Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177212 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilic'ten bahsetmiyorum, Ba'dan bahsediyorum. Hatırlarsan Bilic'in 2. yılında kaçan şampiyonluğumuzda en etkisiz 2 oyuncumuz Gökhan Töre ile Ba idi.

Kısacası Ba'ya kötü adam demiyorum, tek dediğim büyük maçlarda ortadan kayboluyor. Bir tane büyük maç alsın görelim. Zaten ben bu lafları afiyetle yerim çıtır çıtır.
O sezon Ba sürantre olmuş ve 1-2 hafta dinlendirilmesi gerekiyordu . Bilic ne prensi Mustafa Pektemek'i ne de hiç şans vermediği Cenk'i   1-2 hafta Ba'nın yerine oynatmayı düşündü. Sürantre biçimde Ba'yı oynattı . Doğal olarak Ba'nın performansı da gittikçe geriledi.
O zamanki şartlar ile bu zamanki şartlar farklı . Şu an farklı bir takım farklı bir oyun ne zaman yükleme ve dinlendirme yapacağını bilen bir teknik direktör ve ekip var.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mayıs 2017, 12:24:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
kombine alan çok kişinin aldığı yerden dolayı canı yandı.
mesala adam kapalı üst ortadan kombine aldı hiçbir vukuatı yok ama o bloktaki toplu küfürden defalarca ceza yedi.
bu adam yer değiştirmesinde ne yapsın...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan artık bir derbi aldırmalı.

bu bekleyiş ospina bekleyişine dönmesin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan Selçuk İnan olmasın başımıza da ne olursa olsun..

selçuk inanın iyi oynadığı epey derbi var ozzi henüz o seviyeye dahi gelemedi bence.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

O sezon Ba sürantre olmuş ve 1-2 hafta dinlendirilmesi gerekiyordu . Bilic ne prensi Mustafa Pektemek'i ne de hiç şans vermediği Cenk'i   1-2 hafta Ba'nın yerine oynatmayı düşündü. Sürantre biçimde Ba'yı oynattı . Doğal olarak Ba'nın performansı da gittikçe geriledi.
O zamanki şartlar ile bu zamanki şartlar farklı . Şu an farklı bir takım farklı bir oyun ne zaman yükleme ve dinlendirme yapacağını bilen bir teknik direktör ve ekip var.

çok güzel ifade etmişsin geçen sene başı ersan cenk ozzi töre falan bir yerlerde bunu ifade etmişlerdi hatta demba slavene gidip bir hafta dinlendir bacaklarım işlevsizleşti demiş ama gitarcı dinlememiş.

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhan artık bir derbi aldırmalı.
:)) her derbi aynı şey. Filmin sonunu biliyoruz :) Bu maçı Talisca alacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

cımbız kullanma genele bak gullit reijkard van basten maradona..... liste uzar gider. hagi steauda şl finali görmüş adam milli takımda da ona keza.
gullit rijkart ortalama üstü oyunculardı van basten büyük oyuncuydu ama tam hakkını veremedi.
maradona başka bir boyut. bunlarla adı yan yana gelmez :D

Çevrimdışı Necmi

kupada tırı vırı takımlara karşı bile oynattı. :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

"Ey slaven bilic;
Yok söyle büyük hocasin, yok böyle büyük hocasin...
 Ya kardeşim bir derbi kazan ya 2 senedir takımın başındasin tek derbi galibiyetin yok."
Bu replikleri ömrümün sonuna kadar unutmayacağım ve bize bunu yaşatanin kulaklarını iyi çınlatacagim.
Fazla gomuluyor bilic. Haksizlik yapiyorsunuz.
Adamin elinde pektemek veli gibi oyuncular vardi. Ustelik yonetim de acemiydi. 3 hafta ustuste puan kaybettik hakemler kesip bicti amkda.
Adamin elinde gomez olsaydi o da sampiyonluk cikarirdi.
Sol kanattan pektemek top kesiyordu iceri.
Bir senol gunes degildi bilic ama haksizlik yapmaya gerek yok. Feto onumuzu guzel kesti o senelerde.
Stad olsaydi ikinci sene kesin sampiyon olurduk.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu bekleyiş ospina bekleyişine dönmesin  :D
Beklentim yok murat abi olması gerekeni söyledim, ozi büyük maçlarda kayboluyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:)) her derbi aynı şey. Filmin sonunu biliyoruz :) Bu maçı Talisca alacak.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim alırsa alsın yeter ki alsın gerisi mühim değil

Çevrimdışı underworld

Ozi , cenk derbi de gereksiz yere gerginlik yapıp adamlarin ekmeğine yağ sürmesinlerde iki sefer aynı tuzağa düşmeyelim.

Çevrimdışı tangaz

gullit rijkart ortalama üstü oyunculardı van basten büyük oyuncuydu ama tam hakkını veremedi.
maradona başka bir boyut. bunlarla adı yan yana gelmez :D

konunun özüne inecek olursak gökhan keskinden ne köy olur ne kasaba  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Adamin elinde pektemek veli gibi oyuncular vardi. Ustelik yonetim de acemiydi. 3 hafta ustuste puan kaybettik hakemler kesip bicti amkda.
Bir senol gunes degildi bilic ama haksizlik yapmaya gerek yok. Feto onumuzu guzel kesti o senelerde.

bu da doğru ama cenk varken hiç şans vermeyip pektemekden sol açık yaratmaya çalışması da büyük hataydı. derbilerdeki silik kişiliğine ise hiç değinmeyeceğim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bilic'i bir yönden Quaresma'ya benzetiyorum. Yetenek var ama her şeyi ezber üzerine kurulmuş. Önünde çok seçenek varken kendi ezberlerini bozmuyor ki o ezberlerin kötü sonuç vereceği de malum . Ezberlerini de sorgulamıyor.
Gomez olsaydı şampiyonluk çıkabilirdi belki . O da Gomez'in sadece futbolcu özelliklerinden değil aynı zamanda lider oyuncu olmasından dolayı.

Çevrimdışı mylife1903

Beklentim yok murat abi olması gerekeni söyledim, ozi büyük maçlarda kayboluyor.
Illa buyuk mac alacak diye bisi yok, kalan 10 kisiden bir yigit cikip alsin maclari, oguzhan kucuk maclari kazandirsin orda da uj puan veriyorlar. Cocuga fazla yukleniliyor.
Deplasmanda agirligini koyamiyor cunku agir kaliyor
Icsahada agirligini koyamiyor gucsuz cunku

Ama oyun akli var ekstra bisiler yapmaya calismadan kendi oyununu oynasin oguzhan yeter bize.

Ne yapacak bu cocuk onu da anlamiyorumki, cikip her sene20 gol 10 asist mi yapsin. Bizim oyuncumuz ve bizim seviyemiz icin yeterli, az kendi haline birakin su cocugu

Çevrimdışı tangaz

Bilic'i bir yönden Quaresma'ya benzetiyorum. Yetenek var ama her şeyi ezber üzerine kurulmuş. Önünde çok seçenek varken kendi ezberlerini bozmuyor ki o ezberlerin kötü sonuç vereceği de malum . Ezberlerini de sorgulamıyor.
Gomez olsaydı şampiyonluk çıkabilirdi belki . O da Gomez'in sadece futbolcu özelliklerinden değil aynı zamanda lider oyuncu olmasından dolayı.

o sene gomez olsaydı belki de ilk su koyveren o olurdu almanlar paracıdır biz son haftalar paraları yatırmadık o sene. geçen yıl şampiyonluğun mimarı ersanın satışından gelen para ile oluşan ödeme düzenidir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic vasat bi hoca abi hem de vasatın önde gideni. Elli kişi sakatlandı onun zamanında sırf o yüzden bile hocalık yaptırmam bu adama. Takım revire dönmüştü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Illa buyuk mac alacak diye bisi yok, kalan 10 kisiden bir yigit cikip alsin maclari, oguzhan kucuk maclari kazandirsin orda da uj puan veriyorlar. Cocuga fazla yukleniliyor.
Deplasmanda agirligini koyamiyor cunku agir kaliyor
Icsahada agirligini koyamiyor gucsuz cunku

Ama oyun akli var ekstra bisiler yapmaya calismadan kendi oyununu oynasin oguzhan yeter bize.

Ne yapacak bu cocuk onu da anlamiyorumki, cikip her sene20 gol 10 asist mi yapsin. Bizim oyuncumuz ve bizim seviyemiz icin yeterli, az kendi haline birakin su cocugu

şifoyu seyretsin feyz alsın azıcık reis. yoksa sadece küçük maçları aldırsın ben kabulüm. dediğin gibi hepsi 3 puan. 28 tane küçük maç ve 84 puan var karşısında

Çevrimdışı tangaz

Bilic vasat bi hoca abi hem de vasatın önde gideni. Elli kişi sakatlandı onun zamanında sırf o yüzden bile hocalık yaptırmam bu adama. Takım revire dönmüştü.

sakatlıklarda tesis sahalarının da rolü vardı şenol hoca imzayı attı ertesi gün ümraniyeye kazma vurdurdu...

Çevrimdışı mylife1903

bu da doğru ama cenk varken hiç şans vermeyip pektemekden sol açık yaratmaya çalışması da büyük hataydı. derbilerdeki silik kişiliğine ise hiç değinmeyeceğim.
Abi gecen sene senol gunesin takiminda hamle oyuncusu quaresmaydi. Bilic mal degilki elinde quaresma olsa pettemet yerine koyardi oyuna.
Malzeme oydu azicik, adami da anlamak lazim
Senin stadin yok
Senin paran yok
Yonetim acemi
Hakemler seni kesip biciyir
Rakiplere uj puanlari hediye ediyor

Bu herif gavur, objektif olarak bakiyor ne gormustur, ulan ne bohtan yere geldim bu renklilerle mucadele edilmez, ikincilik basaridir demistir adam. Empati azicik

Ulkeye disaridan bakanlar libya goruyor mesela iceriden bakinca sosyal, hukuk devleti ve super guc

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sakatlıklarda tesis sahalarının da rolü vardı şenol hoca imzayı attı ertesi gün ümraniyeye kazma vurdurdu...
Abi aç bi Westham de geçen sene bu sene yaşanan sakatlıklara bak lütfen.
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

o sene gomez olsaydı belki de ilk su koyveren o olurdu almanlar paracıdır biz son haftalar paraları yatırmadık o sene. geçen yıl şampiyonluğun mimarı ersanın satışından gelen para ile oluşan ödeme düzenidir...
Bir şekilde şeyetmek lazım para meselelerini. Yöneticilerin de işi çok zordu o dönemler. Bir sürü meseleyle aynı anda mücadele etmek zorunda kalıyorlardı.

Çevrimdışı tangaz

Abi aç bi Westham de geçen sene bu sene yaşanan sakatlıklara bak lütfen.

ben biliç ve ekibi masum demiyorum "de" bağlacı ile idman sahalarını  ekliyorum ki bu tespitim doğrudur.

Çevrimdışı tangaz

Bir şekilde şeyetmek lazım para meselelerini. Yöneticilerin de işi çok zordu o dönemler. Bir sürü meseleyle aynı anda mücadele etmek zorunda kalıyorlardı.

kesinlikle zordu, suçlayamıyorum kendilerini. belki bir ihtimal ANÇ elini cebine sokup borç verebilirdi kulübe ama o dönem şirketlerinin nakit akışı ne durumdaydı bilmek mümkün değil elbette.

Etiketler: