Gözle görülür ufak bir ışık varsa eğer şans verilmeden anlayamayız, belki çocuk yaşıtlarından ileride olduğu için o takımda kötü gözükebilir daha prof daha tecrübeli adamlarla daha iyi iş yapabilir.
Yetenekli olupta A takıma uyum sağlayamayanlar var mesela; Orhan Gülle, Erkut, Muhammed, Batuhan gibi.
Dediğim gibi şans vereceksin olmadı göndereceksin gidecek.
gençlere daha ne kadar şans verilmesi gerekiyor

herhalde şampiyonluğa yürüdüğün maçlarda avrupada oynadığın maçlarda değil
kupa olsun hazırlık olsun şansı yeterince buldular iyi oyuncu tek şansı ele geçirdiğinde
bunu tutar elinde bizim gençler oynadıkları maçta al gülüm ver gülüm oynadılar.
alt yapıda şu anda a takım oyuncusu olacak tek oyuncu yok. yarışmacı kimlik aşılanmıyor
a takımda bu iş yasinle falan olmaz. alt yapıdan verim almak istiyorsan orayı profesyonel
düşünerek organize edeceksin gerektiği gibi alt yapı hocası getireceksin. hiç bir oyuncuyu
sırf yönetici tanıdığı futbolcu tanıdığı var diye alt yapı kadrosuna yazmayacaksın yıllardır
alt yapıda kiralık gönderdiğimiz oyuncular ikinci üçüncü ligdeki takımlarda 11 e giremiyor
ben üçüncü ligde kadroya giremeyen oyuncuyla o dakika bağımı kopartırım arkadan gelenlerde
anlar formanın değerini millet yan gelip yatmaya alt yapıda başlıyor.Beşiktaş alt yapısındaysa bir
oyuncu forma kapmak için kıçını yırtacak bu çabayı görmediğinide hiç uğraşmadan göndereceksin
istediği kadar iyi olsun ben olsam şu anda alt yapıda küçükleri bilmiyorum ama büyüklerde
bir tane oyuncu tutmam elimde Bu yaşa gelmiş Beşiktaş A takımı için en ufak bir ışık vermiyorsa yolu
açık olsun eleye eleye az ama iyi olanları elinde tutarsın ve verim alırsın. Ama önce iyi bir
alt yapı hocası lazım fener eksik kaldığı için sahadan oyuncu çıkaran değil rakibinin gardı düştüğünde
onu parçalayacak oyuncu yetiştirmemiz lazım. acımasın yetiştirmediğin oyuncu hanım evladı oluyor.