Cenk mental olarak tükenmiş durumda. Gol atmasını geçtim nerede ne yapacağını bile bilmiyor. Oyunun içerisinde değil adam resmen. Pozisyonda İnler bassana diye yırtınıyor da basmak aklına geliyor. Maç sonunda Oğuzhan ve İnler sitem ederken bile ne yaptığının farkında değil.
Cenk son 4 hafta bu takımın iyiliği için yedek kulübesinde oturmalı hamle olacaksa Demba Ba ile olmalı. Geçen hafta gördük ki en azından Cenk'ten daha iyi pres yapıyor ilerde. Hadi hiç bir şey yapamadı ismi yeter rakip defansın ileri çıkmamasına.
Son 4 hafta, Demba Ba sahneye çıkar mı? Winner topçu diyoruz ya hani Demba Ba buna uygun hafiften, takımı sırtlar mı? Ben dahil bu adam neden alındı bir faydası yok kulübeye transfer diyenler de lafını yutar mı? Senaryo böyle olur mu? Olur mu olur
Bugün kusun sinirinizi ama yarına toparlayın. Her şey bizim elimizde. Ne yaparsak kendimiz kendimize yapacağız. Ya vezir olacağız ya rezil olacağız.
Benim inancım tam. Çok önceden şampiyonun 75-77 bandına puan alan takımın olacağını söylemiştim ki öyle olacak. 75-77 ile şampiyon olacağız. Başakşehir'in 70 bandını göremeyeceğini söylemiştim ama onda yanıldım. Bunda bizden aldıkları 3 puan etkili oldu.
Sonuç olarak 2 veya 4 puan farkla 3. yıldızı takıcaz bana göre. Enseyi karartmayın.