Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172580 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Marcelo çok sırıtıyor son 2 maçta bence epey majör hataları vardı.

Çevrimdışı mellfred

Bizim takım ev sahipliği olayına fena alıştı maalesef
Deplasman maçlarında ruhsuzlaşmaya başladılar 

Çevrimdışı taner37

Marcelo çok sırıtıyor son 2 maçta bence epey majör hataları vardı.
Nazar mı değiyor iyi dediğimiz iki gün yaşamıyor. Fabri fabri dedik son 8 maçta 13 gol yedi.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Öncelikle Riekerink bey diyeceksin abi, lütfen atlamayalım bunu.

:)

Bir zamanlar Hollanda yakın geçmişte İspanya ve şimdi Belçika... Ne yapıyor bu ülkeler altyapıda? Hadi federasyonu geçtim, bizden niye takip edilmez bu konular? Erdal Torunoğulları futbolcu transferi kadar olmasa da harcadığı mesainin bir kısmını da oraya harcasa.Şu altyapısı başarılı kulüpleri inceleyecek bir ekip oluştursa ama dostlar alışverişte görsün hesabı değil CİDDİ CİDDİ...Gerekiyorsa bütçeden para ayırarak. Madem Kocaeli Birlikspor da alınacak altpı için daha sağlam daha ciddi bir proje gelmeli.Gerekiyorsa tamamen yabancı altyapı çalıştırıcılarıyla.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşlı olmak önce dürüst olmayı gerektirir. haklı olana hakkını teslim edersin.
eleştirmen gerektiği zamanda eleştirirsin. Tosiç akşamki kadronun en iyilerindendi
her çıktığı maçta terini akıtıyor iyi niyetli mücadele veriyor ve asla sırıtmıyor. kötü
oynadığı maç sayısı oldukça az. zorluk derecesi yüksek bir çok maçta bizi ipten alan oyuncu oldu.
Beşiktaş taraftarına yakışmıyor bu ergen tepkileri. Hatası olduğunda eleştireceksin tabiki ama
haketmediği eleştiriyi yapmaya kalktığında orda duracaksın. Burası oyuncu gömme yeri değil.
Beşiktaş için ter akıtan oyuncu burda saygıyı hakeder eleştiride maç performansına göre yapılır.
oda saygıda kusur etmeden.

Zaten terini akıttığı ve mücadele ettiği için onun karakterini sevdiğimi söylüyorum. Her fırsatta da söylüyorum yüzlerce kez söyledim. Tosic'in hiçbir suçu yok. Tosic'in verip verebileceğinin hepsi bu, elinden geleni yapıyor. Stoper probleminin %80'i yönetimin %20si hocanındır Tosic'in suçu 0'dır diye dün yazdım daha. Ama bunun dışında Tosic'in iyi oynadığına, kötü oynadığı maç sayısının az olduğuna asla, kat'iyyen katılmıyorum. Tosic'in iyi olduğu maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Her maç fahiş hata yapıyor her maç! Avrupa Ligi şampiyonluğuna koşacak kadar, lige ambargo koyacak kadar büyük bir takımın stoperi her maç fahiş hata yapar mı? Ben gözümün gördüğünü söylüyorum. Tosic'in her topa önde basması bizi bitiren birşey, bizi kurtaran birşey değil. Bunu çok güzel bir özellik olarak algılayan algılasın ben kesinlikle öyle olmadığına inanıyor ve görüyorum.

Çevrimdışı Gokhan-

Bir zamanlar Hollanda yakın geçmişte İspanya ve şimdi Belçika... Ne yapıyor bu ülkeler altyapıda? Hadi federasyonu geçtim, bizden niye takip edilmez bu konular? Erdal Torunoğulları futbolcu transferi kadar olmasa da harcadığı mesainin bir kısmını da oraya harcasa.Şu altyapısı başarılı kulüpleri inceleyecek bir ekip oluştursa ama dostlar alışverişte görsün hesabı değil CİDDİ CİDDİ...Gerekiyorsa bütçeden para ayırarak. Madem Kocaeli Birlikspor da alınacak altpı için daha sağlam daha ciddi bir proje gelmeli.Gerekiyorsa tamamen yabancı altyapı çalıştırıcılarıyla.

Abi işte ben de bunu anlamıyorum, ne olursa olsun böyle bir ekibin götürüsü ortalama bir futbolcudan daha fazla olmaz ki.
A takıma kazandırdığı her yetenek için de prim vereceksin, huzur içinde çözülecek bu iş.
Belçika'dan kaç kat fazla genç nüfusa sahibiz ama onların çıkardıklarına bak bir de bize bak, kabak gibi ortada sorunun nereden kaynaklandığı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncuların hiçbir şekilde galeyana gelmemesi gerekiyor, onların yapabilecekleri tek şey o topalın da olmaması bence iyi oldu, kasap bir oyuncu hemen kendini yere bırakıp faul alıyordu.
Alper var habire kendini atan,tipsiz

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki 2 haftayı atlatalım başka birşeye gerek yok. Hala lidersek şampiyonuz demektir. Eğer dün berabere kalsaydık şampiyonluğumuzu gayri-resmi olarak ilan etmiştik.

Çevrimiçi Necmi

Onu hiç açma dostum lens seneye bizdeymiş haberleri geliyor, bundan dolayı söyledim.
hiç sanmıyorum faturası kabarık bir oyuncu deyecek kalitede değil daha genç oyuncular varken o para
lense verilmez sırf feneri hırpalamak için değmeyecek bir para
zaten büyük ihtimal fenerde alamaz alsada devamlılığı olan bir oyuncu değil parladığı anları görüyoruzda
oyunda kaybolduğu anları hiç görmüyoruz. futbolda en bol oyuncunun olduğu mevki kanatlar daha genç oyunculara
yönelmek lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç sanmıyorum faturası kabarık bir oyuncu deyecek kalitede değil daha genç oyuncular varken o para
zaten büyük ihtimal fenerde alamaz alsada devamlılığı olan bir oyuncu değil parladığı anları görüyoruzda
oyunda kaybolduğu anları hiç görmüyoruz. futbolda en bol oyuncunun olduğu mevki kanatlar daha genç oyunculara
yönelmek lazım
güvendiğim bir arkadaşım söyledi Necmi abi, bence de Lens'e o yatırım yapılmaz Quaresmayı yedeğe atacak birisi gerekiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Alper var habire kendini atan,tipsiz
Hafif sakatlığı varmış, Hasan Ali'nin de hafif sakatlığı varmış, bir de Şener'in de durumu birkaç güne belli olacakmış.

Çevrimdışı taner37

yönelmek lazım
Taison sözleşmesi bitiyor

28 yaşında brezilyalı

Ffp de varken uzağa bakmaya gerek yok..

Transfer konuşmayacağım fener maçını kazanana kadar ama Lens yazılınca yazayım dedim.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

güvendiğim bir arkadaşım söyledi Necmi abi, bence de Lens'e o yatırım yapılmaz Quaresmayı yedeğe atacak birisi gerekiyor.
Quaresmayı yedeğe atmak mı?
İlk 11 başlamazsa ikinci yarı oyuna girmeye tenezzül etmez bence.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Dün Quaresma kariyerinin en kötü orta isabeti oranını tutturmuş olabilir. Hatta belki dünya üzerindeki bir maçtaki en kötü orta isabeti oranını tutturmuş olabilir. Takımda hücumculardan en azından 1'i düzgün oynasa maçı 3-3 yapma şansımız olabilirdi.

Bu arada Talisca dün oynadı mı?

Çevrimdışı underworld

Hafif sakatlığı varmış, Hasan Ali'nin de hafif sakatlığı varmış, bir de Şener'in de durumu birkaç güne belli olacakmış.
Klasik fb maç öncesi durumu , hepsi banko oynar

Çevrimdışı 38life

yönelmek lazım

Kesinlikle artık genç oyuncuya ihtiyaç var. Lens'e o parayı verip alacaksın 2 sene sonra bu yaşlandı diyip başka arayışlara gireceksin. Akıl kârı değil bence. Uygun fiyata veriyorlarsa versinler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bana kalsa direkt olarak gönderirim ama yönetim ve Şenol hoca seviyor.

Çevrimiçi Necmi

Zaten terini akıttığı ve mücadele ettiği için onun karakterini sevdiğimi söylüyorum. Her fırsatta da söylüyorum yüzlerce kez söyledim. Tosic'in hiçbir suçu yok. Tosic'in verip verebileceğinin hepsi bu, elinden geleni yapıyor. Stoper probleminin %80'i yönetimin %20si hocanındır Tosic'in suçu 0'dır diye dün yazdım daha. Ama bunun dışında Tosic'in iyi oynadığına, kötü oynadığı maç sayısının az olduğuna asla, kat'iyyen katılmıyorum. Tosic'in iyi olduğu maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Her maç fahiş hata yapıyor her maç! Avrupa Ligi şampiyonluğuna koşacak kadar, lige ambargo koyacak kadar büyük bir takımın stoperi her maç fahiş hata yapar mı? Ben gözümün gördüğünü söylüyorum. Tosic'in her topa önde basması bizi bitiren birşey, bizi kurtaran birşey değil. Bunu çok güzel bir özellik olarak algılayan algılasın ben kesinlikle öyle olmadığına inanıyor ve görüyorum.
bak konu yeterliliği değil iş buna geldiğinde takımın yarısını elerim bu işde sadece
tosiçe hesap kesilmez maç içinde hata yapabilir her oyuncu yapıyor ama her maç demek
çok yanlış bir kelime dönüp bakacaksın hatalarından kaç puan kaybetmişiz kaç gol yemişiz.
yatan stoperi bende sevmem tosiç de yattığı için çokda tuttuğum bir stoper değil sıfır hatada yapsa
yattığı anda benim gözümde kendini sıfırlıyor. Beşiktaşın oyuncusu ayakta kalacak bu olmazsa olmaz
stoperdede böyle forvettede böyle kalecidede böyle futbol yatarak oynanan bir oyun değil o nedenle cenkin
yatmasıyla tosicin yatması arasında bir fark yok. Ayakta kalırsan mücadele şansın olur. ama yatmanın gerektiği anlarda oluyor
cengizin golünde marçelo yerine o pozisyonda tosiç olsa o golü yemezdik çünkü kaleyle topun arasına yatardı.
Tosiçin yaptığı hataları görüyorsunuz ama kurtardığı pozisyonları görmüyorsunuz. Hiç bir oyuncu 90 dakika
sıfır hatayla oynayamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Klasik fb maç öncesi durumu , hepsi banko oynar
hasan ali oynamazsa iyi olur @mylife1903 abinin keyfi olsun  :D

Çevrimdışı 38life

Taison sözleşmesi bitiyor

28 yaşında brezilyalı

Ffp de varken uzağa bakmaya gerek yok..

Transfer konuşmayacağım fener maçını kazanana kadar ama Lens yazılınca yazayım dedim.

Taison'ın sözleşmesi önümüzdeki sezon devre arasında bitiyor. Muhtemelen onu bu yaz ya uzatırlar ya da satarlar. Taison keşke olsa ama çok zor bir hedef.

Çevrimdışı 38life

Abartıyorsunuz bazen. Gelecek sene 34 yaşında olacak. Hamle oyuncusu olmayı kabul eder. Keşke gitse para kazandırsa ama 2 milyondan fazla veren çıkmaz Quaresma için. Daha fazlasını beklemek hayalcilik olur adam 34 yaşında...

Çevrimdışı taner37

Taison'ın sözleşmesi önümüzdeki sezon devre arasında bitiyor. Muhtemelen onu bu yaz ya uzatırlar ya da satarlar. Taison keşke olsa ama çok zor bir hedef.
Ben yazın bitiyor sanıyorum

Boykot 3-4 versek vermezler mi acaba 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı kamuflaj

Nazar mı değiyor iyi dediğimiz iki gün yaşamıyor. Fabri fabri dedik son 8 maçta 13 gol yedi.

Fabri ve Marcelo ortalama oyuncular.Gereğinden fazla abarttık.Fabri Lyon deplasmanında turu veren oyuncuydu.Marcelo hareketli oyunculara karşı vasat kalıyor.

Çevrimdışı taner37

Abartıyorsunuz bazen. Gelecek sene 34 yaşında olacak. Hamle oyuncusu olmayı kabul eder. Keşke gitse para kazandırsa ama 2 milyondan fazla veren çıkmaz Quaresma için. Daha fazlasını beklemek hayalcilik olur adam 34 yaşında...
Ali Ece demişti

Devre arası 15-20 mı ne teklif gelmiş çin den

Ali Ece troll birisi değil futbolu iyi bilen bir BJK li..

Tabi devre arası bu yazın gelir mi bilmiyorum
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Hasbel kader besiktas formasi giydi diye kulubun anahtarini teslim ettigimiz yetersiz₁ teknik direktorlerden yeni yeni kurtuluyoruz. Genc cocuklarla calismak cok ayri bir bilim dalidir. Gavurun spor hocalarini gectim, cocuklarla calisan resim ogretmeni, muzik ogretmeni bile ozeldir sadece cocuklarla calisir ayri bir profesyoneldir.
Simdi altyapida besiktasta futbol oynamis cahil cuhela insanlar calisiyordur kesin, bir bilgim yok tahmin yurutuyorum. 15-16 yasindaki cocuklarin rol modeli bu insanlar olmamalidir.
Pedegog mu ne bisi diyorlar onlarin futboldan anlayanlarindan getirsinler iste.

Sistemsizlik sistem, ayaklar bas olursa ulkenin yansimasi olur her cekirdek aile

Etiketler: