Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9358385 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yarın yenilsek bile şampiyonuz nedir bu ölü toprağı :)

Çevrimdışı El Nino

@Necmi Abi Pazar günü inşallah fazla mesai yapmazsın  :biggrinking:

Çevrimdışı taner37

Totem yapıyorum ve maçı izlemeyecegim en son GS maçı izlemedim..

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın yenilsek bile şampiyonuz nedir bu ölü toprağı :)

maç pazar günü yarın değil nasıl takip ediyorsunuz Beşiktaş'ı bilmiyorum ki.

Çevrimdışı AmaralGürses

Yahu arkadaşlar herşeyi diyin iyi hoşta hakemdi federasyondu şikeydi, bşk yı ittireceklerdi cart curt karamsar, komplo teorisi muhabbetlerini geçin lütfen.

kupadaki fener maçımız hariç hakemlerin sonuca bariz etki ettiği hiç bir maçımızı hatırlamıyorum bu sezon. Ayrıca gs maçında b.yıldırım bariz eyyam yaptı, çaldığı penaltının arkasında dursa gerçekçi olalım büyük ihtimal galip gelemezdik. Rize'yle oynadığımız maçta son dk da atınç'ın pozisyonuna rahatlıkla penaltı verebilirdi bir hakem. Bunlara birkaç örnek daha ekleyebiliriz.

ha bize bunlar olurken fener'e kıyağın babasını yaptılar ayrı mesele. topal'ın hentbol golü olmasa osmanlı maçında fener şu an gs nin de altında olurdu.
gs için aynısını söyleyemem bu sezon ama onların takım da performans olarak o kadar gerideki her maçı vahap beyaz yönetse anca o zaman şampiyon olabilirlerdi.

artık sosyal medyası var, tv'si var, basını var bu işin öyle 92-93 sezonundaki gibi yedirmezler kimseye. pazar günü kaybetmeyelim yeter, her türlü götürürüz. ha bu arada antep'in küme düşmesi kesinleşirse fazlasıyla işimize gelir tabi. 10-11 sezonunda b.uygun'un esesi trabzonu şampiyonluktan etmişti unutmamak lazım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şampiyon Beşiktaş gerisi tıraş rahat olun.  :ok:

Çevrimiçi 38life

Fener ve Bursa maçlarından toplamda 1 puan çıkartırsak absürd bi aksilik yaşanmadığı taktirde şampiyonuz demektir. (Başakşehir'in Trabzonda en fazla 1 puan alacağını varsayıyorum.)

Çevrimiçi 38life

Ben de hakemden yana sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Yemez çünkü. Zaten şuanda aleni bir şekilde mağdur olan biziz, Kupa maçından kalan bir algımız var. Lehimize hatalı kararlar bile çıkabilir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başakşehir'in ne yaptığı ettiği niye herkesin o kadar umurunda? Sen maçlarını kazanacaksın , arkana bakmayacaksın . Arkana baktığın anda puan kaybedersin. Bu tuzağa düşmeyeceksin .
Geçen hafta göz göre göre puan kaybettik. Kendi işimizi uzattık boş yere. Aynı yanlışları yapmakta inat etmedikçe Başakşehir sorun teşkil edemez. 

Çevrimdışı kyiv

Bu ne karamsarlık? Yenilsek bile lideriz hatırlatalım.

Şöyle bir pozisyonları değiştirsek Başakşehir 1 puan farkla önde olsa maçı Fenerbahçeyle olsa. Geride olmamıza rağmen bizim şampiyonluk şansımızın daha yüksek olduğunu düşünen var mı?

Bu takım tesadüf kurulmadı bütün futbolcular emek verdi.Futbolcularda ucuna getirdikleri işi bırakmak istemeyeceklerdir. Şenol Hocanın takımı mental olarak iyi hazırladığını düşünüyorum. İyi bir takım 1 haftada 2 maç kaybetmez.

Biz iyi takımız! Yeter ki eksik kalacak aptallıklar yapmayalım.

Fenerbahçeyi tüm zamanlarda ligde en çok yenen biziz yine yeneceğiz.

bunlar kime hizmet ediyor Allasen ??

boşuna bu sitede yasaklı değiller onlarda.

Çevrimiçi 38life

Uzun bir aradan sonra takım ilk defa ligde tam motivasyonla oynayacak. Bir süredir "olursa güzel olur olmazsa çok da birşey olmaz" modunda çıkılıyordu maçlara. Pazar günü Avrupa maçlarındaki oyunumuzu oynarız muhtemelen. Çünkü o maçlara "bu maçın telafisi yok" kafasında çıkıyorduk. Aynı şekilde ligde lider değilken veya az puan farkı varken de o şekilde oynuyorduk ve hata yapmadan tam motivasyonla oynuyorduk. Avantaj iyi birşey ama fazlası iyi değil. Pazar günü avrupa maçlarında oynadığımız oyunla çıkarsak sahaya fener ne olduğunu anlamadan maçı 3 puanla bitiririz.

Çevrimdışı Kutay

Geçen seneki gs deplasmanına benzer maç olur 1-0 zor da olsa koyup geçeriz diye tahmin ediyorum
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi 38life

Not: Beşiktaş şampiyonluk için çıktığı bütün fenerbahçe maçlarını kazanmıştır.

Çevrimdışı cisse557

Geçen sene Akhisar maçından sonraki ve şimdiki ortam. Deja vu. Şampiyonluk da öyle olacak.  Girdiğim her yer panik. Bitime 5 hafta kala maç eksiği ile lidersin ve rakibin Başakşehir. Kendi kendimize kaos yaratıyoruz. Beşiktaş taraftarı da biraz büyüklüğünün farkına varsın. 5'te 5'e hazır olsun herkes.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Geçen sene Akhisar maçından sonraki ve şimdiki ortam. Deja vu. Şampiyonluk da öyle olacak.  Girdiğim her yer panik. Bitime 5 hafta kala maç eksiği ile lidersin ve rakibin Başakşehir. Kendi kendimize kaos yaratıyoruz. Beşiktaş taraftarı da biraz büyüklüğünün farkına varsın. 5'te 5'e hazır olsun herkes.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pentakill!  :icool:

Çevrimdışı hasann

Son yıllarda hiçbir derbiye galibiyet zorunluluğu ile çıktığımızı hatırlamıyorum.Bunun psikolojisi çok farklıdır kesinlikle.Kazanmak zorunda da değiliz fakat kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı tangaz

Arkadaş bi kendinize gelin ya.
Başakşehir şampiyon olacakmış, babayı olur.
Allah korusun hafta sonu yenilsek herkes şampiyonluk gitti diye ağlayacak demek ki buralarda.
Millet kötü takımlarına güveniyor bizimkiler 2 senedir eze eze lider olan takımından korkuyor arkadaş vallahi anlamıyorum ben bu işi.

+1

fenerle çekişmiyorlar bizimle çekişiyorlar, millet bunu atlıyor  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

biz ts deplasmanında şampiyon olmuştuk zaten rahat olun beyler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

maç pazar günü yarın değil nasıl takip ediyorsunuz Beşiktaş'ı bilmiyorum ki.
İnsanlık hali, bugünü(dünü) cumartesi zannettim. :bandit:

Çevrimdışı Librarius

Yahu su loserbahceden cekinenleri gorunce bu arkadaslar adina uzuluyorum. Yahu adamlar Anadolu kuluplerinden hallice bir oyun yapisina sahip. Ortasahalari ve forvetleri geberik. Aslinda camia olarak geberik. Kupa macini kaybettik diye insanlarda tedirginlik olusmus ama o macta neler yasandigini biliyoruz.

Bu geberik Fb'nin bizi yenmesi hele hele Vodafone Arena'da yenmesi icin eksik kalmamiz gerekir. Futbolcular da okuz degil. Sinirimizi kontrol edip loserbahcemizin icinden geceriz. Herkes rahat olsun. Bunu buraya not ettikten sonra birseyler daha yazmak farz.

600 gundur Besiktas macina verilmeyen, testlerden gecemedigi icin normalde bu sezon mac yonetemeyecek olan ama Aziz Yildirim'in ozel girisimleriyle tekrardan testlere sokulup mac verilen ve FB'nin bu sezon TAM 7 EVET 7 MACINA verilip diyet odettirilen tetikci bir hakemin bu kadar kritik bir maca verilmesi Besiktas yonetimi adina cok buyuk bir zafiyettir. Is isten gectikten sonra aglayana emzik vermezler. Aynisi FB'ye yapilsa FB yonetimi ortaligi ayaga kaldirirdi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı El Nino

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 01:23:03 El Nino ]

Etiketler: