Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164529 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

oğuzhan hangi gerekçeyle 2.4 m euro istiyor öncelikle bunun nedenlerini belirlerim. bu aşamaya gelmişsek bu benim hatamdır ve nerede hata yaptığımı düşünürdüm
verme kimse sana ver demiyor. ama 20 M bonservis isteyeceğin oyuncu elinden uçup giderkende ses etmeyeceksin.
alışın artık başarı yokken kimsenin bir şey istemeye hakkıda yüzüde yoktu. Ama artık başarı var. Başaranda ister elbet
sana kalmış ister verirsin ister vermez gönderirsin. şusu busu yok sözleşmesi biten zam isteyecek şuna verdin o yüzden diye bir şey yok
kimseninde mudanesi olmaz vermezsen verme der. Bonservissiz gidince gideceği yerden senin verdiğinden daha fazlasını alacağı kesin.
oğuzhanla anlaşamazsan ve bedava giderse kıyamet kopartanda ilk siz olursunuz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan'ı sattık diyelim,o kalitede bir oyuncuyu bulmak kolayı mı, ciddi bonservis verip yerine adam alsak başarılı olacağı da belli değil. Bir de Gs ve Fb'deki çöpler 2 2.5'dan aşağı almıyor, Oğuzhan ligdeki en iyi yerli oyuncu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

verme kimse sana ver demiyor. ama 20 M bonservis isteyeceğin oyuncu elinden uçup giderkende ses etmeyeceksin.
alışın artık başarı yokken kimsenin bir şey istemeye hakkıda yüzüde yoktu. Ama artık başarı var. Başaranda ister elbet
sana kalmış ister verirsin ister vermez gönderirsin. şusu busu yok sözleşmesi biten zam isteyecek şuna verdin o yüzden diye bir şey yok
kimseninde mudanesi olmaz vermezsen verme der. Bonservissiz gidince gideceği yerden senin verdiğinden daha fazlasını alacağı kesin.
oğuzhanla anlaşamazsan ve bedava giderse kıyamet kopartanda ilk siz olursunuz.
Necmi abi Sözleşme her sene 100 bin euro artarak  devam edebilir. 2.0  2.1 2.2 2.3 2.4 gibi geliyor bana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs ve fenerin hatalarıda bize yansıyor, ciğerci 2, selçuk 2.8 falan alıyor toplasan bir Oğuzhan etmezler.

Çevrimdışı Mahmut

Bu işleri bu zamanda konuşmak da ayrıca önemli. Daha sözleşmesinin bitmesine 1.5 sene var.
Bu yüzden Ozzy renklileri koz olarak sürüp çok para(2.5-3m diyorum ben) isterse bu yaz elden çıkarma imkanı buluruz.
Ayrıca pek uygulanmaz ve bence Ozzy'de uygulamamak lazım ama kadro-dışı bırakanlar da oluyor oyuncuyu yola getirmek için.
Özellikle 30 yaş altı oyuncularla 1.5 sene önceden başlamalı görüşmeler.
30 yaş üstünde nispeten satabileceğin bir bonservis bedeli olmadığı için aceleye gerek bence, sözleşme bitimi ya da 6 ay öncesi beklenebilir mesela Marcelo'nun acelesi yok 30-31'inde olacak gelecek sezon bitimi, ama Tolgay, Necip ve Ozzy ile görüşmeler başlanıp en azından bir fiyat alınıp ona göre yol haritası çizilmeli.

Çevrimdışı underworld

Devre arası rjk takimindan gelen yedek stoper 1.2 aldığı yerde ozi ... ... ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Devre arası rjk takimindan gelen yedek stoper 1.2 aldığı yerde ozi ... ... ...

neden oyuncuları sürekli ayrıştırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum ?

Tolgada bizim mitrovic'te bizim iyisiyle kötüsüyle.

Şampiyonluk yolunda bütün oyunculara ihtiyac var hepside bu takımda oynuyor bizim oyuncumuz.

Ayrıca kim dedi yedek stoper diye size belki seneye as kadro için alındı sonuçta hırvat milli takımında ilk 11 oynuyor bu adam ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan'ı sattık diyelim,o kalitede bir oyuncuyu bulmak kolayı mı, ciddi bonservis verip yerine adam alsak başarılı olacağı da belli değil. Bir de Gs ve Fb'deki çöpler 2 2.5'dan aşağı almıyor, Oğuzhan ligdeki en iyi yerli oyuncu.

buna katılmıyorum Beşiktaş'ta artık her oyuncunun yeri doluyor artık.

Sosa gitti talisca geldi yeri doldu sosa'nın.

Gomez gitti yerine abuobakar geldi yeri doldu.

İsmail gitti yerine adriano,caner geldi.

Serdar gitti yerine gökhan geldi.

Çevrimdışı Mahmut

Zaten bonservisiyle(15-20m civarı) göndereceksek yerine bulalım bir şeyler, bu benim için sözleşme yenilemekten bile daha iyi.
Ama sözleşme falan bitince 1.5m falan beleşe bırakmak mantıksızlığın dik alası, hele ki hem daha 24 yaşında hem tr'deki en iyi yerli ortasaha.

Çevrimdışı mylife1903

Böyle bir maç yapmak lazım aslında vodafone Arena'da :)

Lig bittikten sonra :)

Tosic nerde

Çevrimdışı underworld

neden oyuncuları sürekli ayrıştırıyorsunuz bende bunu anlamıyorum ?

Tolgada bizim mitrovic'te bizim iyisiyle kötüsüyle.

Şampiyonluk yolunda bütün oyunculara ihtiyac var hepside bu takımda oynuyor bizim oyuncumuz.

Ayrıca kim dedi yedek stoper diye size belki seneye as kadro için alındı sonuçta hırvat milli takımında ilk 11 oynuyor bu adam ?
Ayrım yapmıyorum ozinin zam istemesine sebep buluyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Gomezle sosa tamam ama ismail deme yahu. Kiz takiminin sagbeki onun yerine solbek oynasa daha faydali olur.
Ismail tarzi adam da kalmadi takimda. Bugun oguzhani gondersen yerini doldurmak icin aldigindan daha fazla vermen gerekir. Artik mantar adamlar yok takimda. Seneye verimsizler gidince daha da zor olacak oyuncularin yerini doldurmak. Bir sonraki sene ise daha da zor ve pahali olacak. Seviye yukseldikce gelen oyuncu daha da pahalanacak.

Çevrimdışı taner37

Oğuzhan 1.4 alıyordu sanırım ve 2.4 oldu

Acaba 1.4 az gelir sana 2.4 verelim mi dediler yoksa 1.4 az 1.6 yapalım dediler Oğuzhan hayır az mı dedi ve böyle böyle 2.4 e kadar çıktı mı?

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Oğuzhan 1.4 alıyordu sanırım ve 2.4 oldu

Acaba 1.4 az gelir sana 2.4 verelim mi dediler yoksa 1.4 az 1.6 yapalım dediler Oğuzhan hayır az mı dedi ve böyle böyle 2.4 e kadar çıktı mı?
Bence ilk secenek

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bence ilk secenek
Yanlız haksızlık ediyorsun yönetime.Yönetim elbet düşürebildiği kadar düşürmüştür yada düşük söylemiştir biz Galatasaray yönetimimiyiz öyle hoşgeldin diyene 2m'dan direk pazarlıksız para vereceğiz.

Çevrimdışı underworld

Yanlız haksızlık ediyorsun yönetime.Yönetim elbet düşürebildiği kadar düşürmüştür yada düşük söylemiştir biz Galatasaray yönetimimiyiz öyle hoşgeldin diyene 2m'dan direk pazarlıksız para vereceğiz.
Diğer sözleşmeler pazarlık payını ortadan kaldirmistir.
Ayriyetten kamptanlik fln 2,4 e kesin gözüyle bakıyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Diğer sözleşmeler pazarlık payını ortadan kaldirmistir.
Ayriyetten kamptanlik fln 2,4 e kesin gözüyle bakıyorum.
Diğer bazı sözleşmelerin hatalı olduğuna bende katılıyorum fakat pazarlık payını ortadan kaldırdığına inanmıyorum.Kaptan olduğu için fiyatı arttığı doğrudur fakat öyle her kuruşun hesabını yapan Fikret Orman'ın gel direk 2.4 milyon euro diyeceğini ihtimal vermiyorum.Pazarlığın kralını yapmıştır biraz esnek olmuş olabilir dediğin gibi kaptan genç şampiyon kadarodan vs bir kaç tane özelliğinden dolayı ama renklilerin yönetimi gibi öyle pazarlık yapmadan direk uçuk fiyatlar söyleyecek bir yönetim değil bizimki.
Not:2-2.5 milyon euro fiyat aralığının normal olduğunu düşünenlerdenim.

Çevrimdışı cagdas44

Oğuzhan'ın iki konuda değerli olduğunu unutmayalıum
 1- Bu oyuncu ligdeki en iyi yerli orta saha ve en iyi yerlilerden birisi
 2- Bu oyuncu banko 11'e yazabildiğimiz Türk oyuncu statüsünde elimizdeki değerli hazineden yarın yabancı bir oyuncunun yerinin dolması ile onun yerinin dolması arasında fark var.

Ayrıca hala ve hala bu konunun habertürkün ortaya attığı bir bilgi olduğunu göz önüne almadan saydırıyoruz. Belkide Q7 ve Tosic sözleşmleri ile gaza gelen kitleyi iyice ateşlemek birazda oyuncunun aklını karıştırmak için yapılan bir haber olamaz mı? Bal gibi de olur.

Çevrimdışı Zafer55

Bu yaz transferde az ama öz isim alacağız diye düşünüyorum.Bu isimlerde muhtemelen bonservissiz olacak.Bonservis bedeli ödemeden Türkiye'ye getirebileceğin KALİTELİ adamın yıllık ücretinin de  yüksek olması  büyük ihtimal.Bu transferler yapıldıktan sonra mevcut kontratlı oyuncularımızın sözleşmelerini yenilemek daha zor olurdu.Yada mevcut sözleşmeleriyle mutlu mesut oynamalarını sağlamak..
Q7 nin Tosicin ve Oğuzhanın yeni sözleşmeleri bu mantıkla da düşünülmüş olabilir.Yani bir nevi ön ayar.

Bu varsayımımdan bağımsız olarak şuan söylenti durumunda olan 2.4m€ x5 yıllık sözleşmeyi de abartılı bulmadığımı söylemeliyim.Neticede Oğuzhan hem takımın hem de ligin en kaliteli Türk oyuncusu ve sözleşme için 5 yıl deniliyor.5 yıl hedefleri olan bir oyuncu için kabulü çok kolay olmayan bir sözleşme

Çevrimdışı Kuntz

Her önemli maç arefesi birileri kuyuya taş atıyor bizde başlıyoruz taşı çıkarmaya. Şampiyonluğu ilan edip şu sezonu bir bitirelim, millete zam yaparız, birilerini alırız falan. Ama zamanı değil daha. (İçime Necmi abi kaçtı kesin  :busted_cop: Bende hayretler içinde yazdığım mesaja bakıyorum. Evet. :ok:)

Çevrimdışı goktasoktay

Buradaki maaş, bonservis yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum. Çoğu 20 li yaşlarda olan bazı arkadaşlar(bunu küçümsemek için söylemiyorum, 35 i geçtikten sonra bakışınız baya değişiyor dünyaya) 5 yıldır bu kulübü nice maddi zorluklar içinde buralara getirmiş insanlara hesap öğretmeye kalkıyor. Bu biraz iddialı olmuyor mu acaba? Yüzlerce icra dosyası, tüm gelirler temlikli, stad ve forma geliri yok denecek seviyede. Sponsor geliri yok gibi... daha sayayım mı? Özellikle Fikret başkan ve Ahmet Nur Çebi, gece gündüz bunların peşinden koşup sabırla, ilmek ilmek o günlerden bu günlere getirdiler kulübü. Allah aşkına birisi Yanyana getirip Fikret ormanın 5 yıl önceki 5 yıl sonraki halini fotoğraflasın. Diyeceğim şu ki; binbir emekle buralara getirdikleri kulübü, herhalde benden de sizden de daha fazla düşünüp, geleceği planlayarak yönetiyorlardır. Yok ona bu kadar maaş vermiş, buna şu kadar zam yapmış ... bırakın bu işleri, kulübü yd yönetmiyor. Beşiktaş kumdan kale değil, sıkıldım deyip bir hamlede yaptığını yıksın.
Hayatında BELKi (kimsenin yaptığı işi bilmiyorum) bir bakkal dükkanı bile yönetmemiş gençlerin, böylesine başkana yüklenmesi, laf olsun diye eleştiri yapması beni rahatsız ediyor. Sakın olsa demeyin ki o zaman beni engelle, mesajlarımı okuma. Hem aradaki diğer mesajları okuyunca anlamsız oluyor, hem de başkalarının fikirlerini önemserim. Lakin bu konularda çok düşünüp daha az daha orantılı olmak lazım diye düşünüyorum.
Yarın şampiyonluğu garantileyecek bir maç var, çok önemli, rakibin de önemli eksikleri var. Biraz maç moduna girin! Ortada olmayan bir kontrat üzerinden tartışmak anlamsız...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Buradaki maaş, bonservis yorumlarını şaşkınlıkla okuyorum. Çoğu 20 li yaşlarda olan bazı arkadaşlar(bunu küçümsemek için söylemiyorum, 35 i geçtikten sonra bakışınız baya değişiyor dünyaya) 5 yıldır bu kulübü nice maddi zorluklar içinde buralara getirmiş insanlara hesap öğretmeye kalkıyor. Bu biraz iddialı olmuyor mu acaba? Yüzlerce icra dosyası, tüm gelirler temlikli, stad ve forma geliri yok denecek seviyede. Sponsor geliri yok gibi... daha sayayım mı? Özellikle Fikret başkan ve Ahmet Nur Çebi, gece gündüz bunların peşinden koşup sabırla, ilmek ilmek o günlerden bu günlere getirdiler kulübü. Allah aşkına birisi Yanyana getirip Fikret ormanın 5 yıl önceki 5 yıl sonraki halini fotoğraflasın. Diyeceğim şu ki; binbir emekle buralara getirdikleri kulübü, herhalde benden de sizden de daha fazla düşünüp, geleceği planlayarak yönetiyorlardır. Yok ona bu kadar maaş vermiş, buna şu kadar zam yapmış ... bırakın bu işleri, kulübü yd yönetmiyor. Beşiktaş kumdan kale değil, sıkıldım deyip bir hamlede yaptığını yıksın.
Hayatında BELKi (kimsenin yaptığı işi bilmiyorum) bir bakkal dükkanı bile yönetmemiş gençlerin, böylesine başkana yüklenmesi, laf olsun diye eleştiri yapması beni rahatsız ediyor. Sakın olsa demeyin ki o zaman beni engelle, mesajlarımı okuma. Hem aradaki diğer mesajları okuyunca anlamsız oluyor, hem de başkalarının fikirlerini önemserim. Lakin bu konularda çok düşünüp daha az daha orantılı olmak lazım diye düşünüyorum.
Yarın şampiyonluğu garantileyecek bir maç var, çok önemli, rakibin de önemli eksikleri var. Biraz maç moduna girin! Ortada olmayan bir kontrat üzerinden tartışmak anlamsız...

Yarin da yeniliriz tam olur, camia mac havasina giremedi. Sonra kisir dongu baslar
Mac gunu takimi gom, ertesu gun kim hangi gazeteyi okuyorsa ona gore ya hocayi ya takimi gom sali gunu gommeye devam, carsamba butun takimi sat, persembe hakem aciklanir onu gom, cuma mac konusmaya baslariz, duyumcularin ilk11leri derken mac gunu gelir catar.

Çevrimdışı goktasoktay

Yarin da yeniliriz tam olur, camia mac havasina giremedi. Sonra kisir dongu baslar
Mac gunu takimi gom, ertesu gun kim hangi gazeteyi okuyorsa ona gore ya hocayi ya takimi gom sali gunu gommeye devam, carsamba butun takimi sat, persembe hakem aciklanir onu gom, cuma mac konusmaya baslariz, duyumcularin ilk11leri derken mac gunu gelir catar.
Sorma abi, son zamanlarda gerçekten anlamıyorum bazı şeyleri. Renkli basının gazına çok kolay geliyoruz..

Çevrimdışı arda

Son mesaj 23:58 de atılmış :D

Güzeel herkes maç havasına girmiş belli ki sonunda! :D

BugünBeşiktaşınMaçıVar Oh bee
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ardiles

borcu eritmenin yolu şampiyonluk ve şl gelirlerinden geçer bunları elde etmek içinde iyi kadro gerekir.
iyi bir kadroyuda ucuza elde tutamazsın. TS gerçeğini unutmayın adamların çok iyi kadrosu vardı
parayı bastırıp gs hepsini topladı ve o oyuncularla yıllarca şampiyon oldu. Aynısını sanada yaparlar.Ben büyük takımım
bütçem iki renklinin bütçesinin toplamından fazla diyorsan o bütçeyi sana sağlayan oyuncularada vermek zorundasın.
bizim kıstasımız renkliler değil. kıstasımız borcumuzda değil. kalite detaylarda gizlidir. elindeki kaliteli
kadronu tutmak istiyorsan ve bu başarıları devamlı kılmak istiyorsan bu ücretler kaçınılmaz. maaşını gelirine
göre belirlersin. çok iyi kazanan bir firma çalışanını asgari ücretle çalıştıramaz. yarın taliscayı alacağım
diyorsun tutki o bonservisi buldun verdin maaşı ne olacak düşük bir maaşla imza attırabilirmisin.
portekizde quaresma kaça oynar bu önemli değil gider gene o paraya oynar esas sorun sen bu oyuncuları
buraya o paraya getirebilirmisin. Her ülkenin bir gerçeği var. Neden hep sorunlu oyuncuları alabiliyoruz
bir sorun kendinize neden nasri daha iyi para verdiğin halde seni tercih etmiyor. sen daha fazla ödediğin halde
bir çok oyuncu düşük paralara oralara giderken sana neden gelmiyor. Türkiyede şampiyon olmak istiyorsun
avrupada başarı istiyorsun ne kadar ekmek o kadar köfte.
şl geliri şampiyonluk geliri buna bağlı ürün satışları sana girdisi 100 M€ oyuncuda kendi payına düşeni ister
kazandırki kazanasın

borç ödemek için nakit akışı gerek, nakit akışı için için sportif başarı, sportif başarı için kaliteli oyuncular, kaliteli oyuncular için görece yüksek yıllık ücret vermek gerek... görüldüğü üzere en başa döndük. soru ve cevap basit;

soru: tr ligi şampiyonluğu ve avrupada kısmi başarı için oyuncuya ne kadar ödemeliyiz?

cevap: 1,6 1.7 yeterli. fazlasını hakeden oyuncular bize büyük gelir karşılıklı anlaşılır ve başka kulüplere bonservisiyle transfer edilir. bu sayede borç ödeme gücümüz olur.

500 milyon dolar borç var bu borcun yıllık faizi en iyimser tahminle 50 m yapar. her yıl 50 m borç ödediğimizde sadece faizi ödemiş oluyoruz ana para ise olduğu gibi duruyor. yönetim yeni yeni bu yıllık yüksek faiz ödemelerini yapılandırdı. ne zaman ki her yıl borcun faizini ödeyip + borcun kendisi olan anaparayı azaltacak şekilde ödemeler yapmaya başlarız o zaman oyunculara daha yüksek bedeller ve daha yüksek başarı beklentisi söz konusu olabilir.

Etiketler: