Evet bunda da sen haklısın abi , şenol : yorumun'dan sonra yorumunu katmış bunu görmemekte alıntı ve kaynağını belirtmemek benim
hatam hayırlısı sinirle birşey yaptık yine bakalım ne ceza yiyeceğiz
Ceza muhabbeti bu siteyle alakalıysa yemessin heralde, sonuçta açıklamanı yaptın ben gördüğüme bakarak konuştum çünkü.
Alıntı yaptığın belli, orada mesaj duruyor.
Aman salla be kardeşim bugünden büyük bir ceza mı var

Güldüğüme bakma sinirliyim ama bir yandan da sevinçliyim kolay bir şampiyonlukta her şey sümen altı edilebilirdi, yetersizlerin gün yüzüne çıkması güzel oluyor.
İnşallah sonu güzel bitecek.
Bu forumda da defalarca anlatmaya çalıştık ' Bir futbolcuyu beğenmeyebilir, yetersiz bulabilirsiniz ama tepkiyi koyma biçimi maç içinde futbolcuyu ıslıklamak , maç içinde sosyal medyada orada burada küfür , hakaret etmek şeklinde olmamalı' diye. Bir şeyler yapılacaksa bunun belli yeri, zamanı ve yöntemi olmalı. Eleştiri ise her zaman yapılmalı . Eleştiriyi doğru kullanmasını bilirsen bu sana fayda sağlayacak bir araçtır.
Katılıyorum, dediğim gibi Fabri'ye yapılmasın yazık günah bu çocuklara, ama iki yüzlülük konusunda kendime katılıyorum bana katılmayanlar olabilir kendileri bilir

Talisca en ihtiyacımız olacağı maçlarda olmayacak büyük ihtimal.Buyur yav ben anlamıyorum nedir bizde bu böyle takımı eksik bırakma hırsı.
Allahtan balotelli falan bize gelmedi yazın konuşuluyordu.5 kırmızıdan az yemezdi bunun temel sebebi ne anlamıyorum ki talisca tosic aboubakar hadi tosic beklenen birşeydide ya diğerleri ?
Volkan'da yapmış aynısını şimdi ya ikisine verirler ya da hiç birine ama Fb'de kaleci olmadığı için ikisine de veremeyecekler.