posbıyıkın koruma kalkanı var forumda aman deyim dikkatli ol 
yorulmadınmı daha her hafta hangi hakem atanırsa atansın senin mesajlar değişmiyor.
söylediğimde kızıyorsun ama tepkilerin aç bak sosyal medyada hangi yaş grubunun tepkisi.
ts maçında penaltı vermemiş başka ne yapmış orda ts taraftarının önünde yanlımı maç yönetti.
senin oyuncuların sinirlerine hakim olamaz renklilerin tahriklerine kapılır sonra hakem suçlu
fener maçında maçın başından sonuna ozi kötü niyetliydi oyunu geren en önemli etkenlerden biriydi
bugün hakeme suç atarsın yarın başka hakem olur bu sefer ona suç at. Arada gerçekleri göremezsen
hep kaybeden olursun. Tahrik ettiler pazar günüde edecekler hakemi bırakacaksın önce rakibin oyununa gelmemeyi öğreneceksin hakem kötü niyetlide olsa koz vermeyeceksin ben kupa maçında Ali palabıyığa suç bulmuyorum
kendi sahanda bütün avantajlar senden yanayken kalktın kendi ellerinle rakibe maçı verdin sahadaki
oyuncudan kenardaki yönetime kadar. sen rakibi bozman gerekirken rakip seni bozuyor sonrada
hakeme sığın evet fırat tetikçidir ama fenerin değil federasyonun tetikçisidir. istedikleri sonuca göre
haraket eder.
her maç aynı naneyi yiyoruz ilk yarıları çöpe atıp ikinci yarı maç kazanmaya çalışıyoruz kupadada olan
buydu ikinci yarı on kişi kalıncada kıç üstü oturduk. bu seneki hastalıktan kurtulup ilk yarı maçı bitirmemiz lazım
başak maçındada aynı b.ku yedik maçın başında rölanti top çevir zamana oyna sonra ne oldu rakip şok pres
3 tane sokuşturdu çıkaramadık. içerde gs maçındada aynısı oldu Benfica maçındada aynısı ilk yarı başak maçındada
aynıydı. Sonrada puan kaybedince hakem suçlu ben iki yıldır sahada bizi doğramaya çıkmış bir hakem görmedim.
geçen ne dedim cüno bülo fırat olmasında kim olursa olsun. Çünkü bunlar eyyamın kıralını yapar ortaya bir şeyde
koyamazsın hakemlik ama maçı senden alır rakibe verir.
Sen oyununu oyna rakiple hakemle uğraşma maçı kazanmaya bak bu ligde senden güçlüsü yok sen kazanmaya yönelde alabiliyorsa o zaman hakem alsın maçı.
oynanmamış maçta hakem için ağlamanın sana ne faydası olacak bunu anlamıyorum sadece kendini gerersin bu gerginlikte sana maçta geri iade olur. Bu şekilde konuşarak sadece kendimize zarar veriyoruz. Hakem maçı manuplemi edecek gerek yokki öncesinde sen yapıyorsun zaten.