Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163975 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Mahmut

Bir Düzeltme!!

Taliscanın başarısının altında öğretmeni Karizma dan öğrendiği birçok şeyi
sahada tatbik etmesi

saygılar

Talisca'nın karizmadan öğrendiği tek şey olsa olsa saçını sarıya boyamaktır herhalde.  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir'i yenersek Fener maçına geliyor musun?
Bilet bulursam gelirim bilet bulamazsam yine gelirim mac sonu Semtte Şampiyonluk kutlanacak sonuçta :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Librarius

Bazen çok kafaya takıyorsunuz. Sizin düşündüğünüz kadar yönetim de düşünüyordur emin olun :) Bir denge vardır elbet kafasına göre zam yapmıyor ya bu adamlar. Gelire gidere geleceğe skalaya bakıp yapıyorlar.

Keyfini çıkartın yormayın kendinizi :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol kulupleri nihai kertede birer ekonomik isletmedir. Bir isletme ekonomik olarak buyudukce hem gelirleri hem de giderleri buyur. Onemli olan bu gelir-gider dengesinin korunmasidir. Besiktas A.S basarili olurken, ekonomisini buyuturken bu basarida payi olan oyuncularin maasini yukseltmeyecegim diyemez. Oguzhan dediginiz oyuncu icin 2.4 milyon abarti bir rakam degil. Daha 24 yasinda ve iyi paralara satabileceginiz bir deger. Ben sana en fazla 1.9 veririm, yoksa yolun acik olsun diyemezsiniz. Aninda kaparlar.

Bunu not ettikten sonra tabiki su noktayida mutemadiyen akilda tutumak lazim: sampiyonluklar genelde mevcut oyuncu grubuna yonelik duygusal bir koruma kalkani veya hoslanma atmosferi kuruyor. Bu son derece tehlikeli bir tuzak. Aksadigi dusunulen her bolgeye hersene daha iyisi alinarak devam edilmeli. FFP'den dolayi bu mekanizma simdilik tam randimanli kurulamaz ama mantik bu olmali.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Topu insaata kacmis, gelecek sezona kadar mokoko cezasi vermis topunu bulanlar

Olu taklidi yapiyor... Soyledikleri unutulduktan sonra cikip yine sacmalar. Saka maka Taner Karaman agir bir geri zekali gibi. Bende kinginliktan ziyade acima hissi uyandiriyor nedense. Vucut dili, mimikleri ve tum bunlardan neset eden izandan ve mantiktan yoksun fikirleri bir butun olarak ele alindiginda buyuk bir sefalete tekabul ettigi goruluyor.

Çevrimdışı Librarius

Hadi canım  :kop:

Bence @abdusta hakli abi. Talisca Quaresma'nin her frikige atlamasindan buyuk sabir dersleri aliyor. Cahil cesareti gibi berbat frikik atislarina ragmen Quaresma'nin boyle curretkar olmasindan ayrica had bilmeyi ogreniyor.  Eskilerin "mefhumu muhalif" metodunu kullaniyor Talisca. Quaresma ne yaparsa tersini yap ve basariya ulas siaridir bu.  :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir Kayıp!!

B.Şehir açık ara şampiyon olur iddasında bulunduktan sonra,
Ne yazıkki spor yorumcusu Taner Karaman 15 gündür kayıpdır.
Kendisinin yerini bilenlerin,Görenlerin haber vermesini rica ederiz.

Saygılar

O adamı tanımıyorum ama iyiki de tanımıyormuşum  :lol: :lol: Sabah sabah iyi güldüm teşekkürler

Çevrimdışı Orhan_

Bilet bulursam gelirim bilet bulamazsam yine gelirim mac sonu Semtte Şampiyonluk kutlanacak sonuçta :tabe:

Çog iyi.. Bilet bulursun inşallah. Şu Başakşehir'i kayıpsız geçelim bi Fenerin içinden geçip şampiyon olucaz.

Çevrimdışı abdusta

Olu taklidi yapiyor... Soyledikleri unutulduktan sonra cikip yine sacmalar. Saka maka Taner Karaman agir bir geri zekali gibi. Bende kinginliktan ziyade acima hissi uyandiriyor nedense. Vucut dili, mimikleri ve tum bunlardan neset eden izandan ve mantiktan yoksun fikirleri bir butun olarak ele alindiginda buyuk bir sefalete tekabul ettigi goruluyor.

Rize-Başakşehir  maçından sonra en son arkadaşının mutfağında görüntülenmiş.

saygılar

Tosic'in ve Quaresma'nın  sözleşmesini eleştiren biri olarak söylüyorum ki Oğuzhan'ın sözleşmesi normal.Oğuzhan'ı gerçekten bizim taraftarımız küçük görüyor ama fener böyle bir oyuncu bulmak için yıllardır çabalıyor.Galatasaray'da aynı şekilde.Onun özelliklerinde olupta fiyatı ucuz olan yok diyelim ki bulduk Oğuzhan gönülden Beşiktaş'lı bir adam bu takıma alışmış takım ruhunu etkiliyor şampiyon olan kadrodan.Bir çok özellikleri birleştirince kadromuzu da korumamız gerektiği düşünülünce 2 - 2.5 milyon euro arası maaş gayet makul.
Ayrıca içlerinde benim de olduğum şu  maaş işlerine finansal işlere falan fazla takılan tayfa biraz rahatlamalı biz bunları 1 kere düşünüyorsak yönetim ellerinde bizden kat kat daha fazla bilgi ve plan olduğu için 100 kere düşünüyordur o yüzden hataları da olsa artısı daha fazla olduğu için bu yönetimi yaptığı işlerde desteklemeli ve güvenmeliyiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tosic'in ve Quaresma'nın  sözleşmesini eleştiren biri olarak söylüyorum ki Oğuzhan'ın sözleşmesi normal.Oğuzhan'ı gerçekten bizim taraftarımız küçük görüyor ama fener böyle bir oyuncu bulmak için yıllardır çabalıyor.Galatasaray'da aynı şekilde.Onun özelliklerinde olupta fiyatı ucuz olan yok diyelim ki bulduk Oğuzhan gönülden Beşiktaş'lı bir adam bu takıma alışmış takım ruhunu etkiliyor şampiyon olan kadrodan.Bir çok özellikleri birleştirince kadromuzu da korumamız gerektiği düşünülünce 2 - 2.5 milyon euro arası maaş gayet makul.
Ayrıca içlerinde benim de olduğum şu  maaş işlerine finansal işlere falan fazla takılan tayfa biraz rahatlamalı biz bunları 1 kere düşünüyorsak yönetim ellerinde bizden kat kat daha fazla bilgi ve plan olduğu için 100 kere düşünüyordur o yüzden hataları da olsa artısı daha fazla olduğu için bu yönetimi yaptığı işlerde desteklemeli ve güvenmeliyiz.

2.4 milyon € yüksek benim şahsi görüşüm.

2 milyon € ideal.

2 milyon € ideal.
Görüşüne  saygı duyuyorum.Sözleşme detayları açıklansın ondan sonra hep beraber bakarız ne kadar verilmiş tabi ne kadar az verilirse o kadar mutlu oluruz  :lol: :lol:

Görüşüne  saygı duyuyorum.Sözleşme detayları açıklansın ondan sonra hep beraber bakarız ne kadar verilmiş tabi ne kadar az verilirse o kadar mutlu oluruz  :lol: :lol:

aynen :)

2 sene üst üste bu takımı onlar şampiyon yaptı bu paraları hakediyorlar ancak 2.4 milyon € gerçekten çok fazla.

Atiba 1 milyon € oynuyor hadi yaşı var diyelim fakat diğer oyuncular da çok ucuza oynuyor :)

ama dediğin gibi yeni sözleşmeyi bi görmek lazım.Tosic'e de çok fazla rakalamlar verildi yeni sözleşmede.Oğuzhan'a da verilir diye korkmuyor değilim çok yüksek rakamlar.

aynen :)

2 sene üst üste bu takımı onlar şampiyon yaptı bu paraları hakediyorlar ancak 2.4 milyon € gerçekten çok fazla.

Atiba 1 milyon € oynuyor hadi yaşı var diyelim fakat diğer oyuncular da çok ucuza oynuyor :)

ama dediğin gibi yeni sözleşmeyi bi görmek lazım.Tosic'e de çok fazla rakalamlar verildi yeni sözleşmede.Oğuzhan'a da verilir diye korkmuyor değilim çok yüksek rakamlar.

Öyle fakat şuanda sözleşmeyi görmeden konuşmak için biraz erken bence  :lol: Bence yarınki maça odaklanmalıyız Beşiktaş'ım olmayınca zaman geçmiyor  :s20:

Çevrimdışı ardiles

Artık ilk 11 kadronun maaş ortalaması 2m bulacak, kaçınılmaz olan bu.
Sen verme bak türkiye'deki diğer takımlar fb,gs hatta başakşehir, trabzon takımı bile 2.5 çok rahat verir hatta 3-4 bile verirler bonservisi olmadığı için hele bu 24 yaşındaki bir oyuncuysa, Oğuzhansa.

Artık bu oyuncular kendini kanıtlamış, şampiyon olmuş oyuncular oldu. Hala 1.5m civarı almasını mı bekliyorsunuz gerçekten. Ben 2m euro civarı imzalarsa öper başıma koyarım.

İşte bu yüzden de artık Oğuzhan'ı güzel bir meblağa satmamız lazım bu sezon artık çünkü hem maaş yükleri artıyor sonra da yüksek maaşı dolayısıyla satmak bir hayli zorlaşıyor. Bonservis sınırımız hala devam ederken 15m benim için gayet yeterli.

ücret konusunda renklileri referans alacaksak kapatalım dükkanı. 2 m euro yıllık ücret + g.v stopaj vs. + maç başı ödemelerle yıllık maliyeti 4 MİLYON EURO oluyor.

Çevrimdışı ardiles

başarıya odaklı zam normaldir fakat bu orantısız ücret artışlarını normal kabul eden arkadaşları okuyunca şaşırıyorum.

quaresma portodan yıllık 600 bin euro kazanırken sizce başarısız mıydı?

beşiktaşta 1.7 yetmedi 2 yaptık  :claps:

Çevrimdışı underworld

€ = 3,86  TL
Borç = 1 milyar küsür

Hesabı ona göre yapın.

Çevrimdışı underworld

Bu tsunami dalgası yarın tolgay ve cenk sahillerini de vuracak.

Çevrimdışı Librarius

2 milyon € ideal.

Bence en ideali asgari ucrete oynatmak ama iste ideal olanla gercek olan cogu zaman uyusmaz, hatta idealar dunyasiyla fenomenal dunya hic bir zaman uyusmaz. Yani ideal olanla degil de gerceklikle sinandiginda 2.4 milyon cok kotu gorunmuyor.

Çevrimdışı Librarius

başarıya odaklı zam normaldir fakat bu orantısız ücret artışlarını normal kabul eden arkadaşları okuyunca şaşırıyorum.

quaresma portodan yıllık 600 bin euro kazanırken sizce başarısız mıydı?

beşiktaşta 1.7 yetmedi 2 yaptık  :claps:

Yasli oyuncular icin bir sey diyemem, Fakat yasi genc ama oyunu olgun yildiz oyuncuya verilen paralar kayip degildir. Oguzhan'a verilen para mesela tavan para olmalidir. Ondan daha fazla hic bir oyuncuya verilmemelidir.

Oguzhan'a 2.4 fazla diyen arkadaslara bir sorum olacak. Yonetici siz olsaniz, Oguzhan o fiyattan assagiya imza atmam derse tavriniz ne olur? Kacamak cevap vermeyin. Nasil bir adim atacaginizi bizi ikna edecek bir sekilde anlatin biz de ikna olalim.

Çevrimdışı ardiles

Bence en ideali asgari ucrete oynatmak ama iste ideal olanla gercek olan cogu zaman uyusmaz, hatta idealar dunyasiyla fenomenal dunya hic bir zaman uyusmaz. Yani ideal olanla degil de gerceklikle sinandiginda 2.4 milyon cok kotu gorunmuyor.

beşiktaşın 500 MİLYON DOLAR borcu olmasından daha büyük gerçeklik mi var? 

Yasli oyuncular icin bir sey diyemem, Fakat yasi genc ama oyunu olgun yildiz oyuncuya verilen paralar kayip degildir. Oguzhan'a verilen para mesela tavan para olmalidir. Ondan daha fazla hic bir oyuncuya verilmemelidir.

Oguzhan'a 2.4 fazla diyen arkadaslara bir sorum olacak. Yonetici siz olsaniz, Oguzhan o fiyattan assagiya imza atmam derse tavriniz ne olur? Kacamak cevap vermeyin. Nasil bir adim atacaginizi bizi ikna edecek bir sekilde anlatin biz de ikna olalim.

1.ci zorunuza istinaden siz bi oyuncunun fiyat bandını yükseltince yerli yabancı farketmez diğer oyuncuda benim başım kelmi diyor sıkıntı çıkartıyor bunun başında Q7 geldi mesala.Abuobakar'a 3 milyon € küsür para verince Q7 yeni sözleşmede transfer parasının yükseltilmesini istedi.O yüzden taban parası oğuzhan'ın parası olamaz abuobakar var.

2.ci zorunuza cevabım 1.ci cevaptan yola çıkaraktan abuobakar'a yüksek ücret veriyoruz Q7 yaşı olmasına rağmen yeni sözleşmede yüksek ücret istedi verdik.Bu sefer oğuzhan'da doğal olarak diyecek ki ben bu takımda daha eskiyim daha gencim bende onlar kadar en az ücret istiyorum.Böyle böyle renkliler gibi oluyoruz yavaş yavaş o yüzden dedim başta ücreti belli bir seviyede tutmak gerekiyor takımın.

Oğuzhan'a şu saatte birşey diyemezsin başta Abuobakar'a ve Quaresma'ya vermemen gerekiyordu.Şimdi onlara verince Oğuzhan'ın konuşma hakkı var fakat başta onlara bu kadar yüksek ücretler vermemiş olsaydık.Oğuzhan'a şunu diyebilirdik Oğuzhan bu takımın en yüksek para bütçesi şu atıyorum 2 milyon € geçemeyiz ki bu başlarda böyleydi.

2.4 milyon € istiyorsa oğuzhan 2.2 milyon € filan ortada buluşuruz daha aşağısı olmaz bu böyle yüksele yüksele gidicek.

Böyle bir maç yapmak lazım aslında vodafone Arena'da :)

Lig bittikten sonra :)

Çevrimdışı ardiles

oğuzhan hangi gerekçeyle 2.4 m euro istiyor öncelikle bunun nedenlerini belirlerim. bu aşamaya gelmişsek bu benim hatamdır ve nerede hata yaptığımı düşünürdüm

Çevrimdışı Necmi

beşiktaşın 500 MİLYON DOLAR borcu olmasından daha büyük gerçeklik mi var? 
borcu eritmenin yolu şampiyonluk ve şl gelirlerinden geçer bunları elde etmek içinde iyi kadro gerekir.
iyi bir kadroyuda ucuza elde tutamazsın. TS gerçeğini unutmayın adamların çok iyi kadrosu vardı
parayı bastırıp gs hepsini topladı ve o oyuncularla yıllarca şampiyon oldu. Aynısını sanada yaparlar.Ben büyük takımım
bütçem iki renklinin bütçesinin toplamından fazla diyorsan o bütçeyi sana sağlayan oyuncularada vermek zorundasın.
bizim kıstasımız renkliler değil. kıstasımız borcumuzda değil. kalite detaylarda gizlidir. elindeki kaliteli
kadronu tutmak istiyorsan ve bu başarıları devamlı kılmak istiyorsan bu ücretler kaçınılmaz. maaşını gelirine
göre belirlersin. çok iyi kazanan bir firma çalışanını asgari ücretle çalıştıramaz. yarın taliscayı alacağım
diyorsun tutki o bonservisi buldun verdin maaşı ne olacak düşük bir maaşla imza attırabilirmisin.
portekizde quaresma kaça oynar bu önemli değil gider gene o paraya oynar esas sorun sen bu oyuncuları
buraya o paraya getirebilirmisin. Her ülkenin bir gerçeği var. Neden hep sorunlu oyuncuları alabiliyoruz
bir sorun kendinize neden nasri daha iyi para verdiğin halde seni tercih etmiyor. sen daha fazla ödediğin halde
bir çok oyuncu düşük paralara oralara giderken sana neden gelmiyor. Türkiyede şampiyon olmak istiyorsun
avrupada başarı istiyorsun ne kadar ekmek o kadar köfte.
şl geliri şampiyonluk geliri buna bağlı ürün satışları sana girdisi 100 M€ oyuncuda kendi payına düşeni ister
kazandırki kazanasın

Etiketler: