@mylife1903 dün akşam Hakan Gündoğar rus liginde bir forvetten bahsetti. Hatta Lucescu nun takım Zenit e gol atmış. Em ile başlayan ve Hakan Gündoğar'ın da adını söyleyemediği bu golcüyü biliyormusun
Kotu futbolcu abi terekde oynuyor son hafta gol atansa.
Boyle nasil desem umut bulutun bir tik alti
Rusya liginde iyi futbolcular var ama zor transferler. Iyi para aliyorlar, moskovada yasayan falan gelmez zaten turkiyeye belki antalyaya tatile gelir, zenitten adam kovsalar belki gelir falan
Bize uyum saglayacak iyi oynayacak oyuncular var. mesela samedov alinsa suan sampanya iciyor ve avrupa liginde yari final rovonsi bekliyorduk.
Smolov var shatov var bize koy dagitiriz ama rusya disina cikmazlar. Cok zor ustelik buraya gelseler aras gibi 1 sene bisi beklemeyecen.
Bana kalsa ben ruslari doldururdum takima mesela akinfeev var super kalecidir noyeri aratmaz, dzagoev var kafkas pelesi.
Ligi dagitirsin ustune mevzu oldumu bunlar dalar oyle tanktan bombadan falan da tirsmazlar, karisi marisi da agzini acamaz.
Fb macinda mesela 3 tane rus futbolcu olsaydi o emenike gelip yerde yatan cenki tartakladiginda o anda agzini burnunu kirarlardi onun