Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176957 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

hakemden gol yemiş takımız biz. Boşuna mı atadılar fb nin fırat kalkanını maça 2 kırmızı kartın biri taktik faul icabıydı diğeri josef in pisliğinden ki 2 kırmızıya şaşırdım bile maç bitti sandı o bile eyyamdan verdi... bizim takımda 1 tane bile kurnaz yok ki penaltıya itiraz etmezler taktik faul yapmazlar zaman geçirmezler kendilerini ispiyon ederler haklarını aramazlar aramaya kalkınca usül bilmez attırırlar millet çaktırmadan vurur bizimkiler göstere göstere vuramaz...

evet yöneticiler ve bizim medya arasın hakkını ama kalan 4 maç için  bu maçı hakeme bağlarsak takıma daha çok zarar veririz. gs maçı gibi 10 küçük kanaryacık yapacaktık 31 kere maçı alacaktık ya da oyun felsefemize sadık kalacaktık. hakem maçı bizden alıp vermedi biz hakeme istediğini yaptırması için yardımcı olduk son dk da ki pozisyonda

Penaltiya itiraz edilmemesinin en onemli sebebi hafta icinde "aman hakemlerle oynamayin, kart gormeyin, itiraz etmeyin" telkinleri. Babel kalkip biraz sert itiraz etse aslinda hakem penalti calacakti. Fakat bakti Babel orali olmuyor o da devam dedi. Babel gibi tecrubeli bir oyuncudan beklenmeyecek bir hareket.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Bu -4- maç nasıl geçecek ? Mutlu sonla bitecek mi? Bir kazara bişey olursa bizim halimiz ne olacak ? Allahım sen yardım et bize.

Rahat olun, insallah biz yine sampiyon olacagiz. Bursa maciyla sampiyonluk havasina gireriz iyice. Yeter ki Senol hoca artikl Cenk Tosun'a forma vermesin kalan 4 macta.

Bursa cok kotu bir takim. Yuruyecek halleri yok. Yani oyle taraftar gazi, kendi sahasi falanla canlanacak bir takim degil. Zaten bize karsi sanslari da tutmuyor.

Antep deplasmani da zor olmaz. Buyuk ihtimalle dusmeyi garantilerler bizim maca kadar.

Icerde oynayacagimiz Kasimpasa maci en zor mac olarak goze carpiyor. Fakat bizim mactan once Konya'ya kupa maci oynamaya gidecekler. Vodafone'da bir sekilde fislerini cekeriz Allah'in izniyle. Ben Kasimpasa maciyla sampiyonlugu aliriz diye dusunuyorum (insallah). Olmazsa son hafta Osmanli'yi taraftar atesiyle birlikte yakar kavururuz. Rahat olun.

Çevrimdışı Librarius

27 kişilik kadroyu 13-14 kişiye düşürürsen oyuncuların pestili çıkar atibayı pert edersin. son zamanlarda takımı 1 kişi eksik bırakan formsuz cenki ısrarla sahaya sürersen oyuncuyuda ateşe atarsın.

Valla ben Senol Gunes'e karsi cok doluyum. Cenk inadi yuzunden bizi cok zor durumlara sokuyor. Cenk varken 9 kisilik FB'ye karsi bile oyunu karsi tarafa yigamiyorsun. Bu kadar acik hersey. Adam eli belinde dolaniyor. Kjear'ya bassin diye Gokhan Inler kendini paraladi bagirmaktan. Beyimiz anca uyandi ne yapmasi gerektigine ama is isten gecmisti.

Çevrimdışı Librarius

işler iyi gitmiyor iki haftadır sacmaliyoruz mayıs da tur atma hesapları yaparken geldiğimiz duruma bak bu beraberliğin bir çok sebebi vardır ama ben Şenol hocayı çok formsuz buluyorum inler yerine necipin girmesi q7 nin oyunda kalması ba nın şans bulamaması iyi şeyler değil maçta farkı acamamamizin tek nedeni q7 nin bireysel ve lakayit şova dönük oyunu adam kral olcam diye pas vermiyo ıkinci yarı al orta sahaya inleri çıkar q7 yi at abouyu kanada al ba yı farka gidelim talisca top tutan oyuncu niye cikariyosun hocanın q7 ve cenk takıntısı Ba,inler,aras gibi oyuncuların şans bulamaması hocayı ciddi sarsar.

