Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sormanı gerektirecek bir husus mu içeriyor, garip gözüken bir durum mu var ?

@arda abi sağ üst köşede çıkış tuşu var seni oraya alalım.  :icool:
Sadece sordum

Bir yönetici olarak Besiktasla alakasi olmayan profiller kullanman ne kadar doğru ? Evet cok NET bir şekilde garip...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Panik yok, derbide puan kaybetsek dahi (Allah korusun) şampiyon oluruz, ama Fb'yi yenmeden şampiyonluk sarmaz o yüzden içlerinden geçmeliyiz.
Geçen hafta girdikleri rehavetin bedelini bu maçta 2 kişilik koşarak, inanarak, mücadele ederek telafi edecekler.

Ağustos Böceği Rıza'dan beklentim yoktu şahsen, beklediğim oldu bu yüzden panik yaşamıyorum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı eaglekartal

başakşehir kaybederse bi tek trabzonda kaybeder puan.onun dışındaki tüm maçları alır.o yüzden bundan sonra kaybetme lüksümüz kalmadı.pazar alırsak gene rahatlarız ama kaybedersek sıkıntı işte

Çevrimiçi Mehmet57

Alacagiz evimizde. Bu karamsarlik ne? Isterse fark 1 puana dussun, yine, yeniden sampiyon olacaz.

Çevrimdışı Berat

Sadece sordum

Bir yönetici olarak Besiktasla alakasi olmayan profiller kullanman ne kadar doğru ? Evet cok NET bir şekilde garip...

Benim görevimi sorguladığın kadar başka ilgi alanlarıyla uğraşırsan onlar üstünde uzmanlaşabilirsin. Tekrardan başarılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim görevimi sorguladığın kadar başka ilgi alanlarıyla uğraşırsan onlar üstünde uzmanlaşabilirsin. Tekrardan başarılar.
Peki :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Pazar günü bu feneri sahaya gömmezsek bize de yazıklar olsun!!!

Çevrimdışı ferdi1903

valla basaksehirin kazanmasi iyi olmadi ama sampiyon olmak istiyorsak feneri yenmek sart oglu sart oldu,

genelde bu tarz maclarda tüm sacmaliklar basimiza geliyor, insallah bu sefer hersey yolunda gider

Çevrimdışı onurturan

Belediyenin takımı şaka maka Fener'i yenemezsek büyük ihtimal şampiyon olacak gibi duruyor
:vur

Çevrimdışı mellfred

başakşehiri işe biz ortak ettik. Şimdi yavru Aziz'den ya da Beşiktaş'ın ezik evladından minnet mi bekleyecektik
Pazar günü bu takım eze eze YENECEK

Çevrimdışı Erdem Ayaz

7 Puan Öndeyken Fark 1 e indi
Diyecek hiçbirşey yok hiçbirşey...

Çevrimdışı taner37

Bir macimizin eksik olduğunu unutuyorsun sanırım
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Fb maçını mutlaka almalıyız beraberlik kesmez artık. Geçen hafta ki maçta yenilmeseydik bu iş bitmişti işte.

Kendi kendimize zora soktuk.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan-

Arkadaş bi kendinize gelin ya.
Başakşehir şampiyon olacakmış, babayı olur.
Allah korusun hafta sonu yenilsek herkes şampiyonluk gitti diye ağlayacak demek ki buralarda.
Millet kötü takımlarına güveniyor bizimkiler 2 senedir eze eze lider olan takımından korkuyor arkadaş vallahi anlamıyorum ben bu işi.

Çevrimdışı cursedofdragon

bizim 1 maçımız eksik onu unutuyonuz mu ?

Çevrimiçi hasankale

Beni korkutan fener falan degil.Isin psikolojik kismini hic beceremiyoruz fener yine net sekilde bizi germek icin elinden geleni yapacaktir.Bu tuzaga tekrar dusersek isimiz zor yok olay sadece futbola kalirsa vurur geceriz.

Çevrimdışı arda

başakşehir kaybederse bi tek trabzonda kaybeder puan.onun dışındaki tüm maçları alır.o yüzden bundan sonra kaybetme lüksümüz kalmadı.pazar alırsak gene rahatlarız ama kaybedersek sıkıntı işte

Başakşehir kaybederse bir tek Trabzon'da kaybeder ok ama lig 34 hafta derbileri alana kupa vermiyolar. Biz işimize bakalım Bursa Kasımpaşa Gaziantep Osmanlı biz hangisinde puan kaybedecez!? Avrupa'dan elendikten sonra erken garantilemenin bir esprisi kalmadı. Dediğim gibi biz işimize bakalım 3 iç saha maçımızda Mabedi full yapalım bu takım bu yönetim herşeyi hak ediyor. Şimdi son düzlük 4 maçlık seri sonunda şampiyonuz inşallah o zaman 2 yıldızlı formaları seri sonu reyonundan alabiliriz, seri sonunda Şampiyonluk var! Şimdi ne karamsarlık ne çemkirme! Ne PDFK ne Federasyon ne Moderasyon ne Cüneyt Çakır Fırat Aydunus zamanı! Şimdi tek vücut olup hakkımızı alma zamanı! Bu dirayet bu camiada var! Şimdi düşleri çalınan çocuklarda sıra! Alayına Şampiyon Beşiktaş yazdırma zamanı! Lyon rövanşı aklıma geldi birde! UEFA sına da...... O maçta taraftar muhteşemdi! Aba altından sopa gösteren UEFA'ya en güzel cevabı taraftar verdi! Şimdi birlik beraberlik zamanı! Herkes Akıllı Olsun. Şampiyonluk Gelsin. Amin
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Berat

Bunlar hep şampiyonluk alametleri sakin kalmamız gerekiyor. Kanser olmadan şampiyon olamıyoruz.  :bandit:

Çevrimdışı FedericoGiunti

Fark 1 puan değil. Daha bir maç eksiğimiz var. ALLAH'ın izniyle maçı alırız. Rıza efendiden hayır ne zaman gelmiş ki. Kendi göbek bağımızı kendimiz keseriz. Ancak ortalıkta oyunlar döndüğüne inanıyorum. Yarın kazanalım şampiyon olalım.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Gokhan-

Başakşehir kaybederse bir tek Trabzon'da kaybeder ok ama lig 34 hafta derbileri alana kupa vermiyolar. Biz işimize bakalım Bursa Kasımpaşa Gaziantep Osmanlı biz hangisinde puan kaybedecez!? Avrupa'dan elendikten sonra erken garantilemenin bir esprisi kalmadı. Dediğim gibi biz işimize bakalım 3 iç saha maçımızda Mabedi full yapalım bu takım bu yönetim herşeyi hak ediyor. Şimdi son düzlük 4 maçlık seri sonunda şampiyonuz inşallah o zaman 2 yıldızlı formaları seri sonu reyonundan alabiliriz, seri sonunda Şampiyonluk var! Şimdi ne karamsarlık ne çemkirme! Ne PDFK ne Federasyon ne Moderasyon ne Cüneyt Çakır Fırat Aydunus zamanı! Şimdi tek vücut olup hakkımızı alma zamanı! Bu dirayet bu camiada var! Şimdi düşleri çalınan çocuklarda sıra! Alayına Şampiyon Beşiktaş yazdırma zamanı! Lyon rövanşı aklıma geldi birde! UEFA sına da...... O maçta taraftar muhteşemdi! Aba altından sopa gösteren UEFA'ya en güzel cevabı taraftar verdi! Şimdi birlik beraberlik zamanı! Herkes Akıllı Olsun. Şampiyonluk Gelsin. Amin

Ben de bunu diyorum Başakşehir istediği kadar kazansın biz 5 de 4 yapalım yeterli diyorum.
Önde olan bizi, onlar düşünecek bunları biz değil.

Çevrimdışı mellfred

Her şey ayrı yazılır, bir bunu
Bir de maçımız eksik olduğunu unutma

Çevrimdışı arda

O zaman derbiyi alırız psikolojik üstünlük fenere geçer :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı taner37

Normal bir hakem olsa yeminle çok rahat olacağım ama fenerin bu sezon 7. Maçına çıkan hakem olması endişe veriyor..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Ağabey takımın tribüne bu kadar bağımlı olması ne kadar doğru bilmiyorum. Diyosunuzki tribün laylayloma döndüğü an takımın şirazesi kayıyor ne yapacağını şaşırıyor. Bunlar profesyonel sporular yani o tribünlerden çıt çıkmasa bile alışılagelmiş oyunlarını oynamaları lazım değil mi? Eğer takım tribündeki ruh haline göre performans gösteriyorsa tribünden ziyade takımda sıkıntı olabilir mı diye düşünmeden edemedim. Tribüne göre performans şekillenmesi için tüm tribünlerin aynı standartta olması gerekmez mı? Şöyle açıklayım babelin tribündeki laylayloma ayak uydurup maçtan kopması için geldiği deportivo taraftarının bizim kendi stadımızda istediğimiz taraftar profili olması gerekir ve adamın o tip taraftara alıştığı için ben nereye geldim diye oyundan kopması gerekir. Aynı örneği talisca aboubakar quaresma tolgay vs genisletebiliriz.

Söylediklerinizden anladığım ya tüm dünyada uygulanan ve bizim taraftarın beceremediği bi tribün kültürü var ki ozaman eleştirilmesi gereken taraftardır, ya da bizim takımımızda profesyonelliğe aykırı davranan oyuncular var bu daha kötü. Saygılar.

Atladığınız bir durum var profesyonellik ruhsuz ya da duygusuz olmayı getirmez bu adamın profesyonelliği aldığı paranın hakkını verip 90 dakika sahada hangi mevkideyse onu en iyi şekilde yerine getirip galibiyeti sağlamak. Ama onlarda insan ve duygu geçici bir şey bir insanın mutluluğu ya da mutsuzluğu bir diğerine geçerken biz orada 40 bin kişinin içine girdiği bir ruh çemberinden bahsediyoruz. Buradaki konu kesinlikle metafizik değil tamamiyle psikoloji.

Bu oyuncular profesyonel oynamak zorunda ama onları ritme sokan tetikleyen bir güç olarak taraftarın da üstüne düşeni yapması gerekiyor bu da baskı oluşturmak. Yeni açık locasız olacak şöyle olacka böyle olacak dendi sonra misafir takım taraftarı var görüntü bozuluyor lafı çıktı açık olalım görsellik maçta önemli değil ay da yılda bir anlamlı bir iş yapılır güzel olur konuşulur ama onun dışında ihtiyacımız olan tek şey baskı bu da ıslıkla bu da sağır edici bir ses duvarıyla gelir ancak.

lig ikincisi bize ölümüne oynayan takımı 1-0 da olsa yendi skor önemli değil aldığı 3 puan bize eksi yazar. Pazar günkü maç derbi değil rakibimiz büyük değil ama eyyamcı "şikeci" bolcada sahtekar bizim rakibimiz kalabalık bizimde bütünleşerek destek olmamız gerek

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah'ını seven negatif enerji vermesin  Allah aşkına...sinerji beyler sinerji

Etiketler: