Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182601 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Trt Spor da Muhabir saati var Fırat Günayer açıkladı Aboubakar ilk 11 de olacak dedi
Demba Ba maçın sonlarına doğru oyuna girecek dedi
Son olarak ta Ersanın kilo fazlası olduğu için kadroda şuan yok dedi.
Ersan kaç kilo geldi buraya acaba? 4-5 aydır kilo veremez mi bir adam ya?

Napti abi bu adam orada? Ulan böcek möcek yiyerek kilo da alınmaz ki.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

TrtSpor u açın Derbi öncesi Son gelişmeleri söylüyorlar Fırat Günayer de var.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2017, 19:18:45 PrisonBreak ]

Çevrimdışı taner37

Maç kadrosundan bağımsız sürekli ceza yemeyi başarıyorsun zaten, Abou başlarsa 1 hafta ceza almayacağım diye kendine söz versen daha iyi olur.
Cezayı kasten yemiyorum. Siyasetin s sini yapmadan siyasetten ceza yedim valla
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar ilk 11 de başlarsa 1 hafta Ban atın bana
Maalesef Cenk 11 de başlayacak
Neden maalesef. Cenk kotu oyuncu mu?
Gol kralliginda ilk sirada. Tamam eksikleri var ama bizim oyuncumuz ve iyi bir besiktasli kendisi. Seneye herkes gidip sadece cenk kalinca yuzune nasil bakariz bu cocugun. Ilk11 oynamasinda bir sakinca yok. Sonucta kenarda bekleyen abu da eksikleri olan bir oyuncu.

Sanki elimizde mari gomez, benzema, grizman falan var da cenki oynatiyor hoca.

Bu takimi buraya iki senedir bu futbolcular tasidi ama ismaele ama hakemlere ragmen azicik sevgiyi hakediyorlar. 

Sanki real madrid, psg falan burasi futbolcu begenmez olduk.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Son Dakika
Antremanda Bireysel Çalışmalara devam eden Atibanın derbide oynaması zora girdi.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Rıza Hoca, Beşiktaş maçlarına oyuncularını hazırladığı motivasyonun yarısını Başakşehir maçı için yapsın Antalya puan vermez.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan kaç kilo geldi buraya acaba? 4-5 aydır kilo veremez mi bir adam ya?

Napti abi bu adam orada? Ulan böcek möcek yiyerek kilo da alınmaz ki.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Survivorda bile Ilhan mansiz ve Serhat Akin 17 kilo verdiler 2.5 Ayda :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Son Dakika
Antremanda Bireysel Çalışmalara devam eden Atibanın derbide oynaması zora girdi.
G.İnler oynasin artik bu macta da oynamayacaksa hangi macta oynayacak

Sagda solda Hocanın Necip - Tolgay ikilisini düşündüğü yaziyor ama ben inanmıyorum cok yumusak kalir neyseki Fb orta sahasi ve Forvetleri cok press ozellikli ve zeki adamlar degil :biggrinking:

Fabri

Gg.       Marcelo.    Atınç.     Adriano

G.Inler.    Ozzie

Q7.                 Talisca.           Babel

Aboubakar

İtirazı olan ?

Çevrimiçi tolga1903

tribün gevşediğinde bu direk takıma yansıyor ne yapacaklarını şaşırıyorlar.
golün santrasıyla hemen baskı başlasa rakip ne olduğunu anlamadan ikide gelir ama
yok biz ne yapıyoruz 5 dakika eğlen sonuç o 5 dakika içinde rakip yapıştırıyor bir tane
çünkü biz eğlenirken takımda sahada uyuyor.

Ağabey takımın tribüne bu kadar bağımlı olması ne kadar doğru bilmiyorum. Diyosunuzki tribün laylayloma döndüğü an takımın şirazesi kayıyor ne yapacağını şaşırıyor. Bunlar profesyonel sporular yani o tribünlerden çıt çıkmasa bile alışılagelmiş oyunlarını oynamaları lazım değil mi? Eğer takım tribündeki ruh haline göre performans gösteriyorsa tribünden ziyade takımda sıkıntı olabilir mı diye düşünmeden edemedim. Tribüne göre performans şekillenmesi için tüm tribünlerin aynı standartta olması gerekmez mı? Şöyle açıklayım babelin tribündeki laylayloma ayak uydurup maçtan kopması için geldiği deportivo taraftarının bizim kendi stadımızda istediğimiz taraftar profili olması gerekir ve adamın o tip taraftara alıştığı için ben nereye geldim diye oyundan kopması gerekir. Aynı örneği talisca aboubakar quaresma tolgay vs genisletebiliriz.

Söylediklerinizden anladığım ya tüm dünyada uygulanan ve bizim taraftarın beceremediği bi tribün kültürü var ki ozaman eleştirilmesi gereken taraftardır, ya da bizim takımımızda profesyonelliğe aykırı davranan oyuncular var bu daha kötü. Saygılar.

Çevrimdışı mylife1903

Bu firat gunayer midir nedir hic akilli bir adama benzemiyor.
Iki takimla sampiyonlar ligine katildigimizi hatirlamiyormus.

Isine saygisina bakin adamin, gugil denen bir muessese var yaz bak ama imrunda degil. Bos bis konusan gerzek yalaka insanlar
Yaninda iki tane daha var ayni seyin leciverti. Fbnin ffo olayina bir yaklasimi var adamin boyle cahillik olmaz. Kasasinda hala kullanabilecegi 2.5 milyonu var falan diyorlar.

Seyredenlerin yarisindan fazlasi zaten kor cahil bunlari dinleyip bilgileniyor. Korler sagirlar birbirini seediyor

🏀 Cumartesi: Fenerbahçe-Beşiktaş Sompo Japan

⚽️ Pazar: Beşiktaş-Fenerbahçe

Trt Spor da Muhabir saati var Fırat Günayer açıkladı Aboubakar ilk 11 de olacak dedi
Demba Ba maçın sonlarına doğru oyuna girecek dedi
Son olarak ta Ersanın kilo fazlası olduğu için kadroda şuan yok dedi.
Badem Aboubakar başlayacak dediyse doğrudur , Yanilmadigi tek konu Muhtemel 11 , genelde biliyor :tabe:

Takima en yakin Beşiktaş muhabiri kendisi ve gerçekten iyi bir Beşiktaşlı.

Çevrimdışı Orhan_

G.İnler oynasin artik bu macta da oynamayacaksa hangi macta oynayacak

Sagda solda Hocanın Necip - Tolgay ikilisini düşündüğü yaziyor ama ben inanmıyorum cok yumusak kalir neyseki Fb orta sahasi ve Forvetleri cok press ozellikli ve zeki adamlar degil :biggrinking:

İnler o kadar uzun süredir oynamıyor ki nasıl bir sonuç verir acaba? Bence de İnler oynasa iyidir.

Çevrimdışı Tolga

Son Dakika
Belli de olmaz tabi ama Atiba'nın iğneyle falan bir şekilde oynayacağını düşünüyorum daha doğrusu oynamak isteyeceğini bildiğimden bir şekilde bu maçın 11'inde olur gibi geliyor bana.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Atiba her türlü fedakarlığı yapıp oynayacaktır. Seneye onu lig bazında daha az oynatmak şart, yaşı ilerliyor.

Atiba her türlü fedakarlığı yapıp oynayacaktır. Seneye onu lig bazında daha az oynatmak şart, yaşı ilerliyor.
Neden surekli Kız profili kullanıyorsun :alala:

Çevrimdışı arda

Küçükken Kızamık geçirmiştir belki..

Kötü espriden mod alınıyo muydu?  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Küçükken Kızamık geçirmiştir belki..

Kötü espriden mod alınıyo muydu?  :D
Kotu espiriden degil de o konuyu konu disina konu eder, ordan saplarlar modu, tecrubeylen sabit

Çevrimdışı Berat

Sormanı gerektirecek bir husus mu içeriyor, garip gözüken bir durum mu var ?

@arda abi sağ üst köşede çıkış tuşu var seni oraya alalım.  :icool:

Çevrimdışı taner37

Neden maalesef. Cenk kotu oyuncu mu?
Gol kralliginda ilk sirada. Tamam eksikleri var ama bizim oyuncumuz ve iyi bir besiktasli kendisi. Seneye herkes gidip sadece cenk kalinca yuzune nasil bakariz bu cocugun. Ilk11 oynamasinda bir sakinca yok. Sonucta kenarda bekleyen abu da eksikleri olan bir oyuncu.

Sanki elimizde mari gomez, benzema, grizman falan var da cenki oynatiyor hoca.

Bu takimi buraya iki senedir bu futbolcular tasidi ama ismaele ama hakemlere ragmen azicik sevgiyi hakediyorlar. 

Sanki real madrid, psg falan burasi futbolcu begenmez olduk.
Gözümü kapatınca Cenk in kjaer ve skrtel in arasında kaybolduğunu görüyorum...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Mehmet57

Bu cocugu bu yaz aldik ki aldik. Almazsak cok ama cok pisman oluruz. Tore + Tolgay cok gorunsede ben varim. Senol hocanin elinde bu cocugun ne olacagini artik siz dusunun.

Çevrimdışı Berat

Şenol Hoca ve ekip geçen hafta ligin bitmediğini anlamış olsaydı şu an her türlü pisliklerle desteklenen (yeni) ekip ile yarış halinde dahi olmayacaktık. Derbi bizim takımın şansı bakalım nasıl kullanacağız.

Çevrimdışı eaglekartal

lamı cimi yok feneri yenmek gerekecek.topçular işin ciddiyetini varmalı bundan sonraki ilk puan kaybında liderlik gider.geçen hafta şampiyonluk şarkısı söylerken şimdilik 1 puana düştü fark.pazar ölümüne oynayıp yenmemiz lazım ama zor maç

Çevrimdışı hasann

Bekleyin daha derbide ne oyunlar dönecek.
Belediyenin takımı şaka maka Fener'i yenemezsek büyük ihtimal şampiyon olacak gibi duruyor

Etiketler: