Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173767 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hocanın bir payı yok demiyorum , tamam şampiyon yaptı , lazımdı bize getirildi ve görevini yaptı. Tıpkı şartlara göre same , biliç gibi. Bu takımın şenol hoca olmadan da bu yıl şampiyon olacağına inanıyorum ben. Bizim kadromuz çok geniş, rakiplerimizde böyle bir alternatifli kadro yok.Bu bolluktan yokluğa düşmemiz hocamızın kabahati yukarıda bahsettiğim gibi.Biz şu anda yokluk hissi alıyoruz çünkü olanları düzene sokamadı, takımın bir şekilde parçası yapamadı, uğraşmak istemedi. Nasılsa atiba var, nasılsa q7 babel var. Ancak sakatlık olacak, o zaman dahi forveti kanatta denedi arası düşünmedi. Lyonda mitroyu ön libero yaptı, ginler aklına gelmedi. Hocamız bu , dar kadro hocası. Bir kere pekiyi al artık onunsun, 16-17 nin içindesin. Bir kere zayıf al, artık mümkün değil istersen 100 al her sınav, kanaat notundan kırar yine takdir alamazsın.

Şampiyonluk konusu.. Seri yapmaktan bahsediyoruz ya , inşallah yapacağız da. O seviyeye geldikten sonra artık şampiyonluk şöyle bir şey olacak, sıradan bir yemek yedik, doyduk. Yarabbi şükür bugün de doyduk mu dicez , ya yeter daha güzel yemekler yiyelim şunu da deneyelim mi diyeceğiz. İkincisi için Şenol hoca değil bizim ihtiyacımız olan. Onu anlatmaya çalışıyorum naçizane..
Hocanin takintilari ve arizalari var. futbolculari nasil bazi yetersizlikleri ile kabul ediyorsak hocamizin da bazi sabit fikirlerine goz kapamak zorundayiz. Bizim seviyemiz icin yeterli bir hoca.

Simdi istanbul trafiginde sari taksiye hakineni getir bindir dolapdereli gevsek cengiz gibi gazlayip onun kadar ciro yapamaz, ona mahsuben yani

Çevrimiçi Necmi

Olay quaresma olayi degil @Mehmet Ali C. Kanat oyuncusu olayi. Tore olsun viskayi al getir ayni seyler tekrarlanacak. Senin santraforun kotu bildigin kotu bitirici ustelik pozisyon alamiyor orda viska girse iceri gene vuracak caprazdan gene aut olacak. Herkes baslayacak 8 milyon yuro verdik essege bak pas vermiyor bilmemne tore girecek bogusacak harmanlayacak cenk pozisyon alacak mevsimler degisecek, sonra gene yazacagiz yahu gomez 4-5 pozisyona giriyordu hepitopu 20 kez topla bulusup.

Daha sonraki safha stoper bombaladi mac 1-1 bitti iste robben atsaydi riberi vurmayip verseydi lens iceri cevirseydi. Quaresma fazla artislendigi icin goze batiyir, ismail gibi goze batmayan bir adam gelirse baska suclu aranacak.

Bak taaaa gecen sene yazmisim marselo guzellemesi yapilirken bomba patlamasin ligin son derbisinde, sampiyonluk gitmesin, diye

Isimler degisir, kader degismez. Senin santraforun kafayi koyamiyor, senin santraforun bos kaleye topu sokamiyor sonra sut atan oyuncu suclu, kaleci suclu.
doğru abou bitirici değil o nedenle vermiyor kendi atıyor nede olsa
acayip bitirici biri 30 maç bir gol istatistik bayağı iyi :bandit:
öyle bitiriciki 7 metrelik kalede her zaman kaleciyi bulmayı başarıyor :D
kalecileri topla dövüyor. :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

babel yürüyerek geliyordu nerdeyse düşme gerçekci görünmüyordu
tv den izleyince bende penaltı dedim ama tribünden öyle görünmüyordu. Babel orda hızlı olsaydı
penaltıyı alırdı o kadar yavaş gelirken düşersen doğruda olsa inandırıcı olmuyor. ileri doğru hamle yapıp
uçacaktı orda penaltı almayı bile bilmiyoruz işin gerçeği bu. Orda rvp olsa çizgide uçar auttan çıkardı.
yerdede kıvranırdı. Mesela orta sahada bir pozisyon vardı talisca sert hamle yaptı biri ayağını koydu
talisca havada parande attı :D işte öyle düşeceksin gerçi onuda hakem yemedi ama mecbur faulü verdi.
artistik puandan aldı.
Faul vermedi abi orda hakem, tosicin girip kaptigi sonra efsane rizanin 8 hafta agladigi pozisyona benziyordu ama taliska topu celmisti orda, orta bir pozisyon degildi. Antalya maciydi galiba tosic kayarak almis abu goturup saplamisti.

Çevrimdışı tangaz

abi onlar zaten yetersiz orası aşikar ama şu adamı savunma rica ediyorum.

@Mehmet Ali C. mesajı yanlış alıyorsunuz, @mylife1903  reyis karizmayı savunmuyor sürekli ona vuruyorsunuzda ozzi tıss die şut şıkarıyor 10 metre top sürerken 5 metre arkasından koşmaya başlayan adam yetişiyor abu boş kale dururken dağlara taşlara vuruyor fabri saçma sapan çıkıyor bunlara yapılan eleştirileri toplasan 3le çarpsan karizmaya kızıldığı kadar kızmıyor kimse diyor adaletsizlikten dem vuruyor. elimizde başka kanat yok olsa hoca neden oynatsın ki robben vardı da oynatmadı mı malzeme bu en golcü senesi 3 gol atan adamdan beklentiyi yüksek tutmayın diyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. mesajı yanlış alıyorsunuz, @mylife1903  reyis karizmayı savunmuyor sürekli ona vuruyorsunuzda ozzi tıss die şut şıkarıyor 10 metre top sürerken 5 metre arkasından koşmaya başlayan adam yetişiyor abu boş kale dururken dağlara taşlara vuruyor fabri saçma sapan çıkıyor bunlara yapılan eleştirileri toplasan 3le çarpsan karizmaya kızıldığı kadar kızmıyor kimse diyor adaletsizlikten dem vuruyor. elimizde başka kanat yok olsa hoca neden oynatsın ki robben vardı da oynatmadı mı malzeme bu en golcü senesi 3 gol atan adamdan beklentiyi yüksek tutmayın diyor  :bandit:
Abi Oğuzhan en iyi derbisini oynadı daha ne yapsın adam gevşek değil, laubali değil maçta kendimi kaptırmışım rabonaya takmış adam delirdim ilk yarı özellikle etmediğim küfür kalmadı  :D Ayrıca Babel hiç fena oynamıyor, oyunun iki yönünde de etkili.

Çevrimiçi Necmi

Faul vermedi abi orda hakem, tosicin girip kaptigi sonra efsane rizanin 8 hafta agladigi pozisyona benziyordu ama taliska topu celmisti orda, orta bir pozisyon degildi. Antalya maciydi galiba tosic kayarak almis abu goturup saplamisti.
aynı pozisyondan bahsetmiyoruz rakip yatmadı talisca ayağını takıp parande attı
faulüde verdi hakem eski açık tarafında ortada numaralıya doğru bir yerdeydi pozisyon.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi nasıl farketmedin bilmiyorum ama penaltı pozisyonunda kapalı yıkıldı. Babel hiç itiraz etmediği için tepki uzamadı.

Yediğimiz golde takımın, hocanın, tek tek futbolcuların hataları hakemi ilgilendirmez bu arada. Pozisyon gayet faul ve hakemin işi bunu görmek. Biz takımı, hataları yine eleştiririz ama hakemi bağlayan bir şey yok bunlarda, faulu verecek ve o maç 1-0 bitecek. 4 puan önde son 4 haftaya girecek takım. Biz yine aynı eleştirileri yapacaktık, niye ikiyi atamadık, cenk niye orada basmadı, fabri nasıl çıktı vs ama 3 puanı da cebe koymuş olacaktık.

@tangaz hakemlerin genel tutumu ile ilgli tüm yazdıklarına katılıyorum. İkinci yarı başından beri düşük yoğunluklu bir çalışma var aleyhimize. Böyle bir şey yok demekle yok olmuyor malesef.

@emre_1978 zaten tehlikeli olan düşük yoğunluklu olanıdır çaktırmadan erezyona uğratır ne olduğunu anlamazsın finalde bir fırtına kopar hoop toprak kayması bina haşat...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Abu dogru kosu yapinca top aliyor ayni oguzhandan aldigi gibi ayni golde quaresmadan aldigi gibi.
Abu onune koyulani atsaydi once @Necmi abi. Olay quaresmanin bitiriciligi degilki abunun kotu pozisyon alip kotu vurus yapmasi.
Abu 3.3u ataklari bitirmek icin aliyor. Stoperler ile bogusturmak icin daha ucuza futbolcular var, yok korner direginden top cikartmis, 3-4 mac once de korner direginden top cikartirken asist yapmamis miydi abu?
Taliskanin vurduklarini da incele oguzhan tolgay bos onlara versin.

Adam bos kaleye gol atamiyor, sen baska gunah kecisi buluyorsun.

Çevrimdışı atakan eraslan

Hocanin takintilari ve arizalari var. futbolculari nasil bazi yetersizlikleri ile kabul ediyorsak hocamizin da bazi sabit fikirlerine goz kapamak zorundayiz. Bizim seviyemiz icin yeterli bir hoca.

Simdi istanbul trafiginde sari taksiye hakineni getir bindir dolapdereli gevsek cengiz gibi gazlayip onun kadar ciro yapamaz, ona mahsuben yani

Aynen o işte sabit fikirli ,biz de sabrediyoruz zaten. Ama şampiyon olduğu müddetçe sabrediyoruz. Olamazsa sabredilmez, Beşiktaş bu kadro ile ve kendine rakip olamayacak durumdaki diğerlerinin bulunduğu ligi domine etmek durumundadır. Bunu talep etmek de bizim hakkımızdır.

Maçların yapıldığı dönemlere konjonktürlerine göre kendine göre istim üstünde olan hiç bir takımı Vodafone Arena gibi bir atmosferde full destekle yenemediğimiz halde şampiyon olabildiğimiz bir lig oynuyoruz. Bu ne demek? Bu takımın kadrosu zaten çok iyi , averajını oynasa üstüne bir şey koymasa da şampiyon olabilir demek.

O maçlara bir bakalım :

-GS ilk maç , adamlar formda idi ve havaları yerindeydi. Yenemedik 2-0 dan 2-2
-Dinamo Kiev, Napoli,  Benfica üç CL maçı , hiç birini yenemedik. Beşiktaşın şampiyonlar ligi tarihinde 1 sezonda iç sahada maç kazanamadığı olmadı. Bu yılki ilkti. 8 yediğimiz Liverpool maçının ertesi hafta Marsilya yendi Beşiktaş.
-Başakşehir. yenemedik , 1-0 dan 1-1
-Kayseri. Yenemedik , formda geldiler istim üstündeydiler ve yenenemedik. son dakkada 2-2
-FB maçı. Yenemedik.

Anlatmak istediğim , Vodafone Arena da , galip geldiğimizde ohhh bee diyeceğimiz hiç bir maçı yenemedik. Şarkılar türküler söyleyemedik. Hep nasılsa şampiyon oluruz psikolojisiyle neyse napalım dedik ve döndük staddan.

Ama şampiyon olamazsaaaaaak.. İşte o hoca inadına sabır taşı olsa çatlar dostlar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

30 maçta penaltıyla bir gol atması tesadüfi değil. Aldığı kararlar yaptığı hareketler hep ezbere ve bu saatten sonra değişmez. Yaratıcı olman lazım ki fark yaratabilesin . Cepheden kaleye 5 metre uzaktayken trivelayla hep aynı köşeye şut atmak , cepheden biraz kenara kaydığında trivela orta yapmak , çizgiye daha yakınlaşıp rabona yapmak yaratıcılık değildir. Herkes ezberledi herkes biliyor .

Çevrimdışı tangaz

Abi Oğuzhan en iyi derbisini oynadı daha ne yapsın adam gevşek değil, laubali değil maçta kendimi kaptırmışım rabonaya takmış adam delirdim ilk yarı özellikle etmediğim küfür kalmadı  :D Ayrıca Babel hiç fena oynamıyor, oyunun iki yönünde de etkili.

ozzinin nesi iyiydi top sürmekten aciz lens kaç metre arkasından geldi bastı gitti topu aldı ozziden orda hafif hızlı bak çok demiyorum hafif hızlı biri olsa penaltı noktasına doğru yönelir ya golü atardı yada penaltı kırmızı falan filan alırdı ozzi tam bir fiyaskoydu orda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozzinin nesi iyiydi top sürmekten aciz lens kaç metre arkasından geldi bastı gitti topu aldı ozziden orda hafif hızlı bak çok demiyorum hafif hızlı biri olsa penaltı noktasına doğru yönelir ya golü atardı yada penaltı kırmızı falan filan alırdı ozzi tam bir fiyaskoydu orda
maç heyecanıyla onu görmedim, savunma kısmında da başarılı buldum ben, abuya çıkardığı pasta enfesti ben golü atabilirdim abu leş vurdu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kim ne derse desin kendimi evimizde o atmosferde aşağıdaki maçlardan galibiyet çıkarmalıydık ama çıkaramadık, sonra niye bu duruma düştük diye konuşuyoruz büyük takımsan öyle bir seyircin varsa basıp geçeceksin.

Başakşehir (berabere)
Gs (Berabere)
Fb (Berabere)

6 puan hadi olmadı 4 puan fazlamız olsa şimdi şampiyonluğu kutluyorduk onun yerine şimdi maç hesabı yapıyoruz. Kendi evinde Adana'yı yensen ne olur yenmesen ne olur, deplasmanda önüne gelenin yendiği şamar oğlanı olan GS'ı yensen ne olur yenmesen ne olur? Kendi evinde kazanacaksın kardeşim. Kupadaki Fener maçını hiç yazmıyorum. Tekrar söylüyorum geçen seneki derbilerin tamamı Gomez'e yazar, hocaya filan değil.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 15:01:25 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

bakalım tribünlerin ne kadarı ceza alacak piyango hangi tribünlere çarpacak :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Benfika macinda gecen sene bursaspor macinda robanomidir nedir yapinca modu yiyen bendim, benfika macinda sevinip olimpiakos macinda kufur etmeyecen onu diyorum.
Robanomudur nedir bu cocuk yapiyor bunu, kotu de yapmiyor, yapabileceginin en iyisi oldugu icin yapiyor, simarikliktan degil. Oguzhan iyi de oynamadi kotu de oynamadi saman alevi gibiydi ama sert oynadi ordan arti puan, elinden geleni yapti.
Abu yerine duzgun bir golcu olsa oguzhan macin acilisini yapmisti.

Bizim problem kanatta yahut oguzhanda degil. Oyuncular da degisse ileri ucta abu oynasin ayni sekilde gol kisirligi cekecegiz.

Korner direginde top cikarmis birak ulan korner diregini senin ne isin var orda, sen obur kale direginin orda olmalisin. Iki tane top cikardi diye bos kaleye gol atamayan golcu yerine faulden gol yiyen kaleciyi yahut obur olgan suphelileri suclsyacaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bakalım tribünlerin ne kadarı ceza alacak piyango hangi tribünlere çarpacak :bandit:
eski ve yeni açık  :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi anlasilmiyor iste. Robben falan da gelse degismez ona da ayni sekilde kufur edilir habire adamin ustune ustune gidiyor, diye
Takim gol atamiyor, golcusu yok takimin. Kanat oyuncusu onu yapsin bunu yapsin taliska ordan taksin atiba 90.da atsin
Cengizle viska gelsin 3 mac encok 3 mac bak quaresmadan beter olurlar. Onlara da kulp bulunur defansa geliyor kademeye giriyor falan filan sonra gene gol kisirligi.
3-5-2ye donmedikce bu boyle devam eder.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi anlasilmiyor iste. Robben falan da gelse degismez ona da ayni sekilde kufur edilir habire adamin ustune ustune gidiyor, diye
Takim gol atamiyor, golcusu yok takimin. Kanat oyuncusu onu yapsin bunu yapsin taliska ordan taksin atiba 90.da atsin
Cengizle viska gelsin 3 mac encok 3 mac bak quaresmadan beter olurlar. Onlara da kulp bulunur defansa geliyor kademeye giriyor falan filan sonra gene gol kisirligi.

leblebici lazım abi.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen o işte sabit fikirli ,biz de sabrediyoruz zaten. Ama şampiyon olduğu müddetçe sabrediyoruz. Olamazsa sabredilmez, Beşiktaş bu kadro ile ve kendine rakip olamayacak durumdaki diğerlerinin bulunduğu ligi domine etmek durumundadır. Bunu talep etmek de bizim hakkımızdır.

Maçların yapıldığı dönemlere konjonktürlerine göre kendine göre istim üstünde olan hiç bir takımı Vodafone Arena gibi bir atmosferde full destekle yenemediğimiz halde şampiyon olabildiğimiz bir lig oynuyoruz. Bu ne demek? Bu takımın kadrosu zaten çok iyi , averajını oynasa üstüne bir şey koymasa da şampiyon olabilir demek.

O maçlara bir bakalım :

-GS ilk maç , adamlar formda idi ve havaları yerindeydi. Yenemedik 2-0 dan 2-2
-Dinamo Kiev, Napoli,  Benfica üç CL maçı , hiç birini yenemedik. Beşiktaşın şampiyonlar ligi tarihinde 1 sezonda iç sahada maç kazanamadığı olmadı. Bu yılki ilkti. 8 yediğimiz Liverpool maçının ertesi hafta Marsilya yendi Beşiktaş.
-Başakşehir. yenemedik , 1-0 dan 1-1
-Kayseri. Yenemedik , formda geldiler istim üstündeydiler ve yenenemedik. son dakkada 2-2
-FB maçı. Yenemedik.

Anlatmak istediğim , Vodafone Arena da , galip geldiğimizde ohhh bee diyeceğimiz hiç bir maçı yenemedik. Şarkılar türküler söyleyemedik. Hep nasılsa şampiyon oluruz psikolojisiyle neyse napalım dedik ve döndük staddan.

Ama şampiyon olamazsaaaaaak.. İşte o hoca inadına sabır taşı olsa çatlar dostlar.
Sampiyonluk bu sene giderse sadece hocaya degil yonetime de yansir olay bir tek sahaya yansimaz, ffp var para yok cunku

Çevrimdışı tangaz

büyük takım çift forvet oynar. sanki bayernle deplasmanda maç yapıyoruz da tek forvet çıkıyoruz o da umut bulutun kamerun şubesi  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

büyük takım çift forvet oynar. sanki bayernle deplasmanda maç yapıyoruz da tek forvet çıkıyoruz o da umut bulutun kamerun şubesi  :D
amma gömüyorsunuz  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

leblebici lazım abi.
Iste onu diyorum iki senedir. Futbol akli yonetimin aplani gomez, bplani damdon. Cok sey anlatiyor bu kendi beyanlari aslinda.
Leblebici sartti bu sene ve taliska yerine oyunu yonetecek bir saha ici lideri. Mesela cok yazdim adriyan lopez vardi portoda, abu yerine kiralardik sonra aleksizi verdigimiz alavesde bir cocuk var deyverson. Hop hop tonton islem tamamdi. Gomez yerine alinacak adam abu degildi, ihtiyacimiz olan da abu degildi ama benim sevdigim tip forvet abu, karmasik durum iste.
Donecez gene aleksizin gonderilmesine gelecez. Ha bu mitrovice 4.2 neden verdik gardasim, abunun ilk taksitini odeseydik madem kalacak bu cocuk...

Çevrimdışı atakan eraslan

Sampiyonluk bu sene giderse sadece hocaya degil yonetime de yansir olay bir tek sahaya yansimaz, ffp var para yok cunku

Ben kendi adıma yönetime yansıtmam patron :) Fikret başkan bizi b.kun içinden çıkardı resmen. Naparsa yapsın , tekrar kafamızı kaldırdık omuzlarımızı dikelttik sayesinde. İsterse üç beş mitroya daha para batırsın , ki zannetmiyorum o hataya düşeceğini zırt pırt. Şenol hoca ise , emeklilik başvurusunu yapmış olur bu şampiyonluk kaçarsa. Daha da insan içine çıkıp futbol konuşmaması lazım gelir benim gözümde..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Iste onu diyorum iki senedir. Futbol akli yonetimin aplani gomez, bplani damdon. Cok sey anlatiyor bu kendi beyanlari aslinda.
Leblebici sartti bu sene ve taliska yerine oyunu yonetecek bir saha ici lideri. Mesela cok yazdim adriyan lopez vardi portoda, abu yerine kiralardik sonra aleksizi verdigimiz alavesde bir cocuk var deyverson. Hop hop tonton islem tamamdi. Gomez yerine alinacak adam abu degildi, ihtiyacimiz olan da abu degildi ama benim sevdigim tip forvet abu, karmasik durum iste.
Donecez gene aleksizin gonderilmesine gelecez. Ha bu mitrovice 4.2 neden verdik gardasim, abunun ilk taksitini odeseydik madem kalacak bu cocuk...
Abi Mitrovic'in alınmasının tek bir mantıklı nedeni yok o yüzden konuşmaya da gerek yok. Hadi Mitrovic'i aldın Ersan'ı niye aldın takımda dövmeli sarışın adam eksikliği mi vardı? Takımın defans hattına bak;

Marcelo
Tosic
Rhodolfo
Atınç
Mitrovic
Ersan

Kiralık:
Milosevic
Pedro Franco

Kanatlara bakalım

Babel(devre arasında geldi)
Quaresma (34 yaşında)

şu iki adamdan birisi sakatlansa şu an neler konuşuyor olurduk acaba cidden düşünüyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi Mitrovic'in alınmasının tek bir mantıklı nedeni yok o yüzden konuşmaya da gerek yok. Hadi Mitrovic'i aldın Ersan'ı niye aldın takımda dövmeli sarışın adam eksikliği mi vardı? Takımın defans hattına bak;

Marcelo
Tosic
Rhodolfo
Atınç
Mitrovic
Ersan

Kanatlara bakalım

Babel(devre arasında geldi)
Quaresma (34 yaşında)

şu iki adamdan birisi sakatlansa şu an neler konuşuyor olurduk acaba cidden düşünüyorum..

bu resme bakınca insan dehşete kapılmadan edemiyor. adrianonun yedeğinin olmadığını da ekleyelim oraya...

Etiketler: