Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177727 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Neyse
32.hafta basaksehir puan kaybeder
33.haftada biz kazanıp ilan ederiz
Gecen seneki gibi

İyi geceler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var

Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış Fabriyi

Cunku Pozisyona bakinca Marcelo Dokunmasa Fabri cok rahat alacak topu tik diye

Yada hiç cikmasa Marcelo kafayi vuracak Fabride kale önünde alacak topu

Kisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....

Sebep değil, sonuç önemli maalesef.

Bir kaleci için bu pozisyonun ortası yok. Ya kaleden çıkmayacaksın, ya da çıkıp topu alacaksın. Ortası olursa kabahat kalecidedir.

Ama bunlar 1 ay sonrasının konuları, şimdi kalan 4 maça odaklanmak lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Gokhan-

Renkliyle bunun alakası ne ? ne mesaj vermeye calıstın? konu Dh'ye acılmıstı maç sonu acıklamaları sinirle izlemedim
konunu acıldıgı yer itibariyle dogru oldugunu sandım yanlış mıymış acıklama?

Güzel kardeşim, Beşiktaş'lı olabilirsin buna lafım yok.
Aynısını ben yazsam veya bir başkası yazsa sen ne düşünürdün ben burada görevli falan da değilim gözüme çarptı belirttim.
Sonuçta alıntı olduğu belirtilmiyor ve bilinmiyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Talisca en ihtiyacımız olacağı maçlarda olmayacak büyük ihtimal.Buyur yav ben anlamıyorum nedir bizde bu böyle takımı eksik bırakma hırsı.
Allahtan balotelli falan bize gelmedi yazın konuşuluyordu.5 kırmızıdan az yemezdi bunun temel sebebi ne anlamıyorum ki talisca tosic aboubakar hadi tosic beklenen birşeydide ya diğerleri ?

Çevrimdışı 38life

Basta Fabriye cok kızdım ama sakin kafayla tekrar izleyince ortada bir iletisim hatasi var

Fabri zaten Bağırmış Marceloya birak ciktim ben diye sanieim Marcelo Tribünlerin sesinden duymamış Fabriyi

Kisaca İkisi arasinda ki iletişim sikintisindan yenen bir Gol var ortada Sanssizlik....

Söylüyorum zaten mesele yenilen gol değil buna takılmak asıl sorunu örtmek olur. Asıl sorun neden 2-0 yapamadığımız. Daha doğrusu neden 2-0 yapmak "istemediğimiz"...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hee arkalarında duruyoruz, destek veriyoruz bir şey diyemem.
Ama Tolga'yı linç etti bu taraftar, ölmüş anasına kadar sövdüler, ıslıkladılar ama bunlar Fabri'ye yapılmadı yapılsın anlamı da çıkmasın.
Kimse kusura bakmasın ama bu iki yüzlülüktür.

Bir diğer konu, şu deplasmanı kim doldursa sazı eline alıp öttürüyor, şov yapıyorlar tribünde artık şuna bir çözüm bulunsun.
Yönetim mi yapar sözü geçen sıkıntıyı gören tribün liderlerimi yapar bilemiyorum.
Ya deplase tribünü 2'ye bölünsün altlı-üstlü, ya bağıracak kitle yeni açıkta toplansın.

Quaresma korner kullanırken görmüşsünüzdür, herkesin elinde telefon, taraftar değil foto muhabiri olmuş millet.
Bu forumda da defalarca anlatmaya çalıştık ' Bir futbolcuyu beğenmeyebilir, yetersiz bulabilirsiniz ama tepkiyi koyma biçimi maç içinde futbolcuyu ıslıklamak , maç içinde sosyal medyada orada burada küfür , hakaret etmek şeklinde olmamalı' diye. Bir şeyler yapılacaksa bunun belli yeri, zamanı ve yöntemi olmalı. Eleştiri ise her zaman yapılmalı . Eleştiriyi doğru kullanmasını bilirsen bu sana fayda sağlayacak bir araçtır.

Çevrimiçi hasankale

Ortada net bir durum var.Bu sezon kendi evimizde oynadigimiz hicbir onemli maci kazanamadik.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Güzel kardeşim, Beşiktaş'lı olabilirsin buna lafım yok.
Aynısını ben yazsam veya bir başkası yazsa sen ne düşünürdün ben burada görevli falan da değilim gözüme çarptı belirttim.
Sonuçta alıntı olduğu belirtilmiyor ve bilinmiyor.
Evet bunda da sen haklısın abi , şenol : yorumun'dan sonra yorumunu katmış bunu görmemekte alıntı ve kaynağını belirtmemek benim
hatam hayırlısı sinirle birşey yaptık yine bakalım ne ceza yiyeceğiz
Bura da renkli var mı bilmem , keske başka bir dil de söyleyip uyarsaydın
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 23:36:27 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Lyon maçının etkileri bunlar . Fabri'nin kafası Lyon maçında takılı kalmış ve taraftara kendini affettirmek için ekstra işler yapmaya gayret ediyor. Fabri yaptığı hatalardan ders alan bir kaleci . Kendine gerekli dersleri çıkaracaktır.

Çok büyük ihtimalle, ayrıca kalecilerde var bu son noktayı ben koyayım huyu... Ekstra işler yapmasına gerek yok yenmeyecek golü yemesin başka bir şey beklemiyorum ondan...

Fabri beğenilirken de vasat kaleci dediğim için şuan eleştirebiliyorum oyun stili bizim takıma uygun diye Tolga ya tercih edilebilir ama fazla göklere çıkarılmış vasat bir kaleci  Allah ı var iyi maçlar çıkardı ama kesinlikle Beşiktaş gibi bir takımın kalesini koruyacak seviye de değil yedek olur mu olur idareten olur mu olur kalmalı mı kadroda evet ama  bu ligde şampiyonluğu erken garantilemek cl ye katılma alışkanlığı kazanabilmek veya uefa da beklentilere girebilmek için kalecinin minumum Handanovic seviyesinde olması lazım...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Söylüyorum zaten mesele yenilen gol değil buna takılmak asıl sorunu örtmek olur. Asıl sorun neden 2-0 yapamadığımız. Daha doğrusu neden 2-0 yapmak "istemediğimiz"...
Akil alir gibi degil dunyalari kacirdik resmen...

Q7 bence bu sezon en iyi ve en verimli oynadığı maçtı

Olmayinca olmuyor biraz da sans olacak aga sans , 90 dakikada Yarim pozisyonu olan takimdan Gol yiyip berabere kaldik inanilir gibi degil gerçekten.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ben son dakika o top şişerken anladım bir klasik yaşanacağını. Her hafta kaçırmadan yiyoruz böyle saçmasapan bir gol.
Kucuk ekrandan izlerken lazio kalecisinin yedigi gol aklima geldi

Çevrimdışı 38life

Beyler burda birbirimizi dövelim ama dışarıya karşı kötü hava vermeyelim.
her beraber kenetlenecez sezon sonu şampiyon olup transfer sezonu ortalığı yangın yerine çevirecez.

Aynen öyle. Ben burada mesela Cenk'e falan giydiriyorum ama Twitterda vs. asla bunları yazmam. Kimse de yazmasın. Burası biraz daha kapalı bir ortam. En sert eleştiriler burada olacaktır ama sosyal medyada kesinlikle daha farklı bir duruş sergilemek gerek.

Çevrimdışı Berat

Talisca'ya nasıl absürd bir ceza verecekler acaba merakla bekliyorum.

Çevrimdışı underworld

Geriye kalan maçlarda görünen 4-3-3 devam edicez.

Çevrimdışı abdusta

Penaltı verilmedi
yenen golde Emenike Fabriyi dağıtıyor topu bu nedenle tutamadı,Faul

biz hala <marceloyla,fabriye ve Karizmaya güzellemeler yapıyoruz

Hakem doğramış resmen

saygılar

Çevrimdışı 38life

Ayı'ya müstehak ona bir şey diyemem, biz de üzerimizde forma varken küfür ediyoruz o kadar hassas olmaya gerek yok.
Esas sıkıntı bu hareket ceza'ya sebebiyet verebilir, nasıl ki Melo tweet rt'lemekten ceza aldı, bu da alabilir.
Çok değişik topçularımız var, penaltı pozisyonunda tek bir itiraz yok, halbuki 5-6 futbolcu hakeme yüklense çıkartırız oradan penaltıyı ama neredeee.

Penaltının verilmemesinden daha çok bu olay için bağırdım, çıldırdım tribünde. Kimsede itiraz yok bu nasıl iş arkadaş? Ben başka örneğini görmedim bunun.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çok büyük ihtimalle, ayrıca kalecilerde var bu son noktayı ben koyayım huyu... Ekstra işler yapmasına gerek yok yenmeyecek golü yemesin başka bir şey beklemiyorum ondan...

Fabri beğenilirken de vasat kaleci dediğim için şuan eleştirebiliyorum oyun stili bizim takıma uygun diye Tolga ya tercih edilebilir ama fazla göklere çıkarılmış vasat bir kaleci  Allah ı var iyi maçlar çıkardı ama kesinlikle Beşiktaş gibi bir takımın kalesini koruyacak seviye de değil yedek olur mu olur idareten olur mu olur kalmalı mı kadroda evet ama  bu ligde şampiyonluğu erken garantilemek cl ye katılma alışkanlığı kazanabilmek veya uefa da beklentilere girebilmek için kalecinin minumum Handanovic seviyesinde olması lazım...
Fabri bana göre iyi bir kaleci . Bunu özellikle hatalı bir gol yediği puan kaybettirdiği maçtan sonra söylüyorum . En büyük eksikliği maç tecrübesi , tecrübesizlik de diyebiliriz. Bu tecrübeyi bizimle kazanacak ve gün geçtikçe daha az hata yapan bir kaleci olacak. Sakatlıklarla boğuşmasaydı şu an elit seviye veya ona yakın  büyük bir takımın kalesini koruyor olurdu bence.
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 23:42:31 Onur Küçük ]

Çevrimdışı atalay

Bu maç özelinde ilk kırmızıya kadarki bölümde ikiyi aramaktan vazgeçtiğimizi söyleyemeyiz. Kalan kısa bölümde de her şey kabul edilebilirdi. Bu kadar orta sahacı özellikte oyuncu ile daha hareketli olup, pas-pas-pas yapıp bayıltmak lazımdı. Kaldı ki 45-50 saniyelik bölüm dışında burada büyük bir problem olmadı. Sezon boyunca bu hususta zorlanmamızın sebebini de öncesinde çok tarif ettim. İşler iyi giderken kimse üzerinde durmadı. Beşiktaş'ın ön bölgedeki oyuncuların karar kalitesi ve final pozisyonlarını oynama becerisi yeterince yüksek değil. Bugün ikinci golü bulamama sebebi de buydu. @38life Asıl problem; Beşiktaş'ın gelecek sezona bırakabileceği bir oyun mirası yok. Hoş bulduk. @GOKHAN CETIN

Çevrimiçi hasankale

Kombinem var 1-2 mac haric tum maclara gittim.Canli seyredince Cenkin ne kadar yetersiz oldugunu cok net goruyorsunuz.Ama malesef Hocamiz inadindan vazgecmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Pozisyon faul yahu ampul gibi
Penaltiyi verme, golu yedir sonra burda butun takima giydirilsin

Arkadaşlar Emenikenin Fabriye faulu de var pozisyonda bunu da yeni fark ettim

Çevrimdışı Egos

Pozisyon faul yahu ampul gibi
Penaltiyi verme, golu yedir sonra burda butun takima giydirilsin

bazılarımız da taraftara giydirdi ağabey.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Talisca'ya nasıl absürd bir ceza verecekler acaba merakla bekliyorum.

vermeyecekleri varsa da artık verirler sayesinde...kesinlikle tasvip etmiyorum ama hadi volkan karşındaki tahrik etmiştir güzel vuruş kaçtı üzülmüşsündür beynine oksijen gitmemiştir o hareketi yapmışsındır da lan bırak belki görmediler onu alıp resmi twitterlarından instagramlarından paylaşıp körün gözüne sokmanın anlamı ne... Ya yaşın genç kafan basmıyor o zaman o paralar çok sana  cep harçlığı al pafta ki çocuklar gibi ya da bilerek isteyerek takıma zarar vermeye çalışıyorsun...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Bu maç özelinde ilk kırmızıya kadarki bölümde ikiyi aramaktan vazgeçtiğimizi söyleyemeyiz. Kalan kısa bölümde de her şey kabul edilebilirdi. Bu kadar orta sahacı özellikte oyuncu ile daha hareketli olup, pas-pas-pas yapıp bayıltmak lazımdı. Kaldı ki 45-50 saniyelik bölüm dışında burada büyük bir problem olmadı. Sezon boyunca bu hususta zorlanmamızın sebebini de öncesinde çok tarif ettim. İşler iyi giderken kimse üzerinde durmadı. Beşiktaş'ın ön bölgedeki oyuncuların karar kalitesi ve final pozisyonlarını oynama becerisi yeterince yüksek değil. Bugün ikinci golü bulamama sebebi de buydu. @38life Asıl problem; Beşiktaş'ın gelecek sezona bırakabileceği bir oyun mirası yok. Hoş bulduk. @GOKHAN CETIN
Hoşgeldin @atalay :ok:

Çevrimdışı ardiles

Beşiktaşın menfaati için 4 hafta dişimizi sıkıp bazı şeyleri içimize atıcaz. Şampiyonluk sonrası bu akşamı unutmayalım yalnız. Kupayı kaldırdığımız günün ertesinde hakedenler hakettiği muameleyi görürler inşallah.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lyon ilk maçı öncesinde "şaheser ortaya koymak istiyoruz" demecini duyduğum andan itibaren dişlerimi sıka sıka sezon sonunu bekliyorum. avrupa ligi çeyrek final seviyesine hiç yakışmayan amatörce hataların aynısı ligde kaderimizi tayin edecek son 2 hafta maçında da devam ediyor. kulübede bir hocamız olmasa sanacağım ki oyun planı ve oyuncu değişikliklerini bruno genesio, abdullah avcı ve dick advocaat yapıyor.

Etiketler: