Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174149 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sampiyonluk bu sene giderse sadece hocaya degil yonetime de yansir olay bir tek sahaya yansimaz, ffp var para yok cunku
şampiyonluk konuşuyorsan bu yönetimin sayesinde neden yönetime yazsın
buraya kadar getiren kulübü onlar değilmi. Yönetim olmasa bugün orta sıralarda borçla
kayyum tarafından yönetilen alt yapıdan çıkarttığımız oyuncularla oynayan belkide birinci ligde
olacak olan bir takım olurduk. yada düşürmezlerdide kurtulma mücadelesi veriyor olurduk.
beş yıldır üstüne koyarak giden bir kulüp varken kimin yönetime laf söyleme hakkı var
ellerinden geleni fazlasıyla yapıyorlar daha ne yapsınlar gaz vardıda onlarmı içti yağ vardıda onlarmı yedi.
varlık ortada duruyor ve bu varlıklarla elde edilen şampiyonluk ve ülkenin en iyi takımı var.
Eksik yokmu dolu var hepimiz biliyoruz ama ne kadar ekmek o kadar köfte hatta ekmeğin içine
bir fazla köfte koymayıda bir şekilde başarıyorlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Devre arasında eto'o gelseydi daha iyi olurmuyduk acaba?bu arada abounun attigi gol nasıl oldu hâlâ anlamadım  :evillol: o top nasıl kaleye girdi? Düzgün vursa gol olmayacakti zaten :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Bu talisca kaç maç ceza alacak hareketin alt sınırı nedir acaba bir de gözlemci raporlarına yansımadı diye haber okumuştum gözlemciler ve hakem görmedik dese bile tv görüntülerinden ceza alabilir mi ?

Çevrimiçi Necmi

Devre arasında eto'o gelseydi daha iyi olurmuyduk acaba?bu arada abounun attigi gol nasıl oldu hâlâ anlamadım  :evillol: o top nasıl kaleye girdi? Düzgün vursa gol olmayacakti zaten :lol:
bizde anlamadık volkan kapatıyordu önümüzü çekil dedik çekilmedi :bandit:
hatta topuda çeldi gibi geldi bana zaten gelişine normal vursa top volkana çarpardı
böyle olunca volkanda anlamadı :D

Çevrimiçi Necmi

Bu talisca kaç maç ceza alacak hareketin alt sınırı nedir acaba bir de gözlemci raporlarına yansımadı diye haber okumuştum gözlemciler ve hakem görmedik dese bile tv görüntülerinden ceza alabilir mi ?
tv görüntüleriyle rvp almadı.

Çevrimdışı Anıl1903

kime atabildik 8 tane, bu sene 5 bile atamadık. Golcülerimiz sönük kalıyor.
19.hafta Konyaspor'u 5-1 yenmiştik,atmadık demeyelim.Ama bir gerçek var bir elin parmağını bile bulmuyor
5 ve üzeri gol sayımız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Iste onu diyorum iki senedir. Futbol akli yonetimin aplani gomez, bplani damdon. Cok sey anlatiyor bu kendi beyanlari aslinda.
Leblebici sartti bu sene ve taliska yerine oyunu yonetecek bir saha ici lideri. Mesela cok yazdim adriyan lopez vardi portoda, abu yerine kiralardik sonra aleksizi verdigimiz alavesde bir cocuk var deyverson. Hop hop tonton islem tamamdi. Gomez yerine alinacak adam abu degildi, ihtiyacimiz olan da abu degildi ama benim sevdigim tip forvet abu, karmasik durum iste.
Donecez gene aleksizin gonderilmesine gelecez. Ha bu mitrovice 4.2 neden verdik gardasim, abunun ilk taksitini odeseydik madem kalacak bu cocuk...

@mylife1903  dün akşam Hakan Gündoğar rus liginde bir forvetten bahsetti. Hatta Lucescu nun takım Zenit e gol atmış. Em ile başlayan ve Hakan Gündoğar'ın da adını söyleyemediği bu golcüyü biliyormusun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Etrafımdaki fenerliler şampiyon olmuş gibiler resmen. Gol yediğimiz pozisyon gözümün önünden gitmiyor. Bursa maçına kadar bu travmayı atlatamayacagim heralde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O PFDK ya sevk edildi mi ki?

SEvk edilmiş. 3 maçta ceza almış ama taraftarlara yaptığı hareketten.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 15:41:09 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi tolga1903

Umarım emsal olur o zaman abi ama yakışmadı bizim oğlana ne gerek var uğraşıyorsun volkan denen kepazeyle.

Çevrimdışı onur_U

talisca pfdk'ya sevk edildi haberleri var. eğer 1-2 maç oynamayacaksa 4-4-2 oynamak mantıklı geliyor.

atiba - tolgay(ozy)
quaresma                  babel
            ba         abou

tabi sakatlar iyileşirse...

Çevrimdışı Savaş

talisca pfdk'ya sevk edildi haberleri var. eğer 1-2 maç oynamayacaksa 4-4-2 oynamak mantıklı geliyor.

atiba - tolgay(ozy)
quaresma                  babel
            ba         abou

tabi sakatlar iyileşirse...
Sistemi bozmaya gerek yok son 4 hafta. Talisca yerine Tolgay geçer devam ederiz. Tolgay formda görünüyor son haftalarda.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atakan eraslan

Bence kalan maçlarımız içinde en zoru Bursa maçı. Türk milleti gazla çalışan bir millet olduğuna göre Bursanın deposuna Beşiktaşımızdan daha fazla gaz doldurabilecek bir takım yok. İnşallah gazla halledebilecekleri bir takım olmaz karşılarında hem kurgu hem motivasyon ve ciddiyet bakımından..

Çevrimdışı Anıl1903

Etrafımdaki fenerliler şampiyon olmuş gibiler resmen. Gol yediğimiz pozisyon gözümün önünden gitmiyor. Bursa maçına kadar bu travmayı atlatamayacagim heralde.
Ezikligin dibine vurmuşlar,kendileri 3.sırada ama umurlarında değil.Teknik direktörleri bile Başakşehir için iyi bir iş başardık demeci veriyor gerisini sen düşün.Kalan 4 maçı alarak şampiyonluk kupasını önlerine koyacağız.

Çevrimdışı 38life

bakalım tribünlerin ne kadarı ceza alacak piyango hangi tribünlere çarpacak :bandit:

gs gibi saha kapatma olmasın da gerisi önemli değil. Ben Kasımpaşa maçını evde de seyrederim, Osmanlı maçına şampiyonluk kutlamaya giderim. Ama Kasımpaşa maçında tribünler boş olmasın yeter ki. Kasımpaşa iyi deplasman tribünü yapıyor çünkü.

Çevrimdışı 38life

Tolgay şuanki formuyla Taliscayı kesinlikle aratmaz.

Çevrimiçi Necmi

O PFDK ya sevk edildi mi ki?

SEvk edilmiş. 3 maçta ceza almış ama taraftarlara yaptığı hareketten.
taraftarı tahrik ettiği için gözlemci raporuyla gitti saha içindeki olaylara hakem ve gözlemci
raporu yok diye ceza vermediler. Tosiç caner falanda ceza almadı. tosiç sahayı izinsiz başkasının kartıyla ihlalden
Caner Hasan ali yi pataklamış içerde bunlar gözlemci raporuna yansımadığı için olay yatağa yansımadı deyip
kapattılar.
ama talisca illaki alır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

taliye max 1 maç ceza gelmeli, basın mensubunu haşat eden volkan babacan 1 maç alıyorsa hiç ceza almaması lazım da bunlar kesin verirler.

Çevrimdışı tangaz

talisca çok gereksiz bişey yaptı bursaya 2-3 tane sokardı kesin inşallah 1 maç alır kasımpaşa maçı daha zor geçecek ve daha çok ihtiyaç duyabiliriz kendisine
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bence kalan maçlarımız içinde en zoru Bursa maçı. Türk milleti gazla çalışan bir millet olduğuna göre Bursanın deposuna Beşiktaşımızdan daha fazla gaz doldurabilecek bir takım yok. İnşallah gazla halledebilecekleri bir takım olmaz karşılarında hem kurgu hem motivasyon ve ciddiyet bakımından..
takım performansı düşer gazla yükseltirsin ama bursada öyle bir durum yok
takım dağılmış artık oyuncular bursadan kaçmak istiyor.bu hafta gene takım otobüsü taşlanmış orda zincir kırıldı
bence bundan sonraki maçlarının hiç birini kazanamazlar. rizenin göstereceği performansa göre kümeye bile gidebilirler.
iki malubiyet bir beraberlik rizede sekiz puan alabilirseki alır bursayı küme düşürür.
Bursanın Beşiktaş trabzon antalya maçları var birde gençler maçı ts antalya deplasman
üç maçıda temizinden kaybeder. bu durumdaki takımın rizeden 6 yemesi ligi bıraktığını gösterir
artık ligde kalması şansa bala olur.

Çevrimdışı benyv-

Başakşehir beni ve herkesi şaşırtarak Antalya, Gs ve bizim maçı kayıpsız geçti. Son dönemde bizden daha başarılı gidiyorlar. O yüzden Ts maçında da puan kayıplarını beklemek saçma olur. %50 kazanma ihtimalleri var en az. Şu andan itibaren hata affetmez kayıplar. Büyük takım Başakşehir'e 7 puan fark atmışken şampiyonluğu vermez diyorum, buna güveniyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir beni ve herkesi şaşırtarak Antalya, Gs ve bizim maçı kayıpsız geçti. Son dönemde bizden daha başarılı gidiyorlar. O yüzden Ts maçında da puan kayıplarını beklemek saçma olur. %50 kazanma ihtimalleri var en az. Şu andan itibaren hata affetmez kayıplar. Büyük takım Başakşehir'e 7 puan fark atmışken şampiyonluğu vermez diyorum, buna güveniyorum.
bence yok, Trabzon kendi sahasında maç kaybetmek isteyecektir. Gs'yi geçme şansları var hala Başakşehir bence puan kaybedecek.

Çevrimdışı tangaz

takım performansı düşer gazla yükseltirsin ama bursada öyle bir durum yok
takım dağılmış artık oyuncular bursadan kaçmak istiyor.bu hafta gene takım otobüsü taşlanmış orda zincir kırıldı
bence bundan sonraki maçlarının hiç birini kazanamazlar. rizenin göstereceği performansa göre kümeye bile gidebilirler.
iki malubiyet bir beraberlik rizede sekiz puan alabilirseki alır bursayı küme düşürür.
Bursanın Beşiktaş trabzon antalya maçları var birde gençler maçı ts antalya deplasman
üç maçıda temizinden kaybeder. bu durumdaki takımın rizeden 6 yemesi ligi bıraktığını gösterir
artık ligde kalması şansa bala olur.

ağzından bal damlıyor kıçlarına ilk tekmeyi biz vuralım this is sparta edasıylan  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903  dün akşam Hakan Gündoğar rus liginde bir forvetten bahsetti. Hatta Lucescu nun takım Zenit e gol atmış. Em ile başlayan ve Hakan Gündoğar'ın da adını söyleyemediği bu golcüyü biliyormusun
Kotu futbolcu abi terekde oynuyor son hafta gol atansa.
Boyle nasil desem umut bulutun bir tik alti

Rusya liginde iyi futbolcular var ama zor transferler. Iyi para aliyorlar, moskovada yasayan falan gelmez zaten turkiyeye belki antalyaya tatile gelir, zenitten adam  kovsalar belki gelir falan

Bize uyum saglayacak iyi oynayacak oyuncular var. mesela samedov alinsa suan sampanya iciyor ve avrupa liginde yari final rovonsi bekliyorduk.
Smolov var shatov var bize koy dagitiriz ama rusya disina cikmazlar. Cok zor ustelik buraya gelseler aras gibi 1 sene bisi beklemeyecen.

Bana kalsa ben ruslari doldururdum takima mesela akinfeev var super kalecidir noyeri aratmaz, dzagoev var kafkas pelesi.
Ligi dagitirsin ustune mevzu oldumu bunlar dalar oyle tanktan bombadan falan da tirsmazlar, karisi marisi da agzini acamaz.
Fb macinda mesela 3 tane rus futbolcu olsaydi o emenike gelip yerde yatan cenki tartakladiginda o anda agzini burnunu kirarlardi onun

Çevrimdışı Tolga

Büyük ihtimalle Talisca'ya 2 maç ceza verirler. Bursa maçından sonra da cezası 1 maça düşer.

Yalçın ve Ufuk'un cezasını düşürdüler ya o yüzden böyle yaparlar diye düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: