Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9174981 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Kardeşim kusura bakma sözüm direk olarak sana değil ama dün yaşadığımız Başakşehir faciasının da nedeni bu mantık değil mi?Lütfen kaliteli yada kalitesiz olduklarını düşünmeden,rakiplerimizi,özellikle şu dönemde daha önce hiç ciddiye almadığımız kadar ciddiye almalıyız.

Abi yok ciddiye alalım almasına. Ama gerçekten utandım izlerken bu kadar kötü olamaz bir takım belkide oyuncular sabote ediyor ama çok çok ilginç. Futbol bu kesin cepte diyemem belki adamlara yönetimi prim verir bişey olur bizim maça asılacakları tutar fakat bugün oynayan bursaspora puan kaybını yok abi düşünemiyorum.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Hüseyin Göçek yada Mete kalkavan.
Bende Göcek verilir diye düşünüyorum. Bu maç için içim rahat. Kimi verirlerse versinler civcivlerin içinden geçeriz. Sonra dedi dersiniz.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı taner37

Aynen oyle..  Bu maci ciddiye almak lazim. Bu maci taraftar aldirmali. Lyon macinda ki gibi hic susmadan islik islik islik. Hakem buyuk ihtimalle Firat Aydinus olacak ve ayyam oglu ayyama dunyayi dar etmeli taraftar.
Ne Aydınusu ya

Bu sene fenerin 6-7 maçını yönetti olmasın o artık.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Şimdi

Fenere bassak
Başakşehir de Antalyayı yense

Puan farkı 4 ile son 4 haftaya girsek

Kalan maçları göz önüne alırsak kim daha avantajlı

BJK; Bursa Antep Osmanlı Kasımpaşa
Başakşehir; Trabzonspor Gençlerbirliği Adana Kayseri
Şampiyon Beşiktaş

Şimdi

Fenere bassak

Birinci olarak başak antalyayı yenemez o maç beraberlik bence. Yense dahi tabzon deplasmanları var. Her türlü avantajlıyız.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şimdi

Fenere bassak

Başakşehirin Antalyada takılacağını düşünsem de, hadi yendi diyelim.

Kalan 4 maçta alacağı puan maksimum 7'dir. Benim şahsi görüşüm, haklı çıkarım çıkmam. Trabzona banko yenilecek. Gençler ve Kayseri maçları da çok zor.

Çevrimdışı taner37

Başakşehirin Antalyada takılacağını düşünsem de, hadi yendi diyelim.

Kalan 4 maçta alacağı puan maksimum 7'dir. Benim şahsi görüşüm, haklı çıkarım çıkmam. Trabzona banko yenilecek. Gençler ve Kayseri maçları da çok zor.
Başakşehir de garip takım sen gel BJK FB GS yi yen git Akhisar a kaybet Rize ile berabere kal.

Antalya başkanı ve rıza Çalımbay in bize karşı nefreti insanın aklına saçma şeyler getirmiyor değil

Bayern Münih naptı?

Çıktı Wolsburg a 6 tane döşedi. Bizde yapmalıyız..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Fenerbahçe maçına beklediğiniz hakem kim?
Ben Hüseyin Göçek'i bekliyorum.

Mete Kalkavan bitti, Ali Palabıyık Fb maçını Cüneyt bizim maçı yönetti bu hafta.
Geriye bir tek Bülo kalıyor ama favorim Göçek.
ali'yi fırat'ı ve halis'i vermesinler

Çevrimdışı Doğukan E.

Bursaspor un hocası Mutlu Topçu istifa etmiş... Bizim maça gelince çıkışa geçecekleri tutar kesin

Çevrimdışı hasann

Başakşehir de garip takım sen gel BJK FB GS yi yen git Akhisar a kaybet Rize ile berabere kal.

Antalya başkanı ve rıza Çalımbay in bize karşı nefreti insanın aklına saçma şeyler getirmiyor değil

Bayern Münih naptı?

Çıktı Wolsburg a 6 tane döşedi. Bizde yapmalıyız..
Garip değil gayet doğal bence.Saçma sapan amaçlarla kurulmuş tamamen yapay bir klüp.Kültürü yok taraftarı yok bir şehri veya bölgeyi temsil etmiyor.Partiden işsiz güçsün boş adamlar ücret mukabilinde desteklemeye gidiyor.Tepki çekmeden para aklayalım diye belediye ismini de değiştirdi.Futbolcular nasıl motive olsun ki itici bir güç yok.Sadece büyük takımlara karşı Apocuk fişekliyor bunları sahada 11 kişiye baskı kuruyorlar olay bu.Olur da elemelere kalırlarsa adım gibi eminim rakip kim olursa olsun içerde dışarda farklı yener bunları.

İlk yarıyı gol yemeden kapatsak muhtemelen 3 tane atacaktık biz de.İlk yarı o kadar koştular ki ikinci yarı adım atacak hali yoktu takımın yarısının.

Çevrimdışı hasann

Bursaspor un hocası Mutlu Topçu istifa etmiş... Bizim maça gelince çıkışa geçecekleri tutar kesin
Uzaya çıksalar ne yazar bizimkilerin gözlerini bağla 3 tane golümüz var en az. :evillol:
Kalan maçlar içinde en kolayı olacak.

Çevrimdışı Doğukan E.

Uzaya çıksalar ne yazar bizimkilerin gözlerini bağla 3 tane golümüz var en az. :evillol:
Kalan maçlar içinde en kolayı olacak.
İnşallah öyle olucak...
Şu haftalarda şans birazda bizimle olsun

Yalnız transfer başlığını özledim. Bir an önce şampiyon olsakta transfer başlığında transfer konuşsak. Şampiyonluk kutlaması için bayrakları hazırladım bile ben. Bugün Hasan amcanın videosunu izledikten sonra daha da içim rahatladı artık. İNŞAALLAH hakkımızla, şerefimizle şampiyonuz bu yıl.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün bi kanalda konuşuyorlardı Başakşehir'in belli bir oyun stili yok rakibin açıklarını arıyor sadece diye o yüzden büyük maçlarda başarılı ama küçük maçlarda puan kaybetmeleri tamamen bu oyun stilleri olmamalarından.Bakmayın bize karşı iyi oynadıklarına falan yoksa o kadar aman aman iyi oynamıyorlar bence 2.yarıdaki Trabzon bizden sonra en iyi oynayan takım.Ligimizin kalitesi düşük ondan iyi gözüküyorlar bizimkiler küçümsemeseydiler biz 3-1 falan yenerdik.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Haftasonu saçma sapan anormal bir 90 dk yaşadık. Fenerbahçe maçı tamamiyle farklı bir hikaye olacaktır. Rakibin elebaşısı Topal'ın olmaması önemli bir avantaj.  Fenerin temel direncini sağlayan dinamosu yok. Sahada enerji dolu bomba gibi bir Beşiktaş ve iyi bir skor bekliyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

takım kötüydü die kimse cücüye gerekeni şaapmamış resmen katletti bizi bahattin duranla birlikte...
birgün yolda karşılaşmak istiyorum bunla gidip buna omuz atıp ne çarpıyon lan deyip dalacam bir denk gelsem...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

takım kötüydü die kimse cücüye gerekeni şaapmamış resmen katletti bizi bahattin duranla birlikte...
birgün yolda karşılaşmak istiyorum bunla gidip buna omuz atıp ne çarpıyon lan deyip dalacam bir denk gelsem...
Yendiğimiz 2. Gol yarım metre ofsayttı kaldırmadı kavşak. O golü yemeseydik belli kaderi değişirdi oynun. Numarada pek değinilmedi ama dün twiterdan yüklenildi

Çevrimdışı Librarius

Hakemlerin taktiklerini, kafalarinda dolasan tilkileri cok iyi okuyoruz ama malesef bir sey degismiyor.

Bahattin Duran pozsiyonun ofsayt oldugunu kor degilse net gormustur. Durdugu yer harika, yani gormemis olamaz. Fakat herif Besiktas sampiyon olamasin diye gonlunden gecen takim icin gole yol acti.

Cuneyt baska bir seviye. Holmen denen kasap bunun gozunun onunde, Tosic'e sari verdigi pozisyondan (ki faul bile yok orda) daha sert bicimde bizimkilerin ayagina girdi ve birinde Atiba sakatlandi. Herif sari vermedi. Cunku Basaksehir eksik kalir diye odu kopuyordu. Dikkat edin Tosic'e sari verdikten sonra birden bire sertlige pirim taniyor goruntusune burundu. Cunku ceza durumunda kimse kalmadi bizden (Atiba sakatlanip cikmasa ona da verecekti bir sekilde). Bu tiplere artik kufur bile edemiyorum malesef. Ali Palabiyik mesela 6. FB macinda 5. kirmiziyi cikardi rakibe. Ayni serefli! hakem Besiktas maclarinda karete yapan, cinsel organini tutan, taraftara dil cikaran oyunculara sari bile cikarmiyor.  Yonetimde hakemler iyi yonetiyor diyor.

Baska bir konu daha varki ibretlik: Mete Kalkavan Besiktas'li dediler ve TFF uzun zaman bizim maca vermedi. Fakat goz gore gore FB'ye calisan Firat Aydinus ve Ali Palabiyik donusumlu olarak her hafta FB maclarina veriliyor. Iste buna lobi diyorlar. Fikret Orman bu konuya el atmazsa seneye Aziz buyuk hakem oyunlarina girisecek. Hakemleri bize karsi doldurusa getireceklerdir. Simdiden sonuc almaya basladilar bence.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin,
Abi nerelerdesin yahu azicik derbi havasina girelim

Çevrimdışı abdusta

Gunaydın mylife,Günaydın Beşiktaşlı doğanlar

Adana maçı ve Başakşehir maçındaki temel zorlanma sebebimiz önde basmaları ve pas bağlantımızı koparmaya çalışmaları idi
sonucunda dengemiz bozuldu,Nitekim oyunun ikinci yarısı itibarıyla oyundan düştüler ama genede toparlayamadık
Fenerbahçe maçında önde basacak kadroları olmamasına rağmen aynı taktiği denerlerse çabuk yorulacak ama araya 1-2 gol atabilirmiyiz hesabını yapacaklardır.
ya duran toplardan,yada bizi uzerlerine çekip lensle kontraya çıkıp şans arayacaklardır
genede oyun içinde yapacakları ayılma bayılma,çirkefliklerine kanmadan sabırla baskılı oynamayılız

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydın mylife,Günaydın Beşiktaşlı doğanlar

Adana maçı ve Başakşehir maçındaki temel zorlanma sebebimiz önde basmaları ve pas bağlantımızı koparmaya çalışmaları idi
sonucunda dengemiz bozuldu,Nitekim oyunun ikinci yarısı itibarıyla oyundan düştüler ama genede toparlayamadık
Fenerbahçe maçında önde basacak kadroları olmamasına rağmen aynı taktiği denerlerse çabuk yorulacak ama araya 1-2 gol atabilirmiyiz hesabını yapacaklardır.
ya duran toplardan,yada bizi uzerlerine çekip lensle kontraya çıkıp şans arayacaklardır
genede oyun içinde yapacakları ayılma bayılma,çirkefliklerine kanmadan sabırla baskılı oynamayılız

Saygılar
@abdusta abim takim cok degisik hazirlanacaktir bu maca. Gecen kupa macindan hepimizin bir kirginligi var fbli bazi topculara.
Icimizi ferah tutalim takim gerekeni yapacaktir.

Ilkyari evirip delecegiz, ikinciyari cevirip desecegiz
Evirip cevirip delik desik edecegiz, acimasiZ olacagiz

Bayilan fbli olursa suratina fiskirtip, suyu ayiltacagiz daha da seeedecegiz

Oyle oram aciyor buram aciyor suram yaniyor basim agriyor yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@abdusta abim takim cok degisik hazirlanacaktir bu maca. Gecen kupa macindan hepimizin bir kirginligi var fbli bazi topculara.
Icimizi ferah tutalim takim gerekeni yapacaktir.

Ilkyari evirip delecegiz, ikinciyari cevirip desecegiz
Evirip cevirip delik desik edecegiz, acimasiZ olacagiz

Bayilan fbli olursa suratina fiskirtip, suyu ayiltacagiz daha da seeedecegiz

Oyle oram aciyor buram aciyor suram yaniyor basim agriyor yok
valla senin tosicte cezalı nasıl şeedecek rvp'yi  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener maçında erken bir gol ile geriye düşmezsek yenileceğimizi sanmıyorum. Büyük maçlarda iyi oynayamayan Oğuzhan'ın bir derbi aldırmasının zamanı geldi geçiyor.

Çevrimdışı mylife1903

valla senin tosicte cezalı nasıl şeedecek rvp'yi  :evillol:
Sahaya yansimayacak, koridorda seedecek artik. 1 mac ceza alir, sahada vuramadigi kafadan 3 mac ceza aliyor saha disinda vurmaya tesebbus edip yimruk tekne atsa indirimli

Etiketler: