Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182594 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Derbinin yarin ki maça göre şekilleneceğini düşünüyorum. Yarın başakşehir puan kaybederse biraz daha rahat çıkacağız maça ve fener cl için saldırmaya çalışacak. Bu bizim işimize gelir.

Başakşehir 3 puanı çıkartırsa daha stresli bir oyun bizi bekliyor. Golün geciktiği her an stres katsayısı artar bu da fenerin işine gelir.

Biz kendi işimize bakalim başkasının aldığı sonuç bizi etkilemez demesin kimse. Geçen hafta bunun böyle olmadığını gördük. Yarın ki maç derbinin senaryosunu da yazacaktır. Yarını bir görelim bakalim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
In etooo we trust

Çevrimdışı kyiv

In etooo we trust

Ben de Rıza Çalımbaya :aman: Hani bizim efsanevi kaptanımıza :bandit:

Çevrimdışı Anıl1903

4 Mayıs Dünya Star Wars Günü’nde güç sizinle olsun! #StarWarsGünü #StarWarsDay
Resmî Beşiktaş hesabının paylaşımı...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Merhaba Arkadaşlar Yeni katıldım aranıza
Pazar günü bizi Zor bir maç bekliyor Rabbim inşallah pazar gecesi başımızı yastığa 3 puan mutluluğuyla koymayı nasip etsin.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba Arkadaşlar Yeni katıldım aranıza
Pazar günü bizi Zor bir maç bekliyor Rabbim inşallah pazar gecesi başımızı yastığa 3 puan mutluluğuyla koymayı nasip etsin.
Hoşgeldin yaşınıda girersen güzel olur

Çevrimdışı Librarius

Taraftara cok is dusuyor. Lyon macinin atmosferi olusturulmali. O mac icin gunlerce sesinizi bosa harcamayin ve guclu kalin uyarilari yapildi. Bu mac o mactan daha onemli. Lutfen mac oncesi bosa bagirip yorulmasin kimse. Mac baslayinca hakemi ve rakibi bogmamiz gerek.

Kupa macinda FB'yi sahadan silmistik ki Tosic hakemin ve Persi'nin oyununa geldi. Tamam Palabiyik buyuk bir eyyamci ama Tosic yerde kalip kivransa Persi hedefe konacakti ama Tosic yerden kalkti gitti o sacma hareketi yapti.

Madem FB pislik utasi oyleyse bizim oyuncular sunu yapmali: FB'liler sert faul yaptiginda yerden kalkmamali ve kivranmaliliar. Taraftarin baskisiyla hakem istese de istemese de kart cikaracaktir. Sakina yerden firlayip cezayi kendimiz kesmeye kalkmayalim.

Futbol kurallari icinde kalindigi surece Fb'nin bizi yenmesi cok ama cok zor. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, 7 Mayıs Pazar günü karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve 3 gündür idmanlara katılmayan Atiba Hutchinson, çalışmalara başladı.

Atiba, bu akşam yapılan antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Ancak çift kale maça ve topla çalışmalara katılmadı, takımdan ayrı çalıştı. Oyuncu, Başakşehir maçından sonra ilk kez takımla çalışma şansı buldu.

Kanadalı oyuncunun antrenmana katılması teknik direktör Şenol Güneş'in de yüzünü güldürdü.

Kaynak Ajans Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Taraftara cok is dusuyor. Lyon macinin atmosferi olusturulmali. O mac icin gunlerce sesinizi bosa harcamayin ve guclu kalin uyarilari yapildi. Bu mac o mactan daha onemli. Lutfen mac oncesi bosa bagirip yorulmasin kimse. Mac baslayinca hakemi ve rakibi bogmamiz gerek.

Kupa macinda FB'yi sahadan silmistik ki Tosic hakemin ve Persi'nin oyununa geldi. Tamam Palabiyik buyuk bir eyyamci ama Tosic yerde kalip kivransa Persi hedefe konacakti ama Tosic yerden kalkti gitti o sacma hareketi yapti.

Madem FB pislik utasi oyleyse bizim oyuncular sunu yapmali: FB'liler sert faul yaptiginda yerden kalkmamali ve kivranmaliliar. Taraftarin baskisiyla hakem istese de istemese de kart cikaracaktir. Sakina yerden firlayip cezayi kendimiz kesmeye kalkmayalim.

Sonuna kadar katılıyorum şarkı türkü söyleyecek taraftarın bedeli ağır oluyor

Çevrimdışı taner37

Beşiktaş, 7 Mayıs Pazar günü karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Medipol Başakşehir maçında sakatlanan ve 3 gündür idmanlara katılmayan Atiba Hutchinson, çalışmalara başladı.

Atiba, bu akşam yapılan antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Ancak çift kale maça ve topla çalışmalara katılmadı, takımdan ayrı çalıştı. Oyuncu, Başakşehir maçından sonra ilk kez takımla çalışma şansı buldu.

Kanadalı oyuncunun antrenmana katılması teknik direktör Şenol Güneş'in de yüzünü güldürdü.

Kaynak Ajans Beşiktaş
Atiba iyi olursa takım da iyi olur.

Umarım Atiba eski oyununu oynar..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

GS maçında bile Mehmet topal ve şener li kadro 83 e kadar isabetli şut çekmemişti arkadaşlar feneri gözümüz de elbette büyütmüyoruz.. biz zaten fenerden değil de başka şeylerden en çokta kendimizden çekiniyoruz. Ama Allah'ın izni ile net skorla 3-0 gibi kazanacağız
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Bir sey daha. Fb'li oyuncular kupa macinda aslinda Quaresma uzerine kurmustu stratejilerini. Bir kac kez topsuz alanda Alper ve Hasan Ali Quaresma'ya omuz atti. Tosic atilinca tahrikleri kestiler.

Fenerbahce yonetimi ve teknik heyeti 11 e 11 bizi yenmelerinin zor oldugunu biliyor. Yine kirmizi icin cabalayacaklar ve bu konuda en zayif halka Quaresma. Cunku kendisi ceza kesmeyi seven bir oyuncu. Teknik heyet bu oyunlar konusunda Quaresma'yi uyarmali. %100 onun ustune oynayacaklar. Bunu avantaja cevirmeliyiz. Omuz attiklarinda yere atsin kendisini. Ava giden avlanir mantigini isletelim bu sefer. Bir kez yere atsin kendisini ve tribunler yogun islikla hakemi baskina altina alsin.  Bakalim bir daha tahrik etmeye cesaret edebilirler mi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Zafer55

En çok da buraya katılıyorum.Bunu hiç beceremiyor bizimkiler .Adam bizim oyuncuyu biçiyor.Bizimki topallaya topallaya hakeme gidiyor itiraza..sen kıvran itirazı takım arkadaşın ve tribünler yapsın.

Çevrimdışı tangaz

yorulmadınmı daha her hafta hangi hakem atanırsa atansın senin mesajlar değişmiyor.
söylediğimde kızıyorsun ama tepkilerin aç bak sosyal medyada hangi yaş grubunun tepkisi.
ts maçında penaltı vermemiş başka ne yapmış orda ts taraftarının önünde yanlımı maç yönetti.
senin oyuncuların sinirlerine hakim olamaz renklilerin tahriklerine kapılır sonra hakem suçlu
fener maçında maçın başından sonuna ozi kötü niyetliydi oyunu geren en önemli etkenlerden biriydi
bugün hakeme suç atarsın yarın başka hakem olur bu sefer ona suç at. Arada gerçekleri göremezsen
hep kaybeden olursun. Tahrik ettiler pazar günüde edecekler hakemi bırakacaksın önce rakibin oyununa gelmemeyi öğreneceksin hakem kötü niyetlide olsa koz vermeyeceksin ben kupa maçında Ali palabıyığa suç bulmuyorum
kendi sahanda bütün avantajlar senden yanayken kalktın kendi ellerinle rakibe maçı verdin sahadaki
oyuncudan kenardaki yönetime kadar. sen rakibi bozman gerekirken rakip seni bozuyor sonrada
hakeme sığın evet fırat tetikçidir ama fenerin değil federasyonun tetikçisidir. istedikleri sonuca göre
haraket eder.
her maç aynı naneyi yiyoruz ilk yarıları çöpe atıp ikinci yarı maç kazanmaya çalışıyoruz kupadada olan
buydu ikinci yarı on kişi kalıncada kıç üstü oturduk. bu seneki hastalıktan kurtulup ilk yarı maçı bitirmemiz lazım
başak maçındada aynı b.ku yedik maçın başında rölanti top çevir zamana oyna sonra ne oldu rakip şok pres
3 tane sokuşturdu çıkaramadık. içerde gs maçındada aynısı oldu Benfica maçındada aynısı ilk yarı başak maçındada
aynıydı. Sonrada puan kaybedince hakem suçlu ben iki yıldır sahada bizi doğramaya çıkmış bir hakem görmedim.
geçen ne dedim cüno bülo fırat olmasında kim olursa olsun. Çünkü bunlar eyyamın kıralını yapar ortaya bir şeyde
koyamazsın hakemlik ama maçı senden alır rakibe verir.
Sen oyununu oyna rakiple hakemle uğraşma maçı kazanmaya bak bu ligde senden güçlüsü yok sen kazanmaya yönelde alabiliyorsa o zaman hakem alsın maçı.
oynanmamış maçta hakem için ağlamanın sana ne faydası olacak bunu anlamıyorum sadece kendini gerersin bu gerginlikte sana maçta geri iade olur. Bu şekilde konuşarak sadece kendimize zarar veriyoruz. Hakem maçı manuplemi edecek gerek yokki öncesinde sen yapıyorsun zaten.

yok yorulmadım konu beşiktaşa yapılan ayak oyunları oldumu bunu dile getirmekten de yorulmam. beşiktaş beni yormaz seni yoruyorsa bilemem  :bandit:

sen portakallı ördek tarifi veriyorsun ben ise kuzu kapama. posbıyık tese maçında penaltıyı verse biz öne geçiyorduk vermedi dönen top gol oldu bu siyah ve beyaz kadar net bir ayrım hatayı tanımlamak için daha ne yapacaktı beylik silahını çıkarıp kaleye giren topumuzu mu vurup patlatacaktı? geçen maç cücü mesela yardımcısı bahattin duranla mamalanmışca çıkmışlardı mete ona keza her maç öle. sen biz güçlü olalım hakemi de yenelim diyorsun eyvallah da yok öle bir dünya. cücü ofsaytı verse maç dönebilirdi ama 2-0 olunca önünü tümden kesiyorlr. kötü oynarken de kazanmak var ya işte onun tümüyle önüne geçiliyor o zaman...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Ne güzel hiç gizlide yapmıyorlar açık açık insanın gözüne soka soka yapıyorlar sıkıntılı işler oluyor.hakem mi kalmadı da Fırat atanıyor maça adam 1 hafta da 3 maç oluyor bununla birde testlerden geçemeyen Fırat!fenerin kadrolu Hakemi olmuş bu sezon!valla onu bunu bilmem kupa maçında olanları unutmadık!kim bu camiaya ihanet edip öyle sebepsizce takımı abuk sabuk bir kartla eksik bırakırsa takımla ilişkisi hemen kesilsin.bir hesap var o da bu hafta kapanacak inş.onlar yine aynı telden çalacak gerginlik çirkeflik vs ama kusura bakma sende bu Oltaya gelirsen kapatalım dükkanı gidelim.Allah yardımcımız olsun ama şu 2 haftadır acayip işler oluyor Ankara Başakşehir Tff fb arasında izliyoruz!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fırat Aydınus konusunu forumda grafikleriyle birlikte 2 yıldır defalarca yazdım ama pek ilgilenen olmadı. Bir hakemin bir takımın maçlarına bu kadar sık atanması hiç normal değil.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı cursedofdragon

Fırat aydınus 1.5 haftada 3 maç yönetmiş olucak şaka gibi.

Burnuma pis pis kokular geliyor.

Başakşehir'in cezasını indirmeler fb'nin bugün cumhurbaşkanı ziyareti.

Fb'li yöneticinin Beşiktaş'ı çok rahat yenicez ifadeleri filan.

Bu ülkede futbol oynamak o kadar zor ki.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kafami duvarlara vuruyorum sinirden , Kupayı almamiz işten bile degildi Cok ters takimla oynadik..

Ben kendimi bildim bileli bu kadar Rezalet bir Manu izlemedim , Bildiğin bizim renkliler gibi tatsız tuzsuz temposuz bir takim , İçinden gecermisiz Manunun..

Bu arada bi ara bizimde gundemimizde olan Guidetti baya iyi gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

maçın yardımcılarından serkan ok konusunda sıkıntı yok beyler iyi bir beşiktaşlı abimizdir. bir arkadaşımın çocukluk arkadaşı bugün kendisine faceden mesajı çaktık. fırata mukayet ol dötü başı oynamasın mesajını verdik  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat Aydınus konusunu forumda grafikleriyle birlikte 2 yıldır defalarca yazdım ama pek ilgilenen olmadı. Bir hakemin bir takımın maçlarına bu kadar sık atanması hiç normal değil.
Firat FB nin kadrolu hakemi bunu bilmeyen yokki :alala:

Fb ne zaman sıkışsa ne zaman zora girse Hoop Firat Aydinusu veriyorlar maça

Neustedder - Ismail ve Salih ucandan daha cok Fener macina çıktı adam :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Fırat aydınus 1.5 haftada 3 maç yönetmiş olucak şaka gibi.

Burnuma pis pis kokular geliyor.

Başakşehir'in cezasını indirmeler fb'nin bugün cumhurbaşkanı ziyareti.

Fb'li yöneticinin Beşiktaş'ı çok rahat yenicez ifadeleri filan.

Bu ülkede futbol oynamak o kadar zor ki.
zaten onlarda bunu yapmak istiyor.
neden oyunlarına geliyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

maçın yardımcılarından serkan ok konusunda sıkıntı yok beyler iyi bir beşiktaşlı abimizdir. bir arkadaşımın çocukluk arkadaşı bugün kendisine faceden mesajı çaktık. fırata mukayet ol dötü başı oynamasın mesajını verdik  :bandit:
Beşiktaşlı olması daha tehlikeli bari deşifre etmeseydin.

Çevrimdışı cursedofdragon

zaten onlarda bunu yapmak istiyor.
neden oyunlarına geliyorsunuz.

Ben birşey yapmıyorum pis birşeyler dönüyor ama orası kesin.

Derbin'nin oranı değişti.
Bjk 1.60
Berabere 3.30
Fb 3.60
Oldu 🤔

İddaa oranı düşen takım kesinlikle kazanamıyor var birşeyler hissediyorum.

Çevrimdışı mellfred

Ben birşey yapmıyorum pis birşeyler dönüyor ama orası kesin.

Derbin'nin oranı değişti.
Bjk 1.60
Berabere 3.30
Fb 3.60
Oldu

İddaa oranı düşen takım kesinlikle kazanamıyor var birşeyler hissediyorum.
Abarttınız

Çevrimdışı mellfred

Koyup geçecez rahatlayın biraz

Çevrimiçi murat

yanlış yere tepki koyuyoruz.fırat fb macına verildiğinde kendini birşeye görevli olduğunu düşünüyor.çıbanın başı yusuf namoğlu.bu adamı kim musallat ettiyse hakem camiasına 40 yıldır kurtulamadık.bunlar hakem camiasına girdiğinden beri gs sınıf atlatıldı.

Etiketler: