Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176592 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Uygun kelime nedir diye düşünüyordum.Sayenizde buldum. Uygun kelime HERİF...
Bizde ondan az var. Quaresma-Adriano-Marcelo

Çevrimdışı Zafer55

cenk yerine demba girseydi maç 3-0 biterdi.

Girmeseydi de 3-0 biterdi.Abu niye çıktı ki

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Uygun kelime nedir diye düşünüyordum.Sayenizde buldum. Uygun kelime HERİF...
Bizde ondan az var. Quaresma-Adriano-Marcelo
Hiç birinin liderlik özelliği yok maalesef. Belki Caner yapabilirdi tecrübesiyle ama o da sakatlandı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

Girmeseydi de 3-0 biterdi.Abu niye çıktı ki
Çözemedik henüz 
gol kralı olacakmış paşam

Çevrimdışı Savaş

Şu maçın 90+2'sinden sonrasını tekrar izlemek istiyorum. Josef kırmızı görmüş fener 9 kişi maçı bırakmış ve faul olmuş top bizde.

Biz ne yaptık da bu topu fenere verdik. Yani nasıl verdik. 2 dakika 9 kişilik rakibe nasıl pas yapamadık

Gerçekten hatirlamiyorum biz o faulden sonra topu ne yaptık da fenere verdik?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Zafer55

Çözemedik henüz 
gol kralı olacakmış paşam

Şu forumda hiç bir futbolcumuza gömmeyen hatta dünkü maçta ilk11 çıkmasına itarzı da olmayan  ben; önümüzdeki maçlarda 3. Tercih olmasını istiyorum.1-abu 2-ba...
Cenk o son pozisyonda G.inlerin bi yerlerini yırtıp kajere bas demesine ramen basmadı . çünkü kafada dönen topta bir kontra golü bulurum düşüncesi vardı.Almaya çalıştığı pozisyon tamamen defansımızdan dönecek topa yönelikti.

Çevrimdışı mylife1903

Şu maçın 90+2'sinden sonrasını tekrar izlemek istiyorum. Josef kırmızı görmüş fener 9 kişi maçı bırakmış ve faul olmuş top bizde.

Biz ne yaptık da bu topu fenere verdik. Yani nasıl verdik. 2 dakika 9 kişilik rakibe nasıl pas yapamadık

Valla ben korner direginde takilip kaldim orda bitti bende mac. Gg ile babel orda bi tiyatro oynadi topu verdik fbye.
Benim evrenimde mac 1-0 bitti.
Daha ilk yari bazi tac hatalari yaptik.

Toshak bizdeyken tac atisi falan calistirirdi, ustunde durmak lazim bu olayin. Rakip taca atiyor topu biz elimizle rakibe geri veriyoruz. Sadece biz degil her turk takimi ayni sekilde.
Fbli aleks cozmustu bu isi, santradan topu direkt vuruyordu ileri korner direginin ordan taca, sonra tactan geleni alip basliyordu oyuna herifler.

Seri tac atislariyla kaleye yaklasildi diye bir terim var bizim futbol kulturumuzde.

Ayrica gozden kacmasin macin ilk santrasinda lens ne yapti oyle. Su herifin adini bizim takima yazanlar var.
adamin souzanin atildigi pozisyonda bir girisi var, cucu olsa onu da atardi orda.

Çevrimdışı tangaz

bunu ben de hatırlamıyorum evde misafirlerimle birlikte rakı kadehimi tokuşturuyor galibiyeti kutluyordum ben de görmedim ama görmeye de gerek yok bunu dünyada başarabilecek yegane takım biziz heralde. top bizde faulü almışız rakip eksilmiş topu oyuna sokmak için acele etmezsin hatta tekmeyi yiyen oyuncu yerde kıvranır dr. girer vbvb deken kalan 1,5 dk biter faulü kullanırsın 2 geri ve yan pas yaparsın  bu esnada dk.lar 94:35i gösterir ıslıklar maç bitti die hakemi dürter ve hakem orta noktayı göstererek maçı noktalar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle abi takımda herif yok herif denebilecek tek adam karizma dün maça ağırlığını koyan tek adam oydu kimse ona uymadı. mesela abu çıktı cenk girdi die eleştirenler var tamam cenk kötü de abu iyi mi? attığı golü bile atamadı top girdi ondan evvel dağlara taşlara vurdu 2 defa biri zordu ama öteki çok kolay gol atması gereken bir pozisyondu. kiminle boğuştuğunu ben görmedim maçda boğuştu deniyorda nerde boğuştu kimle boğuştu göremedik. abi takımda herifte yok santraforda doğru santrafor olsa bu maç 4-0 biterdi.
Abi herif tirsmiyir sinmiyor. Sorumluluk aliyor, butun taraftar kufur ediyor adama. Babel de alsin sorumluluk sanki o karakteri koyaa senol gunes babel uzerinden oynamayin diyecek. Hayatinda bu kadar sayida mac oynamamistir quaresma. Kavgaysa kavga, tekmeyse tekme adam daliyor. Sikerteli sikertti attirdi o pozisyon 88. Dakika falan 34 yasinda oyuncunun orda topla o depari koyup cift dalan adamdan tirsmamasi iyidir, guzeldir. Oguzhan falan olsa o dakikada oraya kadar suremez topu.

Abu basar dendi de kaleciye bile basamadi abu.

Bizim problemimiz gol. Gol atamiyor takim. Takim 10 kisi cabaladi topu getirdi, top cenkin kafasina konduruldu boyle bir derbi macta daha net pozisyon olmaz onu atacaksin orda.
Takim gene karakter koydu pas yapti, oguzhan daldi iceri abunun ayagina kondurdu topu, artik o toou kaleye sokacaksin.

Vizyoncu reyiz olsaydi dun 3 tane atardi. Bize leblebici adam lazim. Vebo olsaydi atardi dun uj tane. Basiyormus ediyormus kime basiyor kimi hirpalamis. Abu o fizigi ile keya ile sikerteli ezemedi yahu.

Karijmanin ismailin icinden gecip arka direge kestigi top var mesela, abunun vuramadigi, o top veboya falan gelse ampul gibi gafaylan sallandirir aglarda o topu.

Çevrimdışı atalay

Kazanırken kaybedilen bir çok maça dünden fazla eleştiri gelmemiştir. Her zaman diyorum: Futbola bakışta sıkıntı var. İlaveten başta Oğuzhan ve Tolgay olmak üzere dün derbinin diğer tarafını da son sahneye kadar doğru oynayan oyuncular vardı. Öyle ki Aydınus, yüksek agresyonu cezalandıramadı. Buradan kutlama çıkarıp, güzelleme yapan güruh da Beşiktaş'ın bu sürece kadar ki defolarını görmeyip dünü ise tek bir sahne ile çöpe atanlar da aynı gariplikte. Basın ve medya bıraktığım yerde de en azından taraftar mesafe kat edebilse...
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 13:20:50 atalay ]

Çevrimdışı Savaş

bunu ben de hatırlamıyorum evde misafirlerimle birlikte rakı kadehimi tokuşturuyor galibiyeti kutluyordum ben de görmedim ama görmeye de gerek yok bunu dünyada başarabilecek yegane takım biziz heralde. top bizde faulü almışız rakip eksilmiş topu oyuna sokmak için acele etmezsin hatta tekmeyi yiyen oyuncu yerde kıvranır dr. girer vbvb deken kalan 1,5 dk biter faulü kullanırsın 2 geri ve yan pas yaparsın  bu esnada dk.lar 94:35i gösterir ıslıklar maç bitti die hakemi dürter ve hakem orta noktayı göstererek maçı noktalar...
Dimi? Bu kadar basit bu olay. Biz ne yaptık acaba? Hatırlayan varsa yazar inşallah.

Çevrimdışı kartal74

2008 sezonunda,şampiyonluk maçında nonda mucizevi bir gole feneri devirerek galatasarayı şampiyon yaptı.ardan 1 yıl geçti.gsaray brezilaylı jo'yu getirmk için kontenjanı boşaltmak zorundadyı.bunun için nonda gitmeliydi.nonda direndi,gs taraftarı nonaya baskı yaptı,yuhladı nitekim gönderdi,jo geldi.o galatasaray 4 sene şampiyon olamadı.
buna ahde vefasızlık deniyor.beşiktaş geçen sezon üstün futboluyla tarflı taraflı herkesin gönlünde taht kurarak masalsı bir atmosferde şampiyon oldu.o takımın bir kadrosu vardı.bazıları gerke sosyal mecrada,gerek bu forumda kötü adam ilan edildi.kimi gitti,kimi yedek kulübesine mahkum kaldı.olcayı.töreyi yetersiz bulanlar,takımın kalecisi tolgayı aşırı adamlıktan çirkin görenler.....bizi geri götürecek mihenk noktası,son saniyede yediğimiz absürd gol değildir.camianın tekmüliyet çizgisnde bizi ileri taşıyam kıymetlerin en ufak hatasında,onları harcama tavrımız bizi geriye götürecektir.mütevellitimizden ötürü hep ekilerden malümat verdiğimiz 80'lerin,90'ların kadorsunda daima forma giymiş öyle isimler aklıma geliyorki,bugünün taraftarı onları bir gün yaşatmazdı.omun fidelerini samet aybabayla attığımız,biliçle yeşertip,şenol güneşle toladığımız meyvelerin ağaçlarını taşlamayalım.bir takım bir günde kurulmuyor.
yine sözlerimin başında bahsettiğim nondanın maçına getireyim: o maçya nondanı golü aynı dün marcelo-fabirnin ortak imalat golü gibiydi.orta sahadan yapılan doldurma orta,kaleci volkanla stoper edu topa yükseliyor.top ikisinden sekip kaleye değilde,nondanın önüne düşüyor.nondaa,boş kaleye yuvarlıyor.gasaray şampiyonluğa.fenrbahçe lig boyunca taşıdığı liderliği ve şampiyonluğu kaybediyor.bitmedi sene 2010,fenr trabzonu 50bin seyiricisi önünde yenerse şampiyon.maçın başında öne geçiyor. sonra burak yılmaz şandel orta yapıyor.volkanın rahatlıkla alacağı top içeri giriyor.fenrbahçe şampiyonluğu kaybediyor.Allah aşkına ,2 şampiyonluk hediye eden kaleci volkan,kendi taraftarı birkez olsun,bu hususutan dolayı eleştirdi mi?
şmdi eleştiriyi doğru mecrada yapmanın zamanı.kişisel performans ve hatalardan ziyade oyun ilkeleri üzerinden tenkit yapalım.enseyi karatmayalım bu sene yine biz şampiyonuz :icool:

Çevrimdışı tangaz

Abi herif tirsmiyir sinmiyor. Sorumluluk aliyor, butun taraftar kufur ediyor adama. Babel de alsin sorumluluk sanki o karakteri koyaa senol gunes babel uzerinden oynamayin diyecek. Hayatinda bu kadar sayida mac oynamamistir quaresma. Kavgaysa kavga, tekmeyse tekme adam daliyor. Sikerteli sikertti attirdi o pozisyon 88. Dakika falan 34 yasinda oyuncunun orda topla o depari koyup cift dalan adamdan tirsmamasi iyidir, guzeldir. Oguzhan falan olsa o dakikada oraya kadar suremez topu.

Abu basar dendi de kaleciye bile basamadi abu.

Bizim problemimiz gol. Gol atamiyor takim. Takim 10 kisi cabaladi topu getirdi, top cenkin kafasina konduruldu boyle bir derbi macta daha net pozisyon olmaz onu atacaksin orda.
Takim gene karakter koydu pas yapti, oguzhan daldi iceri abunun ayagina kondurdu topu, artik o toou kaleye sokacaksin.

Vizyoncu reyiz olsaydi dun 3 tane atardi. Bize leblebici adam lazim. Vebo olsaydi atardi dun uj tane. Basiyormus ediyormus kime basiyor kimi hirpalamis. Abu o fizigi ile keya ile sikerteli ezemedi yahu.

Karijmanin ismailin icinden gecip arka direge kestigi top var mesela, abunun vuramadigi, o top veboya falan gelse ampul gibi gafaylan sallandirir aglarda o topu.

burada ısrarla golcü yok die yazan sanırım sen ve ben varız, bir de hakemleri es geçmeyen! bizim dışımızda yazanlar hep anlık reaksiyon gösterenler olmuştur. haftalardır hakem yazıyorum burada. mesela dün yenilen golde fıratın top havada süzülürken ceza sahasına bakması lazım ama bu havaya topa bakıyor amacı eyyam başka bişey değil dk.95 olmuş aman ben bişey görmeyeyim diyor yoksa oraya bakması gerektiğini bilmiyor mu bal gibi de biliyor ama bakmıyor görmek istemiyor çünkü o pozisyonda bizimkiler emenikeyi çekse bozsa penaltı tartışması olsa onu da görmeyecekti. heryerinden eyyam akıyor ligin de hakemlerinde. gereken cezalar verilmez verilen cezalar indirilir  ve biz sesimizi çıkarmayız efendiyiz ya. bak şimdi taliscaya nasıl verecekler cezayı görürsün abi. ha versinlerde haketmiştir doğrudur da ama orası ayrı. sen yönetim olarak gereken tepkini hiç koymazsan seni kusura bakma ama öperler... bu şampiyonluk kazara kaçarsa ne hoca kalır ne yönetim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Yalnız değilsiniz.!!

Fabri ve Quaresma

O kupa buraya gelecek !!

tekrar ediyorum o kupa buraya gelecek!!

saygılar

Çevrimdışı Savaş

Dün de yazdim. Beşiktaş son yıllardaki en kritik lig sonunu oynuyor.

Çok kritik 4 hafta. Gelecek seneleri  etkileyecek bir 4 hafta. Ya vezir olacağız ya rezil..

Gücümüz var, Futbol şansı da yanımızda olsun artık. Koyalım şu ligi!

Çevrimdışı tangaz

ali ece maçın kırılma anını güzel yazmış. "mitroviçin 4,2ye alındığı gün"

Çevrimdışı tangaz

Fabri’yi Beşiktaşlılar çok sevdi. Biz de sevdik. Yetenekleri olan bir kaleci ama üst seviye oynamak, Avrupa kupası oynamak, derbi oynamak ve bu seviyelerin oyuncusu olabilmek farklı bir şeydir.

bu cümleyi de ali gültiken demiş walla doğru demiş...

Çevrimdışı mylife1903

burada ısrarla golcü yok die yazan sanırım sen ve ben varız, bir de hakemleri es geçmeyen! bizim dışımızda yazanlar hep anlık reaksiyon gösterenler olmuştur. haftalardır hakem yazıyorum burada. mesela dün yenilen golde fıratın top havada süzülürken ceza sahasına bakması lazım ama bu havaya topa bakıyor amacı eyyam başka bişey değil dk.95 olmuş aman ben bişey görmeyeyim diyor yoksa oraya bakması gerektiğini bilmiyor mu bal gibi de biliyor ama bakmıyor görmek istemiyor çünkü o pozisyonda bizimkiler emenikeyi çekse bozsa penaltı tartışması olsa onu da görmeyecekti. heryerinden eyyam akıyor ligin de hakemlerinde. gereken cezalar verilmez verilen cezalar indirilir  ve biz sesimizi çıkarmayız efendiyiz ya. bak şimdi taliscaya nasıl verecekler cezayı görürsün abi. ha versinlerde haketmiştir doğrudur da ama orası ayrı. sen yönetim olarak gereken tepkini hiç koymazsan seni kusura bakma ama öperler... bu şampiyonluk kazara kaçarsa ne hoca kalır ne yönetim...
Yeni nesiller hep travma yasadi bu mac insallah domino degil dinamo etkisi yapar. Yanlis macta berabere kaldik. Ibb macinda berabere kalacaktik is bitecekti. Herifler ikina ikina kazaniyor zaten.
Taliskaya 3 mac dondurma gibi cakarlar cezayi ki normal olur, o el hareketi ne oyle. Yahu yazdiklarimiz burda duruyor ne abuya ne tosice kizdim, kafayi daha duzgun oturtamadiklarindan dolayi bir kirginligim var sadece. Ama parnak gostermek nedemek birisi aciklasin yahu. Git koy kafayi herife erkeksen, uzaktan gosteriyor.
Simdi goruntulerden taliskaya 3 mac, fernandeze iki mac verirler sureyya abiye de 15gun hak mahrumiyeti.

Çevrimdışı mylife1903

ali ece maçın kırılma anını güzel yazmış. "mitroviçin 4,2ye alındığı gün"
Insafli davranmis bence sezonun kirilma ani aleksizin gonderildigi gundur

Çevrimdışı tangaz

Yeni nesiller hep travma yasadi bu mac insallah domino degil dinamo etkisi yapar. Yanlis macta berabere kaldik. Ibb macinda berabere kalacaktik is bitecekti. Herifler ikina ikina kazaniyor zaten.
Taliskaya 3 mac dondurma gibi cakarlar cezayi ki normal olur, o el hareketi ne oyle. Yahu yazdiklarimiz burda duruyor ne abuya ne tosice kizdim, kafayi daha duzgun oturtamadiklarindan dolayi bir kirginligim var sadece. Ama parnak gostermek nedemek birisi aciklasin yahu. Git koy kafayi herife erkeksen, uzaktan gosteriyor.
Simdi goruntulerden taliskaya 3 mac, fernandeze iki mac verirler sureyya abiye de 15gun hak mahrumiyeti.

aynen öyle başakla kal berabere 7 puan farkı koru sonra istersen fenere yenil fark 4 hala 1 yenilgi yada beraberlik kredin kalıyordu, işte bunlar da hocanın stratejik hatalarıdır. şimdi beraberlik kredin dahi kalmadı hoca...

Çevrimdışı tangaz

Insafli davranmis bence sezonun kirilma ani aleksizin gonderildigi gundur

şimdi elimizdeki adamı gönderdik devre arası 2 stoper aldık birine 4,2 milyon gibi bu takımın rekor denebilecek bonservis bedellerinden birin ödedik ötekine evlat kontenjanı dedik geri getirdik buna da ses etmedik ama garip bişey gördüm az evvel, cumartesi saat 7 gibi içmeye başlayarak maça hazırlandığım ve tüm pazar içtiğim için çok dikkat etmemiştim dün yedeklere falan, bugün maç kadrosuna baktım yedeklere baktım birde kadroda olmayanlara baktım bir sitede ersanın isminin yanında parantez içinde kalça sakatlığı yazıyordu, ne ara ve nasıl becerdi bunu  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şimdi elimizdeki adamı gönderdik devre arası 2 stoper aldık birine 4,2 milyon gibi bu takımın rekor denebilecek bonservis bedellerinden birin ödedik ötekine evlat kontenjanı dedik geri getirdik buna da ses etmedik ama garip bişey gördüm az evvel, cumartesi saat 7 gibi içmeye başlayarak maça hazırlandığım ve tüm pazar içtiğim için çok dikkat etmemiştim dün yedeklere falan, bugün maç kadrosuna baktım yedeklere baktım birde kadroda olmayanlara baktım bir sitede ersanın isminin yanında parantez içinde kalça sakatlığı yazıyordu, ne ara ve nasıl becerdi bunu  :alala:
Ödediğimiz 400 bin euro da cabası.. Sonra yetim hakkı, neyse..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar,

Genel olarak haklı olmakla birlikte boşuna kötü elektrik yayıyorsunuz. 2 puan farkla hala lideriz ve rakibimiz Başakşehir. Sakin olun biraz. Gelecek hafta Bursa'ya saplayınca kendimize geliriz. Başak Antalya'da bala döte maçı aldı, son 4 haftada puan kaybı yaşamamaları imkansız. Geçen sene de son 4 haftaya girerken de benzer eleştiriler vardı. Biraz sakin olun yahu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşlar,

Genel olarak haklı olmakla birlikte boşuna kötü elektrik yayıyorsunuz. 2 puan farkla hala lideriz ve rakibimiz Başakşehir. Sakin olun biraz. Gelecek hafta Bursa'ya saplayınca kendimize geliriz. Başak Antalya'da bala döte maçı aldı, son 4 haftada puan kaybı yaşamamaları imkansız. Geçen sene de son 4 haftaya girerken de benzer eleştiriler vardı. Biraz sakin olun yahu.
Abi sorun orada zaten biz bala dote maç alamıyoruz adamlar alıyorlar ve geçen seneden farklı olarak Unsere Mario Gomez yok, yoksa Şenol Hoca'ya ve takıma olan inancım tam.. Şu maçıda bu adam alır rahat olun diyeceğimiz 1 kişi yok takımda, belki biraz Talisca sanırım o da 1-2 maç ceza alacak.
[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 13:15:07 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kyiv

Geçmiş geçmişte kaldı.Artık önümüze bakalım. Önüne gelenden 5 gol yiyen Bursayı küçümsemeyelim Bursa maçı çok önemli.İlk yarıda fişi çekmek şart. Zor maç olacak çooooook zor.

Etiketler: