yediğimiz gol tamamen taraftarın eseri.
stattakiler ve buradakiler hepimiz yediğimiz golde pay sahibiyiz.
hoca değişiklik yapmasaydı, cenk bassaydı, fabri çıkmasaydı, marcelo düzgün vursaydı hepsi hikâye.
yaptığınız eleştirileri okuyorum, berbat bir hocası olan, berbat bir forveti olan, berbat bir kalecisi olan; bunu da ben ekleyeyim berbat bir taraftarı olan takım nasıl şampiyon olsun?
burada yazılanları okuyunca başakşehir'in taraftarsız olmasının ne kadar büyük şans olduğunu anlıyorum. bizim gibi 10 tane adamı başakşehir'e taraftar yapalım, önümüzdeki dört hafta en az 20 gol yerler.
aboubakar oynarken de küfrediyordunuz, cenk'e de küfrediyorsunuz, aranızda hatırlamayanlar vardır belki: demba ba'ya da küfrediyordunuz 2014-2015 sezonun son haftalarında.
tolga'ya da küfrettiniz, günay'a da, boyko'ya da, şimdi de fabri'de sıra.
buralarda bilic'e de sövülüyor, zamanı daha gelmedi ama gelince şenol güneş'e de sövülecek, hepimiz biliyoruz.
biraz geç olacak, ama kabullenin: teknik direktörümüz şenol güneş, kalecimiz fabri, forvetimiz cenk.
saydığım kişiler belki futbolu sizin kadar bilmiyor olabilirler, ama fena insan değiller; tabii ki beşiktaş'tan büyük olmadıklarını biliyorum, yetersizlerse günü gelince giderler; ama eğer bu sezon şampiyonluğu kaybedeceksek bu ne şenol güneş'in hatalarından, ne fabrinin yaptıklarından, ne de cenk'in formsuzluğundan olacak.
ben bu seneki her kaybı taraftara yazıyorum, hatta şampiyon olsak bile beşiktaş taraftarı aralarındaki şımarıkları, şampiyonluk budalalarını budamadıkça benim gözümde en büyük kaybedendir, bu kadar yüzsüz insana 3 değil 300 yıldız bile yetmez.
renkli renkli diye sayıkladığımız ne kadar aptal varsa onların zamanında yaptığı esprileri yapıp güldükleri şeylere gülüyoruz, takımınızı onlar gibi eleştiriyoruz.
4 hafta var önümüzde, istediğiniz kişiyi gönderin takımdan, istediğinizi alın; istediğiniz kişiye sene sonuna kadar güler yüz gösterip lig bitince tekmeyi basın; kısaca şanlı beşiktaş taraftarına ne yakışıyorsa onu yapın. ben şahsen gelinen bu noktadan sonra şampiyon olsak bile sevinmem, nasıl olsa şampiyonluk yolunda herkese sövecek kadar beşiktaş'ta hak sahibi olan arkadaşlarımızdan biri benim yerime sevinir.