Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9182031 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

kombinelerin %90 ı yenilenmiş çok az kombine satışa çıkacak yada çıkmayabilir bile

Çevrimdışı kyiv

Yanılmıyorsam Fırat Aydınus'un Vodafone Arenada ilk maçı olacak. Göz göre göre bizi yakacağını sanmıyorum. Maç Kadıköyde oynansaydı bütün takdir hakları Fenerbahçeden yanaydı o kesin ama bizim sahamızda aynı rahatlıkta olamaz o atmosfere rağmen aleyhimize iş yapamaz. Ayrıca madem bu kadar tedirgin olduk futbolcularda sinirlerini, hareketlerini ona göre kontrol altına alsınlar göz göre göre ne rakibe ne de hakeme koz vermesinler. Mücadele etmezsek, ciddi oynamazsak kazanmamız zorlaşır.

Hırslı, konsantre iyi bir Beşiktaş Volkan'ı da Fırat'ı da Fenerbahçe'yi de Vodafone Arenaya gömer!
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2017, 15:18:02 kyiv ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kombinelerin %90 ı yenilenmiş çok az kombine satışa çıkacak yada çıkmayabilir bile
kesin mi bu bilgi ? 15 bin civarı yenileme yapıldı diyorlardı, kombine alamayacağız o zaman  :bandit:

Çevrimdışı underworld

Futbolcular uyanık olsunlar ikinci kez tuzağa düşmesinler.buna hocayı da katabiliriz özellikle sakin kalma konusunda.

Çevrimdışı Necmi

kesin mi bu bilgi ? 15 bin civarı yenileme yapıldı diyorlardı, kombine alamayacağız o zaman  :bandit:
kesinmi bilemiyorum içerden geldi bilgi

Çevrimdışı abdusta

Yemişim Fıratı bu saatten sonra
FB nin tarihsel geçmişi var,Şu an  sıradan Istanbul takımı
Beşiktaş olarak sen iyi oyna,nasibinde sana olumlu olarak gelir

GS ile fark 7bine düşmüş,Geçiş Tünelinin ucu gözüktü

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yemişim Fıratı bu saatten sonra
FB nin tarihsel geçmişi var,Şu an  sıradan Istanbul takımı
Beşiktaş olarak sen iyi oyna,nasibinde sana olumlu olarak gelir

GS ile fark 7bine düşmüş,Geçiş Tünelinin ucu gözüktü

saygılar

15-20 gün içerisinde geçeriz Gs'yi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesinmi bilemiyorum içerden geldi bilgi
eğer öyleyse Necmi abi büyük ihtimalle üst kategorileri kombineye açarlar. 1.,2. ve 3. kategorileri satışa çıkarabilirler.

Çevrimdışı taner37

Satın alacağınız Kocaeli Birlik Spor un playoff maçı var saat 16.00 da..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2017, 15:34:20
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
eğer öyleyse Necmi abi büyük ihtimalle üst kategorileri kombineye açarlar. 1.,2. ve 3. kategorileri satışa çıkarabilirler.
gazete haberi doğru öyleyse 29-30bin kombine yenilemesi oldu toplam 32bin satılmıştı.
çok talep varmış yeni almak isteyen.
yer değiştirip üst kategorilere geçecek olanlar da olacak.
bence üst kategorileri kombineye açsınlar.
kale arkalarına talep zaten her maç muazzam istediğin fiyattan satabilirsin...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı canU

Dünkü yönettiği maçın tamamını izledim. Bence gayet iyi yönetti verdiği kırmızı kartlar yüzde yüz doğruydu.

Doğru yönetmiş yönetmemiş beni bağlamaz. Derbi yönetecek adama eüer avrupada maç yönetmiyorsa hafta içi maç verilmez. Hatta hafta sonu da düşük profilli 2. Lig maçı verilir, kural değil ama yöntem budur burada.

Hafta içi maç verdiysen haftasonu da ts maçına verdiysen demekki senin aklında fırat yoktu başkası vardı son anda değiştirdin demektir bu.

Çevrimdışı Necmi

gazete haberi doğru öyleyse 29-30bin kombine yenilemesi oldu toplam 32bin satılmıştı.
çok talep varmış yeni almak isteyen.
yer değiştirip üst kategorilere geçecek olanlar da olacak.
bence üst kategorileri kombineye açsınlar.
kale arkalarına talep zaten her maç muazzam istediğin fiyattan satabilirsin...
33000 kombine vardı ve daha fazla kombineye açamazlar. büyük ihtimal ön
rezarvasyonlarda vardır. satılanların içindemi yoksa ilavemi olur bilmiyorum.
bu bilgi kesin bilgi değil ama bilgi geldi ama doğruluğunu onaylatamadım.

Çevrimdışı canU

Aleks Tascioglu sikeli sezonun en saibeli hakemlerindendir. Mesela bir arkadas bulabilirse bize o sezon Sivas -FB macinda Sivas aleyhine caldigi ofsayt pozisyonunu koysun, hersey kolayca anlasilir. Sivasli oyuncu en az 2 metre geriden cikiyor ama Aleks Tascigolu ofsayt bayragi kaldiriyor. Bakin bu macin hakemleri cok tehlikeli. Yonetim hemen aciklama yapmali. Yoksa is isten gecmis olacak.

Bu ligde yol buysa maçtan önce çıkılacak algı konuşması yapılacak, Fırat beşiktaşlı algısıyla senelerdir yedi bizi. 2 senedir gelmiyor maçlara oyüzden. Fikret orman hatırlıyorum fırat ı istemiyoruz beşiktaşlı diyorlar diye bizi eziyor diyip istemiyoruz bu hakemi demişti. Ondan beri 2 senedir gelmiyor, bu maça böyle apar topar atamaları normal değil.

Yönetim çıksın önceden algıyı koysun ortaya altında ezilen fırat olsun. İş işten geçmeden birşeyler demek lazım. Bu hakem triosu rezalet çünkü.

2 haftada bir fenerin derbilerine atanması ayrı bir SKANDAL.

Çevrimdışı Necmi

stadda bir tane boş koltuk var oda vıp tribün

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Bu ligde yol buysa maçtan önce çıkılacak algı konuşması yapılacak, Fırat beşiktaşlı algısıyla senelerdir yedi bizi. 2 senedir gelmiyor maçlara oyüzden. Fikret orman hatırlıyorum fırat ı istemiyoruz beşiktaşlı diyorlar diye bizi eziyor diyip istemiyoruz bu hakemi demişti. Ondan beri 2 senedir gelmiyor, bu maça böyle apar topar atamaları normal değil.

Yönetim çıksın önceden algıyı koysun ortaya altında ezilen fırat olsun. İş işten geçmeden birşeyler demek lazım. Bu hakem triosu rezalet çünkü.

2 haftada bir fenerin derbilerine atanması ayrı bir SKANDAL.
onunla ne alakası var bizim iç saha maçlarına olaylı gs maçından beri vermiyorlar onu

Çevrimdışı onur_U

arkadaşlar şu gerginlik bize en fazla zarar veren şey..devamlı "üstümüze oynanıyor", "bizi aşağı çekecekler" gibi söylemlerle psikolojimizi bozmayalım..derbilerde genelde çok isteyen, daha çok ihtiyacı olan maçı alır..çok isteyeceğiz, gergin olmayacağız ve alacağız bu kadar..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oda gitti
2 m lira civarı gişe hasılatı yapıldı, maç günü kartal yuvası gelirleriyle 2.5 m lirayı bulur.

Çevrimdışı underworld

arkadaşlar şu gerginlik bize en fazla zarar veren şey..devamlı "üstümüze oynanıyor", "bizi aşağı çekecekler" gibi söylemlerle psikolojimizi bozmayalım..derbilerde genelde çok isteyen, daha çok ihtiyacı olan maçı alır..çok isteyeceğiz, gergin olmayacağız ve alacağız bu kadar..
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum

Çevrimdışı Necmi

onu diyorum zaten tamam birşeymi yapıyorlar sende ekmeklerine yağ sürmeyeceksin
ellerine koz vermeyeceksin. istediğini yap istediğin kadar ortalığı ger eline ne geçecek
kendini strese sokmaktan başka.

Çevrimdışı Necmi

2 m lira civarı gişe hasılatı yapıldı, maç günü kartal yuvası gelirleriyle 2.5 m lirayı bulur.
fener maçı kartal yuvası iki milyon altına düşmez hasılat

Çevrimdışı FedericoGiunti

Volkanın yakışıklı abisi! fırat efendi! kesinlikle Beşiktaşlı değildir. Bu maç öncesi bu herifin atanması sorunludur. Başka hakem mi kalmadı? Civcivlerin kaçıncı maçını yönetiyor yeter artık. Ben acayip sinirliyim bu atamadan dolayı.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sametbagan

Bu sene renklileri , tff yi , tahkimi , pfdk yı , Belediye takımın , dayak arsızı medyayı , içimizdeki bürütüsleri üst üste koyup araya karbon kağıdı koymadan , tüm inanan Beşiktaşlılar olarak Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız ve bağırtacağız.

Çevrimdışı sametbagan

Pazar günü de Bizim esmer kardeşlerimiz fenere kusturmalı boşnak saksafonu çaldırıp Şampiyonluk şarkıları söyleyelim.

Çevrimdışı Savaş

Derbinin yarin ki maça göre şekilleneceğini düşünüyorum. Yarın başakşehir puan kaybederse biraz daha rahat çıkacağız maça ve fener cl için saldırmaya çalışacak. Bu bizim işimize gelir.

Başakşehir 3 puanı çıkartırsa daha stresli bir oyun bizi bekliyor. Golün geciktiği her an stres katsayısı artar bu da fenerin işine gelir.

Biz kendi işimize bakalim başkasının aldığı sonuç bizi etkilemez demesin kimse. Geçen hafta bunun böyle olmadığını gördük. Yarın ki maç derbinin senaryosunu da yazacaktır. Yarını bir görelim bakalim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: