Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166357 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Twitterdan

YD'nin bıraktığı borç 240 milyon dolar stada yapılan harcama 110 milyon dolar o günden bu yana artan toplam borç ise 180 milyon dolar ki bunun 110'u zaten stat için yapılanlar yani beş yılda YD'nin bıraktığı dosyların sonuçlanması ile birlikte yapılan harcamalar 70 milyon dolar yapıyor bu da yıllık 14 milyon dolar gibi bir borçlanma yapar

Çevrimdışı Egos

27 şubat 2016 da divan kurulu toplantısı yapılmış toplam borç  1 milyar 214 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 2.9293 ve euro 3.2296.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 414 milyon dolar ya da 375 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201602/26022016.xml
http://www.fanatik.com.tr/2016/02/27/son-dakika-besiktasin-borcu-aciklandi-647657

30 Ekim 2016 da divan kurulu toplantısı yapılmış ve toplam borç 1 milyar 524 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 3.1024 ve euro 3.3993.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 491 milyon dolar ya da 449 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201610/31102016.xml
http://www.fanatik.com.tr/2016/10/30/iste-besiktas-in-borcu-1259778

ve Bugün,
Divan kurulu toplantısı yapılmış ve toplam borç 1 milyar 760 milyon TL ve ilgili döviz kuru TCMB kayıtlarına göre dolar 3.5504 ve euro 3.8744.
Buna göre toplam borç döviz cinsinden 495 milyon dolar ya da 454 milyon euro.
http://www.tcmb.gov.tr/kurlar/201704/28042017.xml

Hesap kitap ortada. Kimse borç kur yüzünden artıyor demesin. Herşey açık ve net.

her şey net de, 1.760 net borç değil, alacakları çıkarmamışsın.

Çevrimdışı autopsy

Hocam ben işin mali yönünü çok önemsiyorum genelde bu konularda konuşuyorum çünkü kulübün uzun vadede varlığını sürdürebilmesi için asıl önemli konu bu, şu anda ayrıca kritik bir süreçteyiz. Şu an pek farkında değilsiniz ama fener battı denilebilir, gs gibi satacak bir şeyi de yok, şampiyon da olamıyorlar. Gs yi tam bilmiyorum, bu satışlardan sonra seneye nasıl bir bilanço hazırlayacaklar ona bağlı. Bu iki kulüp devlet için içine girmezse ya sadece geçmişi olan Anadolu kulübü seviyesinde kulüpler olacak ya da haberleri bile çıktı Çinlilere falan satılırlar. Durum inanılmaz ciddi bir mesele, böyle borcun açıklandığı günlerde isterse Avrupa kupası finali olsun yine borç mevzusunu önemserim. Çünkü biri kulubün geleceği, diğeri en fazla bir günlük sevinç ya da ergenler için hava atma sebebi.

Söylediklerine kısmen katılıyor kısmen katılmıyorum.
Ben o dediğin şeylerin hepsinin farkındayım ama mali gücü getiren birinci faktör başarı şu an.
En basitinden şampiyonlar ligi gelirlerini alabilmek için şampiyon olmalısın öyle değil mi ?
Şu an herkes lig bitti kafasında ama lig bitmedi henüz .
Bugün olası bir kayıpta ciddi ciddi stres başlar ve en önemli sorun en yakınındaki sorundur her zaman .
Bunları ben de önemsiyorum, takip ediyorum vs ama sonuçta biz taraftarız önce önümüzdeki maça konsantre olalım .
Geçmişte şunun çok örneğini gördüm ki erken sevinmeye başlarsan tökezleyebilirsin.
Şuradan şampiyonluğu vermenin ya da vermeyi bırak birazcık zora sokmanın bile takımı travmaya sokmaya yetebileceğini görüyorsunuzdur sanırım.
Kimse bunları önemsemeyelim demiyor ama önce ligi bir bitirelim.
Kaldı ki bu işin başında olan adamlar emin ol bizden daha fazla düşünüyordur bunları.
Demirören tarafından yönetilmiyoruz artık.

Çevrimdışı cagdas44

Söylediklerine kısmen katılıyor kısmen katılmıyorum.
Ben o dediğin şeylerin hepsinin farkındayım ama mali gücü getiren birinci faktör başarı şu an.
En basitinden şampiyonlar ligi gelirlerini alabilmek için şampiyon olmalısın öyle değil mi ?
Şu an herkes lig bitti kafasında ama lig bitmedi henüz .
Bugün olası bir kayıpta ciddi ciddi stres başlar ve en önemli sorun en yakınındaki sorundur her zaman .
Bunları ben de önemsiyorum, takip ediyorum vs ama sonuçta biz taraftarız önce önümüzdeki maça konsantre olalım .
Geçmişte şunun çok örneğini gördüm ki erken sevinmeye başlarsan tökezleyebilirsin.
Şuradan şampiyonluğu vermenin ya da vermeyi bırak birazcık zora sokmanın bile takımı travmaya sokmaya yetebileceğini görüyorsunuzdur sanırım.
Kimse bunları önemsemeyelim demiyor ama önce ligi bir bitirelim.
Kaldı ki bu işin başında olan adamlar emin ol bizden daha fazla düşünüyordur bunları.
Demirören tarafından yönetilmiyoruz artık.

+1903 * 1903

Çevrimdışı onder23

her şey net de, 1.760 net borç değil, alacakları çıkarmamışsın.

Ordakilerin hepsi toplam borç cinsinden abi. Hiçbirinde alacaklar çıkarılmadı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar şimdi mali durumu konuşmamızın ne gibi yararı olabilir yani şu vakit konuşsak hemen bugün bir işe yarar mı hayır yaramaz ama maç için sinerji yapmaya başlarsak işe yarar mı evet yarar.O yüzden artık maça dönebilir miyiz sinerjiye başlayalım bugün inşallah bize ters gelen Başakşehir'i yenip şampiyonluk yolunda artık son adıma getireceğiz.O yüzden maçın bitiş düdüğü çaldığı anda istediğimiz kadar mali konuları falan konuşalım ama şimdilik sinerji beyler takımın buna çok ihtiyacı var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki sezondan itibaren borç azalmaya başlamazsa çok ciddi sıkıntı yaşayacağız.

Çevrimdışı Egos

Ordakilerin hepsi toplam borç cinsinden abi. Hiçbirinde alacaklar çıkarılmadı

olur mu, yalçın karadeniz ile neden kavga edildi o zaman? adam 2,5 milyar borç açıklamıştı. beşiktaş'ın borcu 1.780 alacağı 211 olarak açıklandı. diyorsan ki daha öncekilerden de alacakları çıkarmadım, öyleyse o dönemlerde ne kadar alacaklı olduğumuzu da yaz, ona göre hesap yapalım.

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir'de Yalçın-Epureanu ikilisi ve önlerinde oynayan Mahmut oynamayacak.

Büyük ihtimalle Attamah-Bekir ve Mahmut'un yerine de Holmen oynayacak. Beraber oynama alışkanlığı olmayan oyuncular bunlar. Mutlaka hücumu kenardan değil ortadan yapmalıyız.

Özellikle Talisca'nın bu maçta etkili olmasını bekliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olur mu, yalçın karadeniz ile neden kavga edildi o zaman? adam 2,5 milyar borç açıklamıştı. beşiktaş'ın borcu 1.780 alacağı 211 olarak açıklandı. diyorsan ki daha öncekilerden de alacakları çıkarmadım, öyleyse o dönemlerde ne kadar alacaklı olduğumuzu da yaz, ona göre hesap yapalım.
abi şuan senin söylediklerine göre  net borcumuz 1.569 m lira, yaklaşık 442 m dolar ve 405 m euro.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büyük ihtimalle Attamah-Bekir ve Mahmut'un yerine de Holmen oynayacak. Beraber oynama alışkanlığı olmayan oyuncular bunlar. Mutlaka hücumu kenardan değil ortadan yapmalıyız.

ben de Talisca'dan gol bekliyorum.

Çevrimdışı Tolga

ben de Talisca'dan gol bekliyorum.
Uzaktan çaksa şöyle ne güzel olur :D

Çevrimdışı onder23

Toplam borç zaten ödememiz gereken borç abi her halükarda ödenecek o bakımdan toplam borç cinsinden hesap yaptım. O dönemde ki alacaklara bakayım bulabilirsem onları da hesaplayayım. Bu arada şubat 2016 ile kasım 2016 arasında ki mayıs ve ağustos aylarını da çıkarayım olmadı. Yalçın karadeniz'in durumu daha farklı abi borsa ya bağlı kurumun bilançosunda yalan yanlış beyan vermekten disiplin kuruluna gönderildi.

Ben Talisca'dan ziyade napoli'deki defans uyumsuzluğundan yararlanan ve o maçta krallaşan bu maçtada defans uyumsuzluğundan yararlanıp maçın adamı olabileceği düşündüğüm adam Aboubakar.

Çevrimdışı Egos

abi şuan senin söylediklerine göre  net borcumuz 1.569 m lira, yaklaşık 442 m dolar ve 405 m euro.

evet, ama önder'in hakkını yemeyeyim; o alacakların hiçbirini çıkarmamış. bizim için daha olumlu bir tablo yaratmış aslında.

:yalçın karadeniz kulübün kendi içindeki borçları da ekleyip manipülasyona neden oldu.

:http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2016/10/26/iste-besiktasin-toplam-borcu - önder buradan bakabilirsin, sen mesaj atmadan önce ben de aynı şeyi araştırıyordum.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2017, 14:47:49 Egos ]

Çevrimdışı Tolga

Ben Talisca'dan ziyade napoli'deki defans uyumsuzluğundan yararlanan ve o maçta krallaşan bu maçtada defans uyumsuzluğundan yararlanıp maçın adamı olabileceği düşündüğüm adam Aboubakar.
Maça Cenk ile başlayacağımızı düşündüğüm için onu yazmadım ama Aboubakar oynarsa o da etkili olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fitbol dergisi için konuşan Oğuzhan Özyakup: Sadece saha içinde değil, saha dışında da insan olarak rol model aldığım biri oldu Şenol Hoca...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Maça Cenk ile başlayacağımızı düşündüğüm için onu yazmadım ama Aboubakar oynarsa o da etkili olur.
Aboubakar varken cenk ile niye başlarız onu da anlayamıyorum Şenol Güneş'i severim ama bazen ilginç kararlar veriyor.

Fikret Orman: "Çok daha başarılı olacağız, güneşli günler göreceğiz.  İnşallah 4-5 sene üst üste şampiyonlukları görürüz."

Aboubakar: "Ben şu anda kulübüm Beşiktaş'a odaklıyım. Önceliğim Beşiktaş ve şampiyon olmak."

Bu Fotograf önemli :tabe:

Bir Fenerbahçe li kardeşimiz Kartal yuvasında..

Çevrimdışı onder23

evet, ama önder'in hakkını yemeyeyim; o alacakların hiçbirini çıkarmamış. bizim için daha olumlu bir tablo yaratmış aslında.

:yalçın karadeniz kulübün kendi içindeki borçları da ekleyip manipülasyona neden oldu.

:http://www.fotomac.com.tr/besiktas/2016/10/26/iste-besiktasin-toplam-borcu - önder buradan bakabilirsin, sen mesaj atmadan önce ben de aynı şeyi araştırıyordum.

Abi bazı divan kurullarında alacak miktarı açıklanmamış. Şu yalçın karadeniz ile tartışma olduğu divan kurulunda sadece toplam borç açıklanmış

Cenk Tosun, Başakşehir'i çok seviyor...
Başakşehir'e karşı ligde altı maçta beş gollük katkı yaptı (iki gol, üç asist). :icool:

Etiketler: