Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172375 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı taner37

Cengiz Çağlar falan PTT de oynayarak daha üst sınıflara transfer oldu. Bizim alt yapıda çocuklar 20 yaşına gelmiş hala alt yapıda.. Hamza küçükköylü vardı. Of spor diye ikinci ligde sonuncu takıma gönderdiler. Orda bile gol atamadı kaç maç oynadı...

Bu oyuncular​ oynamadan gelişmez..
Altyapı da oynamak oynamak değildir bence... Alt yapıda Sedat Fatih Muhammed gönder oynayacakları garanti olan bir takıma oynasin yoksa alt yapıdan çıkıp oynayacak oyuncu  10 yılda bir çıkar...
Sanki altyapi futbolcu fabrikasi, ne messiler ne ronaldolar cikiyor da hoca oynatmiyor
O genc oyunculari da sopalamak lazim cocuklar boyle genis genis havalarda.

Altyapidan kim cikti zaten son 25 senede, hatirladiklarim sergen, yusuf, yasin, adem, aydin, nejipjan, batuhan, atinc

Burasi da subyan idman yurdu degil, hazir oyuncu oynar, yildiz adayi falan birisi olsa senol gunes sans verir.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Dün kendi kendime dedim ki bu Q7 denen baş belasına nerden bulaştık...
Quaresma

Maalesef bende çok severdim

Kötü de olsa onun olması benim için yeterdi.. her maç Quaresma Quaresma dedik..

Meğer adam beşiktaş'ı değil kendi ismini her maç bağıran taraftarı düşünüyormuş. Bir nevi ego gibi..

Zaten bu sorunu olmasa şuan Ronaldo yerine quaresma olurdu.. milli maçlarda normal kimliğine dönüyor...

Üstüne sözleşmede yapıldı 2-3 sene

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Boyuh baskan yetmez ama evet diyoruma borcluyuz

Çevrimdışı El Nino

Ne Quaresma'ymıs be arkadaş. Adam gömüle gömüle define oldu.

Çevrimdışı Gokhan-

Sanki altyapi futbolcu fabrikasi, ne messiler ne ronaldolar cikiyor da hoca oynatmiyor
O genc oyunculari da sopalamak lazim cocuklar boyle genis genis havalarda.

Altyapidan kim cikti zaten son 25 senede, hatirladiklarim sergen, yusuf, yasin, adem, aydin, nejipjan, batuhan, atinc

Burasi da subyan idman yurdu degil, hazir oyuncu oynar, yildiz adayi falan birisi olsa senol gunes sans verir.

Gözle görülür ufak bir ışık varsa eğer şans verilmeden anlayamayız, belki çocuk yaşıtlarından ileride olduğu için o takımda kötü gözükebilir daha prof daha tecrübeli adamlarla daha iyi iş yapabilir.
Yetenekli olupta A takıma uyum sağlayamayanlar var mesela; Orhan Gülle, Erkut, Muhammed, Batuhan gibi.
Dediğim gibi şans vereceksin olmadı göndereceksin gidecek.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

Sen de Quaresma hariç her şeyi gömüyorsun mesela, kıdemli bir gömücü olarak anlayışla karşılaman lazım.

Çevrimdışı taner37

Quaresma sevgim benim çok büyüktür ama ben bile illallah ettim artık..

Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller asistler eyvallah ama yetmiyor bunlar.. Fenerbahçe maçında hattrcik de yapsa.. fikrim değişmez artık.... Biz quaresma quaresma dedikçe adam Beşiktaş'tan kendini üstün gördü maalesef..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı kyiv

Gençler şans bulamıyor kabul. Peki şans bulduklarında ne kadar iyi kullanıyorlar? Hocayı etkilemeleri için mutlaka farklı bir özellikleri olmalı. Ne özellikleri var? Çalım mı?Seri mi?Hava toplarında mı etkili? benim altyapıdan gelen gençlerde gördüğüm en büyük eksik fizik.Çok zayıflar, kuvvetli değiller.Topla seri değiller, topa sert vuramıyorlar.

Altyapı silbaştan değişmeli. Senelerdir 1 tane yetenek çıkmaz mı? Torpilli yeteneksizleri mi oynatıyorlar, seçimler mi kötü yoksa çocukların kişisel gelişimini etkileyecek antrenman metodları mı uygulayamıyorlar bilemiyorum ama A takımına yedek oyuncu bile çıkaramıyoruz senelerdir. Bunun mutlaka sorumlusu olmalı. Hadi bizi geçtim, bizden bir yere gidip sap olan genç te yok. Bir Adem var o da 30 oldu neredeyse.

Çevrimiçi Necmi

@kamuflaj  Hoşgeldin. İlk yazınla son senelerin doğru olanlarını yerle bir ettin. Yazdıklarına katılmadığımı söylemeden edemiyeceğim.
katıldığınımı yoksa katılmadığınımı :alala:

Çevrimdışı underworld

Konoplanka yamuk yapınca

Çevrimdışı Gokhan-

Gençler şans bulamıyor kabul. Peki şans bulduklarında ne kadar iyi kullanıyorlar? Hocayı etkilemeleri için mutlaka farklı bir özellikleri olmalı. Ne özellikleri var? Çalım mı?Seri mi?Hava toplarında mı etkili? benim altyapıdan gelen gençlerde gördüğüm en büyük eksik fizik.Çok zayıflar, kuvvetli değiller.Topla seri değiller, topa sert vuramıyorlar.

Altyapı silbaştan değişmeli. Senelerdir 1 tane yetenek çıkmaz mı? Torpilli yeteneksizleri mi oynatıyorlar, seçimler mi kötü yoksa çocukların kişisel gelişimini etkileyecek antrenman metodları mı uygulayamıyorlar bilemiyorum ama A takımına yedek oyuncu bile çıkaramıyoruz senelerdir. Bunun mutlaka sorumlusu olmalı. Hadi bizi geçtim, bizden bir yere gidip sap olan genç te yok. Bir Adem var o da 30 oldu neredeyse.

Ben Sedat ŞahinTürk'ün olacağına inanıyorum ama Türkiye kupası ve hazırlık maçları dışında şans bulamadı.
Bu oynadığı maçlarda da sivrildi bana göre, üstünde durulması ve abileriyle oynaması şart.
Onun dışında Oğuzhan Aydoğan ve Muhammed Enes dışında göze batan topçu yok.

Bana göre en büyük sorun yetiştiricilerde, değişime buradan başlamak lazım.
Bırakacaksın eski futbolcuları, yerli antrenörleri dışarıdan ithal ekip getireceksin ve işlerine karışmayacaksın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konoplanka yamuk yapınca
O kadar çok küfür ediyorum ki anlatamam, çok sinirliyim bu seneyi atlattıktan sonra yerine başka birisi gelsin,nefret ediyorum

Çevrimdışı Tolga

Meseleyi sadece Quaresma meselesi olarak görürsek asıl problemleri kaçırırız.

Takımda komple bir düşüş var. Bu hem rahatlıktan hem de bedensel ve zihinsel yorgunluktan kaynaklanıyor. Atiba bile Lyon maçından bu yana çok kötü.

Şenol Hoca, takımı Fb derbisine çok iyi hazırlaması lazım. Özellikle kafa olarak oyuncuları bu maça çok iyi hazırlamalı.

Daha kaliteli olan takım biziz ve seyirci desteğiyle bu maçtan istediğimiz sonucu almalıyız.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

Rikeniki getirelim altyapının başına :aman:

Ben Sedat ŞahinTürk'ün olacağına inanıyorum ama Türkiye kupası ve hazırlık maçları dışında şans bulamadı.
Bu oynadığı maçlarda da sivrildi bana göre, üstünde durulması ve abileriyle oynaması şart.
Onun dışında Oğuzhan Aydoğan ve Muhammed Enes dışında göze batan topçu yok.

Bana göre en büyük sorun yetiştiricilerde, değişime buradan başlamak lazım.
Bırakacaksın eski futbolcuları, yerli antrenörleri dışarıdan ithal ekip getireceksin ve işlerine karışmayacaksın.

Bu gençler muhtemelen yaz kampına davet edilecekler. Eğer Beşiktaşta oynamak istiyorlarsa ÇALIŞACAKLAR...2 aydan fazla süre var o kampta kendini öyle ya da böyle göstereceksin KOŞACAKSIN KOŞACAKSIZ KOŞACAKSIN ve yine KOŞACAKSIN. Anterenman maçlarında, şans aldığın hazırlık maçlarında topu da rakibi de YİYECEKSİN. Dikkat edin artık yabancılar resmen türk futbolcuların ekmeğini çaldı Türkiyede dönen para dışarı çıkıyor. Bunun için genç nesil ya çok daha çalışarak tepki koyacak ya da en fazla Atakım maçlarında top toplayıcı olarak görebilecek yeşil sahaları. Artık Beşiktaş formasını giyebilmek için eskisinden çok daha fazla çalışmaları lazım.

Çevrimdışı 38life

tosic ne etti size bu sene o giydiği formayı en fazla hakkını vererek giyen bir oyuncudan ne istiyorsunuz
anlamıyorum. Fener maçında tosici çok ararız emin ol. Cücü o kartı boşa çıkartmadı ona.
elimizdeki en hızlı stoperi kaybettik zil takıp oynayacaksınız nerdeyse. şimdi atınçla oynarız
burda ilk tepkiyide siz koyarsınız.

Başkasını bilmem ama ben hayatımda hiçbir maçta "Keşke Tosic oynasaydı" demedim ve demem. Tosic'in yerine herhangi bir "stoper" oynasın benim için yeterli. Mitrovic olur Atınç olur Ersan olur Fatih Aksoy olur. Yeter ki stoper olsun. Tosic'i karakter olarak seviyorum, zaten onda da herhangi bir suç bulmuyorum ama benim için durum böyle malesef.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2017, 13:54:05 38life ]

Çevrimiçi Necmi

Gözle görülür ufak bir ışık varsa eğer şans verilmeden anlayamayız, belki çocuk yaşıtlarından ileride olduğu için o takımda kötü gözükebilir daha prof daha tecrübeli adamlarla daha iyi iş yapabilir.
Yetenekli olupta A takıma uyum sağlayamayanlar var mesela; Orhan Gülle, Erkut, Muhammed, Batuhan gibi.
Dediğim gibi şans vereceksin olmadı göndereceksin gidecek.

gençlere daha ne kadar şans verilmesi gerekiyor :alala:
herhalde şampiyonluğa yürüdüğün maçlarda avrupada oynadığın maçlarda değil
kupa olsun hazırlık olsun şansı yeterince buldular iyi oyuncu tek şansı ele geçirdiğinde
bunu tutar elinde bizim gençler oynadıkları maçta al gülüm ver gülüm oynadılar.
alt yapıda şu anda a takım oyuncusu olacak tek oyuncu yok. yarışmacı kimlik aşılanmıyor
a takımda bu iş yasinle falan olmaz. alt yapıdan verim almak istiyorsan orayı profesyonel
düşünerek organize edeceksin gerektiği gibi alt yapı hocası getireceksin. hiç bir oyuncuyu
sırf yönetici tanıdığı futbolcu tanıdığı var diye alt yapı kadrosuna yazmayacaksın yıllardır
alt yapıda kiralık gönderdiğimiz oyuncular ikinci üçüncü ligdeki takımlarda 11 e giremiyor
ben üçüncü ligde kadroya giremeyen oyuncuyla o dakika bağımı kopartırım arkadan gelenlerde
anlar formanın değerini millet yan gelip yatmaya alt yapıda başlıyor.Beşiktaş alt yapısındaysa bir
oyuncu forma kapmak için kıçını yırtacak bu çabayı görmediğinide hiç uğraşmadan göndereceksin
istediği kadar iyi olsun ben olsam şu anda alt yapıda küçükleri bilmiyorum ama büyüklerde
bir tane oyuncu tutmam elimde Bu yaşa gelmiş Beşiktaş A takımı için en ufak bir ışık vermiyorsa yolu
açık olsun eleye eleye az ama iyi olanları elinde tutarsın ve verim alırsın. Ama önce iyi bir
alt yapı hocası lazım fener eksik kaldığı için sahadan oyuncu çıkaran değil rakibinin gardı düştüğünde
onu parçalayacak oyuncu yetiştirmemiz lazım. acımasın yetiştirmediğin oyuncu hanım evladı oluyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Meseleyi sadece Quaresma meselesi olarak görürsek asıl problemleri kaçırırız.

Takımda komple bir düşüş var. Bu hem rahatlıktan hem de bedensel ve zihinsel yorgunluktan kaynaklanıyor. Atiba bile Lyon maçından bu yana çok kötü.

Şenol Hoca, takımı Fb derbisine çok iyi hazırlaması lazım. Özellikle kafa olarak oyuncuları bu maça çok iyi hazırlamalı.

Daha kaliteli olan takım biziz ve seyirci desteğiyle bu maçtan istediğimiz sonucu almalıyız.
Orası muhakkak tolga derbiyi kesinlikle almalıyız ama Q7 beni çok rahatsız eden bir oyuncu ilk 11'de olması da garip geliyor dün de takımın en kötüsüydü, bir de yan topları sürekli neden o kullanır onu da anlamıyorum çok etkisiz kullanıyor.

Çevrimdışı Gokhan-

Rikeniki getirelim altyapının başına :aman:

Bu gençler muhtemelen yaz kampına davet edilecekler. Eğer Beşiktaşta oynamak istiyorlarsa ÇALIŞACAKLAR...2 aydan fazla süre var o kampta kendini öyle ya da böyle göstereceksin KOŞACAKSIN KOŞACAKSIZ KOŞACAKSIN ve yine KOŞACAKSIN. Anterenman maçlarında, şans aldığın hazırlık maçlarında topu da rakibi de YİYECEKSİN. Dikkat edin artık yabancılar resmen türk futbolcuların ekmeğini çaldı Türkiyede dönen para dışarı çıkıyor. Bunun için genç nesil ya çok daha çalışarak tepki koyacak ya da en fazla Atakım maçlarında top toplayıcı olarak görebilecek yeşil sahaları. Artık Beşiktaş formasını giyebilmek için eskisinden çok daha fazla çalışmaları lazım.

Öncelikle Riekerink bey diyeceksin abi, lütfen atlamayalım bunu.
Transfer yasağımız devam ettiği için bu sene son şansları kendilerini gösterdiler gösterdiler, yoksa 1.2.3. liglerde gider gelirler kendilerinden önce ki jenerasyondan ders alsınlar biraz.

Çevrimdışı underworld

O kadar çok küfür ediyorum ki anlatamam, çok sinirliyim bu seneyi atlattıktan sonra yerine başka birisi gelsin,nefret ediyorum
Devre arası imzalanan sözleşmeyi görmedin galiba.

Çevrimdışı Tolga

Orası muhakkak tolga derbiyi kesinlikle almalıyız ama Q7 beni çok rahatsız eden bir oyuncu ilk 11'de olması da garip geliyor dün de takımın en kötüsüydü, bir de yan topları sürekli neden o kullanır onu da anlamıyorum çok etkisiz kullanıyor.
Quaresma ile ilgili birkaç ay evvel bir değerlendirme yaptığım için geriye dönüp tekrardan anlatmak istemiyorum. Yapılan eleştirilerin de neredeyse hepsine de katılıyorum.

Sezonu bir hayırlısıyla bitirelim ondan sonra detaylıca konuşuruz bunları.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devre arası imzalanan sözleşmeyi görmedin galiba.
Onu hiç açma dostum lens seneye bizdeymiş haberleri geliyor, bundan dolayı söyledim.

Çevrimiçi Necmi

Başkasını bilmem ama ben hayatımda hiçbir maçta "Keşke Tosic oynasaydı" demedim ve demem. Tosic'in yerine herhangi bir "stoper" oynasın benim için yeterli. Mitrovic olur Atınç olur Ersan olur Fatih Aksoy olur. Yeter ki stoper olsun.
Beşiktaşlı olmak önce dürüst olmayı gerektirir. haklı olana hakkını teslim edersin.
eleştirmen gerektiği zamanda eleştirirsin. Tosiç akşamki kadronun en iyilerindendi
her çıktığı maçta terini akıtıyor iyi niyetli mücadele veriyor ve asla sırıtmıyor. kötü
oynadığı maç sayısı oldukça az. zorluk derecesi yüksek bir çok maçta bizi ipten alan oyuncu oldu.
Beşiktaş taraftarına yakışmıyor bu ergen tepkileri. Hatası olduğunda eleştireceksin tabiki ama
haketmediği eleştiriyi yapmaya kalktığında orda duracaksın. Burası oyuncu gömme yeri değil.
Beşiktaş için ter akıtan oyuncu burda saygıyı hakeder eleştiride maç performansına göre yapılır.
oda saygıda kusur etmeden.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben tek formsuz olanın takım olduğunu düşünmüyorum Şenol hocada formsuz bence. Takımda karşı takımın eksikliklerindenmidir yoksa kendilerini şampiyon ilan etmelerindenmidir nedir bilemiyorum inanılmaz bir konsantrasyon düşüklüğü ve vurdumduymazlık vardı kimisi boştaki arkadaşına pas atmayıp çalıma girip top kaybediyor, kimisi kornerleri, serbest vuruşları direk auta atıyor, kimisi taçtan topu taça atıyor ve daha sayamadığım birsürü böyle hadise. Bukadar ileri evresi olmasada aslında bu Adana maçında da vardıda bunu rakibin konumuyla alakalandırıp sadece o maçlıktır diye düşünmüştüm lakin durumun öyle olmadığı açık. Bu zamana kadar taraftar görevini layıkıyla yerine getirdi bundan sonrada getirecektir burda artık top Şenol hocada.

Haydi kalk ayağa yürü Güneş'e
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2017, 14:01:04 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Gokhan-

gençlere daha ne kadar şans verilmesi gerekiyor :alala:
herhalde şampiyonluğa yürüdüğün maçlarda avrupada oynadığın maçlarda değil
kupa olsun hazırlık olsun şansı yeterince buldular iyi oyuncu tek şansı ele geçirdiğinde
bunu tutar elinde bizim gençler oynadıkları maçta al gülüm ver gülüm oynadılar.
alt yapıda şu anda a takım oyuncusu olacak tek oyuncu yok. yarışmacı kimlik aşılanmıyor
a takımda bu iş yasinle falan olmaz. alt yapıdan verim almak istiyorsan orayı profesyonel
düşünerek organize edeceksin gerektiği gibi alt yapı hocası getireceksin. hiç bir oyuncuyu
sırf yönetici tanıdığı futbolcu tanıdığı var diye alt yapı kadrosuna yazmayacaksın yıllardır
alt yapıda kiralık gönderdiğimiz oyuncular ikinci üçüncü ligdeki takımlarda 11 e giremiyor
ben üçüncü ligde kadroya giremeyen oyuncuyla o dakika bağımı kopartırım arkadan gelenlerde
anlar formanın değerini millet yan gelip yatmaya alt yapıda başlıyor.Beşiktaş alt yapısındaysa bir
oyuncu forma kapmak için kıçını yırtacak bu çabayı görmediğinide hiç uğraşmadan göndereceksin
istediği kadar iyi olsun ben olsam şu anda alt yapıda küçükleri bilmiyorum ama büyüklerde
bir tane oyuncu tutmam elimde Bu yaşa gelmiş Beşiktaş A takımı için en ufak bir ışık vermiyorsa yolu
açık olsun eleye eleye az ama iyi olanları elinde tutarsın ve verim alırsın. Ama önce iyi bir
alt yapı hocası lazım fener eksik kaldığı için sahadan oyuncu çıkaran değil rakibinin gardı düştüğünde
onu parçalayacak oyuncu yetiştirmemiz lazım. acımasın yetiştirmediğin oyuncu hanım evladı oluyor.

Takımın ana planında ve rotasyonunda görmek lazım diyorum ben abi.
Hazırlık maçları ve kupa maçlarında formsuz ve şans bulamayan adamlarla oynuyorlar, buna bakarak gönderilmez.
Heee alırsın yanına denersin 3-5 maç olmadı mı şutlarsın gider.
Ama dediğim ve dediğin gibi yetiştirme de sıkıntı var, kaç senedir yüzlerce topçu geçti alt yapılardan Necip haricinde adam çıkaramadıysak eğer bu antrenörlerin sorunudur bana göre.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma ile ilgili birkaç ay evvel bir değerlendirme yaptığım için geriye dönüp tekrardan anlatmak istemiyorum. Yapılan eleştirilerin de neredeyse hepsine de katılıyorum.

Sezonu bir hayırlısıyla bitirelim ondan sonra detaylıca konuşuruz bunları.
Oyuncuların hiçbir şekilde galeyana gelmemesi gerekiyor, onların yapabilecekleri tek şey o topalın da olmaması bence iyi oldu, kasap bir oyuncu hemen kendini yere bırakıp faul alıyordu.

Etiketler: