Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Offffff offfff....Ne kötü bir hafta başlangıcı. Sabah Fabri ve Marcellonun birbirini dağıtışıyla uyanmışım...Bugün nasıl geçecek?Çalışasım yok...ulan 9 kişilik rakibin nasıl gözgöre göre şişirmesine mani olamadınız.................

Çevrimdışı underworld

Kadro planlamasını oluşturan kişi Şenol Güneş değil onu baştan söyleyelim de, Şenol Hoca eline verileni oynatmaya çalışıyor ki aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım.
işte onu diyorum bu planlamayı yapan derme çatma iş yapıyor sonra hoca bunları toplayıp ortaya iyi bir şey çıkartmaya çalışıyor.fakat kabak gene hocanın başında patlıyor  :s20:

Çevrimdışı mylife1903

Abi şampiyonluğa oynayan uefada final hedefleyen takımın kadrosunda 2 tane kanat oyuncusu olmaz hadi oldu diyelim bunlardan birisi 34 yaşında diğeri de devre arasına gelmiş olamaz bunu hiç bir mantıklı sebeple açıklayamazsın, en sorunlu bölge dediğimiz defansta 6 tane oyuncumuz var öyle veya böyle ama kanatta sadece 2? koskoca 2.yarıyı bu 2 adamla bitirmeye çalışıyoruz, soran olursa adına müthiş hamle deriz.
Keske hic olmasa kanat oyuncusu @Serhat Akkaya en sevmedigim futbolcular, en gereksiz buldugum futbolcular. Hic olmasin daha iyi takimda. Seneye hemen 3luye donelim daha ekonomik. Simdi duzgun kanat oyuncusu zaten alamayacaksin.
Bizkm taraftarin istedigi gibi 15 gol 15 adist yapip bekine yardim eden, takim oyunu oynayan, defanstan top cikaran, ters kademeye giren kanat oyuncusu nerden baksan 10 milyon seviyesinden baslar
Hic gerek yok tutarsin quaresma ile babeli, babel forveti yedekler, quaresmayi da son 20 dakika taraftarin gazinj almak icin kullanirsin.

Olay kanat oyuncusunda degil, senin santraforun yok, lider oyuncun yok, bu taliskanin mevkisi her ne ise o da silik ve kaybolan oyuncu.

Takimin tek problemi quaresma gibi gosteren arkadaslar var itibar edilmemesi gerekir. Takimin gol problemi var ve forvet arkasinda lider oyuncu eksikligi var.

Dun sadece gomez olsaydi abunun yerine, en az 3 gol atardi.
Gomezi falan gecelim vagner lov, vebo gibi gol vurusu olan oyuncumuz yok.
Sene basinda yazdik, abu bizim ihtiyacimiz olan oyuncu degil, bize leblebici lazim, diye

Oguzhanin verdigi topu gol yapamayacak iki tan santrafor var ligde. Birisi umut bulut birisi abu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işte onu diyorum bu planlamayı yapan derme çatma iş yapıyor sonra hoca bunları toplayıp ortaya iyi bir şey çıkartmaya çalışıyor.fakat kabak gene hocanın başında patlıyor  :s20:
Aynen öyle, bi de algı yaratılıyor bazı kesim tarafından bu kadro geçen seneden daha iyi filan diye, neye göre kime göre?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

İtiraz edince buradaki arkadaşlar bu Beşiktaş'ın geleneklerine göreneklerine aykırı diyorlar yahu hakkını aramanın neresi çirkeflik oldu, sen hakkını ara hakeme baskı yap sonrasını hakemle karşı takım düşünsün, Dün Volkan Talisca'nın üstüne yürüyor bizim muhteşem akıllı Quaresma Volkan'ı tutuyor..
Rakip oyunculardan korkmayan tek oyuncu quaresmaydi dun adam ister sovun ister oldurun kimseye eyvallahi yok, volkani once ayirdi sonra sakjnlestirdi, hasan ali kapisti bu mevzulara giren oyuncu. Yalniz kalinca goze batiyir.

Simdi ftnin gssind koy karijmayi pirlanra gibi cocuk olur. Bizkm takimda goze batiyor. Babel ampul gibi penalti icin hakeme donup bakmiyor, simdi yedigimiz golu Volkan yese butun takim hakeme saldirirlar, o goku yardimci hakeme iptal ettirirler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Keske hic olmasa kanat oyuncusu @Serhat Akkaya en sevmedigim futbolcular, en gereksiz buldugum futbolcular. Hic olmasin daha iyi takimda. Seneye hemen 3luye donelim daha ekonomik. Simdi duzgun kanat oyuncusu zaten alamayacaksin.
Bizkm taraftarin istedigi gibi 15 gol 15 adist yapip bekine yardim eden, takim oyunu oynayan, defanstan top cikaran, ters kademeye giren kanat oyuncusu nerden baksan 10 milyon seviyesinden baslar
Hic gerek yok tutarsin quaresma ile babeli, babel forveti yedekler, quaresmayi da son 20 dakika taraftarin gazinj almak icin kullanirsin.

Olay kanat oyuncusunda degil, senin santraforun yok, lider oyuncun yok, bu taliskanin mevkisi her ne ise o da silik ve kaybolan oyuncu.

Takimin tek problemi quaresma gibi gosteren arkadaslar var itibar edilmemesi gerekir. Takimin gol problemi var ve forvet arkasinda lider oyuncu eksikligi var.

Dun sadece gomez olsaydi abunun yerine, en az 3 gol atardi.
Gomezi falan gecelim vagner lov, vebo gibi gol vurusu olan oyuncumuz yok.
Sene basinda yazdik, abu bizim ihtiyacimiz olan oyuncu degil, bize leblebici lazim, diye

Oguzhanin verdigi topu gol yapamayacak iki tan santrafor var ligde. Birisi umut bulut birisi abu
Abi kanat oyuncularıyla oynuyorsan 2 tane adamla devam edemezsin ha başka sistem oynatırsan buna eyvallah derim ben güncel durum için konuşuyorum, lider oyuncu eksikliğini sene başından beri yazıyorum saha içerisinde yanlış yapanın kulağını çekecek adam yok, çok açık ve net söylüyorum Gomez gibi bir adam olsa Quresma böyle başına buyruk oynayamazdı, sıkıyorsa oynasın bakayım soyunma odasında neler yapardı ona.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

2009 sezonundan bu yana sadece 4 derbi maçında 2 farkı skorla öne geçmişiz.genelde hep tek golde tıkanıp kalıyoruz.

2009 -  Bjk :3    Fb :0
2010 -  gs   :1   BJK :2
2011 - BJK :2    gs :0
2015 -  BJK:3    fb:2

Çevrimdışı mylife1903

Bütün hata, bu kadro planlamasıni oluşturan kişinindir.
Bu zamana kadar bunu deşmemizin sebebide eğrisiyle doğrusuyla hocanın düzgünmus gibi goturebilmesidir.
Baskan diyor ya ben ben ben hep ben once ben sonra yeniden ben, diye

Burada iki senedir bagiriyorum abuk sabuk tutarsiz transferler yapiyoruZ, diye

Damdon mudur nedir onunla anlassaydik gecen sene de sampiyon olamazdik. Bazi futbolcularin isimlerinin onc bizle alinip sonra bunlarin tsye cakilmasi tesaduf degil.
Senin a planin gomez ise b planin damdon olmaz.
Gomez giderse abu onun yerini dolduramaz.

Futbolcunun ismine degil cismine bakiyoruz. Boyle sacma planlama olur mu?
Gomez ile kardozaylan gorussen anlarim bir yere kadar. Benzer profilde oyuncular. Damdon olmadi da gomez geldi dersen futbol bakisinda buyuk sikinti var demektir.

Çevrimdışı eaglekartal

bende dahil çoğu kişideki kaygıve hayal kırıklığının sebebi güle oynaya şampiyon olduk oluyoruz havasından bir anda şampiyonlukmu gidiyor ne moduna geçmemeiz.hakkaten garipişler oluyor son birkaç haftadır.olmayacak goller yeniyor,olmayacak goller kaçıyor.ama hala herşey bize bağlı.bliç sezonu gibi olmasın istiyorsak takım taraftar bütünleşip içerdeki 2 maçı vura vura kıra kıra alacağız başka yolu yok.bursa ve antebi ise yeneriz diye düşünüyorum.en zor maç kasımpaşa.oda bizden önce kupada konya ile oynayıp yorgun gelecek.artık bu işin bahanesi yok.burdan şampiyonluk giderse takımın yarısıda gider bu travmayı atlatamayız kolay kolay.zaten hayırlısıyla şampiyon olduğum günde yönetim şunu görmeli öyle 1-2 transferle seneye şampiyon falan olmayaız,gsnin düştüğü duruma düşeriz.takım yaşlı,alternatifsiz oynuyor.4-5 net ilk 11 transferi şart.şimdi oynayanlar en fazla kadro derinliği sağlamalı.net bir stoper.net 2 kanat,net santrafor,net bir atiba yedeği.bunlar şart oğlu şart.gerisi hocaya bağlı.ama ilk hedef bursa.temizinden alıp dönüp kasımpaşa haftasına bakacağız.başak fenerle oynayıp trabzona gidecek.ne olacaksa o hafta olur gibi hissediyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bende dahil çoğu kişideki kaygıve hayal kırıklığının sebebi güle oynaya şampiyon olduk oluyoruz havasından bir anda şampiyonlukmu gidiyor ne moduna geçmemeiz.hakkaten garipişler oluyor son birkaç haftadır.olmayacak goller yeniyor,olmayacak goller kaçıyor.ama hala herşey bize bağlı.bliç sezonu gibi olmasın istiyorsak takım taraftar bütünleşip içerdeki 2 maçı vura vura kıra kıra alacağız başka yolu yok.bursa ve antebi ise yeneriz diye düşünüyorum.en zor maç kasımpaşa.oda bizden önce kupada konya ile oynayıp yorgun gelecek.artık bu işin bahanesi yok.burdan şampiyonluk giderse takımın yarısıda gider bu travmayı atlatamayız kolay kolay.zaten hayırlısıyla şampiyon olduğum günde yönetim şunu görmeli öyle 1-2 transferle seneye şampiyon falan olmayaız,gsnin düştüğü duruma düşeriz.takım yaşlı,alternatifsiz oynuyor.4-5 net ilk 11 transferi şart.şimdi oynayanlar en fazla kadro derinliği sağlamalı.net bir stoper.net 2 kanat,net santrafor,net bir atiba yedeği.bunlar şart oğlu şart.gerisi hocaya bağlı.ama ilk hedef bursa.temizinden alıp dönüp kasımpaşa haftasına bakacağız.başak fenerle oynayıp trabzona gidecek.ne olacaksa o hafta olur gibi hissediyorum
Önümüzdeki sene takımın as oyuncularının yaşları bu şekilde olacak.

Marcelo 30
Tosic 33
Adriano 33
Gökhan Gönül 33
Atiba 35
Babel 31
Quresma 34
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bana birisi neden Abou'nun çıkıp Cenk'in girdiğini detaylı olarak anlatabilir mi? Hiç anlam veremedim bu değişikliğe ama hiç, geçerli hiç bir sebebi yok hocanın cenk'i onore etmek istemesi dışında, hocanın bu saçma sapan takıntıları yüzünden şampiyonluktan olacağız. Neden tüm inatçı hocalar bizi buluyor gerçekten anlam veremiyorum..
Sadece gol krallığı ile ve oyun ile alakalı değildi sanırım Hoca'nın Cenk tercihi. Morali bozuktu Cenk'in ve oynadığı sınırlı sürede de sahada ruh gibi dolandı . Moralinin bozuk olması yedek kalmasından mı sosyal medyada kendisine küfür , hakaret edilmesinden mi yoksa ailevi sebeplerden dolayı mı bilemeyeceğim. Hoca , Cenk'i kaybetmek istemiyor bunu anlayabiliyorum ama şu duruma gelinmesinde Hoca'nın da biraz katkısı oldu. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sadece gol krallığı ile ve oyun ile alakalı değildi sanırım Hoca'nın Cenk tercihi. Morali bozuktu Cenk'in ve oynadığı sınırlı sürede de sahada ruh gibi dolandı . Moralinin bozuk olması yedek kalmasından mı sosyal medyada kendisine küfür , hakaret edilmesinden mi yoksa ailevi sebeplerden dolayı mı bilemeyeceğim. Hoca , Cenk'i kaybetmek istemiyor bunu anlayabiliyorum ama şu duruma gelinmesinde Hoca'nın da biraz katkısı oldu.
Şampiyonluğa giderken bunu düşünmenin zamanı değil, aynı hoca Gökhan İnler'in gözünün yaşına bakmadı, adaletten bahsederken adaletsiz davrandı Cenk konusunda özellikle son haftalarda sonuç bu oldu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Baskan diyor ya ben ben ben hep ben once ben sonra yeniden ben, diye

Burada iki senedir bagiriyorum abuk sabuk tutarsiz transferler yapiyoruZ, diye

Damdon mudur nedir onunla anlassaydik gecen sene de sampiyon olamazdik. Bazi futbolcularin isimlerinin onc bizle alinip sonra bunlarin tsye cakilmasi tesaduf degil.
Senin a planin gomez ise b planin damdon olmaz.
Gomez giderse abu onun yerini dolduramaz.

Futbolcunun ismine degil cismine bakiyoruz. Boyle sacma planlama olur mu?
Gomez ile kardozaylan gorussen anlarim bir yere kadar. Benzer profilde oyuncular. Damdon olmadi da gomez geldi dersen futbol bakisinda buyuk sikinti var demektir.

reyis almeida verilen zammı yeterli bulsaydı şu anda dahala forvetimiz oydu.
en yakın örnek ismail yönetimin verdiği ücrete okey deseydi şu anda şampiyon takımın sol beki , milli takımın beki naralarını duyuyor olacaktık.
damdoy havaalanından son anda dönmnesi gomez %1 ihtimal falan o işlere girmiyorum bile.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Takım oyun olarak dün harika bir derbi performansı gösterdik. Birçok anadolu klübü bize karşı daha çok direnmiştir heralde Fb'ye nazaran. Tarihi bir sonuçla bitmesi gereken maç malesef tarihi bir şokla beraberlikle bitti. Haftaya moraller tekrar yerine gelecektir. Şampiyonluktan da şüphemiz yok ama özellikle kadro planlaması konusu kupayı kaldırdığımız günün ertesinden itibaren ana tartışma konumuz olacaktır.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı caner.eryigit

Herkese günaydın.Bu takımın bir tane bile utanılacak maçı olmadı Başakşehir maçı hariç hatta buna Kiev maçı da dahil operasyonun kralı çekildi çünkü o maç.sosyal medya da acayip organizmalar var gerçekten patolojik vaka bir çoğu bilimsel yönden incelenecek tipler.herşeyi en uç noktada yaşıyoruz Sevinç'i de abartıyoruz üzüntüyü de bi ortasını bulamıyoruz.tekrara düşecek ama lyon maçları çok şey alıp götürdü hem mental hem fiziksel açıdan Atiba nın bile lastik patladı dayanmadı artık.lig için UEFA dan daha erken elenmemiz daha hayırlı olurdu bence Allahtan refarundum arası oldu o da bizim şansımız.başakşehir ts ye gitmeden önce fb ile kupa maçı oynayacak.keza Kasımpaşa'da bizle oynamadan önce Konya ya gidecek.ligi bitirecek hafta bence bu maç kazandık mı herşey biter artık fikrimce.başak ts hariç hiç bir maçta takılmaz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tutmak yerine yumruklasa
Fabri hatalarından ders çıkarabilen iyi bir kaleci . Alıp uyguladığı kararların bir kısmı yanlış olabilir ki bu da normaldir çeşitli nedenlerden dolayı maç tecrübesi az olan bir kaleci için. Kendini geliştirecek ve gelecek sene daha da az hata yapacak .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tutmak yerine yumruklasa
Atınç ın neden arkası dönük o pozisyonda? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Fabri hatalarından ders çıkarabilen iyi bir kaleci . Alıp uyguladığı kararların bir kısmı yanlış olabilir ki bu da normaldir çeşitli nedenlerden dolayı maç tecrübesi az olan bir kaleci için. Kendini geliştirecek ve gelecek sene daha da az hata yapacak .

Ben dünkü maçta ne şenol hoca'ya, ne de kadro planlamasında bir suç buluyorum. Sonuçta haem faul verse veya defans ya da kaleci topu uzaklaştırsa maç 1-0 bitse hereks durumdan memnun olacaktı. Oyun da iyiydi. Bir hatadan dolayı takımın tüm emeğini silmek mantıklı ve vicdanlı değil. Hakemin ne kadar hatası varsa, defans ve kaleci bloğunun da o kadar acemiliği var orada. Bu ekonomik kadro planlamasıyla şampiyon oluyorsak bu gayet de başarılıdır. Fakat kapasitemizin de bundan daha yüksek olmadığını unutmamalıyız. Avrupa'da ve Türkiye'de daha rahat maçlar izlemek istiyorsak stoper ve kaleci konusunda daha üst standartta olmalıyız. Fakat bu sene şampyonluğumuz %90 artık. Son 4 hafta. Başakşehir'e şampiyonluğu hiçbir büyük takım son 4 haftada vermez.

Çevrimdışı panic13

Kadro planlamasını oluşturan kişi Şenol Güneş değil onu baştan söyleyelim de, Şenol Hoca eline verileni oynatmaya çalışıyor ki aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım.

Ki hocanın geçen seneki oyunculardan ve oyundan sonra bu sene geldiği nokta bence büyük bir aşama. Genelde Şenol Hoca muhafazakar bir antrenör olarak bilinir ama bu yıl bambaşka bir şablonla yine takımı oynatıyor.

Bu arada hocaya çemkirenler görüyorum. Eleştirilerinde haklılık payı olmakla birlikte şunu hatırlamak da fayda var; bu takım bu yılki kadro yapısı ile Şenol Hoca olmasa asla lider durumda bulunmazdı. Hocanın maç içersinde yaptığı ufak hatalar var, kabul. Ama bu yapıdan Şenol Hoca'yı çektiğimiz an geriye enkaz kalır.

Gelecek hafta Bursa'ya saplar, yolumuza bakarız. Bu yıl da Osmanlı maçında Şampiyonluğu ilan edeceğimiz belli oldu. Deniz'i çok hırpalanmış geçtik. Başak maçı sürpriz oldu. Bundan sonra çözeriz meseleyi.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Savaş

Defansımızda sağ taraftaki iki arkadaş ne yapıyor? Kimi tutuyor? Cenk ne yapıyor? Biz 11 kişiyiz bu pozisyonda dimi? Değil iste. Biz aslında 8 kişiyiz bu pozisyonda.

3 arkadaş maçı bitirmiş.

Şaka gibi pozisyon. Kendimiz orta yaptırdık gittik ona da kendimiz vurduk. Kendi kendimize şaka gibi gol attık.

Evladiyelik pozisyon bu. Eksik rakibe nasıl oynanmaz neler yapılmaz her toplantıda her kampta gösterilmeli. Kamu spotu gibi pozisyon bu.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Quarizma'ya taşıdığımız topun yarısını oyun içinde neden Babel'e taşımıyoruz anlamıyorum. Her maçta dikkatimi çekiyor bu böyle. Babel skora gitmeye daha yatkın ama tercih olarak hep Quarizma kullanılıyor.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma diğer kanadın topla oynama süresini de çalıyor çünkü. Babel'de de hiç hırs/ego yok malesef. Penaltıya bile itiraz etmiyor. Kaderine razı. Potansiyelinin yarısını bile oynamıyor şu an. İşte bu yüzden teknik direktörün rolleri iyi dagıtması lazım diyoruz. Serbest bırakırsan sahte yıldızların oyuncağı olur takım.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 10:07:02 eski inönü ]

Çevrimdışı eski inönü

tutmak yerine yumruklasa
Kendini yere bıraksa faulü verirdi hakem. Son saniyede hiçbir hakem o riski göze alamaz

Çevrimdışı mellfred

Rakip oyunculardan korkmayan tek oyuncu quaresmaydi dun adam ister sovun ister oldurun kimseye eyvallahi yok, volkani once ayirdi sonra sakjnlestirdi, hasan ali kapisti bu mevzulara giren oyuncu. Yalniz kalinca goze batiyir.

Simdi ftnin gssind koy karijmayi pirlanra gibi cocuk olur. Bizkm takimda goze batiyor. Babel ampul gibi penalti icin hakeme donup bakmiyor, simdi yedigimiz golu Volkan yese butun takim hakeme saldirirlar, o goku yardimci hakeme iptal ettirirler
Aynen öyle.
Vur başına al ekmeğini takımız billahi

Etiketler: