Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9179748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık bizden habersiz kıllarını kıpırdatamazlar dedikçe adamlar resmen resmi Fenerbahçe hakemini maça atamışlar, hani şu UEFA'nın elit hakemler kategorisinden çıkarılan herif.
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2017, 13:23:21 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

YD her daim azizenin uydusu gibi çalışmıştı başkanlığında zaten onun meyvesi olarak fenerasyon başkanlığına getirilmişti, biat etmeye dewam ediyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

Aslında Fırat iyi hakemdir, formda zamanlarında ülkenin en iyisi idi. Ama Fener'in ve medyasının baskısını kaldıramadı. Kendine de yazık etti. Sanırım ilk Caner'e kırmızı gösterdiğinde başlamıştı afaroz süreci. İnşallah bizim maçta çatlamaz.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı taner37

Fırat Aydınus'un kariyeri.
En çok Fenerbahçe maçı yönetmiş..

--

Bu sene fenerin 6 maçını yönetmiş.

Daha iki hafta önce Galatasaray Fenerbahçe maçını da Fırat Aydınus yönetti..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bu sene hiç maçımızı yönetmemiş fenerin 7 maçını yönetmiş bu da 8 olacak fenerin her 4 maçından birinin hakemi bu kavşak.

2013den beri 3 maçımızı yönetmiş febe ve geseye kaybetmişiz gençlerle berabere kalmışız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu namoğlu ne yapmaya çalışıyor, ses çıkarmadıkça iyice dötü başı rahat durmuyor indirtecek en sonunda taraftara bir yerlerini...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu sene hiç maçımızı yönetmemiş fenerin 7 maçını yönetmiş bu da 8 olacak fenerin her 4 maçından birinin hakemi bu kavşak.

2013den beri 3 maçımızı yönetmiş febe ve geseye kaybetmişiz gençlerle berabere kalmışız.
Quresma gibi formsuz ve agresifliği üst düzeyde bir adamla Aboubakar gibi sağı solu belli olmayan bi adam varken işimiz yaş valla, bi de üstüne Atınç eklenirse bizi çok güzel bi Pazar günü bekliyor olabilir :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Quresma gibi formsuz ve agresifliği üst düzeyde bir adamla Aboubakar gibi sağı solu belli olmayan bi adam varken işimiz yaş valla, bi de üstüne Atınç eklenirse bizi çok güzel bi Pazar günü bekliyor olabilir :D

bizden kimleri katleder bilmem ama febeden kimsenin atılmayacağı belgelenmiş oldu gibi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Artık bizden habersiz kıllarını kıpırdatamazlar dedikçe adamlar resmen resmi Fenerbahçe hakemini maça atamışlar, hani şu UEFA'nın elit hakemler kategorisinden çıkarılan herif.
buna kim inandı  :D Palabıyık gibi bir hakemin  trabzon maçına atanması her şeyi özetliyor abi zaten, o maçta da  bariz penaltımız çalınmamıştı.

Çevrimdışı tangaz

buna kim inandı  :D Palabıyık gibi bir hakemin  trabzon maçına atanması her şeyi özetliyor abi zaten, o maçta da  bariz penaltımız çalınmamıştı.

posbıyıkın koruma kalkanı var forumda aman deyim dikkatli ol  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizden kimleri katleder bilmem ama febeden kimsenin atılmayacağı belgelenmiş oldu gibi
Mhk rezildir, başındaki adam daha da rezildir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

doğru bildiğimi düzgün bir şekilde ifade ettim Murat abi  :friendship:

Çevrimdışı underworld

İşin ilginç yanı fenerliler de Beşiktaşlı Fırat atandı diye mız mızlanıyorlar..

Fırat'ın fenere yaptığı katkıyı fenerdeki çoğu futbolcu yapmadı be...

PTT 1. Lig maçlarını yöneten ismi duyulmamış hakem verseler maça daha iyi...
Dun fırat ptt de Göztepe maçını yönetti

Çevrimdışı taner37

Dun fırat ptt de Göztepe maçını yönetti
PTT maç yöneten bizim tanımadığımız isimler var. Onlardan birisi gelse ben razıyım. Hatta 2. Lig hakemi de olur.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Pazar akşamı  İstanbul'a dönecektim araba ile. 550 km yol. Sırf Beşiktaş maçında kötü bir skor olur diye sabahtan çıkacağım yola. Çünkü Allah korusun akşam kötü sonuç olursa o moral bozukluğu ile 550 km araba süremem.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Boyle atama mi yapilir. Allah belanizi versin. Herif ismaelden daha cok fb maci gordu bu sezon.

Susma sustukca sira sana gelecek
Yahu adam birçok fenerli topçudan daha fazla maça çıktı, süre aldı. Maç başı anlaşması var demek ki onun için şeyetmişlerdir. Kötü niyetli olma @mylife1903  :akuma:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

2 gundur Firat Aydinus olacak dedim. FB lobisinin tavrindan anlayabiliyorum kimin verilecegini. Ali Palabiyik'i da ovduler bir hafta onceden ve maca verilmisti. Bu hafta da FB'liler Aydinus soyle iyi, boyle muthis deyip duruyorlardi.

Surasi belli olduki Fikret Orman ve yonetimi ayakta uyuyor. FB'nin kadrolu hakemlerinin maca verilmesine engel olamiyorlar. FB firatla mac kaybetmez. Bunu not alin. Simdiden soyleyeyim de mac sonrasi yapacagim sert elestirilerime kimse mudahale etmesin.

Evet Firat atandiktan sonra macin mutlak favorisi FB'dir. Size yasanilacak senaryoyu hemen simdiden yazayim:

1. Macin hakemi Firat olunca (ki Aziz zaten coktan bunu biliyordur zira bunu saglayan kendisi), Aziz gidip oyuncularina sunu soyleyecek: korkmayin sert oynayin.

2. FB oyunculari bizimkilere karete, tekvando ve judo karisimi bir savas sporuyla karsilik verecek.

3. Firat o eyyamci ve yapmacik gulucukleriyle gelip aman arkadaslar sakin deyip kart cikarmayacak. Oyuncularin psikolojisi bozulmasin diye kart cikarmadim diyecek.

4. Hem oyuncular gerilecek, hem taraftar gerilecek.

5. Sinirine hakim olamayan oyuncularimiza hemen kart cikacak. Firat ozellikle stoperlerimize calisacak kart icin. Eger FB ondeyse mac sonuna dogru gostermelik 4 veya 5 sari verip, mac sonu istatistiginde bak FB'ye ne kadar cok sari vermis denilerek Firat muthis yonetti algisi islenecek.

Bunlar yasanacak ve adim gibi eminim. Yonetim mactan sonra aglarsa vallahi de billahi de kufur ederim. Boyle yoneticilik olmaz. Bir sezonda FB'nin 7. macina atanacak hakemi derbiye verdirirsen senin yoneticiligin bosa duser. Kimse kusura bakmasin. Ayni seyleri Ali Palabiyik icin de yazmistim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı yigiter38

Aydinus Son maçlarda izlediğim kadarı ve anladığım kadarı ile iyi gördüm....pozisyonlara hep yakın ve tartışmaya açık bir Kararını görmedim....hakem makem hikaye bu saatten sonra...Belediye maçında oynadığımız gibi oynarsak hüsran olur,inşallah kendi oyunumuzu oynar ve Sezona nokta koyarız.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Aydinus Son maçlarda izlediğim kadarı ve anladığım kadarı ile iyi gördüm....pozisyonlara hep yakın ve tartışmaya açık bir Kararını görmedim....hakem makem hikaye bu saatten sonra...Belediye maçında oynadığımız gibi oynarsak hüsran olur,inşallah kendi oyunumuzu oynar ve Sezona nokta koyarız.
Bi ara baya bi dağılmıştı. Ama dediğin gibi son maçlarda toparladı gibi. Fakat bu fenerli topçulara bi zaafı var. Kart konusunda çok cimri iki saat vıdı vıdı anlatıyor psikolok gibin bir baba şefkatiyle yaklaşıyor onlara. Ama rakibe geldi mi ışık hızında çakıyor kartları. :steamed: Hayırlısı bakalım oyunumuzu oynarsak dağıtırız bu civcivleri de bu atama seyirciyi şimdiden gerdi. Dur bakalım...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Antalya - Basak macina da Ali Palabiyik verilmis. TFF saglama almis bu haftayi. Oyuncularin ve taraftarin sakin olmasi sart. Firat FB'lilere erken kart cikarmamak icin elinden geleni yapacaktir. Futbolcularimiz sertlige hazir olmali.

Burda en buyuk is taraftara dusuyor yanliz. Lyon macinda oldugu gibi 90 dakika durmadan baski yapmali hakeme ve FB'lilere.

Çevrimdışı 38life

Antalya - Başakşehir maçının hakemi de Ali Palabıyık olmuş.

Çevrimdışı canU

Fırat değil sadece sıkıntı yan hakemler de sıkıntılı. Aleks taşçıoğlu ve serkan ok, ikisi de fenerin kadrolu yan hakemleri. Bu aleks taşçıoğlu bir ara her ferbide yan hakemdi fenerin.
Başak maçına da ali yi atamışlar bu hafta büyük operasyon var. Puan farkını bire indirmeye çalışıyorlar ve en önemlisi bizi germeye çalışıyorlar.

Fırat dah dün maç yönetmiş, bu da demek oluyor ki son anda hakem değiştirdiler yoksa yorgun hakem vermezlerdi, ne oldu da değişti operasyon emri kimden geldi?

Çevrimdışı Doğukan E.

Fırat değil sadece sıkıntı yan hakemler de sıkıntılı. Aleks taşçıoğlu ve serkan ok, ikisi de fenerin kadrolu yan hakemleri. Bu aleks taşçıoğlu bir ara her ferbide yan hakemdi fenerin.
Başak maçına da ali yi atamışlar bu hafta büyük operasyon var. Puan farkını bire indirmeye çalışıyorlar ve en önemlisi bizi germeye çalışıyorlar.

Fırat dah dün maç yönetmiş, bu da demek oluyor ki son anda hakem değiştirdiler yoksa yorgun hakem vermezlerdi, ne oldu da değişti operasyon emri kimden geldi?
Dünkü yönettiği maçın tamamını izledim. Bence gayet iyi yönetti verdiği kırmızı kartlar yüzde yüz doğruydu.

Çevrimdışı Necmi

yorulmadınmı daha her hafta hangi hakem atanırsa atansın senin mesajlar değişmiyor.
söylediğimde kızıyorsun ama tepkilerin aç bak sosyal medyada hangi yaş grubunun tepkisi.
ts maçında penaltı vermemiş başka ne yapmış orda ts taraftarının önünde yanlımı maç yönetti.
senin oyuncuların sinirlerine hakim olamaz renklilerin tahriklerine kapılır sonra hakem suçlu
fener maçında maçın başından sonuna ozi kötü niyetliydi oyunu geren en önemli etkenlerden biriydi
bugün hakeme suç atarsın yarın başka hakem olur bu sefer ona suç at. Arada gerçekleri göremezsen
hep kaybeden olursun. Tahrik ettiler pazar günüde edecekler hakemi bırakacaksın önce rakibin oyununa gelmemeyi öğreneceksin hakem kötü niyetlide olsa koz vermeyeceksin ben kupa maçında Ali palabıyığa suç bulmuyorum
kendi sahanda bütün avantajlar senden yanayken kalktın kendi ellerinle rakibe maçı verdin sahadaki
oyuncudan kenardaki yönetime kadar. sen rakibi bozman gerekirken rakip seni bozuyor sonrada
hakeme sığın evet fırat tetikçidir ama fenerin değil federasyonun tetikçisidir. istedikleri sonuca göre
haraket eder.
her maç aynı naneyi yiyoruz ilk yarıları çöpe atıp ikinci yarı maç kazanmaya çalışıyoruz kupadada olan
buydu ikinci yarı on kişi kalıncada kıç üstü oturduk. bu seneki hastalıktan kurtulup ilk yarı maçı bitirmemiz lazım
başak maçındada aynı b.ku yedik maçın başında rölanti top çevir zamana oyna sonra ne oldu rakip şok pres
3 tane sokuşturdu çıkaramadık. içerde gs maçındada aynısı oldu Benfica maçındada aynısı ilk yarı başak maçındada
aynıydı. Sonrada puan kaybedince hakem suçlu ben iki yıldır sahada bizi doğramaya çıkmış bir hakem görmedim.
geçen ne dedim cüno bülo fırat olmasında kim olursa olsun. Çünkü bunlar eyyamın kıralını yapar ortaya bir şeyde
koyamazsın hakemlik ama maçı senden alır rakibe verir.
Sen oyununu oyna rakiple hakemle uğraşma maçı kazanmaya bak bu ligde senden güçlüsü yok sen kazanmaya yönelde alabiliyorsa o zaman hakem alsın maçı.
oynanmamış maçta hakem için ağlamanın sana ne faydası olacak bunu anlamıyorum sadece kendini gerersin bu gerginlikte sana maçta geri iade olur. Bu şekilde konuşarak sadece kendimize zarar veriyoruz. Hakem maçı manuplemi edecek gerek yokki öncesinde sen yapıyorsun zaten.

Çevrimdışı Librarius

Aleks Tascioglu sikeli sezonun en saibeli hakemlerindendir. Mesela bir arkadas bulabilirse bize o sezon Sivas -FB macinda Sivas aleyhine caldigi ofsayt pozisyonunu koysun, hersey kolayca anlasilir. Sivasli oyuncu en az 2 metre geriden cikiyor ama Aleks Tascigolu ofsayt bayragi kaldiriyor. Bakin bu macin hakemleri cok tehlikeli. Yonetim hemen aciklama yapmali. Yoksa is isten gecmis olacak.

Etiketler: