Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177273 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez'in bi maç sonu röportajı vardı. şampiyonluk yolunda camia'nın gereksiz yere strese girmesine sitem ediyordu. Deminden beri arıyorum bulamadım. Bilen varsa atabilir mi? Ya da söyleyebilir mi hangi maçın sonrasındaydı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şampiyonluk ilanımızı biraz geciktirip lige heyecan kattık o kadar.
Bu sezonu hayırlısı ile şampiyon bitireceğiz ama ileri dönemler için kronik sıkıntılarımız var.

Seneye CL dahil 50 ye yakın maç yapacağımızı düşünürsek Şenol Hoca'nın 13-14 kişi ile oynamaya çalışması ciddi sıkıntı yaratacak.
Ne kale ne de defansı bir türlü oturtamadık. Karakterinden hiç hazzetmesem de Pepe tarzında tartışılmayacak bir adamı defansın lideri yapmamız gerekiyor.
O topun ortalanmasına izin veren Cenk'i sahanın içinde döverdi.
Quaresma iyi hoş ama artık yeter. Sağdan kullandığımız serbest atışları Talisca sol ayakla falsolu içeri kesse kimse değmese bile kaleye gider. Q7 sonradan oyuna girecek hamle oyuncusu olmalı.
Atiba'nın seneye çok fazla oynayabileceğini düşünmüyorum zaten oynamamalı da. 34 yaşında oyuncu üzerine takımı kurmak çok risikli.
Marsilya' da kiralık oynayan William Vainqueur, Roma2 dan transfer edilebilir.

Çevrimdışı underworld

Anlamıyorum kisa boylu yan topları kötü bir kalecisin orda ne diye topu tutmaya çalışıyorsun akıl alacak iş değil.
Normalde oraya öyle bir dalacan ki top patlayacak,   sen sakatlanacan, Marcelonun kaburgalari kirilacak , fenerli yoğun bakımada yatacak .

Çevrimdışı underworld

Mario Gomez'in bi maç sonu röportajı vardı. şampiyonluk yolunda camia'nın gereksiz yere strese girmesine sitem ediyordu. Deminden beri arıyorum bulamadım. Bilen varsa atabilir mi? Ya da söyleyebilir mi hangi maçın sonrasındaydı.
Akhisar maviydi galiba "cok erken 10 puanla şampiyon olmamizi mi bekliyordunuz tarzı bir şey demişti yanılmıyorsam

Çevrimdışı mylife1903

Ceza felan gelmez, Gözlemci görmediği rapora yazmadığı birşey için ceza felan vermezler. Yıkarız o Tff denen kurumu.

Tek endişem su son 4 maçta operasyon yapılmasın , bir Samsunspor döneminide kaldıramaz bu camia. Zaten düzelmemiz 10 yılımızı aldı .
Ceza kesin gelir hatta gelmelidir.
Oyle sacma bir hareket yapilir mi ya hakem gorse.

Bakin ne tosice ne abuya kafa attiklati icin agzimi acmadim. Hatta kizdim duZgun oturtMadilar diye, zamaninda paskalin koydugu gibi koyacaksin kafayi adami got ustu oturtacaksin ya da takim arkadasini silkeleyen rakip oyuncuya git yumrugu koy, agzimi acmam.
Bu parnak gostermek nedir, erkek gibi git cik koy kafayi.

Sacma bir hareket. Kiz gibi parmak gosteriyon orda. 
Fb nin buldugu tek pozisyonda da gitti topu kaptirdi taliska, emenike salihin gek pasinda karsi karsiya kaldi, duzgun vursa orda gidecekti mac.

1 kisi bile yazmamis.

Çevrimdışı 38life

Golde Fabrinin zerre kadar hatası yok. Zerre kadar! Emenike Fabriyi resmen savuruyor. Yoksa çok rahat bir şekilde topu alacaktı. Çok iyi şekilde yükseliyordu Marcelo'nun kafasına hiçbirşekilde değmeyecekti top. Emenike Fabriyi savurunca elleri açıldı ve topu tutamadı, top da Marcelonun kafasına çarpıp kaleye gitti. Tüm hatalarımıza rağmen hakemle kaybedilen 2 puan var ortada. Bunun karşılığı önümüzdeki haftalarda gelmek zorunda. Bizden aldıkları 2 puanı "bir şekilde" geri vermek zorundalar.

Çevrimdışı mellfred

27 kişilik kadroyu 13-14 kişiye düşürürsen oyuncuların pestili çıkar atibayı pert edersin. son zamanlarda takımı 1 kişi eksik bırakan formsuz cenki ısrarla sahaya sürersen oyuncuyuda ateşe atarsın.
+1

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk ilanımızı biraz geciktirip lige heyecan kattık o kadar.
Bu sezonu hayırlısı ile şampiyon bitireceğiz ama ileri dönemler için kronik sıkıntılarımız var.

Seneye CL dahil 50 ye yakın maç yapacağımızı düşünürsek Şenol Hoca'nın 13-14 kişi ile oynamaya çalışması ciddi sıkıntı yaratacak.
Ne kale ne de defansı bir türlü oturtamadık. Karakterinden hiç hazzetmesem de Pepe tarzında tartışılmayacak bir adamı defansın lideri yapmamız gerekiyor.
O topun ortalanmasına izin veren Cenk'i sahanın içinde döverdi.
Quaresma iyi hoş ama artık yeter. Sağdan kullandığımız serbest atışları Talisca sol ayakla falsolu içeri kesse kimse değmese bile kaleye gider. Q7 sonradan oyuna girecek hamle oyuncusu olmalı.
Atiba'nın seneye çok fazla oynayabileceğini düşünmüyorum zaten oynamamalı da. 34 yaşında oyuncu üzerine takımı kurmak çok risikli.
Marsilya' da kiralık oynayan William Vainqueur, Roma2 dan transfer edilebilir.
Ozgur abi, taliskada deve gibi boy var, yandan serbest vurus kullanmasi cok sacma olur.
Hata yanlis yerde araniyir. Bizim santrafor provlemimiz var.
abu golunu atti ama sahada abuk sabuk yerlerde dolasiyor, ceza sahasina girmiyor boyle oluncada hem quaresma hem babel harmanlamak zorunda kaliyor. Iki kere iyi kosu yApti birinde oguzhanin harika pasini daglara tasalara vurdu oburunde quaresma buna carptirarak topu kaleye soktu.
20 dakika oynadi sonra gole kadar yoktu sahada.

Sanki oraya buraya basmis gibi bir hava yaratiliyor ama kimseyede fazla bir baski yaptigini da gormedim.
Taliska futbol oynamak istemeyen bir rakip gorunce kopuyor oyundan.

Çevrimdışı Savaş

Cenk mental olarak tükenmiş durumda. Gol atmasını geçtim nerede ne yapacağını bile bilmiyor. Oyunun içerisinde değil adam resmen. Pozisyonda İnler bassana diye yırtınıyor da basmak aklına geliyor. Maç sonunda Oğuzhan ve İnler sitem ederken bile ne yaptığının farkında değil.

Cenk son 4 hafta bu takımın iyiliği için yedek kulübesinde oturmalı hamle olacaksa Demba Ba ile olmalı. Geçen hafta gördük ki en azından Cenk'ten daha iyi pres yapıyor ilerde. Hadi hiç bir şey yapamadı ismi yeter rakip defansın ileri çıkmamasına.

Son 4 hafta, Demba Ba sahneye çıkar mı? Winner topçu diyoruz ya hani Demba Ba buna uygun hafiften, takımı sırtlar mı? Ben dahil bu adam neden alındı bir faydası yok kulübeye transfer diyenler de lafını yutar mı? Senaryo böyle olur mu? Olur mu olur :)

Bugün kusun sinirinizi ama yarına toparlayın. Her şey bizim elimizde. Ne yaparsak kendimiz kendimize yapacağız. Ya vezir olacağız ya rezil olacağız.

Benim inancım tam. Çok önceden şampiyonun 75-77 bandına puan alan takımın olacağını söylemiştim ki öyle olacak. 75-77 ile şampiyon olacağız. Başakşehir'in 70 bandını göremeyeceğini söylemiştim ama onda yanıldım. Bunda bizden aldıkları 3 puan etkili oldu.

Sonuç olarak 2 veya 4 puan farkla 3. yıldızı takıcaz bana göre. Enseyi karartmayın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ozgur abi, taliskada deve gibi boy var, yandan serbest vurus kullanmasi cok sacma olur.
Hata yanlis yerde araniyir. Bizim santrafor provlemimiz var.
abu golunu atti ama sahada abuk sabuk yerlerde dolasiyor, ceza sahasina girmiyor boyle oluncada hem quaresma hem babel harmanlamak zorunda kaliyor. Iki kere iyi kosu yApti birinde oguzhanin harika pasini daglara tasalara vurdu oburunde quaresma buna carptirarak topu kaleye soktu.
20 dakika oynadi sonra gole kadar yoktu sahada.

Sanki oraya buraya basmis gibi bir hava yaratiliyor ama kimseyede fazla bir baski yaptigini da gormedim.
Taliska futbol oynamak istemeyen bir rakip gorunce kopuyor oyundan.

@mylife1903 kardeşim, forvet konusunda haklısın. Şu anki forvetler Demba Ba ve Gomez kalitesinde değil.
Ancak ilk dakikalarda sağdan bir serbest vuruş verildi. Topun başına Q7 ve Talisca geçti, ben Talisca' nın kullanacağını düşünüyordum ama öyle olmadı.
Sağ taraftan Talisca'nın kullanacağı serbest vuruşlar, kendisinin ceza sahasında olmasından çok daha faydalı olur.

Çevrimdışı mellfred

maç öncesinde de yazdım bu maç öncesi de. Sonrası da hocaya yazar
Cenk nedir ya ! Allasen Cenk ne işe yarar ? Kimdir yahu !
cenkin golleriyle kazandığımız bir tane maç var mı ya ! Ulan Tanrı aşkına şu maçı Cenk olmasa kazanamazdık dediğimiz bir tane maç söyleyin be !
Kimdir Lan bu Cenk tosun nedir necidir ne işe yarar ?
Alsana ba'yı be adam, at Kanada abuoyu Cenk kimdir ya ne işe yaramış

Çevrimdışı kyiv

Bursa maçı çok önemli flaş bir skorla takımın rahatlaması lazım. Eğer bu maçı da girdiğimiz pozisyonlara rağmen kazanamazsak sıkıntı başlar. Normal şartlarda 4 te 4 yapmamız lazım.

Bursaspor, Kasımpaşa,Gaziantep ve Osmanlıspor. Bu maçları da kazanamazsak zaten şampiyonluğu haketmiyoruz demektir.

Bu hafta içi yöneticiler Ümraniyeye demir atsınlar. Takımın rahatlamaya motivasyona ihtiyacı var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neden panik yaratılıyor anlamıyorum , 10 puan farkla şampiyon olmamiz mi bekleniyor ? Diye bir açıklaması vardi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Neden panik yaratılıyor anlamıyorum , 10 puan farkla şampiyon olmamiz mi bekleniyor ? Diye bir açıklaması vardi..

Kral bu sene kalsaymış kendini yalanlayacakmış  çünkü en az 10 puan farkla şampiyon olurduk...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı underworld

Golde Fabrinin zerre kadar hatası yok. Zerre kadar! Emenike Fabriyi resmen savuruyor. Yoksa çok rahat bir şekilde topu alacaktı. Çok iyi şekilde yükseliyordu Marcelo'nun kafasına hiçbirşekilde değmeyecekti top. Emenike Fabriyi savurunca elleri açıldı ve topu tutamadı, top da Marcelonun kafasına çarpıp kaleye gitti. Tüm hatalarımıza rağmen hakemle kaybedilen 2 puan var ortada. Bunun karşılığı önümüzdeki haftalarda gelmek zorunda. Bizden aldıkları 2 puanı "bir şekilde" geri vermek zorundalar.
%100 fabri % 50 Marcelo hatalı.
Kaleci çıktı mi topa orayi savaş alani yapacak ,dagitacak.
Kendisine en hafif temas oldumu  kamyon çarpmis gibi ortalığı ayağa kaldıracak,süsleyecek , faulu gösterecek.

Çevrimdışı Egos

yunus, senin bir an önce günah çıkarman lazım: burada bilic muhabbeti olduğunda "son beş haftaya 4 puan önde girip şampiyonluk verdi" demiştin, olay döndü dolaştı o duruma geldi. ağzımızla yakalandık. git bilic'ten özür falan dile, kurşun döktür, bir şey yap; adamın ahı kaldı, hâlâ iki puan öndeyken şu laneti üzerimizden atalım.

Çevrimdışı 38life

Son 3 haftada (ikisi ligin kötü takımlarından olmak üzere) 16 gol yiyip sadece 1 gol atabilen Bursayı,

Son 13 haftada 7 mağlubiyet, 3 beraberlik, 3 galibiyet alarak ligin 2.ci yarısındaki en kötü takım olan Osmanlıspor'u,

Küme düşmeyi garantilemiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan Gaziantepspor'u,

Ligde deplasman karnesi kötü olan takımlardan biri olan Kasımpaşa'yı Vodafone Arenada,

yenemeyeceksek dükkanı kapatıp gidelim.

Çevrimdışı mylife1903

Son 3 haftada (ikisi ligin kötü takımlarından olmak üzere) 16 gol yiyip sadece 1 gol atabilen Bursayı,

Son 13 haftada 7 mağlubiyet, 3 beraberlik, 3 galibiyet alarak ligin 2.ci yarısındaki en kötü takım olan Osmanlıspor'u,

Küme düşmeyi garantilemiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan Gaziantepspor'u,

Ligde deplasman karnesi kötü olan takımlardan biri olan Kasımpaşa'yı Vodafone Arenada,

yenemeyeceksek dükkanı kapatıp gidelim.
Aynen. Fb derbi mactir hakem belli beraberlik sanssizliga baglanabilir. Ibb zaten bize ters gelen bir takim keske berabere kalsaydik olmadi ama kalan dort maci bam bam bam yapmamiz laZim.

Bursaspor maci muhim. Bursaspor macinin sonucunda burada mesaleleri yakabiliriz. Once ibb bi oynasin hele. Sanki ibb 12 puan yapacak bir hava olustu. Gencler berabere ts yapistirirsA kasimpasa macinin sonu cok farkli seyler yasanir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

İkili avaraj durumu nasıl B.şehir ile?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

yunus, senin bir an önce günah çıkarman lazım: burada bilic muhabbeti olduğunda "son beş haftaya 4 puan önde girip şampiyonluk verdi" demiştin, olay döndü dolaştı o duruma geldi. ağzımızla yakalandık. git bilic'ten özür falan dile, kurşun döktür, bir şey yap; adamın ahı kaldı, hâlâ iki puan öndeyken şu laneti üzerimizden atalım.
Devamli yazdim iki haftadir bakin (Küfür Yasak)₆ olmasin. AntepManisaKonya facia olabilir, dedim. O maclarda da cok facia hakem yonetimleri vardi kaybetmistik sampiyonlugu 1 hafta icinde.

Simdi fazla ugrasmadan bursadan uj puani alip haftalari azaltmak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Averaj durumu yok adamlar 1 yendiler 1 beraberlik oldu puan eşitliğinde şampiyon olurlar. Yani başak puan kaybetmezse 4 maç 12 puan almamız gerekiyor. 1 beraberlik hakkımız bile kalmadı.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

İkili Averajda Başakşehir önde :tabe:

1-1. ------  3-1 lik skorlarla..

Erman Toroğlu: Golde Fabri'nin en ufak bir suçu yok. Burada faulü görmeyen hakem kördür.

Çevrimdışı ardiles

Bursa maçı çok önemli flaş bir skorla takımın rahatlaması lazım. Eğer bu maçı da girdiğimiz pozisyonlara rağmen kazanamazsak sıkıntı başlar.

sıkıntı başlamaz aksine bütün sıkıntılarımızdan kurtuluruz şampiyon olmak derdimiz olmaz. ikili averaj başakşehirde, tek maçta beraberlik alsak başakşehirin maçlarına bakarız galip gelirlerse liderliği bırakırız.

bursada td değişti oyuncular daha hırslı oynayacaklar. lig liderini sahalarında yenip son dönemdeki mağlubiyetleri telafi etmek isteyecekler. kendilerini küme düşürmüş takımın şampiyonluğunu engelleme fırsatını kaçırmak istemeyecekler. gs den 5 yemeleri bursayı kötü takım yapmaz. haftaya çatır çatır maç olur.

Etiketler: