızı korkuttuk. 
İkincisi ise, (birinci maddeye tam tezat olarak) maç bitmeden maçı kazanmış havasına bürünmek, bu nasıl bir öz güvendir ki, maçın bitimine 5 dk. kala şampiyonluk şarkıları söylemek, tamam basket oynamıyoruz ama koskoca bir 5 dk.
Hani hep diyoruz ya "Göklerden Gelen Bir Karar" var diye evet varmış, maç bitimi gök bile ağladı, donumuza kadar ıslandık ve ben o ıslak donla Ankara'ya dönmek :D zorunda kaldım.
Bi yumusaklik var takimda abi hep dile getiriyoruz senin toragin @tangaz ile
Adam geliyor yerde yatan cenki savuruyor bizimkiler bakiyor, al araya orda cikart kavgayi mac bitecek zaten. En cok 1-2 sari cikar

Çevrimdışı tangaz

Atılması gereken gol kısmına katılıyorum. Ama yeme kısmı :) bu takım vur sırtına kırbacı atiba düzeni ile gol yer abi , yer oğlu yer. İsterse stoperlerin ramosla pepe olsun yine yer yine yer.

fb başak gençler maçında 3 tane fabri saçmalığı gol var k.paşa maçlarını ve kayseri maçlarındaki yediğimiz gol saçmalıklarna sen konya ve 2 alanya maçındaki yanlış penaltıları ekle eder sana 10 gol düş şimdi yediğimizden eder sana 19 gol hadi bu saçma 10 golün 5ini yiyelim al işte 24  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maç başına 2 golden az atıyoruz. Geçen sene aynı dönemde 7 gol fazla atmışız. 75 gol atmışız lig sonunda bu sene, önümüzdeki 4 maçta 16-17 gol atar mıyız? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bi yumusaklik var takimda abi hep dile getiriyoruz senin toragin @tangaz ile
Adam geliyor yerde yatan cenki savuruyor bizimkiler bakiyor, al araya orda cikart kavgayi mac bitecek zaten. En cok 1-2 sari cikar

mesela renkliler olsaydı yerdeki oyuncu kalkana dek 1,5 dk geçerdi sonra süre doldu die hakemi iter kakarlar bir daha durdururlardı sonra hakem orta noktayı gösterip maçı bitirirdi topa 2 defa dokunulmadan maç biterdi, amaaa abi rakip 2 kişi eksik topu hangi saçmalıkla veriyorsun rakibe bunun izahı yok işte...

Çevrimdışı Orhan

Gecen sene ismaili gomdurmuyordun abi bu sene kazma kurek daliyorsun, imam osurursa cemaat sicar misali gunah kecisini de bulmussun zaten.

Su pozisyonda pas vermiyor diye kizdiginda tutarli olmak icin babelin iki pozisyonu taliskanin da iki pozisyonunun gorsellerini koyman lazim. Sut atti diye oyuncuya kizilir mi?

Taliskanin pozisyonlarinda oguzhan falan geliyor bassin topa versin de yaz ozaman.

Besiktas tarihinde oynamis en kotu bitiricilerden biri oynuyor, oguzhan vermis onune atamiyor kaleyi tutturamiyor sen bu posisyonu tasiyip gunah kecisi cikartiyorsun.

Abu onune geleni cenk kafasina geleni atsa mac 3-0 olacak kanat oyuncusunun girdigi bir pozisyonu alip maci onun ustune yikiyorsun.

Babelin solda alip 4-5 sefer harmanladigi pozisyonu da yazsaydin.

Senin santraforun ligin umut buluttan sonra en kotu bitiricisi seneye kanada robbeni koy riberiyi koy yanina da fabregasi ileride de abu olsun sen gene robbeni suclarsin.

Santraforun birinci gorevi topu kaleye sokmak. Derbi macta daha rahat pozisyon gelir mi, gelmez. Oguzhan sorumluluk almis dalmis iceri abu gelen topu daga tasa vurmus, senol gunes suclu, quaresma suclu, evet.

Abu bildigin kotu bitirici, yok basiyormus stoperlerle guresiyormus falan filan, bastigi da gurestigi de yok, omer olsa daha cok basar daha cok guresir.

Besiktasin bitiricisi falan da degildir abubakar.

Hasan aliden hava topu alamayan adam 3.3 milyon yuro aliyor. Yonetimin en buyuk basarisi
Abi Quaresma şut cekmiyor ki kalecinin üstüne orta açıyor tüm tepki buna.Babeli falan eleştiriyorsun ama babel yada taslisca kaleyi gören bir açı yakalasa volkanla beraber topu sokabilecek adamlar.

