Buradaki maaş, bonservis yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum. Çoğu 20 li yaşlarda olan bazı arkadaşlar(bunu küçümsemek için söylemiyorum, 35 i geçtikten sonra bakışınız baya değişiyor dünyaya) 5 yıldır bu kulübü nice maddi zorluklar içinde buralara getirmiş insanlara hesap öğretmeye kalkıyor. Bu biraz iddialı olmuyor mu acaba? Yüzlerce icra dosyası, tüm gelirler temlikli, stad ve forma geliri yok denecek seviyede. Sponsor geliri yok gibi... daha sayayım mı? Özellikle Fikret başkan ve Ahmet Nur Çebi, gece gündüz bunların peşinden koşup sabırla, ilmek ilmek o günlerden bu günlere getirdiler kulübü. Allah aşkına birisi Yanyana getirip Fikret ormanın 5 yıl önceki 5 yıl sonraki halini fotoğraflasın. Diyeceğim şu ki; binbir emekle buralara getirdikleri kulübü, herhalde benden de sizden de daha fazla düşünüp, geleceği planlayarak yönetiyorlardır. Yok ona bu kadar maaş vermiş, buna şu kadar zam yapmış ... bırakın bu işleri, kulübü yd yönetmiyor. Beşiktaş kumdan kale değil, sıkıldım deyip bir hamlede yaptığını yıksın.
Hayatında BELKi (kimsenin yaptığı işi bilmiyorum) bir bakkal dükkanı bile yönetmemiş gençlerin, böylesine başkana yüklenmesi, laf olsun diye eleştiri yapması beni rahatsız ediyor. Sakın olsa demeyin ki o zaman beni engelle, mesajlarımı okuma. Hem aradaki diğer mesajları okuyunca anlamsız oluyor, hem de başkalarının fikirlerini önemserim. Lakin bu konularda çok düşünüp daha az daha orantılı olmak lazım diye düşünüyorum.
Yarın şampiyonluğu garantileyecek bir maç var, çok önemli, rakibin de önemli eksikleri var. Biraz maç moduna girin! Ortada olmayan bir kontrat üzerinden tartışmak anlamsız...
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi