Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177276 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Evet bunda da sen haklısın abi , şenol : yorumun'dan sonra yorumunu katmış bunu görmemekte alıntı ve kaynağını belirtmemek benim
hatam hayırlısı sinirle birşey yaptık yine bakalım ne ceza yiyeceğiz

Ceza muhabbeti bu siteyle alakalıysa yemessin heralde, sonuçta açıklamanı yaptın ben gördüğüme bakarak konuştum çünkü.
Alıntı yaptığın belli, orada mesaj duruyor.

Aman salla be kardeşim bugünden büyük bir ceza mı var  :D Güldüğüme bakma sinirliyim ama bir yandan da sevinçliyim kolay bir şampiyonlukta her şey sümen altı edilebilirdi, yetersizlerin gün yüzüne çıkması güzel oluyor.
İnşallah sonu güzel bitecek.
Bu forumda da defalarca anlatmaya çalıştık ' Bir futbolcuyu beğenmeyebilir, yetersiz bulabilirsiniz ama tepkiyi koyma biçimi maç içinde futbolcuyu ıslıklamak , maç içinde sosyal medyada orada burada küfür , hakaret etmek şeklinde olmamalı' diye. Bir şeyler yapılacaksa bunun belli yeri, zamanı ve yöntemi olmalı. Eleştiri ise her zaman yapılmalı . Eleştiriyi doğru kullanmasını bilirsen bu sana fayda sağlayacak bir araçtır.

Katılıyorum, dediğim gibi Fabri'ye yapılmasın yazık günah bu çocuklara, ama iki yüzlülük konusunda kendime katılıyorum bana katılmayanlar olabilir kendileri bilir :)

Talisca en ihtiyacımız olacağı maçlarda olmayacak büyük ihtimal.Buyur yav ben anlamıyorum nedir bizde bu böyle takımı eksik bırakma hırsı.
Allahtan balotelli falan bize gelmedi yazın konuşuluyordu.5 kırmızıdan az yemezdi bunun temel sebebi ne anlamıyorum ki talisca tosic aboubakar hadi tosic beklenen birşeydide ya diğerleri ?

Volkan'da yapmış aynısını şimdi ya ikisine verirler ya da hiç birine ama Fb'de kaleci olmadığı için ikisine de veremeyecekler.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı caner.eryigit

Lyon maçları çok şey götürdü bizden çok!ama bugün toparlamış gördüm takımı bir tek ona sevinebiliyorum..

Çevrimdışı mylife1903

bazılarımız da taraftara giydirdi ağabey.
Taraftarda macin icine daha fazla girmeli, kadikoyde olsa o pozisyona fb taraftari penaltiyi alir o olmadi baska alakasiz pozisyona alir,ar penaltiyi, kalediye de faulu verdirirler. Hakemler kesip biciyor haftalardir, kazanirken konusmak lazim hakemleri, baskan da cikiyor mactan sonra konusacagim hakemi, diyir. Buyur konus sabahlara kadar simdi fikret orman

Çevrimdışı 38life

Aaaah ah. Sigara içen biri olsam şu fotoğrafa yakardım bi tane.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yenildiğimizde ve olaylar bok'a sardıgında hiç görmediğim nickleri burda görüyorum. İyi gün taraftarı deyince kızıyorlar bize . Allah akıl versin ne diyim.

Çevrimdışı hasann

Bu sene şampiyon olmuşuz olmamışız benim için artık bir önemi kalmadı.Sağolsunlar bu noktaya getirdiler işi,hiçbir derbiyi kazanama üstüne başakşehire yenil 7'lik farkı 2'ye indirip rakibini ortak et.
Tek istediğim seneye bu takımın birkaç oyuncu dışında tamamen değişmesi.Yoksa 2 senedir Gs'nin yaşadıklarını biz de yaşayacağız.Ayrıca mali durumumuz ortada olası bir kaos bizim fişimizi çeker en az 10 sene yine toparlayamayız

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhani sahada fazla goremedik ama parladigi anlar oldu. Duzgun bir santraforumuz olsa asisti yazdirmisti cocuk.
Ama en cok rvonun ayak bilegine basmasini begendim, faulsuz ve kartsiz yapti operasyonu, aferin cocuga, azicik daha sert olabilirdi

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben hepinizin yerine 1 paket içtim maç esnasında ve hala devam ediyorum...buz gibi faul varmış golde sinirden tekrarını izlememiştim şimdi gördüm yazıklar olsun ayıp valla...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆

Hoş geldin Atalay,

ha şöyle ya, okuyacağımız yorumcular/yorumlar artsın forumda  :ok:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı cisse557

Sanırım hayatımda unutamayacağım bir gol gördüm. Hemen önümde. Fabrinin alamayacağını çıkarken anladım. Gol olduktan sonra yarım saat oturduğum yerden kalkamadım. Şampiyonluğa olan inancımda en ufak eksiklik yok. Sadece bu şekilde puan kaybetmek çok üzüyor.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Oğuzhan da iyi basamazdı eskiden ama hiç geriye gitmedi bu anlamda hep iyiye doğru gitti. Ama Cenk'i anlamak mümkün değil sanırsın kariyerinin sonuna gelmiş 34 yaşında bir santrafor ve sezonun son haftalarına doğru artık bacakları tutmuyor. Bugün 34 yaşına dayanan Quaresma bile sürekli koştu bastı. Sen oyuna yeni girmişsin taş gibisin ama sadece seyrediyorsun. Pozisyonda durduğun yerin dairesel olarak 20 metre etrafında 1 tane fenerli oyuncu yok. Yani sen de dolayısı ile yok hükmündesin. Varlığının hiçbir faydası yok o esnada.Yazık gerçekten yazık. Koşmayan, basmayan oyuncu oynamasın artık bu takımda. Quaresma da olsa, Cenk de olsa, Talisca da olsa kim olursa olsun...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Taraftarda macin icine daha fazla girmeli, kadikoyde olsa o pozisyona fb taraftari penaltiyi alir o olmadi baska alakasiz pozisyona alir,ar penaltiyi, kalediye de faulu verdirirler. Hakemler kesip biciyor haftalardir, kazanirken konusmak lazim hakemleri, baskan da cikiyor mactan sonra konusacagim hakemi, diyir. Buyur konus sabahlara kadar simdi fikret orman

hakemden gol yemiş takımız biz. Boşuna mı atadılar fb nin fırat kalkanını maça 2 kırmızı kartın biri taktik faul icabıydı diğeri josef in pisliğinden ki 2 kırmızıya şaşırdım bile maç bitti sandı o bile eyyamdan verdi... bizim takımda 1 tane bile kurnaz yok ki penaltıya itiraz etmezler taktik faul yapmazlar zaman geçirmezler kendilerini ispiyon ederler haklarını aramazlar aramaya kalkınca usül bilmez attırırlar millet çaktırmadan vurur bizimkiler göstere göstere vuramaz...

evet yöneticiler ve bizim medya arasın hakkını ama kalan 4 maç için  bu maçı hakeme bağlarsak takıma daha çok zarar veririz. gs maçı gibi 10 küçük kanaryacık yapacaktık 31 kere maçı alacaktık ya da oyun felsefemize sadık kalacaktık. hakem maçı bizden alıp vermedi biz hakeme istediğini yaptırması için yardımcı olduk son dk da ki pozisyonda
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AmaralGürses

bi dakka bi dakka güpegündüz gazeteci boğazlayan v.babacan'a 1 maç ceza veren tff talisca'ya bunun için ceza mı verecek şimdi?

ulan şaka mısınız siz ?

Çevrimdışı 38life

Talisca ceza almaz. Yok öyle bir dünya. Ama alsa da Tolgay onu aratmaz. Hatta daha iyi bile olabilir son haftalardaki form durumuna bakarsak. Çünkü kalan maçlarda bize öyle uzaktan gol falan lazım değil. Oyunumuzla ezeceğimiz maçlar bunlar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

Şampiyonluk daha kaçmadı bu neyin karamsarlığıdır arkadaşlar..

şanssız bi gol yedik ki orda Fabrinin buyuk hatası var defans varken cıkmakta neyin nesidir.

Biz bu sene yine şampiyon olacağız..  40 yılda bir olacak bir mac oldu oda bize denk geldi işte..

Başakşehirin fiksturu bizden daha kotu bence.. Asıl bizim ne yapacagımız önemli

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu -4- maç nasıl geçecek ? Mutlu sonla bitecek mi? Bir kazara bişey olursa bizim halimiz ne olacak ? Allahım sen yardım et bize.

Çevrimdışı ardiles

27 kişilik kadroyu 13-14 kişiye düşürürsen oyuncuların pestili çıkar atibayı pert edersin. son zamanlarda takımı 1 kişi eksik bırakan formsuz cenki ısrarla sahaya sürersen oyuncuyuda ateşe atarsın.

Çevrimdışı murat baltacı

işler iyi gitmiyor iki haftadır sacmaliyoruz mayıs da tur atma hesapları yaparken geldiğimiz duruma bak bu beraberliğin bir çok sebebi vardır ama ben Şenol hocayı çok formsuz buluyorum inler yerine necipin girmesi q7 nin oyunda kalması ba nın şans bulamaması iyi şeyler değil maçta farkı acamamamizin tek nedeni q7 nin bireysel ve lakayit şova dönük oyunu adam kral olcam diye pas vermiyo ıkinci yarı al orta sahaya inleri çıkar q7 yi at abouyu kanada al ba yı farka gidelim talisca top tutan oyuncu niye cikariyosun hocanın q7 ve cenk takıntısı Ba,inler,aras gibi oyuncuların şans bulamaması hocayı ciddi sarsar.

İnşallah herşey yoluna girmişken şampiyonluk kaybetmek gibi bir durum yasamayız burdan sampiyonlugu verirsek yuzbirinci yıldan beter oluruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 08 Mayıs 2017, 00:20:31 atalay ]

Çevrimiçi Mehmet57

Ceza niye gelsin? Millet sokak ortasinda gazeteci darp ederken ceza almiyor. Yemez o cezayi vermeye. Once gitsinler, rakibine "kokuyorsun" hareketi yapan o santrofor musvettesine ceza versinler.

Çevrimdışı 38life

Demba Ba girse skor 2-0 olurdu. Anlam veremiyorum Cenk hamlesine. Adam hazır. Geçen maç oynattın. Neden bu maç girmiyor. Acaba ciddi ciddi Cenk'in Demba Ba'dan daha iyi olduğu falan mı düşünülüyor. Hayır mesela Daha yeteneksiz bir futbolcuyu son dakikalarda "daha iyi pres yapıyor" diye sokarsın ama burada da durum tam tersi. Adam hiç basmıyor. Anlamak imkansız gerçekten.

Çevrimdışı eaglekartal

fabriye açık faul varmış.kader bu maçta ağlarını örmüş böyle salakça saçmaca kaybetmemiz için.penaltımız verilmedi.faulle gol yedik.ama kalan 4 maçı parçalamamız gerek.keşke cenk değil demba ba koysaydı forvete.top tutardı birşey yapardı.cenkin yakaladığı kafa pozisyonunu demba ba rahat atardı.

Çevrimdışı mylife1903

Ceza niye gelsin? Millet sokak ortasinda gazeteci darp ederken ceza almiyor. Yemez o cezayi vermeye. Once gitsinler, rakibine "kokuyorsun" hareketi yapan o santrofor musvettesine ceza versinler.
Dovenler kimin takimi @Mehmet57
Dayak yiyen kimin gazetecisi

Korler sagirlar birbirini agirlar olayi o

Oyle basa boyle tarrak da denilebilir. Biz halkin takimiyiz muamele de halka gore olur. Nasil madenciyi tekmeleyip gidip doktora ayagim agriyor, diye rapor aliyorsan ve madenci hem yedigi dayakla hemde issiz kaliyorsa, taliskaya da 3-5 mac bisi cakarlar.

Gecen vidyo vardi hollandadan abi diyor polis geliyor iceri alirlar, diyor biri oburu diyor birah lan manyakmisin turkiye mo burasi gelip iceri alacaklar, diyor.

Baskan mactan sonra konusacagim diyordu hakem icin, buyursun konussun simdi. Gene kiyima ugradik.

Birazdan gozlemci de raporunu yazar taliskaya saplarlar cezayi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ceza felan gelmez, Gözlemci görmediği rapora yazmadığı birşey için ceza felan vermezler. Yıkarız o Tff denen kurumu.

Tek endişem su son 4 maçta operasyon yapılmasın , bir Samsunspor döneminide kaldıramaz bu camia. Zaten düzelmemiz 10 yılımızı aldı .

Etiketler: