Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kombinelerin %90 ı yenilenmiş çok az kombine satışa çıkacak yada çıkmayabilir bile
kesin mi bu bilgi ? 15 bin civarı yenileme yapıldı diyorlardı, kombine alamayacağız o zaman
Yemişim Fıratı bu saatten sonraFB nin tarihsel geçmişi var,Şu an sıradan Istanbul takımıBeşiktaş olarak sen iyi oyna,nasibinde sana olumlu olarak gelirGS ile fark 7bine düşmüş,Geçiş Tünelinin ucu gözüktüsaygılar
kesinmi bilemiyorum içerden geldi bilgi
eğer öyleyse Necmi abi büyük ihtimalle üst kategorileri kombineye açarlar. 1.,2. ve 3. kategorileri satışa çıkarabilirler.
Dünkü yönettiği maçın tamamını izledim. Bence gayet iyi yönetti verdiği kırmızı kartlar yüzde yüz doğruydu.
gazete haberi doğru öyleyse 29-30bin kombine yenilemesi oldu toplam 32bin satılmıştı.çok talep varmış yeni almak isteyen.yer değiştirip üst kategorilere geçecek olanlar da olacak.bence üst kategorileri kombineye açsınlar.kale arkalarına talep zaten her maç muazzam istediğin fiyattan satabilirsin...
Aleks Tascioglu sikeli sezonun en saibeli hakemlerindendir. Mesela bir arkadas bulabilirse bize o sezon Sivas -FB macinda Sivas aleyhine caldigi ofsayt pozisyonunu koysun, hersey kolayca anlasilir. Sivasli oyuncu en az 2 metre geriden cikiyor ama Aleks Tascigolu ofsayt bayragi kaldiriyor. Bakin bu macin hakemleri cok tehlikeli. Yonetim hemen aciklama yapmali. Yoksa is isten gecmis olacak.
Bu ligde yol buysa maçtan önce çıkılacak algı konuşması yapılacak, Fırat beşiktaşlı algısıyla senelerdir yedi bizi. 2 senedir gelmiyor maçlara oyüzden. Fikret orman hatırlıyorum fırat ı istemiyoruz beşiktaşlı diyorlar diye bizi eziyor diyip istemiyoruz bu hakemi demişti. Ondan beri 2 senedir gelmiyor, bu maça böyle apar topar atamaları normal değil.Yönetim çıksın önceden algıyı koysun ortaya altında ezilen fırat olsun. İş işten geçmeden birşeyler demek lazım. Bu hakem triosu rezalet çünkü.2 haftada bir fenerin derbilerine atanması ayrı bir SKANDAL.
oda gitti
arkadaşlar şu gerginlik bize en fazla zarar veren şey..devamlı "üstümüze oynanıyor", "bizi aşağı çekecekler" gibi söylemlerle psikolojimizi bozmayalım..derbilerde genelde çok isteyen, daha çok ihtiyacı olan maçı alır..çok isteyeceğiz, gergin olmayacağız ve alacağız bu kadar..
2 m lira civarı gişe hasılatı yapıldı, maç günü kartal yuvası gelirleriyle 2.5 m lirayı bulur.