İnşallah herşey yoluna girmişken şampiyonluk kaybetmek gibi bir durum yasamayız burdan sampiyonlugu verirsek yuzbirinci yıldan beter oluruz.

Quaresma bu takim icin suan bir kangren olma yolunda. Topla iceri katetmeye basladiginda gecmis olsun, top gitti diyorum. Oyle ki bos kaleye dogru ilerlese bile heyecanlanmam. Arkadas biri demiyor mu bu adama "iceri katedince illa vurmak zorunda degilsin, musait arkadaslarina pas vermeyi dene." Bugun pas verse erkenden 2 farki yakalardik. Asiri lakayt ve takim ruhundan uzak birisi. Senol hoca 90 dakika oyunda tutuyor israrla. Halbuki ikinci yari onu cikarip Ba'yi alsa, Aboubakar'i kanata koysaydi suan galibiyeti konusur olurduk. Q7 yerine Abou cikti, Ba girmesi gerekirken Saldalye golcusu Cenk girdi ve FB stoperleri nefes aldi.

Çevrimdışı Librarius

Demba Ba girse skor 2-0 olurdu. Anlam veremiyorum Cenk hamlesine. Adam hazır. Geçen maç oynattın. Neden bu maç girmiyor. Acaba ciddi ciddi Cenk'in Demba Ba'dan daha iyi olduğu falan mı düşünülüyor. Hayır mesela Daha yeteneksiz bir futbolcuyu son dakikalarda "daha iyi pres yapıyor" diye sokarsın ama burada da durum tam tersi. Adam hiç basmıyor. Anlamak imkansız gerçekten.

Son 10 Mac 2 gol atabilmis bir forvet Cenk. Hamle oyuncusu olarak Ba'ya tercih ediliyor. Ne desen bos.

Çevrimdışı Kuntz

travmadan kaynaklandığını sanmıyorum. 2010-11 öncesinde de benzer eleştiriler yapılırdı şenol hocaya. final maçlarını oynayamadığı için sık sık eleştirilirdi trabzonda.

cenk konusu ise bu hafta vagner love gol krallığında cenki geçmişti bu yüzden oyuna girdi.

Bu zaten başlı başına saçma bir hareket. Mevzu Cenk'in gol krallığı mı? Bunu bu kadar kafasına takmasının ve illa yine gol kralı çıkartacağım takıntısının böyle bir ortamda yeri var mı? Beşiktaş'ın şampiyonluğu ve Beşiktaş'ın menfaatleri Cenk efendinin gol krallığından çok daha önemli. Bu zaten bir bahane olamaz. Hocaya yönelen okların ne kadar doğru olduğunu gösterir. Şayet cidden bu kafa ile yaptıysa o değişikliği sıkıntımız büyük demektir.

Çevrimdışı Librarius

Ceza kesin gelir hatta gelmelidir.
Oyle sacma bir hareket yapilir mi ya hakem gorse.

Bakin ne tosice ne abuya kafa attiklati icin agzimi acmadim. Hatta kizdim duZgun oturtMadilar diye, zamaninda paskalin koydugu gibi koyacaksin kafayi adami got ustu oturtacaksin ya da takim arkadasini silkeleyen rakip oyuncuya git yumrugu koy, agzimi acmam.
Bu parnak gostermek nedir, erkek gibi git cik koy kafayi.

Sacma bir hareket. Kiz gibi parmak gosteriyon orda. 
Fb nin buldugu tek pozisyonda da gitti topu kaptirdi taliska, emenike salihin gek pasinda karsi karsiya kaldi, duzgun vursa orda gidecekti mac.

1 kisi bile yazmamis.

Benim de aklimda Oguzhan'in gole giderken indirilmesi var. O pozisoyonda arkadan Oguzhan'i biri indirdi. Faul varmiydi acaba?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Işin diğer kismi 2 uzun oyuncusu atıldı,  rvp cikti,ortayi yapan kajer uzun boylu diğerleri sow hariç kafa topu olmayan adamlar.

İyide kafa topunu zaten alamadılar biz vurduk.

Çevrimdışı Librarius

Ozgur abi, taliskada deve gibi boy var, yandan serbest vurus kullanmasi cok sacma olur.
Hata yanlis yerde araniyir. Bizim santrafor provlemimiz var.
abu golunu atti ama sahada abuk sabuk yerlerde dolasiyor, ceza sahasina girmiyor boyle oluncada hem quaresma hem babel harmanlamak zorunda kaliyor. Iki kere iyi kosu yApti birinde oguzhanin harika pasini daglara tasalara vurdu oburunde quaresma buna carptirarak topu kaleye soktu.
20 dakika oynadi sonra gole kadar yoktu sahada.

Sanki oraya buraya basmis gibi bir hava yaratiliyor ama kimseyede fazla bir baski yaptigini da gormedim.
Taliska futbol oynamak istemeyen bir rakip gorunce kopuyor oyundan.

Quaresma duran toplari ortaliyor ama ondeki rakibi gecmiyor top. Bence son derece kotu kullaniyor. Oguzhan kullansin.

Çevrimdışı ozankarakoc

Uyku tutmuyo beni. Biz bu maçta nasıl puan verdik hala aklım almıyor.

Herşeyi geçtim o Marcelo'nun kafasından seken top o kadar ölü bi yere gitti ki o bile mucize. Ayarlasan denesen öyle vuramazsın. Biraz aşağıdan gitse defans çizgiden alacak. Biraz yukarıdan gitse dışarı çıkacak ama en ölü en olmadık yere gitti arkadaş ya bu nasıl şans?

İlk söylendiğinde pek ciddiye almamıştım ama, sonradan bakınca, golün Emenike marifeti olduğunu net olarak gördüm.

Çok net bir şekilde, doğrudan Fabri'ye koluyla yükleniyor:

Topa dümdüz çıkan Fabri, bu müdahaleyle havada 180 derece dönüyor:

Marcelo'yla yaşadıkları anlaşmazlığa rağmen, Emenike müdahale etmese, Fabri'nin yumruklayacağı çok net görülüyor.

Dolayısıyla bence Marcelo'nun da, Fabri'nin de fahiş bir hatası yok. Gol Emenike'nin, yani Fırat'ın golü...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Aynen. Fb derbi mactir hakem belli beraberlik sanssizliga baglanabilir. Ibb zaten bize ters gelen bir takim keske berabere kalsaydik olmadi ama kalan dort maci bam bam bam yapmamiz laZim.

Bursaspor maci muhim. Bursaspor macinin sonucunda burada mesaleleri yakabiliriz. Once ibb bi oynasin hele. Sanki ibb 12 puan yapacak bir hava olustu. Gencler berabere ts yapistirirsA kasimpasa macinin sonu cok farkli seyler yasanir.

TS disinda puan kaybetmezler, zira digerleri yatar. Ben bizim 4 te 4 yapacagimizi dusunuyorum. Basak TS'den puan alamaz. Ayni gecen sezon FB'nin Basak'a takilmasi gibi Basakta TS'ye takilacak.

Çevrimdışı Librarius

Erman Toroğlu: Golde Fabri'nin en ufak bir suçu yok. Burada faulü görmeyen hakem kördür.

Korlukten degil tetikcilikten kaynaklaniyor... Yan hakem Aleks Tascioglu. Net gormustur ama adam fanatik derecede Fenerbahceli.

Çevrimdışı underworld

İyide kafa topunu zaten alamadılar biz vurduk.
İşte bunu çözemiyorum, anlayamıyorum !

Çevrimdışı Librarius

bursa iyi değil ama bize karşı farklı oynayabilirler.

Bursa istese de iyi oynayabilecek bir takim degil. Dagilmis vaziyetteler. Oyunculari bitirmis ligi. Yani son 3 hafta 16 gol yediler ki bize karsi direnmeleri cok kolay olmaz. Hakem katliami falan olmazsa Bursa'dan rahat cikariz evelAllah. Bursa macini alirsak yeniden morallenir gerekli olan havayi yakalariz. Takim bugun iyi sinyaller verdi aslinda.

Çevrimdışı Librarius

Maçı tekrar izledim. Malum canlı izlerken heyecan üst boyutta oluyor ve insan bazı şeyleri kaçırıyor. Takım inanılmaz rahat top oynamış kırmızı kartlara kadar. Hani sabaha kadar oynansa Fenerbahçe gol atamaz denilecek tür bir maç. Neyse oralarda değilim de bu Quaresma'nın inanılmaz şekilde rakip oyuncuları oyundan düşürdükten sonra, sanki mahalle maçındaymış gibi kendisi de inanmadan toplara vuruşu hakikaten bilimsel araştırma konusu olmalı. Bütün o zor hareketleri yapıp sonrasında toplara bu kadar kötü vurmak nasıl açıklanabilir acaba. Zımba gibi vurduğu bir tane top var uzaktan onu nasıl çıkarmış hayret. Cidden şaşırtıcı mental olarak adamın son vuruşları yok resmen. Çalım atarken gördüğümüz Tanrı vergisi yetenek sanki topa vururken Tanrı tarafından geri alınıyor gibi. Çok garip çok.

Ve en dramatigi kendisi bunun farkinda degil. Madem vuramiyorsun o zaman pas ver. 

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Obur hafta biz yeneriz basak berabere kalır puan farki 4 olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Belli ki bunlar öyle ya da böyle Talisca'yı harcatacaklar...

Tolgay'ın da sakatlığı ciddi ise, forvet arkası için iki ihtimal var, Oğuzhan veya Babel.

----------------Fabri

Gönül   Marcelo   Tosic   Adriano

-----------Atiba    İnler (Necip)

----Quaresma   Oğuzhan   Cenk

-------------Aboubakar

----------------Fabri

-----------Atiba    Oğuzhan

----Quaresma   Babel   Cenk

-------------Aboubakar

Bu saatten sonra hocanın radikal bir sistem değişikliğine gideceğini sanmıyorum ama, olur da çift forvete geçesi gelirse...

----------------Fabri

--------------Atiba

---Quaresma   Oğuzhan   Babel

-----------Aboubakar    Ba
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Uyku tutmuyo beni. Biz bu maçta nasıl puan verdik hala aklım almıyor.

Herşeyi geçtim o Marcelo'nun kafasından seken top o kadar ölü bi yere gitti ki o bile mucize. Ayarlasan denesen öyle vuramazsın. Biraz aşağıdan gitse defans çizgiden alacak. Biraz yukarıdan gitse dışarı çıkacak ama en ölü en olmadık yere gitti arkadaş ya bu nasıl şans?

Oncelikle rahat ol. Insallah sampiyon biz olacagiz.

Pozisyonu bende oyle dusundum. Top sekiyor ve direk gol olmaya yoneliyor. Aklima ilk yarida oynadigimiz Kasimpasa maci geldi. Gokhan Gonul'un bizim kalemize attigi golde boyle garipti. Olacagi varmis.

Çevrimdışı Librarius

Yok abi içim soğumuyo. Bu kadar savunmasıyla ünlü bi takımı hallaç pamuğu yap sağdan soldan orta yağmuruna tut sayısız şut çek, üstüne bu kadar ezilen takım 9 kişi kalsın maçın bitimine 10 saniye varken kalecin olduğu yerden kıpırdamasa şarkılar türküler söyleyeceksin, ama herif makus talihe yenik düşercesine boşa çıksın ve kendi defans oyuncusunun aşırdığı top kaleye girsin.

Ve tüm bunların üzerine karşıdaki edepsiz ahlaksız arsız güruh hem sosyal medyada sanki 10 gol atmış algısı yaratsın hem de gidip utanmadan meşaleler eşliğinde takım karşılasın. Sanki aradaki puan farkı 8 değilmiş gibi sanki lig üçüncüsü olmamış gibi. Tüm bunları yaşamayı hazmedemiyorum. Eğer şu şampiyonluğu verirsek çok yazik olacak bize çok.

Bence buna sevi. Bak bizden beraberlik alinca bile mutlu oluyorlar. Uztelik hic bir iddialari yokken. Bu beni ancak mutlu eder. Maci artik kafanizdan atin. Olacagi varmis. Uzulen kardeslerimizi gorunce daha cok uzuluyorum. Icinizi ferah tutun. Insallah sampiyon biziz.

Çevrimdışı Kuntz

Bence buna sevi. Bak bizden beraberlik alinca bile mutlu oluyorlar. Uztelik hic bir iddialari yokken. Bu beni ancak mutlu eder. Maci artik kafanizdan atin. Olacagi varmis. Uzulen kardeslerimizi gorunce daha cok uzuluyorum. Icinizi ferah tutun. Insallah sampiyon biziz.

Söz uçar yazı kalır, şampiyon kartal yazdıracağız diyorsun özetle ve haklısın  :tabe: Gerçekten sıkmayın canınızı gençler, Librarius'a kulak verin, biz nelerden geçip geldik buralara. Olacağı vardı oldu. 4/4 ile sezonu bitiririz inşallah. Bazıları da yalandıkları ile kalırlar. Hepinize iyi sabahlar. İyi düşünün iyi olsun.

Çevrimdışı Librarius

Söz uçar yazı kalır, şampiyon kartal yazdıracağız diyorsun özetle ve haklısın  :tabe: Gerçekten sıkmayın canınızı gençler, Librarius'a kulak verin, biz nelerden geçip geldik buralara. Olacağı vardı oldu. 4/4 ile sezonu bitiririz inşallah. Bazıları da yalandıkları ile kalırlar. Hepinize iyi sabahlar. İyi düşünün iyi olsun.

Aynen ole. Kupa rovansinda it dalasi gibi dalasirlar. Ayrica Basaksehir ikinci olur FB CL hayalini baska bir bahara tasir. Lige biraz heyecan kattik, hepsi bu.

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki hafta cumartesi Başakşehir oynayacak Pazartesi biz oynayacaz. Gençler yatacak Başakşehir kazanıp önümüze geçecek pazartesi bizimkiler pabucun ne kadar pahalı olduğunu görmüş bir şekilde maça çıkacak ve biti Bursayi yenecek. Ertesi hafta önce biz oynayacaz içerde Kasımpaşayi yenip farkı 5 puan yapacaz. Başakşehir. o stresle Trabzon deplasmanına gidecek.

Çevrimdışı underworld

Adamlar berabere kalacakken 90 da galip geldiler biz gittik 90 da berabere kaldık.
Şu 3 haftadir çok enteresan şeyler oluyor.

Çevrimdışı Orhan_

Günaydın. Hala gerginim. Maçın tekrarını izledim gece gece. Quaresma denen arkadaşın sçıp bıraktığı pozisyonları gördükçe Fabri'ye, Hocaya olan sinirim geçti. Bu adam olmasa maç 3-1, 4-1 bitermiş. Ayağının dışı canımızın içi!!!

Çevrimdışı ferdi1903

dün aksam tuaf islerin takimi oldumuzu yine kanitladik, naptik ne ettik tuaf bir sekilde alacagimiz maci verdik.

fabriye kizamiyorum gercekten cok iyi kaleci, dün takim olarak cok iyi oynadik tolgay ve oguzhani cok iyidiler babelde öle

q7 cok sacmaladi, tam bir gol atma özürlüsü, bukadar yetenekle nasil gol atamiyor hayretler icinde kaliyorum, 1 tanesini atsa mac kopacak zaten

taliscada cok tutukdu dün.

herseye ragmen sampiyon olacagimiza tüm kalbimle inaniyorum, allahdan bursaspor zayif bir ekip suan

insallah o maci alip morelimizi düzeltecegiz

Etiketler: