günaydın beyler... yenilirsek şampiyonluk gider düşüncesiyle maça çıkılmaz. boş yere kendimizi germeyelim, normal futbolumuzu oynar galibiyeti alırız.
maçın sonucu kimin şampiyon olacağından çok kimin 2. olup şl ye gideceğini belirler. fikstüre bakarsak daha net görülür. başakşehir fb 2.lik mücadelesinde son 5 haftada 4 ortak rakiple oynayacaklar. antalya(alişafaköztürk), gençler(ümitözat), trabzon ve adana.
en kötü ihtimal yenildiğimizi düşünürsek, fb nin bizimle 5 başakla 4 puan farkı olur yani şampiyonluk için az ama 2. lik için büyük ümidi doğar. haftaya fb alişafaksporla, başakşehir barçareal ümitözatsporla oynayacak. başakla puan farkını en kötü 2 puana indirirler. sonraki hafta başakşehir trabzon deplasmanından puan çıkaramaz fb kolay rakibi siirt köyhizmetleri ümitözatsporu rahat geçer 2. lik koltuğuna oturur.
kısaca, derbi maçlarının doğal stresi olur üzerine şampiyonluk stresini de yaşamayalım sakin sakin normal futbolumuzu oynayalım.