Çevrimdışı mylife1903

mesela renkliler olsaydı yerdeki oyuncu kalkana dek 1,5 dk geçerdi sonra süre doldu die hakemi iter kakarlar bir daha durdururlardı sonra hakem orta noktayı gösterip maçı bitirirdi topa 2 defa dokunulmadan maç biterdi, amaaa abi rakip 2 kişi eksik topu hangi saçmalıkla veriyorsun rakibe bunun izahı yok işte...
Abi o lens denen koca gotlu gitti oguzhana cift daldi, firatboy frikik vermedi. Komutu almis frikik yok bambambam ona bile calamadi adam. O top dondu girdi iste. Tifittirda var. once o lens gidiyor bizim atinca giriyor ki kirmizi verse kimse bisi demez, sonra ginler kullaniyor topu oguzhan gole gidiyor bu koca gotlu geliyor cift daliyor, orda cart kirmizi verse gene kimse bisi demez. Sonra fabri cikti da bilmeme neydi de

Lens defansa kosmus, ayni hareketi bizde yapsa kirmizi yer, burdada ana avrat kufur edilirdi, son saniyede adama oyle dalinir mi diye. Sen gelme defansa ulan ayi diyeceksin ona

Çevrimdışı tangaz

Maç başına 2 golden az atıyoruz. Geçen sene aynı dönemde 7 gol fazla atmışız. 75 gol atmışız lig sonunda bu sene, önümüzdeki 4 maçta 16-17 gol atar mıyız? :)

bursa ve antep ikilisinden 10 gol çıkarsak son hafta osmanlıyada 4lük yapsak olur mu olur  :tabe:

AMA bu gol adetimiz düşük gerçeğini değiştirmez Serhat, istatistik mini etek mevzuu

Çevrimdışı mylife1903

Abi Quaresma şut cekmiyor ki kalecinin üstüne orta açıyor tüm tepki buna.Babeli falan eleştiriyorsun ama babel yada taslisca kaleyi gören bir açı yakalasa volkanla beraber topu sokabilecek adamlar.
Babel ile taliskayi elestirmiyorum ki
Sut adan adama kizilmaz diyorum. Kizan adam onlara da kizsin diyorum, taliskanin vurduklarinda da var bos adamlar

Mesela soldan orta geliyor taliska pozisyon alip rovosataya kalkiyor, laubalilik degil mi?

fb başak gençler maçında 3 tane fabri saçmalığı gol var k.paşa maçlarını ve kayseri maçlarındaki yediğimiz gol saçmalıklarna sen konya ve 2 alanya maçındaki yanlış penaltıları ekle eder sana 10 gol düş şimdi yediğimizden eder sana 19 gol hadi bu saçma 10 golün 5ini yiyelim al işte 24  :D

Ok abi Fabri saçmalığı , da o Fabrinin kesin yedik diye bakıp çıkardıklarını ekle +10 yine aynı yere geliriz :) vodafone arenadaki oturma konumumdan sonra bu kale denen şeyin ne kadar büyük bişi olduğunu daha iyi anlamış olmamdan mütevellit diyorum ki , o kalenin 5 - 6 metre yanına top inerse feriştahı olsa gol yeme ihtimalin %50 dir. İndirtmicen abi oraya topu , bütün dünyanın iyi savunma dediği şey de o işte. Ne kadar az indirtirsin o kadar az gol yersin. Bizim standardımızda bir takım için çok bişi istemiyoz ya , Napoli maçında taçtan sonra topu alan adama faul yap gir kır çıkarttırma topu ortaya Hamsiğe istioz , fener maçında iki rahatsız et de adam topu iki stoperle emunike denen cinsin olduğu yere doldururken zorlansın biraz , göndermeye çalışırsa da en azından penaltıya doğru değil de ceza sahasının yanlarına doğru indirebilsin istiyoruz. O kadar ya, doksan dakka da yapma , doksanıncı dakika rakip 9 kişiyken yap be arkadaş. Kuntakinte atiba bu dediğimizi yapınca cenki ozisi q7 si iyi alıştı. Ginler söylüo cenkin decoderi olayı çözene kadar top oraya inio....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ok abi Fabri saçmalığı , da o Fabrinin kesin yedik diye bakıp çıkardıklarını ekle +10 yine aynı yere geliriz :) vodafone arenadaki oturma konumumdan sonra bu kale denen şeyin ne kadar büyük bişi olduğunu daha iyi anlamış olmamdan mütevellit diyorum ki , o kalenin 5 - 6 metre yanına top inerse feriştahı olsa gol yeme ihtimalin %50 dir. İndirtmicen abi oraya topu , bütün dünyanın iyi savunma dediği şey de o işte. Ne kadar az indirtirsin o kadar az gol yersin. Bizim standardımızda bir takım için çok bişi istemiyoz ya , Napoli maçında taçtan sonra topu alan adama faul yap gir kır çıkarttırma topu ortaya Hamsiğe istioz , fener maçında iki rahatsız et de adam topu iki stoperle emunike denen cinsin olduğu yere doldururken zorlansın biraz , göndermeye çalışırsa da en azından penaltıya doğru değil de ceza sahasının yanlarına doğru indirebilsin istiyoruz. O kadar ya, doksan dakka da yapma , doksanıncı dakika rakip 9 kişiyken yap be arkadaş. Kuntakinte atiba bu dediğimizi yapınca cenki ozisi q7 si iyi alıştı. Ginler söylüo cenkin decoderi olayı çözene kadar top oraya inio....
Atınç ilk yarıda bi top çıkardı rakibe tam 18 in önüne kafayla, benim diyen pivot santrafor o topu adamın önüne öyle indiremez, sonra Atınç yetersiz diyoruz işte bu yüzden yetersiz, İngiltere'de, İtalya'da o 1.95 lik boyuylaa o topu öyle indiren adamı tekrar altyapıya gönderirler 1-2 sene daha çalışman lazım diye. Her maçta 2-3 tane böyle pozisyonumuz oluyor mutlaka, amatörlük paçadan akıyor bazı konularda.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 17:01:20 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Atınç ilk yarıda bi top çıkardı rakibe tam 18 in önüne kafayla, benim diyen pivot santrafor o topu adamın önüne öyle indiremez, sonra Atınç yetersiz diyoruz işte bu yüzden yetersiz, İngiltere'de, İtalya'da o 1.95 lik boyuylaa o topu öyle indiren adamı tekrar altyapıya gönderirler 1-2 sene daha çalışman lazım diye.

Evet o pozisyonu çok net hatırlıyorum,  hatalı idi Atınç. Ama ben ilk defa Atınçı beğendim bu maçta. Gayet yeterli oynadı eldekiler içinde. Bu takımın derdi bu yıl ve bu son bir kaç maç için net olarak diyorum ki gerisi değil ilerisidir dostlar.. İlerisi derken de canımız ciğerimiz q7 dir. Tek başına problemdir bu kardeşimiz.. Ondan bir sonra gelecek olan kişi onun yarısı kadar problem değildir. Arayı açarak boy farkı ile liderdir kendileri....

Çevrimdışı mylife1903

Atınç ilk yarıda bi top çıkardı rakibe tam 18 in önüne kafayla, benim diyen pivot santrafor o topu adamın önüne öyle indiremez, sonra Atınç yetersiz diyoruz işte bu yüzden yetersiz, İngiltere'de, İtalya'da o 1.95 lik boyuylaa o topu öyle indiren adamı tekrar altyapıya gönderirler 1-2 sene daha çalışman lazım diye. Her maçta 2-3 tane böyle pozisyonumuz oluyor mutlaka, amatörlük paçadan akıyor bazı konularda.
Almeyda ile hayvandao bile oyle asist yapamiyor gercekten allahtan alpere indirdi o top rvona gelse fabri ancak aglardan cikartirken gorurdu topu.

Çevrimdışı kyiv

Necmi abi, Bursayı niye küme düşürdünüz? Adamlardan hersene 6 puan garanti oluyor bir de üstüne Fenerbahçe ya da Galatasaraydan bir şekilde puan alıyorlar.

Seneye ne olacak söyleyeyim Bursaspor küme düşsün yerine Malatya gelecek kesin Galatasaraya her maç yatış, Sivas gelecek kesin Fenerbahçeye her maç yatış. Hiç olmazsa Bursa bize kendince  düşmanlık gütse de Fenerbahçe ya da Galatasaraya da yatmıyor.

Bursa,Eskişehir, Kocaeli,sakarya,Göztepe gibi takımlar çoğalsın şu ligde.

Bu hafta bizde 5 leyelim Bursayı ama küme de kalsın. :bandit:

Etiketler: