Zaten terini akıttığı ve mücadele ettiği için onun karakterini sevdiğimi söylüyorum. Her fırsatta da söylüyorum yüzlerce kez söyledim. Tosic'in hiçbir suçu yok. Tosic'in verip verebileceğinin hepsi bu, elinden geleni yapıyor. Stoper probleminin %80'i yönetimin %20si hocanındır Tosic'in suçu 0'dır diye dün yazdım daha. Ama bunun dışında Tosic'in iyi oynadığına, kötü oynadığı maç sayısının az olduğuna asla, kat'iyyen katılmıyorum. Tosic'in iyi olduğu maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Her maç fahiş hata yapıyor her maç! Avrupa Ligi şampiyonluğuna koşacak kadar, lige ambargo koyacak kadar büyük bir takımın stoperi her maç fahiş hata yapar mı? Ben gözümün gördüğünü söylüyorum. Tosic'in her topa önde basması bizi bitiren birşey, bizi kurtaran birşey değil. Bunu çok güzel bir özellik olarak algılayan algılasın ben kesinlikle öyle olmadığına inanıyor ve görüyorum.
bak konu yeterliliği değil iş buna geldiğinde takımın yarısını elerim bu işde sadece
tosiçe hesap kesilmez maç içinde hata yapabilir her oyuncu yapıyor ama her maç demek
çok yanlış bir kelime dönüp bakacaksın hatalarından kaç puan kaybetmişiz kaç gol yemişiz.
yatan stoperi bende sevmem tosiç de yattığı için çokda tuttuğum bir stoper değil sıfır hatada yapsa
yattığı anda benim gözümde kendini sıfırlıyor. Beşiktaşın oyuncusu ayakta kalacak bu olmazsa olmaz
stoperdede böyle forvettede böyle kalecidede böyle futbol yatarak oynanan bir oyun değil o nedenle cenkin
yatmasıyla tosicin yatması arasında bir fark yok. Ayakta kalırsan mücadele şansın olur. ama yatmanın gerektiği anlarda oluyor
cengizin golünde marçelo yerine o pozisyonda tosiç olsa o golü yemezdik çünkü kaleyle topun arasına yatardı.
Tosiçin yaptığı hataları görüyorsunuz ama kurtardığı pozisyonları görmüyorsunuz. Hiç bir oyuncu 90 dakika
sıfır hatayla oynayamaz.