Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9179281 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Hoşgeldin @atalay
Bu kadar özlettirme yazılarını.

Hoş bulduk. Teşekkürler. 

Hoşgeldin tekrar abi. Sene sonu beraber sevineceğiz yine.

Hoş bulduk kardeşim. Umarım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sene sonunda şampiyon olamazsak bu maç yüzünden şanssızlık diyip geçecek miyiz?
Dediğim gibi oyuna nasıl baktığımızla alakalı.lyon maçları bizden bayağı şeyler götürdü.hem mental hem de fizik olarak.önceki 2 hafta oynadığımız oyunla alakalı.ama ben bu hafta takımı toparlamış gördüm.oyunda olumlu anlamda toparlanma gördüm.futbol bu işte o yüzden dünyanın en çok ilgi gören sporu maalesef böyle şeyler de var.ama bu maç özelinde bu kadar da eleştirinin dozunu abartılmasını ne yazık ki kabul edemiyorum.bu benim görüşüm.herkesin görüşünü de saygılıyım ayrıca.ipler bizim elimizde en ufak Ta bir şüphem Yok çok şükür!

Çevrimdışı mrred

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆
Hoşgeldin atalay araya bu kadar uzun tutma bir daha özledik seni
The great gig in the sky

Çevrimdışı Barış1903

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆

Nerelerdesin sen kardeşim ya. Vallahi tadı tuzu yok sensiz buraların

Çevrimdışı Librarius

Q7 nin ortasında yaptığı kafa vuruşundaki durduğu yer ama gölü yapamadı Volkanın üstüne vurdu. Orda olması doğruydu.

Himm dogru yaptigi iste gol atamamis, yanlis yaptigi yerde de gol yemisiz. Fakat Cenk hamlesi dogru. Guzelmis...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı eski inönü

Allah askina siz iyi oyundan neyi kastediyorsunuz? Ben Quaresma'ya baktigimda hic ettigi en az 5 pozsiyon goruyorum bu macta. Simdi iyi mi oynadi oldu? Bu arkadas cezasahasina yoneldiginde pozisyon %100 basarisizlikla sonuclaniyor. Ne yapayim attigi calimlari ve adam eksiltmelerini. Biraz zeki olan bir insan dusunur: yahu ben iceri yoneldigimde hep bosa harciyorum pozsiyonlari, bari pas vereyim de arkadaslarim gol atsin diye dusunuyor. Fakat arkadas bunu hic akil edemiyor. 50 tane korner atti bi tanesi onde direkteki adami asamadi ama israrla kullandi kornerleri. En az 5 kez iceri katetti ve hic birinde pas atmadi. Sonuc kocaman 0. Simdi gelip asist yapti demeyin, orda bos bos durmasinin dogal bir sonucu. Seneye kalirsa kangren olur takim icinde.
tırnak içinde yazdım dikkat ederseniz. Quaresma halihazırda da kangren zaten. :ok:

Çevrimdışı kamuflaj

fabri önce uefa'dan şimdi de ligden etti.sene başı beğenilmeyen adam ne hikmetse baş tacı edildi ama gerçekler tokat gibi yüzümüze vurdu.

Şenol Güneş Boyko,Aras,Tolgay,Gökhan İnler gibi isimleri yerken kendini yedi bitirdi.Sene sonu milli takıma veya trabzona gider.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sadece cenk degil olay
Cenke gelene kadar kac gol kacti
2 yi 3ü bulmak lazimdi fisi cekmeyi hala bilmiyoruz
Bir yeree patlayacagi belliydi zaten ki bu ilk de degil
Ayrica bu fabriyi de oyle fazla övmeyin ki
İki gun sonra sövmeye yüzünüz olsun
Ha bu arada en iyi stoperimiz marcelo...
Cenk'e gelene kadar çok gol kaçmasını lakaytlık ile açıklayabiliriz. Büyük takımlarda sistem ve sisteme uyan oyuncular vardır. Sistem içinde oyunculara belli bir özgürlük tanınır. Bizim takımda ise sistem biraz daha futbolcuya ve ona sağlanan özgürlüğe dayalı. Futbolcu kendine sağlanan özgürlüğü suistimal edip lakaytlığa vurduğu zaman problemler de vuku bulmaya başlıyor bu maçta da görüldüğü üzere.
Fabri'nin sezon başında transferini istemememin nedeni maç tecrübe eksikliğiydi. Beşiktaş'ın aradığı kaleci özelliklerini genel itibarıyla karşılıyordu ama maç tecrübe eksikliği bir şekilde ortaya çıkacaktı . Zorluk , stres seviyesi yüksek maçlarda bunun ortaya çıkması bence tesadüfi değil. Savunma meselesi ise en karışık mesele . Savunma meselesini sadece X stoper , Y bek meselesine de indirgeyemeyiz . Takım savunmasında da ciddi problemlerimiz var.
Şampiyon olup sezon sonunu bekleyeceğiz artık. Bu şekilde gelecek şampiyonlukla bazı temel sorunların halı altına süpürülmesinin önüne geçmiş olacağız.

Çevrimdışı mrred

Himm dogru yaptigi iste gol atamamis, yanlis yaptigi yerde de gol yemisiz. Fakat Cenk hamlesi dogru. Guzelmis...
Skora göre yorum yapmanı anlıyorum golcünün ilk görevi gol atmaktır savunma kısmı tali görevidir ve fakat karşısında iyi oynayan bir kaleci vardı bunu da unutmamak lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı EMİR EMRE

iyi dost kötü zamanda ortaya çıkandır.

hoşgeldin @atalay sana çok ihtiyaç vardı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar şu bütün oyuncularımızı küçümseyen kitleye söylüyorum ligimiz ne ki bu oyuncularla bu kadar diyorsunuz ? Tamam eksiklerimiz var daha iyisi olabilir ama oyuncularımızı da küçümsemeyin bu kadar.Rakiplerimizin kalelerinde neuerler defanslarında pique ramoslar ortasahalarında thiagolar forvetlerinde cavaniler falan mı var ? Bu takım değil mi Lyon'a kök söktüren.Napoli'yi deplasmanda yenen ???

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fabri önce uefa'dan şimdi de ligden etti.sene başı beğenilmeyen adam ne hikmetse baş tacı edildi ama gerçekler tokat gibi yüzümüze vurdu.

Şenol Güneş Boyko,Aras,Tolgay,Gökhan İnler gibi isimleri yerken kendini yedi bitirdi.Sene sonu milli takıma veya trabzona gider.
Şenol hocanın duygusal davranmasına hayranım süper kupa macın'da aynısını yaptı sezonu bitiren kadroyla cıkarım dedi ,
dedigini yaptı simdi de dembayımış filanmış onlar sonra'dan geldi alırsa simdi ayıp olur öbür futbolculara
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Takim iyi oynamiyor, ilerideki oyuncularda acayip bir anlasmazlik var. En buyuk sebebi quaresma, daha sonra Ogushan-Talisca ikilisinin birbirini hic anlamamalari. Sadece Babel bunlara ayak uydurmaya calisiyor ama yetmiyor.

Sampiyonluktan nasil bu kadar eminsiniz ben anlamiyorum ?  Takimin kendisi korkuyor ama taraftar cok emin. Nasil bir rahatliktir, ben niye bu kafayi yasayamiyorum.  Yedigimiz gol sans degil. Korkunun getirdigi gol. Oyle boyle geldi girdi o top iceri. Fener maclarinda her zaman yasadigimiz senaryo.

Haftaya Bursa deplasmaninda kaybedip liderlige basaksehir'e versek, "rahat olun sampiyon bizizciler" arazi olacak.

Senol hoca kes su Q7'i takimdan, bu takimdaki hastaligin bas nedeni. Niye israr ediyorsun anlamiyorum.

Çevrimdışı Egos

yediğimiz gol tamamen taraftarın eseri.

stattakiler ve buradakiler hepimiz yediğimiz golde pay sahibiyiz.

hoca değişiklik yapmasaydı, cenk bassaydı, fabri çıkmasaydı, marcelo düzgün vursaydı hepsi hikâye.

yaptığınız eleştirileri okuyorum, berbat bir hocası olan, berbat bir forveti olan, berbat bir kalecisi olan; bunu da ben ekleyeyim berbat bir taraftarı olan takım nasıl şampiyon olsun?

burada yazılanları okuyunca başakşehir'in taraftarsız olmasının ne kadar büyük şans olduğunu anlıyorum. bizim gibi 10 tane adamı başakşehir'e taraftar yapalım, önümüzdeki dört hafta en az 20 gol yerler.

aboubakar oynarken de küfrediyordunuz, cenk'e de küfrediyorsunuz, aranızda hatırlamayanlar vardır belki: demba ba'ya da küfrediyordunuz 2014-2015 sezonun son haftalarında.

tolga'ya da küfrettiniz, günay'a da, boyko'ya da, şimdi de fabri'de sıra.

buralarda bilic'e de sövülüyor, zamanı daha gelmedi ama gelince şenol güneş'e de sövülecek, hepimiz biliyoruz.

biraz geç olacak, ama kabullenin: teknik direktörümüz şenol güneş, kalecimiz fabri, forvetimiz cenk.

saydığım kişiler belki futbolu sizin kadar bilmiyor olabilirler, ama fena insan değiller; tabii ki beşiktaş'tan büyük olmadıklarını biliyorum, yetersizlerse günü gelince giderler; ama eğer bu sezon şampiyonluğu kaybedeceksek bu ne şenol güneş'in hatalarından, ne fabrinin yaptıklarından, ne de cenk'in formsuzluğundan olacak.

ben bu seneki her kaybı taraftara yazıyorum, hatta şampiyon olsak bile beşiktaş taraftarı aralarındaki şımarıkları, şampiyonluk budalalarını budamadıkça benim gözümde en büyük kaybedendir, bu kadar yüzsüz insana 3 değil 300 yıldız bile yetmez.

renkli renkli diye sayıkladığımız ne kadar aptal varsa onların zamanında yaptığı esprileri yapıp güldükleri şeylere gülüyoruz, takımınızı onlar gibi eleştiriyoruz.

4 hafta var önümüzde, istediğiniz kişiyi gönderin takımdan, istediğinizi alın; istediğiniz kişiye sene sonuna kadar güler yüz gösterip lig bitince tekmeyi basın; kısaca şanlı beşiktaş taraftarına ne yakışıyorsa onu yapın. ben şahsen gelinen bu noktadan sonra şampiyon olsak bile sevinmem, nasıl olsa şampiyonluk yolunda herkese sövecek kadar beşiktaş'ta hak sahibi olan arkadaşlarımızdan biri benim yerime sevinir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Son dakika rakibin 9 kişi kalmılş 1 tane kaleci çık 8 kişi taç kullananı çık 7 kişi 7 kişi taç atan rakibe Fabri'yi çık 10 kişisin baskı yapmazsan, taçın atacağı adamların yanına adam koymazsan korkarsan olacağı budur hadi bunu yapamıyorsun 9 kişilik takıma karşı pas yapıp oyunu ele alamazsan olacağı gene budur. 9 kişi olan takıma karşı gidip 8 kişi defansa gömülürsen birinin bilmemneresine çarpar karambol olur gol olur. Adana maçı dahil zaten futbol oynamıyorduk bu son dakika golüde moralman tamamen hallaç pamuğu gibi attı takımı. 4 maçıda kazanmamız lazım eski Beşiktaş olsa hiç tereddüt etmezdim ancak şimdikinde kafamda soru işaretleri var. Bu arada Atiba'nın tekrar takımın en önemli oyuncusu olduğunun anlaşıldığı maçtır net söylüyorum Atiba eski formuna donmezse ben bu resmin sonunu görmek istemiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Beşiktaş son yıllardaki en kritik 4 haftasına çıkıyor.

Bu 4 haftada şampiyonluk gelirse amenna yolumuza devam ederiz daha da güçlenerek.

Fakat bu 4 haftada şampiyonluğu 7 puan farktan Başakşehir gibi bir takıma verirsek o zaman taşlar yerinden oynar, hem de derinden oynar.

Herkesin aklını başına alması lazım.

Çevrimdışı atalay

Hoşgeldin atalay araya bu kadar uzun tutma bir daha özledik seni

Hoş bulduk. Bi' selam vermek için uğradım.

Nerelerdesin sen kardeşim ya. Vallahi tadı tuzu yok sensiz buraların

Teşekkürler, eksik olma.

iyi dost kötü zamanda ortaya çıkandır.

hoşgeldin @atalay sana çok ihtiyaç vardı.

Eyvallah dostum. O sebeple geldim. Pek kalıcı değilim.

Hoşgeldin abi

Eyvallah kardeşim, hoş bulduk.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Keşke dönmene böyle bir rezalet neden olmasaydı.Tekrar hosgeldin

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Açıklamalar doğruysa gerçekten üzüldüm

Şenol Güneş: "Hakem 3 dakika uzatma verse o gol olmayacaktı, 4 dakika uzatma verdi."

Şenol Güneş: "Fenerbahçe son dakikalarda gol atıyormuş. Böyle gol olmazki. Baskı yaparsın boğarsın tamam." napalım rövaşatadan mı atalım atınca da saymıyor hakemler

Şenol Güneş: "Bu ülkede saldırı yapanlar, vuranlar ceza almıyor da Talisca'nın hareketinden bir şey çıkarmaya çalışıyorlar."
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kamuflaj

Yediğimiz golü şans olarak tanımlayan teknik direktörümüz var başka lafa gerek yok.Bu kafayla daha çok maç veririz.

Çevrimdışı wbishop82

herkese iyi akşamlar.çok uzun süredir yazmamıştım fakat günün büyük bölümünü burda sizleri okuyarak geçiriyorum.Beşiktaşlı olmaktan her zaman gurur duymuşumdur.Ancak bu takıma birinin laneti tutmuş buna kesin inandım.şimdi fabri,şenol hoca,marcelo,quaresma vs bir çok sebep sayabiliriz ama bu takım artık benim sağlığımı bozuyor.Zevk olmaktan çıktı acının dibine vurduruyor.Malmö,valerenga,8-0,şikeli gs şampiyonlukları,2004 senesi,demirören,bu sene lyon maçlarında yenilen saçma sapan goller vs vs vs 1000 tane bu ve benzeri madde.Yok abi değişmiyor talih.Hep şanssızlık,beceriksizlik.Hep aynı senaryo.Bu maçta yaşadığım hissi ne o futbolcular,ne yöneticiler,ne muhalefet,ne de şenol hoca anlayamaz.Çünkü 30 senedir bu yaşananları hiçbiri yaşamadı.Bu gol çok çok başka ya.Bu gol ilahi.Ne renkliyim,ne de buraya karamsarlık saçmak isteyen biri.Sadece buraya derdimi dökebilirdim.Ağlama duvarına çevirdiysem affola.Bu takımın şansı düzelmedikçe biz çok trajedi yaşarız

Çevrimdışı onder23

Aynı durumda biz olsak kadıköy de 9 kişi maçta 1-0 olsa o uzatma da 4 dk boyunca fener bize top göstermezdi. 1 sn bile topa sahip olamazdık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bütün taraftarlar olarak Hocayı Cenk'i oyuna aldığı için kendi adımıza suçlu olmalıyız veya 9 kişi kalan takıma karşı baskı yapmadığımız için yine taraftar olarak suçlu biziz. Herşeyin suçlusu taraftar zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Son dakika rakibin 9 kişi kalmılş 1 tane kaleci çık 8 kişi taç kullananı çık 7 kişi 7 kişi taç atan rakibe Fabri'yi çık 10 kişisin baskı yapmazsan, taçın atacağı adamların yanına adam koymazsan korkarsan olacağı budur hadi bunu yapamıyorsun 9 kişilik takıma karşı pas yapıp oyunu ele alamazsan olacağı gene budur. 9 kişi olan takıma karşı gidip 8 kişi defansa gömülürsen birinin bilmemneresine çarpar karambol olur gol olur. Adana maçı dahil zaten futbol oynamıyorduk bu son dakika golüde moralman tamamen hallaç pamuğu gibi attı takımı. 4 maçıda kazanmamız lazım eski Beşiktaş olsa hiç tereddüt etmezdim ancak şimdikinde kafamda soru işaretleri var. Bu arada Atiba'nın tekrar takımın en önemli oyuncusu olduğunun anlaşıldığı maçtır net söylüyorum Atiba eski formuna donmezse ben bu resmin sonunu görmek istemiyorum.

her şeyi geçtim de elin pokemonu kontraya çıkıyoruz her ne kadar q7 olsa da çıkaran son dk lar 2 yapıp fişi çekeriz diye gelip çift dalıyor  kırmızıyı bile bile çünkü maç bitecek biliyor adam epl tozu yutmuş liverpool da oynamış... ama  bizimkilere bakıyorum  dediğin gibi son saniyeler 7 kişi rakip orada bir tanesi de çıkıp orta açan kjaer e basamıyor dağıtamıyor en yakın cenk ve inler idi ulan git dal adama en fazla atılacaksın bursa yı sen olmasan da yeneriz maç bitecek fark olacak 4 puan ama hepsi geri kaçıyor ve olağan şüphelilerimizden biri bombalıyor ve 2. pozisyonunda 9 kişi kalmış zavallı fb puan alıp bizi yıkıyor evimizde... kaldı 4 maç biraz kafalarını çalıştırması lazım oyuncuların yoksa işimiz iş...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı wbishop82

Etiketler: