Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182715 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Başakşehir'in kaybetmesi sadece benim için daha erken bir şampiyonluk olsa da ne kadar yenerse o kadar geç şampiyon olacağız ama olacağız kem küm yok biz hakkettik biz olacağız!
Amaa Rıza Çalımbay eğer bir gün bu kulüpten birdaha TD olarak girerse yemin ediyorum o olduğu sürece hiçbir maçımızı izlemeyeceğim ümit ozat gelsin daha iyi bari adamın ne olduğu belli değil Rıza'dan avantaj kayırma falan istemiyoruz sadece adil olsun.Bütün takımlarında istiyosa gazozuna maç olsun yine de deli gibi motivasyon veren diğer rakiplere ise öyle sıradan motivasyon ve taktik çalışan bir adam  büyük Beşiktaş düşmanıdır hatta düşmanların en sinsisi yanında gülüp arkadan bıçaklayan kalleştir,yazıklar olsun.Vodafone'da bu haftasonu atılan her gol sana da giricek Rıza efendi.

Çevrimiçi murat baltacı

Bu cocugu bu yaz aldik ki aldik. Almazsak cok ama cok pisman oluruz. Tore + Tolgay cok gorunsede ben varim. Senol hocanin elinde bu cocugun ne olacagini artik siz dusunun.

Yusufmu cengizmi?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı canU

Y biz Beşiktaş'ız beyler. Kendimize gelelim bu panik nedir? Bizim durumda gs olsa şuan yaşadığımızın onda birini yaşamazlardı çok kırılgan bir yapı var.

Yok fenere kaybedersek ondan sonraki hafta liderlik gidermiş yok şuymuş buymuş. Hiçbir şey olmaz yenilsek de berabere kalsak da hiçbirşey kaybetmeyiz. Fener maçından sonraki 4 maçta 0 puan kaybı çıkar. Lig bitti başak kendi kendine eğleniyor okadar.

Bursayı mı yenemicez, küme düşen antepi mi yoksa içerde ununu elemiş eleğini asmış kasımpaşayı mı. Geçiniz, hepsini yener geçeriz. Başak ts deplasmanında puan kaybettiği an iş biticek.

Çevrimdışı ardiles

günaydın beyler... yenilirsek şampiyonluk gider düşüncesiyle maça çıkılmaz. boş yere kendimizi germeyelim, normal futbolumuzu oynar galibiyeti alırız.

maçın sonucu kimin şampiyon olacağından çok kimin 2. olup şl ye gideceğini belirler. fikstüre bakarsak daha net görülür. başakşehir fb 2.lik mücadelesinde son 5 haftada 4 ortak rakiple oynayacaklar. antalya(alişafaköztürk), gençler(ümitözat), trabzon ve adana.

en kötü ihtimal yenildiğimizi düşünürsek, fb nin bizimle 5 başakla 4 puan farkı olur yani şampiyonluk için az ama 2. lik için büyük ümidi doğar. haftaya fb alişafaksporla, başakşehir barçareal ümitözatsporla oynayacak. başakla puan farkını en kötü 2 puana indirirler. sonraki hafta başakşehir trabzon deplasmanından puan çıkaramaz fb kolay rakibi siirt  köyhizmetleri ümitözatsporu rahat geçer 2. lik koltuğuna oturur.

kısaca, derbi maçlarının doğal stresi olur üzerine şampiyonluk stresini de yaşamayalım sakin sakin normal futbolumuzu oynayalım.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 07:24:38 ardiles ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Günaydın Hiç merak etmeyin Biz Beşiktaşız Kazanacağız
Bunların hesabı sorulacak Busefer Beşiktaşı tahrik edemeyeceksiniz
Yarın Muazzam Taraftar karşısında 3 puan alacağız.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 08:24:20 PrisonBreak ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yusufmu cengizmi?
Mevki itibari ile tabikide yusuf. Cengizden kat  kat iyisi, ayni mevkide oynayan ve bizim gözümüzden düşen töre var. Talisca ile dönüşümlu yusuf çok iyi gider. Keşke imkan olsa da alınsa....

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Anıl1903

Günaydın herkese...
Yarın Fb bu stattan çıkamayacak,soğukkanlı olalım bunların ekmeğine yağ sürmeyelim yeter.

Çevrimdışı Anıl1903

Ortada büyük bir dram var sarışınlar adına :icool:
Allah kimseyi böyle ezik duruma düşürmesin.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 08:43:59 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaşın Kalan Maçları ( Fb maçından sonra )
Bursaspor D
Kasımpaşa - Vodafone Arena
Osmanlıspor - Vodafone Arena
G.Antep D
Şampiyonluğa giden yol feneri yenmekten geçiyor Fenerbahçeyi yenersek Galatasarayın 5 attığı Bursa yı yenmemiz sürpriz olmayacak yinede zor maç
Kasımpaşa maçı en çok korktuğum maç ama kazanırız
Osmanlıspor düşüşte içerde oynuyoruz Yeneriz
Ve Biten bu maçlar sonrasında Küme düşmeyi garantileyen Gaziantep ide Deplasman da yeneceğiz
Başakşehir Ts maçında umarım puan kaybeder ki edecektir Herşey bize bağlı Fener maçını yendik mi Basakşehir Ters köşe olacak Psikolojik Travma geçirecek Hiç beklemedikleri Beşiktaş galibiyetinden ötürü Strese girip puan kayıpları yaşayacaklar bak puan kaybı demiyorum
İstanbul Geçen Seneki gibi siyah beyaz olacak
Herşey yarına bağlı Fenerde 2.lik için Mücadele edecek pres yapacaklar her takımın yaptığı gibi bizi oynatmama anlayışı ile sahaya çıkacaklar fakat onları futbolumuzla Şok etmeliyiz ne pahasına olursa olsun Kendi sahamız ve 40 bin taraftarımız önünde galip geleceğiz inşallah.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 08:45:19 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çoluk çocuk eğlenip dursunlar kendi aralarında
Körler sağırlar birbirlerini ağırlar
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 08:59:03 PrisonBreak ]

Çevrimdışı Anıl1903

2 hafta önce Başakşehir'i yenip,Fener maçında şampiyonluk turu atarız diye konuşuluyordu burada evdeki hesap çarşıya uymadı ne yazıkki.Fener maçı dahil 5 maçımız var daha ve 34.hafta sonunda puan tablosunda zirvede BEŞİKTAŞ olacak ve şampiyon yazıcak.Kimse şampiyonluk falan gider diye iç karartmasın.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın şampiyon takım taraftarları  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ardiles

fb nin şampiyonluk ihtimali en azından matematiksel olarak devam ediyor emrenin asisti onlar için anlamlıydı peki bu ezik gs ye ne oluyor? geçen hafta başakşehiri yenseydik gs nin şampiyonluk ihtimali resmen bitiyordu öylesine ezik durumdalar ki matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının kalmaması bile haber değeri taşımıyordu.

bakmayın başakşehirin çok rahat gibi davrandığına, yarınki maçın berabere bitmesi için dua ediyorlardır. antalya-gençler-trabzon peşpeşe oynayacakları rakipleri giderek zorlaşıyor. dün 90 da kurtardılar daha formda gençler maçında işleri zor hele trabzon deplasmanından hiç ümitleri yoktur. 4 puan gerideki fb onlar için büyük tehdit olur, şampiyon olayım derken şl den olmakta var işin içinde. bizim uzaklaşmamız fb nin yaklaşmaması için tek şansları beraberlik.

Çevrimdışı tangaz

mhk elinde 7 fifa orta 10 da fifa yardımcı hakemi olmasına rağmen fifa olmayan adamı sezonun bu aşamadaki derbisine atıyorsa bu bile mhk için bir istifa gerekçesidir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı taner37

mhk elinde 7 fifa orta 10 da fifa yardımcı hakemi olmasına rağmen fifa olmayan adamı sezonun bu aşamadaki derbisine atıyorsa bu bile mhk için bir istifa gerekçesidir...
Bir de demezler mi TFF ve MHK beşiktaş'ı kolluyor diye... Gözümüzün önünde film çeviriyorlar resmen. Aynı hakemin iki hafta arayla bir derbi maça atandığını gördünüz mü?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

Günaydın şampiyon takım taraftarları  :icool:

Günaydın, Yok böyle tribün ne İngiltere ne İspanya bugün yaşıyorum ve tüylerim diken diken oluyor. Ne Liverpoollular ne İngliz rejisi bana bakıyorlar gülüyorlar taraftarı gösteriyorlar anlatılmaz yaşanır ofsayt bayrağı Bobo için. Günaydın Deyvison Rogério da Silva Bobo. Günaydın, Sergen Bülent yan yana Sergen Bülent Sergen ve gool gol gol Sergen attı şampiyonluk geldi Sergen Attı Şampiyonluk geldi. Günaydın Ercan Taner. Günaydın, Benfica geri dönüşünün taraftarı. Haydi Büyük Beşiktaş, Biz burada, İnönüde, PSG'yi Barcelona'yı Büyük Beşiktaş Taraftarıyla yendik. Haydii!!! Sanada günaydın @tangaz ve sana dahi günaydın ey doğan Güneş..

Uyuma takımına sahip çık!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın ŞAMPİYONLAR  :biggrinking:

Strese, kaygıya , tasaya gerek yok.
Gecen yıl Akhisar maçını hatırlayın, direkten dönen topu hatırlayın.
Yenilsek bile 1 puan öndeyiz. Biz değil onlar düşünsün.
Tek isteğimiz kupa maçında ki gibi tuzağa düşmeyelim yeter.  :boxin:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çok Sinirliyim
Rıza Çalımbay bize aslan kesiliyor dün süt dökmüş kediye döndüler bir tane adam gibi kabul edilir pozisyonları yok Etoo da bitmiş Antalya Beceriksizler takımı kaptırdıkları toplarla Yenileceklerini hissettirdiler Küme düşselerdi iyiydi
Neyse feneri yenmemiz lazım
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 10:27:35 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mellfred

Eğer yarış  son maça kadar sürerse 5'te 5 yapacaz. Son maça gerek de yok ama kutlama maçı olacağından takım da coşkulu olarak ben de orada olacağım ayrıca
Ha buna gerekte kalmayacak başak hem gençlere hem ts'ye puan bırakacak

Çevrimdışı mellfred

Günaydın haftanın en güzel gününden

Çevrimdışı mellfred

ligin tamamının 5 haftalık bir turnuva olduğunu düşünün sizin favoriniz kim bilmiyorum benimki Beşiktaş (4paunlık avantajı da varsın olmasın)

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Şimdi geçen hafta ki maçın ne kadar hayati bir maç olduğu bugün çok daha iyi anlaşılıyor. Rakibinin 7 puan önündesin, her şey senin elinde beraberlikle bile dönsen şampiyonlukta çok çok önemli bir avantaj yakalayacaksın ama sen ne yapıyorsun 15 dakika içinde 3 tane amatörce gol (bir tanesi ofsayt) yeyip maçın geri kalanında hiçbir reaksiyon göstermeden sahada ruhsuzca dolaşıyorsun. Dün akşam Başakşehir'in son dakika golüyle kazanması hem taraftarlarda hemde futbolcularda büyük bir moral bozukluğuna yol açtı ve yarın ki febe maçını kazanmaktan başka çare kalmadı, belki de tarihimizin en rahat şampiyonluğunu alacakken 1 yenilgiyle durum tersine döndü. 2014-15 sezonunda son 5 haftaya averajla lider girip sonunda gese'den 8 puan fark yeyip 3. olunca insanlar ister istemez acaba yine mi diyor. Üstelik öyle bir çöküş bence futbol tarihinde yoktur.

İşin yönetim boyutuna gelecek olursak neden bu kadar sessizler anlamıyorum, Başakşehir'den yediğin 2. gol ofsayt, oyuncuları 1 hafta önce muhabiri linç etmeye kalkmışlar ve ceza yerine tff ödül veriyor, aynı şeyi bizim oyuncular yapsa 10 maçtan aşağı vermezdiler, Başakşehir'in başkanı sezon boyunca video hakem olsa biz açık ara liderdik açıklaması yapıyor bizimkiler ise sus pus. Bu kadar suskun kalmaları hiç hayra alamet değil.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı AmaralGürses

Şimdi geçen hafta ki maçın ne kadar hayati bir maç olduğu bugün çok daha iyi anlaşılıyor. Rakibinin 7 puan önündesin, her şey senin elinde beraberlikle bile dönsen şampiyonlukta çok çok önemli bir avantaj yakalayacaksın ama sen ne yapıyorsun 15 dakika içinde 3 tane amatörce gol (bir tanesi ofsayt) yeyip maçın geri kalanında hiçbir reaksiyon göstermeden sahada ruhsuzca dolaşıyorsun. Dün akşam Başakşehir'in son dakika golüyle kazanması hem taraftarlarda hemde futbolcularda büyük bir moral bozukluğuna yol açtı ve yarın ki febe maçını kazanmaktan başka çare kalmadı, belki de tarihimizin en rahat şampiyonluğunu alacakken 1 yenilgiyle durum tersine döndü. 2014-15 sezonunda son 5 haftaya averajla lider girip sonunda gese'den 8 puan fark yeyip 3. olunca insanlar ister istemez acaba yine mi diyor. Üstelik öyle bir çöküş bence futbol tarihinde yoktur.

İşin yönetim boyutuna gelecek olursak neden bu kadar sessizler anlamıyorum, Başakşehir'den yediğin 2. gol ofsayt, oyuncuları 1 hafta önce muhabiri linç etmeye kalkmışlar ve ceza yerine tff ödül veriyor, aynı şeyi bizim oyuncular yapsa 10 maçtan aşağı vermezdiler, Başakşehir'in başkanı sezon boyunca video hakem olsa biz açık ara liderdik açıklaması yapıyor bizimkiler ise sus pus. Bu kadar suskun kalmaları hiç hayra alamet değil.

Kendi sorunun yanıtını kendin vermişsin zaten 2.paragrafta. Ortada sinir stres yapılacak bir durum yok ki yöneticiler neden ortalığı karıştırsın. Taraftarın da keyfi gayet yerinde, yarın tarihimizin en büyük maç önü tribün şovunu yapacağız inönü de herkes ona konsantre durumda.
Gerilmezsek büyük ihtimal kazanacağız, ha kazanamadık diyelim ben yine de %95 olarak görüyorum şampiyonluk şansımızı.

Çevrimdışı Savaş

Dünkü Başakşehir galibiyetinden sonra maçın senaryosu belli oldu.

Geçen haftanın özrü niyetine, puan farkını korumak adına, fenerle yapılan kupa maçının haksızlıklarına karşı oluşan hırsa, şampiyonluk mu gidiyor laflarına inat..

Fenerin içinden geçeceğiz! 3-0 / 4-1 gibi net ve farklı bir skor bekliyorum. Silkelenmenin, bu ligin şampiyonu benim ulan! demenin zamanı geldi.

Geçen haftada çok ümitliydim, olmadı. Bu sefer yüzümüzü güldür Beşiktaş!
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2017, 12:16:58 Savaş ]

Çevrimdışı sametbagan

İşte gerçek Beşiktaş taraftarları

Karamsar , negatif , kanser , gömücü.Ha şöyle bizim neyimize rahatlık.Rahatlık bize batar alerji yapar doğal olamayız.

Böyle kötümser karamsar olmalıyız.4 hafta kala şampiyon olmak bizim bünyemize aykırı.Hatta fenere de yenilelim ki tam kanser olalım

Bizim heyecanımız bitince konsantrasyonumuz da bitiyor ve bu direk takıma da yansıyor.Sürekli heyecan sürekli adrenalin salgılamalıyız.

Hoş geldin Beşiktaş kanseri.Elveda rahatlık hoşçakal rehavet güle güle toşhak kebabı.Ramazanda Şampiyonluk hayırlı olsun.

Beşiktaş bir ilki daha gerçekleştirip denizde şampiyonluk kutladıktan sonra sahurda şampiyonluk kutlamalarına başladı. :D

Sahurda Şampiyonluk

Etiketler: