Hocam ben işin mali yönünü çok önemsiyorum genelde bu konularda konuşuyorum çünkü kulübün uzun vadede varlığını sürdürebilmesi için asıl önemli konu bu, şu anda ayrıca kritik bir süreçteyiz. Şu an pek farkında değilsiniz ama fener battı denilebilir, gs gibi satacak bir şeyi de yok, şampiyon da olamıyorlar. Gs yi tam bilmiyorum, bu satışlardan sonra seneye nasıl bir bilanço hazırlayacaklar ona bağlı. Bu iki kulüp devlet için içine girmezse ya sadece geçmişi olan Anadolu kulübü seviyesinde kulüpler olacak ya da haberleri bile çıktı Çinlilere falan satılırlar. Durum inanılmaz ciddi bir mesele, böyle borcun açıklandığı günlerde isterse Avrupa kupası finali olsun yine borç mevzusunu önemserim. Çünkü biri kulubün geleceği, diğeri en fazla bir günlük sevinç ya da ergenler için hava atma sebebi.
Söylediklerine kısmen katılıyor kısmen katılmıyorum.
Ben o dediğin şeylerin hepsinin farkındayım ama mali gücü getiren birinci faktör başarı şu an.
En basitinden şampiyonlar ligi gelirlerini alabilmek için şampiyon olmalısın öyle değil mi ?
Şu an herkes lig bitti kafasında ama lig bitmedi henüz .
Bugün olası bir kayıpta ciddi ciddi stres başlar ve en önemli sorun en yakınındaki sorundur her zaman .
Bunları ben de önemsiyorum, takip ediyorum vs ama sonuçta biz taraftarız önce önümüzdeki maça konsantre olalım .
Geçmişte şunun çok örneğini gördüm ki erken sevinmeye başlarsan tökezleyebilirsin.
Şuradan şampiyonluğu vermenin ya da vermeyi bırak birazcık zora sokmanın bile takımı travmaya sokmaya yetebileceğini görüyorsunuzdur sanırım.
Kimse bunları önemsemeyelim demiyor ama önce ligi bir bitirelim.
Kaldı ki bu işin başında olan adamlar emin ol bizden daha fazla düşünüyordur bunları.
Demirören tarafından yönetilmiyoruz artık.