Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175227 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Fener maçında erken bir gol ile geriye düşmezsek yenileceğimizi sanmıyorum. Büyük maçlarda iyi oynayamayan Oğuzhan'ın bir derbi aldırmasının zamanı geldi geçiyor.

Babel de son bir kaç haftadır formsuz. Bu maç affettirmeli kendini.
BEŞİKTAŞK

Sahaya yansimayacak, koridorda seedecek artik. 1 mac ceza alir, sahada vuramadigi kafadan 3 mac ceza aliyor saha disinda vurmaya tesebbus edip yimruk tekne atsa indirimli
Deli olmamak elde değil. Suratsız volkan muhabire saldırsın 1 maç ceza alsın bizim maçta da canavar kesilsin, adalete bak. Var mı böyle bir şey, tosicin yerinde olsam kafayı gömerim ama senin dediğin gibi sahada değil, mobese önünde. :akuma:
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı benyv-

Başakşehir maçında kötü olmamızın nedeni, oyun kalitelerini futbolcu verimliliği ile maksimize edebilmiş olmalarıdır. Bu da benim gözümde saygıyı hak eder. Bizim gibi proje takımı sonuçta, öyle toplama bir takıma yenilmedik. Her ne kadar saha dışı olaylarla antipati toplasalar da, üç büyüklerin 5'te 1 bütçesiyle yaptıklarına saygı gösteriyorum. Biz her halükarda şampiyonluk yolunda avantajlı olsak da, örnek alacağımız noktalar var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir maçında kötü olmamızın nedeni, oyun kalitelerini futbolcu verimliliği ile maksimize edebilmiş olmalarıdır. Bu da benim gözümde saygıyı hak eder. Bizim gibi proje takımı sonuçta, öyle toplama bir takıma yenilmedik. Her ne kadar saha dışı olaylarla antipati toplasalar da, üç büyüklerin 5'te 1 bütçesiyle yaptıklarına saygı gösteriyorum. Biz her halükarda şampiyonluk yolunda avantajlı olsak da, örnek alacağımız noktalar var.
ben taktir etmiyorum, bizim vergilerimizle spor kulüplerinin yönetilmesini hiç doğru bulmuyorum. Bence kadro kalitesi epey kötü bir takım biz'den 2 gömlek aşağıdalar ama Şenol hocanın hataları yüzünden kaybettik ne oynayacakları çok barizdi.

Bence sebep Şenol hocanın formsuzluğuydu bu maç için. Takımı hazırlayamamıştı yeterince.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı panic13

İstanbul'da tamamen belediye kaynakları (halkın parası) ile yapılan bir stad, tamamen halkın paraları ile ikame edilen bir mali yapı, açıktan siyasi destek, nedense hiç bir problem yaşanmadan alınabilen yüksek kalite yerli/yabancı oyuncular.

Tam türkiye'ye yakışır bir manzara: her şey falso ama takdir ediliyor. Zaten işini doğru yapsa "gerizekalı lan bunlar ZAAAAAXD!" diye dalga geçilir.

gördük o çok başarılı Abdullah Avcı'nın milli takım macerasını. Sadece 1 gecede, 3 dakika içinde td yapılmıştı. Acaba nasıl? Milli takımda en son tunay torun'u orta sahanın solunda oynatıyordu sadece sol ayaklı diye. Adamın kariyer özeti 3 büyük maçlarda oynamak üzere kurulu, 8 hafta galip gelemeyip bizi yendiklerini biliyorum.

Neyse... sabah sabah keyfimi bozamayacağım daha fazla. tüm forum arkadaşlarımdan rica ediyorum: bu tip mağlubiyetten sonra burada rakip övmeyin! İyi niyetli olsa bile pek sempatik durmuyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İstanbul'da tamamen belediye kaynakları (halkın parası) ile yapılan bir stad, tamamen halkın paraları ile ikame edilen bir mali yapı, açıktan siyasi destek, nedense hiç bir problem yaşanmadan alınabilen yüksek kalite yerli/yabancı oyuncular.

Tam türkiye'ye yakışır bir manzara: her şey falso ama takdir ediliyor. Zaten işini doğru yapsa "gerizekalı lan bunlar ZAAAAAXD!" diye dalga geçilir.

gördük o çok başarılı Abdullah Avcı'nın milli takım macerasını. Sadece 1 gecede, 3 dakika içinde td yapılmıştı. Acaba nasıl? Milli takımda en son tunay torun'u orta sahanın solunda oynatıyordu sadece sol ayaklı diye. Adamın kariyer özeti 3 büyük maçlarda oynamak üzere kurulu, 8 hafta galip gelemeyip bizi yendiklerini biliyorum.

Neyse... sabah sabah keyfimi bozamayacağım daha fazla. tüm forum arkadaşlarımdan rica ediyorum: bu tip mağlubiyetten sonra burada rakip övmeyin! İyi niyetli olsa bile pek sempatik durmuyor.
:ok: :claps:

Çevrimdışı benyv-

Hepimizin onaylamadığı huzursuz olduğu saha dışı olayları var bahsettiğiniz gibi. Takımın kökeni, finansmanı vs hiçbiri benim de aklıma yatmıyor. Ama saha içi olarak bakarsak sene başından beri aynı şeyleri söylüyorum, o bütçeyle bundan daha iyisini dünyada çok az teknik direktör başarabilir planlı olarak. Biz daha başarılı ve büyük kulübüz amaç rakibi övmeye çalışmak değil. Takımda olan olumsuzluklar nedeniyle, diğer emek veren sporcuların da hakkını yemek istemem açıkçası.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başakşehir başarılı yönetilen kulüp diye orada burada algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu algının kimler tarafından oluşturulduğu belli. Algıyı oluştur , insanların beynini yıka, gerçeklerin üzerini kapat. Maalesef bu algı tuzağına düşen çok kişi var.
Yenilmemizin ana sebebi de bizim kendimizden kaynaklıydı. Yanlış analiz ile kurulan yanlış kadro ile çıktık. Takımın genelinde lakaytlık vardı.Maç içinde gereken önlemleri alamadık. Karşı takıma 'Gel bize gol at' dedik. Gerçi biz bu daveti sadece bu maçta yapmadık ama karşımızda bizim zayıflıklarımızı ve bu zayıflıklarımız üzerinden nasıl saldırabileceğini bilen bir takım vardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir başarılı yönetilen kulüp diye orada burada algı oluşturulmaya çalışılıyor. Bu algının kimler tarafından oluşturulduğu belli. Algıyı oluştur , insanların beynini yıka, gerçeklerin üzerini kapat. Maalesef bu algı tuzağına düşen çok kişi var.
Yenilmemizin ana sebebi de bizim kendimizden kaynaklıydı. Yanlış analiz ile kurulan yanlış kadro ile çıktık. Takımın genelinde lakaytlık vardı.Maç içinde gereken önlemleri alamadık. Karşı takıma 'Gel bize gol at' dedik. Gerçi biz bu daveti sadece bu maçta yapmadık ama karşımızda bizim zayıflıklarımızı ve bu zayıflıklarımız üzerinden nasıl saldırabileceğini bilen bir takım vardı.
Onur abi öncelikle ilk maçtaki sistemin aynısıydı adamlar önde bastılar biz de kötüydük bence hakem eyyamını yaptı net ofsayttan gol yedik, hem kötü oynadık, hem de şanssızdık bu maçta yenilmemiz olağan sonuçtu. Başakşehir'i hiçbir şekilde takdir etmem bizim vergilerimizle ayakta duruyor, 1.5 sene doğru düzgün oynamamış adebayora yıllık 2.5 3 m euro vermek başarı falan olamaz bizim takım böyle bir şey yapsa biz de dahil olmak üzere medyanın tamamı gömerdi. Beni maçta en rahatsız eden şey Quaresma ve Cenk idi. Marcelo'da son 2 maçta felaket bir performans sergiliyor, hem stoper kalitesi hem de takım savunmamız yetersiz.

Çevrimdışı panic13

Onur abi öncelikle ilk maçtaki sistemin aynısıydı adamlar önde bastılar biz de kötüydük bence hakem eyyamını yaptı net ofsayttan gol yedik, hem kötü oynadık, hem de şanssızdık bu maçta yenilmemiz olağan sonuçtu. Başakşehir'i hiçbir şekilde takdir etmem bizim vergilerimizle ayakta duruyor, 1.5 sene doğru düzgün oynamamış adebayora yıllık 2.5 3 m euro vermek başarı falan olamaz bizim takım böyle bir şey yapsa biz de dahil olmak üzere medyanın tamamı gömerdi. Beni maçta en rahatsız eden şey Quaresma ve Cenk idi. Marcelo'da son 2 maçta felaket bir performans sergiliyor, hem stoper kalitesi hem de takım savunmamız yetersiz.

Dediğin çok doğru, Cenk ve Marselo zaten yerlerde. Cenk'in 1 tane olumlu hareketi olmadı. Artık Abu'yu mutlaka ilk 11'e monte edip Demba Ba ve Cenk ile yedeklemeli hoca. Fener maçından en az beraberlik kurtarmamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Akil Emre

Cenk bende direk Holosko hatırlatması yapıyor. Ne zaman atağa çıksak rakip kalede baskıya gitsek, Cenk o kadar gereksiz fauller yapıyorki, hem hava topu olsun hem de top bize geçmesine ramak kala yaptığı fauller ve statik oyunu beni artık çıldırtıyor. Holoskoda aynı bu mantaliteyle rakip oyuncuya genellikle korner direğinin önünde biz atağa çıkarken bodoslama faul yapıp tüm atakların içine ederdi, rakip takımı rahatlatırdı.

Cenk bu takımda yedektir ve yedekten daha çok katkı verir. Abubakarda sağı solu belli olmayan büyük takımlarının asla birinci tercih forveti olmayan savruk ama yedekte bekletilebilir forvetidir.
Demba  yı gördükten sonra ve bu kadar kritik haftalara girerken bnce takımın as forveti kendisi olmalıdır. Gücü seviyesinde 60'dan sonra yerini cenk veya abuya bırakmalıdır.

Aklımda hala Bilicin son 5 hafta verdiği şampiyonluk var, Allah bize bu sene böyle bi acı yaşatmasın cidden toparlanamayız. İşallah Fb maçıyla tekrar bi çıkışa geçeriz.

Çevrimdışı benyv-

Şampiyonluk konusunda rahat olalım takımı eleştirirken. Bir tek başakşehirle çekişiyoruz, onla da 4 puan fark açmışız. Hala içimiz rahat değilse takımda büyük bir sorun var demektedir. Ben böyle bir şey göremiyorum şu anda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dediğin çok doğru, Cenk ve Marselo zaten yerlerde. Cenk'in 1 tane olumlu hareketi olmadı. Artık Abu'yu mutlaka ilk 11'e monte edip Demba Ba ve Cenk ile yedeklemeli hoca. Fener maçından en az beraberlik kurtarmamız lazım.
Antalya maçında Başakşehir puan kaybederse rahat çıkarız maça yenileceğimizi düşünmüyorum, tek korkum erken gol ile  geriye düşmeyelim, Topal'ın olmaması da iyi oldu, hiç sevmiyorum o adamı hem kasap hem de kendini çok yere atıyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonluk konusunda rahat olalım takımı eleştirirken. Bir tek başakşehirle çekişiyoruz, onla da 4 puan fark açmışız. Hala içimiz rahat değilse takımda büyük bir sorun var demektedir. Ben böyle bir şey göremiyorum şu anda.
ikili averaj onlarda ama 3 puan kaybı hakkımız var sadece, fener maçı dışında kalan 4 maçı'da normal koşullarda kazanırız diye düşünüyorum. Başak Trabzon'u deplasmanda yenemez, kısacası Feneri yenersek Şampiyonuz diyebiliriz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olumlu sinyal da göremiyorum kritik oyuncular bazında. Fabri, Marcelo, Atiba, Quaresma ve Cenk aşırı derecede formsuz bunun üstüne sene boyunca formsuz Oğuzhan eklenince takım sonuç anlamında kötü olmasa da oyun anlamında güzel sinyaller vermiyor. Umarım akılları başlarına gelir ve önümüzdeki 2-3 maçta performanslarını üst düzeye çıkartılar bu arada 15 tane adam aldık transfer sezonunda hala çok kısıtlı rotasyonla oynuyoruz o da çok garip.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olumlu sinyal da göremiyorum kritik oyuncular bazında. Fabri, Marcelo, Atiba, Quaresma ve Cenk aşırı derecede formsuz bunun üstüne sene boyunca formsuz Oğuzhan eklenince takım sonuç anlamında kötü olmasa da oyun anlamında güzel sinyaller vermiyor. Umarım akılları başlarına gelir ve önümüzdeki 2-3 maçta performanslarını üst düzeye çıkartılar bu arada 15 tane adam aldık transfer sezonunda hala çok kısıtlı rotasyonla oynuyoruz o da çok garip.
Ginler'in sorununu çok merak ediyorum, öyle bir adamın Tolgay ve Necip'ten sonra düşünülmesi çok tuhaf Serhat abi.

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin,
Abi nerelerdesin yahu azicik derbi havasina girelim

günaydın dostum,

biraz seyahatlerdeydim giremedim ama uzaktan takip ettim takım da taraftar da havaya girememişti bizi havaya sokacak şey cücü ve yancısı ofsaytı kaldırsaydı şey olacaktı ama şey olmasına izin vermedi kansızlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Sosyal devlet yahu spora yatirim yapiyor, siz de hic begenmiyonuz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ginler'in sorununu çok merak ediyorum, öyle bir adamın Tolgay ve Necip'ten sonra düşünülmesi çok tuhaf Serhat abi.
Biraz isime aldanıp Ginler'i aldık bence daha Atiba vari bi orta sahaya ihtiyacımız vardı Gökhan oyunun defans tarafında Atibanın yaptıklarını yapabilen birisi değil bi de sanırım fiziken çok kötü durumda en azından benim sahada gözlemlediğim bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk bende direk Holosko hatırlatması yapıyor. Ne zaman atağa çıksak rakip kalede baskıya gitsek, Cenk o kadar gereksiz fauller yapıyorki, hem hava topu olsun hem de top bize geçmesine ramak kala yaptığı fauller ve statik oyunu beni artık çıldırtıyor. Holoskoda aynı bu mantaliteyle rakip oyuncuya genellikle korner direğinin önünde biz atağa çıkarken bodoslama faul yapıp tüm atakların içine ederdi, rakip takımı rahatlatırdı.

Cenk bu takımda yedektir ve yedekten daha çok katkı verir. Abubakarda sağı solu belli olmayan büyük takımlarının asla birinci tercih forveti olmayan savruk ama yedekte bekletilebilir forvetidir.
Demba  yı gördükten sonra ve bu kadar kritik haftalara girerken bnce takımın as forveti kendisi olmalıdır. Gücü seviyesinde 60'dan sonra yerini cenk veya abuya bırakmalıdır.

Aklımda hala Bilicin son 5 hafta verdiği şampiyonluk var, Allah bize bu sene böyle bi acı yaşatmasın cidden toparlanamayız. İşallah Fb maçıyla tekrar bi çıkışa geçeriz.
Zaten feneri evire cevire askerden gelmis gibi delik desik edemiyorsak bu takim sampiyon olmasin

Çevrimdışı tangaz

Her kelimesine katıldığım bir yazı olmuş. özellikle transfer kısmı hiç değinilmeyen bir detay ve iyi yakalamışsın. mesela alınan genç oyuncular için ödenen rakamların da bu coğrafya rayiçlerinin epey altında olması da düşündürücü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Zaten feneri evire cevire askerden gelmis gibi delik desik edemiyorsak bu takim sampiyon olmasin

herşeye rağmen şampiyon olsun be  :iblush:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Üç temel üzerine kurmuşlardı oyunlarını.1- Statik , rahatsız etmeyen santrafora karşı orta sahaya geriden bir sürpriz adam çıkar. Orta sahada 1 fazla oyuncuyla orta saha üstünlüğünü ele geçir, rakibi geriye it .  2- Ön alanda baskı yap. Geriye itilen saha içi dizilimi bozulan baskı altında kaldığında topu geriden çıkarmakta zorluk çeken takımın oyun kurmasına izin verme. 3-Oyunu sağ kanata yönlendir.
İlk 2 maddeyi ilk maçta uygulamışlardı . Üçüncü maddeyi de bu maçta uyguladılar.
Takım bir dişli gibidir @Mehmet Ali C.  . Dişlinin bir tarafı bozuksa sorun diğer taraflara da yansır. Bazı şeyleri başta Hoca sonra da yönetim görecek .

Çevrimdışı Gokhan-

Türkiye'de derbilerde en son kim kimi delik deşik etti ki.
Bizim açımızdan bakacak olursam hatırladığım 3-0 yendiğimiz bir maç vardı Deli İbo'nun ortalayıp Fink'in vole ile Volkan'ı yağladığı maç.
Artık hakemlerin dengelemeye çalışması, hocaların 1-0 bana yeter deyip ondan sonra saldırmaması mı, sorun nedir bilmiyorum ama öyle kopup giden derbiler yaşanmıyor artık.
Türkiye'de derbi; gerginliğin hat safha da olduğu, futbol kalitesinin sıfır olduğu adı büyük maçlardır sadece gözümde.

Yarım sıfır olsun bizim olsun, ilk maçta dediğim gibi oyun kalitesine falan baksak adamların içinden geçmemiz lazım ama 1-0 yenildik.
Bu yüzden sadece sonuca bakacağım ne kadar kötü oynarsak oynayalım sonunda kazanalım yeterli.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: