Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9178584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

takımda kanat olmadığı için hoca q7 ye bir şey diyemiyor.Bu konuda hocaya çok fazla kızamayız.
Sen oyle dusunuyor olabilirsin ama olayin senol gunes kismini hafif geciyorsun. Kerim ve olcayi hasirt diye gonderdi senol gunes.

Senol gunesin takiminda oynayanin da bir sebebi oynamayanin da bir sebebi vardir.
Senol gunesin dediklerini yapan oynar, yapmayan oynamaz cok basit denklem.

Butun ilkyari kerim neden oynamiyor, olcay neden oynamiyor tartismasiyla gecti, hocaya guvenin azicik. Koskoca senol gunes bu, sampiyon takimin hocasi ustelik kimseye eyvallahi olmayan bir insan.

Çevrimdışı Librarius

koca senol gunes besiktas futbolcusundan korkuyor, oyundan alamiyor diyorsun yani

Sen senol gunesi hic tanimamissin, senol gunesi fazla kucumsuyorsun.

Siz derken kimi kastettigini de anlamadim.

Valla hoca artik sacra goruntuler ortaya ciksin istemiyor. Hele lig bitsin hep birlikte gorecegiz Q7 oynuyormu oynayamiyor mu. Hoca katlaniyor. Bosuna kanat bakilmiyor. Teklif gelirse elden cikarilir, gelmezse hamle oyuncusu olur. Yoksa bu adamlar modern futbol oynanmaz. Orta disinda bir alameti farikasi yok. Ortanin da bokunu cikarmaya basladi zaten.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

takımda kanat olmadığı için hoca q7 ye bir şey diyemiyor.Bu konuda hocaya çok fazla kızamayız.

Evet vaziyet bu. Son haftalara girilirken cirkinlik yapmasinin onune de gecmek istiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı underworld

Sen oyle dusunuyor olabilirsin ama olayin senol gunes kismini hafif geciyorsun. Kerim ve olcayi hasirt diye gonderdi senol gunes.

Senol gunesin takiminda oynayanin da bir sebebi oynamayanin da bir sebebi vardir.
Senol gunesin dediklerini yapan oynar, yapmayan oynamaz cok basit denklem.

Butun ilkyari kerim neden oynamiyor, olcay neden oynamiyor tartismasiyla gecti, hocaya guvenin azicik. Koskoca senol gunes bu, sampiyon takimin hocasi ustelik kimseye eyvallahi olmayan bir insan.

reyis haşırt diye kendileri gitmek istedi hatta hoca iyi para verdiler(oyunculara maaş) diye de ekledi.
 dipnot: fernandesi sahada darp etmişler reyis sizin o taraflarda .bir an ufc gibi bşey olmuş  :steamed: :steamed:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gorunen koy kilavuz istemez. Kac pozisyonda Tete karsisinda kendini yerde buldugu icin hakeme tepki gosterip, el kol hareketlerinden nekadar stressli oldugu belli olan Valbuena icin "karsi karsiya gelmediler" diyen birisin. Spiker buna dikkat cekiyor, adamlarin eski oyuncusu buna dikkat cekiyor, ama sen Gokhan'i korumak icin boyle soyle uyduruyorsun. Inan trajikomik bir hale geliyorsun bu cabalarin ile.

Bunu gectim, sol kanatta oynayan sag ayakli bir oyuncunun iceri girmesini, Amerika'yi yeniden kesfetmis gibi anlatip yine birsey bulmus gibi davranmana lafim bile yok. Lakin, ozellikle Ghezzal'in girmesinden sonra Valbuena'nin, Tolisso'un yerine gectigini gorememen de farkli bir olay.

Bak, su konuyu anlaman gerek. Gokhan'in her pozisyonda calim yemesini, fizik acidan rakibi karsilamakta zorluk cekmesini, her defasinda direk rakibi kacirmasi Gokhan'in bireysel hatalari. Bunu ne Quaresma'ya, nede Marcelo'ya yazabilirsin.

Senin bu gercekleri cevirip, olmayan seyleri olmus gibi gosterme cabalarin inan bende fazla Gokhan takintisinin sende oldugunu gosteririr. Bu yuzden sana fazla enerji de harcamayacam.
Senin Gökhan Gönül  @Librarius 'un da takımın geneli hakkındaki tespitleri doğru. Sen Gökhan Gönül o da takımın geneli özellikle de birkaç oyuncu üzerinden değerlendiriyor.
İşin ilginç  tarafı Türkiye'nin en iyi sağ bekinin tüm kusurlarına rağmen Gökhan Gönül olması . Takımda belli sayıda ve kalitede Türk oyuncu bulundurmak zorundayız. Takımda eksikleri saymaya kalkışacak olursak Gökhan Gönül'e gelene kadar daha halledilmesi gereken çok eksikler var.

Çevrimdışı Orhan_

Oğuzhan'ın videosu çok iyi olmuş biraz fazla yükleniliyor bu çocuğa, etrafındaki futbolcular ne kadar kaliteliyse o kadar performans verir.
Müthiş bir oyun zekası var.

Bence de çok tuhaf beklentiye giriliyor Oğuzhanla ilgili. Sergen rolü biçip derbi kazandırmasını bekliyorlar. Talisca mesela derbi kazandırır. O tiplemede bir oyuncu. Oğuzhan-Atiba başka türlü işlerin iyi oyuncuları. Bu sene övündüğümüz pas trafiğinin baş aktörü Oğuzhan mesela. Ama illa derbi kazandırması lazım kalitesini ispatlaması için.

Çevrimiçi Mehmet57

Senin Gökhan Gönül  @Librarius 'un da takımın geneli hakkındaki tespitleri doğru. Sen Gökhan Gönül o da takımın geneli özellikle de birkaç oyuncu üzerinden değerlendiriyor.
İşin ilginç  tarafı Türkiye'nin en iyi sağ bekinin tüm kusurlarına rağmen Gökhan Gönül olması . Takımda belli sayıda ve kalitede Türk oyuncu bulundurmak zorundayız. Takımda eksikleri saymaya kalkışacak olursak Gökhan Gönül'e gelene kadar daha halledilmesi gereken çok eksikler var.

Sirf Tete ile kiyas konusunda degil, veya Ajax'i olcu olarak kullanmam da degil. Ben Gokhan'in futbolunu FB'de cok elestirdim, bu ozellikle Gokhan'in bireysel oyunu ile alakali. Bunu gostermek icin 6-7 sene once oynanan Fener-Twente macindaki Stoch-Gokhan eslesmini bile gosterebilirim.

Quarsma'nin defans konusunda aksadigi bilinen gercek. Atiba'nin tek on libero olup, Oguzhan'in da bu konuda aksadigi bir gercek var evet. Ama benim sorunum Gokhan'in bireysel oyunu. Gokhan asla iyi bir sezon gecirmiyor, ama Fenerden gelmesi ve senelerdir suren bu "Gokhan en iyi sagbek" muhabetti ozellikle ilk yarida Gokhan'in kotu oyunu goze carpmadi. Lakin, ozellikle son haftalardaki maclarda inan Besiktas'in bekinin boyle aciz durumlara dusmesi benim cok zoruma gidiyor. Fenerdeyken elestirdim, tum yaz sunu almayin diye yazdim, ve tum elestirilerimin birebir dogru oldugunu oyunu ile gosterdi.

Gokhan devsirme bir bek. Hicbir zaman defansi iyi degildi, en iyi doneminde bile. Artik ligin buyuk hocalarindan biri bir oyuncuyu sagbeke cekip "bu senin yerin" desin. Bugun eksik olan Sinkgraven Ajax'in ilk 11 solbeki ama bu sezon 10 numaradan oraya kaydi. Artik cozum burda.

Çevrimdışı Gokhan-

Bence de çok tuhaf beklentiye giriliyor Oğuzhanla ilgili. Sergen rolü biçip derbi kazandırmasını bekliyorlar. Talisca mesela derbi kazandırır. O tiplemede bir oyuncu. Oğuzhan-Atiba başka türlü işlerin iyi oyuncuları. Bu sene övündüğümüz pas trafiğinin baş aktörü Oğuzhan mesela. Ama illa derbi kazandırması lazım kalitesini ispatlaması için.

Mevkisi 8 beklentiler 10 numara olduğu için eleştiriliyor sanırım., gol sayısı bakımından Sergen, Tümer, Şifo gibi adamlara yaklaşamaz ama asist yapabilir.
Duran top yok, penaltı yok, serbest vuruş yok bu da istatistiklerini etkiliyor doğal olarak, yoksa oyun kurma, oyun açma konularında başarılı biri.
Güçsüz olması ve kendini geliştirmemesi  haklı eleştirilerden biri.
Dogal bir olay oldugu icin fazla haber degeri tasimiyor, yarin biraz sorustururum.  2ser mac verir gecerler. Ha biri kiz gibi kendini yere atsaydi rvo gibi o haber degeri tasirdi onu linc ederlerdi, homoseksuel olmakla itham ederlerdi, ruslar bu tercih olaylarinda cok hassastir toplumsal linc uygularlar.

O zaman "direkt kırmız kart" tarifesi uyguluyorlar abi, Pfdk' gibi bir birime sevk edilmiyorlar heralde.
Bu homo olayı hoşuma gitti, Van Persie'yi göndermek lazım oraya.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cagdas44

FB maçında Sol bek ve orta saha kurgusunda bizi ne bekliyor? Atiba yorgun Lyon maçından sonra fiziksel olarak daha tam toparlayamadı sanırım

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş ve Başakşehir, son 5 haftada oynayacakları takımlara karşı ligin ilk yarısında ne yaptılar?
(Yanlarında bulunan sayılar, maç günü kaçıncı sırada oldukları...)

Fenerbahçe (4.) - Beşiktaş: 0-0
Beşiktaş - Bursaspor (5.): 2-1
Kasımpaşa (14.) - Beşiktaş: 2-1
Beşiktaş - Gaziantepspor (15.): 1-0
Osmanlıspor (7.) - Beşiktaş: 0-2

10 Puan

Başakşehir - Antalyaspor (10.): 2-2
Gençlerbirliği (8.) - Başakşehir: 0-0
Başakşehir - Trabzonspor (12.): 1-0
Adanaspor (18.) - Başakşehir: 1-1
Başakşehir - Kayserispor (17.): 5-0

9 Puan

.

Şimdi bizim 3 maçımız içerde, Başakşehir'in 2...

İçerde oynadığımız 14 maçtan 11'ini kazandık, 3'ünde berabere kaldık.
Başakşehir dışarıda oynadığı 14 maçta sadece 7 galibiyet alabildi. 3 kez mağlup oldu, 4 kez beraberlik aldı.

Başakşehir oynadığında 10. sırada olan Antalya şimdi 6.
Başakşehir oynadığında 12. sırada olan Trabzon şimdi 5.
Üstelik ikisiyle de dışarda oynayacak...

Bir de üzerine 4 puan üstünlüğümüz var.

Buradan şampiyonluğu vereceksek, verelim, bundan sonra da hiç şampiyon olmayalım! :D

Haydi gelsin artık Pazar günü!
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2017, 00:18:48 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş ve Başakşehir, son 5 haftada oynayacakları takımlara karşı ligin ilk yarısında ne yaptılar?

10 Puan

9 Puan

.

Başakşehir dışarıda oynadığı 14 maçta sadece 7 galibiyet alabildi. 3 kez mağlup oldu, 4 kez beraberlik aldı.

Buradan şampiyonluğu vereceksek, verelim, bundan sonra da hiç şampiyon olmayalım! :D

Geçmiyor zaman gelmiyor Pazar günü  :lol:

Çevrimdışı El Nino

10 Puan

9 Puan

.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçları kilit olacak.

Çevrimdışı mellfred

Hoca pazar günü için atınç'ı hazırlıyor deniliyor. çok korkutuyor beni atınç. Adana maçındaki gollük hatası vardı. bir de ceza sahasında rakip düşürmeye meyilli gibi. bana kalsa, absürt de gelebilir, tecrübesiyle rhodolfoya güvenirdim

Çevrimdışı abdusta

Forum reklam cıngılından sürekli stres çarkı  çıkıyor

Reklamcı bizi hedef kitle olarakmı görüyor?

Reklamcı Kardeşim renklilerin forumlarına yapış,Bol satış yaparsın

saygılar

Çevrimdışı Necmi

Burası UEFA Avrupa Ligi 2016-17 Sezonu başlığımı
5 sayfa mesaj sildim  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Burası UEFA Avrupa Ligi 2016-17 Sezonu başlığımı
5 sayfa mesaj sildim  :bandit:
5 sayfa mesaj silerken elin deymis bana da mod yaslamissin @Necmi abi. Yahu ne sebepten mod verildi bu sefer ilginc.
Iki adam gomduk adimiz gomucuye cikti, ses etmedik oyunculari hocayi korumaya devam ettik, sizden beter polyanna olduk, karsiligi mod.

Ismail gomdurulmedi burda agiz tadiyla, ben ismail yazinca "insanlar okumuyor, hep ismail hep ismail" deniyordu.

Neyse

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı onur_U

Töre derken :alala:

özellikle geçen sene ilk yarıdaki maçları tekrar izlersek bunu görürüz..şu anki q7'ye göre çok daha tempoluydu kanatta..ikinci yarı boş tabi..bu arada @Necmi abi oyuncuları gömmeyelim diyorsun ama oğuzhan'ı içten içe gömüyorsun gibi geldi bana  :evillol:

Çevrimdışı FedericoGiunti

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2017, 10:04:53
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2017, 10:17:12
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

1903. sayfayı nasıl kaçırdım inanamıyorum kendime  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mayıs 2017, 10:40:14
Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

1903. sayfayı nasıl kaçırdım inanamıyorum kendime  :biggrinking:
1905.sayfada yazanları kınıyorum ayrıca 1907.sayfada yazacakları da peşinen kınıyorum :D
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı FedericoGiunti

Eric Maxim Choupo-Moting

bugün de bu çocuğu alıyormuşuz. ileyen bilen var mı? nasıldır?
Yusuf yazıcı, cengiz ünder şimdi de bu. Bana gerçekçi gelmiyor. Sallamasyon haberler gibi. Olabilir mi? Evet olabilir ama düşük ihtimal bence.
dünde psvden locadia adında bir genç alıyorduk.
BEŞİKTAŞK

Etiketler: