Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Bir an önce Bursa maçının gelmesi lazım. Bir an önce! Geçmez bu günler yoksa...

Çevrimdışı mellfred

günaydın rengi gibi bahtı kara takımın taraftarı

Çevrimiçi Mehmet57

Gunaydin.

Cenk'in otorup "ben nekadar sansli biriyim" demesi gerektigi bir gun daha.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana birisi neden Abou'nun çıkıp Cenk'in girdiğini detaylı olarak anlatabilir mi? Hiç anlam veremedim bu değişikliğe ama hiç, geçerli hiç bir sebebi yok hocanın cenk'i onore etmek istemesi dışında, hocanın bu saçma sapan takıntıları yüzünden şampiyonluktan olacağız. Neden tüm inatçı hocalar bizi buluyor gerçekten anlam veremiyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Quarizma'ya taşıdığımız topun yarısını oyun içinde neden Babel'e taşımıyoruz anlamıyorum. Her maçta dikkatimi çekiyor bu böyle. Babel skora gitmeye daha yatkın ama tercih olarak hep Quarizma kullanılıyor.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şampiyon olacağımıza inancım tam. Ama burdan şampiyonluk verirsek cidden alay konusu oluruz.şahsen ben 1 ay kendime gelemem.buradaki çoğu kişi de öyle.ama bursa ya puan kaybedersek şampiyonluk gider  :by2:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hem hoca hem futbolcular biz şampiyonuz havasına çoktan girmişler ama takımdaki lider oyuncu eksikliğinin bunda payı büyük, ne demek istediğimi merak edenler geçen seneki şampiyonluk maçında 2-3 sıfır öndeyken Gomez'in tüm takıma saha ortasında laubali davrandıkları için attığı fırçayı izleyebilirler. Takımda 1 tane böyle adam yok bu kapasitede olabilecek adamda 10 maçtır yedekte bekliyor, Gökhan İnler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş'in dünkü maçtan sonraki açıklamaları da ruh halinin çok iyi olmadığının göstergesi, umarım toparlar takım yoksa gidişat hiç ama hiç iyi değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Quarizma'ya taşıdığımız topun yarısını oyun içinde neden Babel'e taşımıyoruz anlamıyorum. Her maçta dikkatimi çekiyor bu böyle. Babel skora gitmeye daha yatkın ama tercih olarak hep Quarizma kullanılıyor.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babel kopuk kopuk oynayan oyuncu. Bir bes dakika yardirip harmanlar sonra bir 10 dakika gelen topu tek oynar geriye.
Anlayamayacak bisi yok bu quaresma her topu kulmanmak istiyor, verin bana verin bana diyor ondan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Babel kopuk kopuk oynayan oyuncu. Bir bes dakika yardirip harmanlar sonra bir 10 dakika gelen topu tek oynar geriye.
Anlayamayacak bisi yok bu quaresma her topu kulmanmak istiyor, verin bana verin bana diyor ondan.
Abi şampiyonluğa oynayan uefada final hedefleyen takımın kadrosunda 2 tane kanat oyuncusu olmaz hadi oldu diyelim bunlardan birisi 34 yaşında diğeri de devre arasına gelmiş olamaz bunu hiç bir mantıklı sebeple açıklayamazsın, en sorunlu bölge dediğimiz defansta 6 tane oyuncumuz var öyle veya böyle ama kanatta sadece 2? koskoca 2.yarıyı bu 2 adamla bitirmeye çalışıyoruz, soran olursa adına müthiş hamle deriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Bana birisi neden Abou'nun çıkıp Cenk'in girdiğini detaylı olarak anlatabilir mi? Hiç anlam veremedim bu değişikliğe ama hiç, geçerli hiç bir sebebi yok hocanın cenk'i onore etmek istemesi dışında, hocanın bu saçma sapan takıntıları yüzünden şampiyonluktan olacağız. Neden tüm inatçı hocalar bizi buluyor gerçekten anlam veremiyorum..
@Serhat Akkaya simdi kimse yazmamis gene adimiz gomucuye cikacak ama abu da iyi oynamiyordu, top tutamamaya baslamisti. Cezasahasinin disinda dolasiyor zaten, baska baska kosular yapiyor. Oyle cok bastigi stoperlere falan da olmadi. Volkan bile gerine gerine oyuna soktu topu.

Cenk ise bizkm futbolcumuz kiralik degil, kalbini kirmamak lazim. Seneye forvette tek alternatif cenk olabilir, yedegi de pektemek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya simdi kimse yazmamis gene adimiz gomucuye cikacak ama abu da iyi oynamiyordu, top tutamamaya baslamisti. Cezasahasinin disinda dolasiyor zaten, baska baska kosular yapiyor. Oyle cok bastigi stoperlere falan da olmadi. Volkan bile gerine gerine oyuna soktu topu.

Cenk ise bizkm futbolcumuz kiralik degil, kalbini kirmamak lazim. Seneye forvette tek alternatif cenk olabilir, yedegi de pektemek.
Abi tamam da Cenk ne kadar basıyordu bizim yapmamız gereken baskı mıydı? Zaten golü atmışız yapmamız gereken ileri gittiğimizde topu tutabilmekti onuda Abou'yla yapıyordu o çıkınca yapamaz olduk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Işin diğer kismi 2 uzun oyuncusu atıldı,  rvp cikti,ortayi yapan kajer uzun boylu diğerleri sow hariç kafa topu olmayan adamlar.
Unut artik birak, bitti mac. Klebersonun 40mden sapladigi bir mac vardi o maci berabere bitti diye kaydettim kendime bu maci da kazandik diye.
Boyle cenabet bir camiayiz biz. Aranizda dujunu almayanlar var.

Besiktas bu daha gencsiniz simdiden alisin, hic bagirip cagirmayin. Bu hakemlerle sampiyon olabiliyorsak o bile bi kazanctir.
Her hakemin istisnadiz her mac ici hatasi alehimise oluyor. Bu yeni degil 30 yildir boyle

Çevrimdışı mylife1903

Benim de aklimda Oguzhan'in gole giderken indirilmesi var. O pozisoyonda arkadan Oguzhan'i biri indirdi. Faul varmiydi acaba?
Biz yapsak sari fb yapinca devam pozisyonu o tekrari verilmedi nedense. Hakem cok kotuydu aslinda yaptigi butun hatalar alehimize oldu.

Bizim cocuklarda suclu tabi, kavga edemiyorlar itiraz edemiyirlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abou takıma çok daha katkı veriyor, şampiyonlar liginde döktürüyor, Talisca müthiş yetenekli daha fazla gol atıyor, okey bunlar bir bakıma doğru ama takıma liderlik anlamında veya zeka anlamında hiç bir şey katmıyor bu arkadaşlar, dünyanın en yetenekli adamlarını topla takım zekası yaratamadıktan, sakin kalamadıktan, arkadaşlarını itemedikten sonra bunların hiç bir önemi yok. Şu takımın lideri şu diyeceğiniz bir tane adam gösterebilir miyiz bu sezon? Bir tek Şenol Güneş deriz hepimiz ama onunda katkısı bi yere kadar oluyor saha kenarından.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz yapsak sari fb yapinca devam pozisyonu o tekrari verilmedi nedense. Hakem cok kotuydu aslinda yaptigi butun hatalar alehimize oldu.

Bizim cocuklarda suclu tabi, kavga edemiyorlar itiraz edemiyirlar.
İtiraz edince buradaki arkadaşlar bu Beşiktaş'ın geleneklerine göreneklerine aykırı diyorlar yahu hakkını aramanın neresi çirkeflik oldu, sen hakkını ara hakeme baskı yap sonrasını hakemle karşı takım düşünsün, Dün Volkan Talisca'nın üstüne yürüyor bizim muhteşem akıllı Quaresma Volkan'ı tutuyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma duran toplari ortaliyor ama ondeki rakibi gecmiyor top. Bence son derece kotu kullaniyor. Oguzhan kullansin.
Antipatin ve takintin var belli. Quaresmadan daha iyi top kesen takimda yok. Oguzhanin 25mden ceza sahasina top kaldircak gucu yok. Orta kesse top yalpalana yalpalana gider.
Dun atinca 2 marseloya 1 i kornerden olmak 2, daha sonra abuya, taliskaya carptirdi duran toplardan daha ne olacak.
Cenk kafasina kondurulani yere dogru vursa baska seyler konusuyorduk suan.

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar berabere kalacakken 90 da galip geldiler biz gittik 90 da berabere kaldık.
Şu 3 haftadir çok enteresan şeyler oluyor.
Besiktas bu bize rahat yok. Sonra neden bukadar sigara iciyon. Dun cok rahattim ama hic sinirlenmedim bi taliskaya o parnak hareketinden dolayi bi kuskunlugum var okadar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Besiktas bu bize rahat yok. Sonra neden bukadar sigara iciyon. Dun cok rahattim ama hic sinirlenmedim bi taliskaya o parnak hareketinden dolayi bi kuskunlugum var okadar.
Abi bunların hepsi çoluk çocuk gerçekten, senin deyiminle sübyan, birisi rakibe kafa atar birisi orta parmağını gösterir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı emre_1978

Son topta rakip 9 kişi .
Taç atan ve kaleciyi de oyunun içinde olmadığını sayarsak 7 kişiye karşı 10 kişi kalıyoruz.
Yani herkes bir adama yapışsa geriye 3 adam fazla kalıyor.

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum.

Maçtan sonra tribünde 45 dk bunu düşündüm, yerimden kalkamadım.

Söylenecek çok şey var da, 4 hafta daha sabır...

Çevrimdışı underworld

Bütün hata, bu kadro planlamasıni oluşturan kişinindir.
Bu zamana kadar bunu deşmemizin sebebide eğrisiyle doğrusuyla hocanın düzgünmus gibi goturebilmesidir.

Çevrimdışı mylife1903

Abou takıma çok daha katkı veriyor, şampiyonlar liginde döktürüyor, Talisca müthiş yetenekli daha fazla gol atıyor, okey bunlar bir bakıma doğru ama takıma liderlik anlamında veya zeka anlamında hiç bir şey katmıyor bu arkadaşlar, dünyanın en yetenekli adamlarını topla takım zekası yaratamadıktan, sakin kalamadıktan, arkadaşlarını itemedikten sonra bunların hiç bir önemi yok. Şu takımın lideri şu diyeceğiniz bir tane adam gösterebilir miyiz bu sezon? Bir tek Şenol Güneş deriz hepimiz ama onunda katkısı bi yere kadar oluyor saha kenarından.
Taliska silindi dun sahadan, rakip futbol oynamayinca taliska kayboldu, 3-4 seferde iyi gecirdiler ayagina hakem sagolsun bu hemen tirsti sindi ve kayboldu. Cenk degisikliginden once taliska degisikligi daha isabetli olurdu sanki.
Hocanin goruslerine tercihlerine hala saygim var. cikacak adamlar abu ve taliskaydi tamam tolgay sakatlandi tamam. Cenk tercihi yuzunden elestiri geliyor ama gercekten sacma sekilde berabere kaldik elestirilecek fazla da bisi goremiyorum. Suclu aramaya gerek yok, futbol bu boyle puan kayiplari var fb yari sahayi gecemedi yahu bir tane emenike iile sut attilar taliskanin kaptirdigi topta.
Cenk pozisyon geldi, kafayi yere vursa hocanjn harika oyun gorusund n bahsediliyordu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taliska silindi dun sahadan, rakip futbol oynamayinca taliska kayboldu, 3-4 seferde iyi gecirdiler ayagina hakem sagolsun bu hemen tirsti sindi ve kayboldu. Cenk degisikliginden once taliska degisikligi daha isabetli olurdu sanki.
Hocanin goruslerine tercihlerine hala saygim var. cikacak adamlar abu ve taliskaydi tamam tolgay sakatlandi tamam. Cenk tercihi yuzunden elestiri geliyor ama gercekten sacma sekilde berabere kaldik elestirilecek fazla da bisi goremiyorum. Suclu aramaya gerek yok, futbol bu boyle puan kayiplari var fb yari sahayi gecemedi yahu bir tane emenike iile sut attilar taliskanin kaptirdigi topta.
Cenk pozisyon geldi, kafayi yere vursa hocanjn harika oyun gorusund n bahsediliyordu
Abi bu noktada bu saçma beraberlik olmaması gerekiyordu hele de böyle bir maçta, yoksa futbolda var elbet böyle şeyler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onur_U

babel'e yapılan net penaltıda ayrıca yediğimiz golde yapılan net faule itiraz edilmemesini anlayamıyorum. fabri orada mutlaka faul olduğunu belli etmeliydi. faulu almasan bile algıyı değiştirirdin. derbi oynamayı hala ama hala be-ce-re-mi-yo-ruz. ayrıca abou'nun çıkması bencede normal oyundan düşmüştü ama cenk yerine demba ba girmeliydi. başakşehir maçında alıyorsun neler yaptığını görüyorsun ama dün almıyorsun..hocayı anlayamıyorum bazen.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bütün hata, bu kadro planlamasıni oluşturan kişinindir.
Bu zamana kadar bunu deşmemizin sebebide eğrisiyle doğrusuyla hocanın düzgünmus gibi goturebilmesidir.
Kadro planlamasını oluşturan kişi Şenol Güneş değil onu baştan söyleyelim de, Şenol Hoca eline verileni oynatmaya çalışıyor ki aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: