Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9179323 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence söylenecek hiçbir şey yok...

Kızgın mıyım? Değilim. Kime kızacağım? Tek kale top oynamışız. Bir sürü net pozisyonumuz var. Kaçmış. Kaçar, futbol bu. Erkenden fişi çekebilirmişiz... E tamam da, '20 puan farkla şampiyon olabilirdik' demek gibi bir şey bu. Ezici üstünlükle oynadık, bir gol çıkarabildik.

Son dakikadaki pozisyon...

Kızgın mıyım? Değilim. Kime kızacağım? Marcelo, ligin en çok hava topu kazanan futbolcusu. Konsantre olmuş, kafayı vurup uzaklaştıracak. Fabri, konsantre olmuş, yumruklayacak ve maç bitecek... Aynı anda denk geliyorlar, olmayacak şeyler oluyor. Marcelo biraz daha hafif vursa Atınç çizgiden çıkaracak, biraz daha şiddetli vursa kornere gidecek. Fabri bir saniye daha önce çıksa, Marcelo'nun önünden yumruğu vuracak... 1 milyon kez yapılsa aynı orta, böyle bir gol daha gelmez.

Cenk neden basmamış, Gökhan İnler neden taçta pres yapmamış... Geçelim beyler... Korkunç bir şans golüydü bu... Geçen sene Akhisar maçında direkten dönen top gibi... Trabzon maçında son dakikada Atiba'nın attığı kafa golü gibi... Böyle şeyler var futbolda... Bazen şanslısın, bazen şanssız...

Bu sene futbolun adaleti, şaşırtıcı bir şekilde yerli yerinde... Başakşehir, kuruluşundan yönetiliş şekline, başkanından kaptanına kadar her şeyinden nefret etsem de, ligin en iyi iki takımından biri. 10 puan farkla ikinci olmayı haketmediler. Şanslarını son haftalara kadar taşıdılar. Biz, malesef onlardan 'çok az daha' iyiyiz. Adalet aynı şekilde devam ederse, kupayı da biz kaldırırız.

Sonuçta kızgın mıyım? Kızgınım... Volkan denen yüzsüz alçağa, ona mikrofon uzatanlara, yüzde yüz penaltımızı yiyen hakeme...

Takıma kızgın mıyım? Hayır. Hepsinin alnından öpüyorum.

Bu sene şampiyon olacağız. O kadar!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Cenk özellikle yediğimiz golde orta yapan oyuncuya baskı yapmadığı için çok hatalı onun dışında doğru bir değişikti.

Dogru olan taraflarini anlatirmisin biraz?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Çağatay

Sadece cenk degil olay
Cenke gelene kadar kac gol kacti
2 yi 3ü bulmak lazimdi fisi cekmeyi hala bilmiyoruz
Bir yeree patlayacagi belliydi zaten ki bu ilk de degil
Ayrica bu fabriyi de oyle fazla övmeyin ki
İki gun sonra sövmeye yüzünüz olsun
Ha bu arada en iyi stoperimiz marcelo...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

maçın bu hale gelmesinin sorumlusu oyunun gerektirdiği değişiklikleri zamanında yapamayan ve fişi çekemeyen Şenol Güneş'tir benim için. Onun haricinde beraberlik sıkıntı değil. Ama farklık maçın beraber bitmesi koyuyor tabi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Takım maç sonunda uzunca süre sahada kaldı , bazı futbolcular orta yuvarlağa gelip tribünler çağırsın diye. Bekledi uzun süre. Fakat tribün takımı çağırmadı. Mesajı alması gerekenler umarım almıştır.

Haftaya bu takımın hocası ve oyuncuları kariyerlerinin en önemli maçına çıktıklarının farkında olsunlar. Bursa maçı hayatlarının maçı. Bunu umarım hepsi farkeder. Aksi taktirde hiçbiri desteği falan hak etmiyor demektir. Yeter bu taraftara yaşattığınız dram!
İhsallah mesajı almıstır şenol hoca da futbolcular da bakalım şenol hoca bursa macın da yine 1-0 üstüne yatıyım demezse kazanırız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence söylenecek hiçbir şey yok...

Kızgın mıyım? Değilim. Kime kızacağım? Tek kale top oynamışız. Bir sürü net pozisyonumuz var. Kaçmış. Kaçar, futbol bu. Erkenden fişi çekebilirmişiz... E tamam da, '20 puan farkla şampiyon olabilirdik' demek gibi bir şey bu. Ezici üstünlükle oynadık, bir gol çıkarabildik.

Son dakikadaki pozisyon...

Kızgın mıyım? Değilim. Kime kızacağım? Marcelo, ligin en çok hava topu kazanan futbolcusu. Konsantre olmuş, kafayı vurup uzaklaştıracak. Fabri, konsantre olmuş, yumruklayacak ve maç bitecek... Aynı anda denk geliyorlar, olmayacak şeyler oluyor. Marcelo biraz daha hafif vursa Atınç çizgiden çıkaracak, biraz daha şiddetli vursa kornere gidecek. Fabri bir saniye daha önce çıksa, Marcelo'nun önünden yumruğu vuracak... 1 milyon kez yapılsa aynı orta, böyle bir gol daha gelmez.

Cenk neden basmamış, Gökhan İnler neden taçta pres yapmamış... Geçelim beyler... Korkunç bir şans golüydü bu... Geçen sene Akhisar maçında direkten dönen top gibi... Trabzon maçında son dakikada Atiba'nın attığı kafa golü gibi... Böyle şeyler var futbolda... Bazen şanslısın, bazen şanssız...

Bu sene futbolun adaleti, şaşırtıcı bir şekilde yerli yerinde... Başakşehir, kuruluşundan yönetiliş şekline, başkanından kaptanına kadar her şeyinden nefret etsem de, ligin en iyi iki takımından biri. 10 puan farkla ikinci olmayı haketmediler. Şanslarını son haftalara kadar taşıdılar. Biz, malesef onlardan 'çok az daha' iyiyiz. Adalet aynı şekilde devam ederse, kupayı da biz kaldırırız.

Sonuçta kızgın mıyım? Kızgınım... Volkan denen yüzsüz alçağa, ona mikrofon uzatanlara, yüzde yüz penaltımızı yiyen hakeme...

Takıma kızgın mıyım? Hayır. Hepsinin alnından öpüyorum.

Bu sene şampiyon olacağız. O kadar!
Çok daha iyiysen ve kadro değerlerin arasında 50 milyon dolardan fazla fark varsa ve bir maçta yenilgiden kurtulup ikinci maçta hezimete uğramışsan ve bunu halen şansa bilmem neye göre açıklamaya devam edersen daha çok şerefli ikincilikler görürsün. Saygılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı levitate

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆
Hoşgeldin abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Öncelikle herkese Merhaba. Epey dramatik bir maç sonu oldu. Fakat bu maçı skor üzerinden okumamak lazım. Son dakika dışında 93 dakika işi gördüğümüz bir maçtı. Son pozisyonda yenilen golü mantalite eksikliliği ile açıklamak gerek. Zira 9 kişi kalmış takıma top göstermemelisiniz. Hülasa anların oyunu; Cenk, Marcelo ve Fabri'nin zincirleme hataları ile iki puanı bıraktık. Sezon başından beri oyuna, oyuncuya, teknik ekibe ve bilhassa futbol aklına dair majör sıkıntılar var; lakin bugünün hikayesi bu değil. Sakin kalıp, yediğimiz golü unutup, hatalardan ders çıkarmamız lazım. Bu maçın 1 dakikasını çıkarın; başta konvansiyonel medya olmak üzere yazılan, konuşulan, çizilen her şey tersine şekil alır. Beşiktaş'ın sezon başından bu yana bundan daha büyük sorunları var. Sıkmayın canınızı. Artık eğri geminin doğru sefer alma vakti. 4 🔜 🏆

Hoşgeldin @atalay
Bu kadar özlettirme yazılarını.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öncelikle böyle iyi gün taraftarların meydana çıkması iyi olmuş beğenmiyorsanız tutmayın kardeşim elimizde olan imkanlar bu Fabri kurtarırken fabrii marcelo kurtarırken marcelo falan.Nabalım şansımız yaver gitmedi bazı performans eksiklerimizden dolayı galibiyet gitti şampiyonluk gitmedi heyyy kendinize gelin şampiyon olacağızz !!!!
Son sözüm derbileri kazanmadan şampiyonluk tuzu yok diyen taraftarlar yıllar şampiyonları yazar.Mesela kimi bu senenin şampiyon (büyük maçları kaldıramayan) beşiktaş diye yazmaz direk şampiyon beşiktaş yazar ve büyük maçların takımı Fenerbahçe derbi kaybetmedi diye yazmaz 3 ve 4. Fenerbahçe diye yazar. Anadolu maçlarını kazanalım derbileri full yensinler bu eleme değil bu lig her takım 3 puan derbiler 6 puan değil.
Ama son sözüm Cenk Tosun'a ve Quaresma'ya.İkinizi de Beşiktaş forması var diye destekliyorum amaa sezon sonu ikinizde bu takımdan gidin sizin desteğim yine sonsuz olucak üzerinizdeki forma yüzünden ama ikinizden de nefret ediyorum.

Çevrimdışı 38life

Bakalım son 3 maçta 16 (yazıyla onaltı) gol yiyen Bursayı yenebilecek miyiz? Ben hiç emin değilim. Zira maç 1-0 oldu mu zaten 2.ciyi atmamak için gereken herşeyi yapacağız her zamanki gibi. Sonlara doğru bir tane yedik mı tamam işte.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 22:52:01 38life ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu maç 15 saniye önce bitse neler yazıp konuşacaktık!ne yazık ki sıkıntı oyuna nasıl baktığımızla alakalı.çok acayip şeyler yazılıp çiziliyor oyuncu ve hocayla ilgili bu maç özelinde bence yanlış yapılıyor kimse kusura bakmasın.maçın tamamında futbol adına herşeyi yapmışsın şansız bir şekilde gol yemişsin bu kadar germeye gerek Yok.herkez üzüntülü sinirli anlıyorum ama bence ayıp oluyor haksızlık yapıyoruz!

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Cenk Tosun'u sezon sonu antep'e bedelsiz verelim gitsin orada yapsın artistliğini. Sen kimsin Cenk ne zannediyorsunuz kendini de basmıyorsun son dakika o topa, senin gibi boş beleş anadolu topçularını bizim taraftar hemen kral ilan ediyor diye bunlar başımıza geliyor.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı eski inönü

Q7'nin ''en iyi'' oynadığı maçta bile skor üretmemesi neden takımda yeri olmadığının kanıtıdır. Skor yapamayan kanat oyuncusunu büyük veya küçük hiçbir takım kaldıramaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu maç 15 saniye önce bitse neler yazıp konuşacaktık!ne yazık ki sıkıntı oyuna nasıl baktığımızla alakalı.çok acayip şeyler yazılıp çiziliyor oyuncu ve hocayla ilgili bu maç özelinde bence yanlış yapılıyor kimse kusura bakmasın.maçın tamamında futbol adına herşeyi yapmışsın şansız bir şekilde gol yemişsin bu kadar germeye gerek Yok.herkez üzüntülü sinirli anlıyorum ama bence ayıp oluyor haksızlık yapıyoruz!

Sene sonunda şampiyon olamazsak bu maç yüzünden şanssızlık diyip geçecek miyiz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Librarius

Konvansiyonel olmayan medya da nasil okunur bu?

Çevrimdışı ozankarakoc

Çok daha iyiysen ve kadro değerlerin arasında 50 milyon dolardan fazla fark varsa ve bir maçta yenilgiden kurtulup ikinci maçta hezimete uğramışsan ve bunu halen şansa bilmem neye göre açıklamaya devam edersen daha çok şerefli ikincilikler görürsün. Saygılar.

Ne demek istediğini anlamadım. Tavrını hiç anlamadım.

'Maalesef çok az daha iyiyiz' diyorum Başakşehir'den. Bunu herhalde gurur duyarak söylüyor olamam, değil mi? Belli ki bir memnuniyetsizliği dile getiriyorum. Ayrıca Başakşehir maçlarını mı şansa bağlamışım? Yorum yapmadan önce yazılanları okumakta fayda var. Aksi takdirde anlamsız oluyor zira...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Doğukan E.

Hoşgeldin tekrar abi. Sene sonu beraber sevineceğiz yine.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne demek istediğini anlamadım. Tavrını hiç anlamadım.

'Maalesef çok az daha iyiyiz' diyorum Başakşehir'den. Bunu herhalde gurur duyarak söylüyor olamam, değil mi? Belli ki bir memnuniyetsizliği dile getiriyorum. Ayrıca Başakşehir maçlarını mı şansa bağlamışım? Yorum yapmadan önce yazılanları okumakta fayda var. Aksi takdirde anlamsız oluyor zira...
kusura bakma yanlış okumuşum yazdığını.. Afedersin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Adriano'nun emeklerine yazık oldu.
Barcelona' dan gelip takımı bu kadar sahiplenmesini beklemiyordum açıkçası.
Helal olsun!

Çevrimdışı AmaralGürses

Takım maç sonunda uzunca süre sahada kaldı , bazı futbolcular orta yuvarlağa gelip tribünler çağırsın diye. Bekledi uzun süre. Fakat tribün takımı çağırmadı. Mesajı alması gerekenler umarım almıştır.

Haftaya bu takımın hocası ve oyuncuları kariyerlerinin en önemli maçına çıktıklarının farkında olsunlar. Bursa maçı hayatlarının maçı. Bunu umarım hepsi farkeder. Aksi taktirde hiçbiri desteği falan hak etmiyor demektir. Yeter bu taraftara yaşattığınız dram!

O yüzden çağrılmadıklarını sanmıyorum.. yeni açık üst ve kapalı üst de dahil olmak üzere bizim yeni stad seyircisinin şok durumlarda organize şekilde herhangi bir tezahüratı yapabilme kapasitesi yok gibi birşey .. koca maç öndesin rakip 9 kişiyken bile onlar bağırıyor sen bütün maç yokları oynuyorsun

Çevrimdışı mrred

Dogru olan taraflarini anlatirmisin biraz?
Q7 nin ortasında yaptığı kafa vuruşundaki durduğu yer ama gölü yapamadı Volkanın üstüne vurdu. Orda olması doğruydu.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gercek şu ki her hafta şampiyonluğu ilan edip futbolcuları havaya soktuk mactan sonra şenol hocayla cekilen üçlüler şampiyon Beşiktaş tezahuratları
sanki lig bitti gibi davrandık mactan sonra beşiktaşım el elle dersin tribünlere gelirler alkışlarsın giderler

şu sezon kazasız belasız bitse de şampiyonluğu ilan etsek en stresli dönem belki , ilk iş hemen defansı toplamak olsun
baskan tek defans alıcaz gibi birşey dedi gidip geleceği parlak olan güney amerikalı alırlarsa sıkıntı büyük yine
[ Son Düzenleme: 07 Mayıs 2017, 22:13:17 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Cenk Tosun'u sezon sonu antep'e bedelsiz verelim gitsin orada yapsın artistliğini. Sen kimsin Cenk ne zannediyorsunuz kendini de basmıyorsun son dakika o topa, senin gibi boş beleş anadolu topçularını bizim taraftar hemen kral ilan ediyor diye bunlar başımıza geliyor.
İkidir çok yakışıksız yorumlar yapıyorsun. Duygularına hakim olarak yorum yap ne olursa olsun beşiktaşın futbolcusuna hem de beşiktaşlı bir futbulcuya bu şekilde konuşman doğru değil.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

En kötü gün bu ise bugünde SONUNA KADAR BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Librarius

Q7'nin ''en iyi'' oynadığı maçta bile skor üretmemesi neden takımda yeri olmadığının kanıtıdır. Skor yapamayan kanat oyuncusunu büyük veya küçük hiçbir takım kaldıramaz

Allah askina siz iyi oyundan neyi kastediyorsunuz? Ben Quaresma'ya baktigimda hic ettigi en az 5 pozsiyon goruyorum bu macta. Simdi iyi mi oynadi oldu? Bu arkadas cezasahasina yoneldiginde pozisyon %100 basarisizlikla sonuclaniyor. Ne yapayim attigi calimlari ve adam eksiltmelerini. Biraz zeki olan bir insan dusunur: yahu ben iceri yoneldigimde hep bosa harciyorum pozsiyonlari, bari pas vereyim de arkadaslarim gol atsin diye dusunuyor. Fakat arkadas bunu hic akil edemiyor. 50 tane korner atti bi tanesi onde direkteki adami asamadi ama israrla kullandi kornerleri. En az 5 kez iceri katetti ve hic birinde pas atmadi. Sonuc kocaman 0. Simdi gelip asist yapti demeyin, orda bos bos durmasinin dogal bir sonucu. Seneye kalirsa kangren olur takim icinde.

Etiketler: