Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

1- bu oyuncular soğa ekmeğe veya asgari ücrete oynamıyor.
2- elbette katkı veren değer katan oyuncuya gereken karşılık verilecek ama denilen ölçüde değil.

öziye yapılması gereken zammı açıklıyorum.

1 - 1,500
2-  1,600
3-  1,700
4-  1,800
5-  1,900

nokta.
Adam bu sene 1.5 alıyor zaten, istersen indirim yapsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

gs şunu veriyor fb bunu veriyor falan bizi ilgilendirmez.
onların neler verdikleri ve halleri ortada.

her zaman diyorum borçlar belli seviyeye gelmeden şampiyonlar ligi = Maaş olmalıdır.
O da 35-40 milyon seviyelerindedir.
haaa ister bi futbolcuya 5 milyon ver diğerine 250 bin euro ver ama toplamı o seviyede tut.

Çevrimdışı mylife1903

her zaman diyorum borçlar belli seviyeye gelmeden şampiyonlar ligi = Maaş olmalıdır.
haaa ister bi futbolcuya 5 milyon ver diğerine 250 bin euro ver ama toplamı o seviyede tut.
Baskan farkindadir yahu merak etme. Muhim olan oguzhan gibi oynayan oyuncularin ne aldigi degil, verimsiZ fazlaliklarin aldigidir. Verimsizler gonderilerek zaten buyuk bir maas ekonomisi saglanacaktir.

Çevrimdışı taner37

Seneye şampiyonluk kutlu olsun
Beşiktaşın çocuğu aziz yıldırım şampiyonluk sözü vermiş 😂😂

Aziz Yıldırım ve dursun Özbek gibi değerli isimler kaldıkca biz güle oynaya şampiyonuz inşallah
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mahmut

Oguzhani satarsan oraya 5 senede en az 3 oyuncu alacaksin 5er milyon bonservis verip sonra gondermek icin tazminat odeyeceksin ustune 2.5-3milyon maas vereceksin.
Oyle kolay degil oynayan oyuncuyu gonderip yerini doldurmak.
Sanki oguzhanlar agacta yetisiyor.

Bu sene kadroyu rahatlatma senesi. Eldeki verimsizlerden kurtulma ve 3. Sampiyonluga oynama senesi.
Veli, pektemek, boyko,pedro,milosevic,rodolfo, omer gibi oyunculari gondereceksin yerlerine musa, deniz turuc, adem buyuk gibi oyunculari koyacaksin. Taliska ve abunun durumuna gore transfere yoneliceksin.
Bir sonraki sene ise artik yaslanmis adriyano, quaresma, atiba gibi oyuncularini yedek kulubesine gonderip, yerlerine pahali ve hazir oyuncu alarak 4. Sampiyonlugu kovaliyacaksin.

Olmuş oyuncuyu satıp yerine yeni gelecek vaadeden oyuncu koymadan bu kulübün ilk cl'ye bir şekilde gidemediğinde ffp'ye takılma olasılığı çok yüksek, bunun için finansal tablolara bakmak yeterli. Hele de şu anki bonservis sınırında 15m teklifi bulursam ben evet derim. Kulübün uzun vadede bir seviyeye gelmesi için bunlara alışmak lazım. Rakiplerin de şu haliyle şampiyon olmak o kadar zor değil, başımızda şenol hoca varken oyuncu satmak da beni hiç korkutmuyor kadro kalitesi açısından.

Hem de öyle bir ilgilendirir ki, oğuzhan'ın beleşe rakibine gitmesini istiyorsan 1.5m teklif et.
Ya şu an konuştuğun şey o kadar saçma ki sana cevap bile yazasım gelmiyor zaten, bir dahakine de yazmayı düşünmüyorum.

Çevrimdışı underworld

Barça B
Real B
Psg B takımları yakından takip etmek lazım.

Çevrimdışı underworld

Olmuş oyuncuyu satıp yerine yeni gelecek vaadeden oyuncu koymadan bu kulübün ilk cl'ye bir şekilde gidemediğinde ffp'ye takılma olasılığı çok yüksek, bunun için finansal tablolara bakmak yeterli. Hele de şu anki bonservis sınırında 15m teklifi bulursam ben evet derim. Kulübün uzun vadede bir seviyeye gelmesi için bunlara alışmak lazım. Rakiplerin de şu haliyle şampiyon olmak o kadar zor değil, başımızda şenol hoca varken oyuncu satmak da beni hiç korkutmuyor kadro kalitesi açısından.

Hem de öyle bir ilgilendirir ki, oğuzhan'ın beleşe rakibine gitmesini istiyorsan 1.5m teklif et.
Ya şu an konuştuğun şey o kadar saçma ki sana cevap bile yazasım gelmiyor zaten, bir dahakine de yazmayı düşünmüyorum.

Sen güçlüysen ozi hiçbir yere gidemez (eğer biraz kafasını kullanıyorsa,hedefleri varsa).ötek türlü artık o daha çok parayı verir ben ona giderim devirleri geçti (avrupa hedefi olan oyuncular için)

ama siz bunu

Çevrimdışı cagdas44

Bir ara sosyal medyada dolaşan bir paylaşım vardı

Çalışana hak ettiğinden daha az para verirsen o da çalışabildiği kadar değil verdiğin kadar çalışır bir yerden tasarruf edeyim derken diğer yerden zarar edersin. Ama çalışana hak ettiğini hak ettiğini bilerek verirsen o hem daha fazlasını hak etmek hem de hak ettiğini daha iyi ortaya koymak için daha iyi çalışacaktır.

Asgari ücretle yüksek katma değer edemezsin, biz bir tekstil firmasıysak çalışanlarımıza ona göre para öderiz ama teknoloji üreten ürettiğinden yüksek katma değer ile kazanan kısacası kiloyla değil de çok daha özel para metrelerle satış yapıyorsak çalışanımıza bize değer katacak parayı ödemeliyiz.

Çevrimdışı underworld

en son böyle olsun bari
1-1,700
2-1,800
3-1,900
4-2,000
5- 2,200

Çevrimdışı mylife1903

en son böyle olsun bari
1-1,700
2-1,800
3-1,900
4-2,000
5- 2,200
Bah azicik dusununce ortalama 1.9lara geldin, bizim cocugumuzdur, elimizde buyumustur, pirlanta gibidir 5 yillik 2 milyon veriyorum, dese baskana mi kizacaksin

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bah azicik dusununce ortalama 1.9lara geldin, bizim cocugumuzdur, elimizde buyumustur, pirlanta gibidir 5 yillik 2 milyon veriyorum, dese baskana mi kizacaksin
Diğer oyunculara verilen maaşlardan ve yönetimin izlediği stratejiye bakarsak bence Oğuzhan'a 5 senelik sözleşme teklif edilecek , maaşı da 2 milyon avro ile başlayıp son senesinde 2.4 milyon avro civarında olacak. Bu maaşlar verilirken birçok şeyi kıstas alıyorlar bence. Kulübün yıllık gelirleri, yurt içinde belli kalitede yerli oyunculara verilen maaş , belli kalitede alınan/alınacak yabancı oyunculara verilen/verilecek maaş ( yerli oyuncularla yabancı oyuncular arada fazla makas olmasını istemiyor bence yönetim) gibi.

Çevrimdışı Kuntz

Şampiyonluklara ambargo koymak istiyorsak, takımın omurgasını oluşturan adamların kafalarını rahat tutmamız lazım. Bir ara Atiba sözleşmesinin uzayıp uzamayacağını bilmediği için sezon sonuna doğru resmen yalpalamıştı, kafası rahat değildi. Şimdi herkeste geçmiş dönemlerin tramvaları var ama hak edene de, hak ettiğini vereceksin ki, sorun çıkmasın. Başkan yapıyordur zaten hesabını kitabını. Oyuncuyu bu yapı içinde mutlu tutmak önemli. Başkan dediğin gibi 2 milyon bandına getirir işi hem oyuncu kendisine değer verildiğini hisseder, hemde zaten mutlu olduğu ortamda daha gayretli olur. Birde bu adamları robot falan sanıyoruz, genç çocuklar bunlar iyi idare etmek lazım. 2 senedir her şey gerektiği gibi gidiyor. Oyuncu maaşları zaten makul düzeyde bizde, ekonomi yapacağız kemer sıkacağız derken olası gelirleri kaybetmenin de anlamı yok.

Çevrimdışı Savaş

Bazen çok kafaya takıyorsunuz. Sizin düşündüğünüz kadar yönetim de düşünüyordur emin olun :) Bir denge vardır elbet kafasına göre zam yapmıyor ya bu adamlar. Gelire gidere geleceğe skalaya bakıp yapıyorlar.

Keyfini çıkartın yormayın kendinizi :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bazen çok kafaya takıyorsunuz. Sizin düşündüğünüz kadar yönetim de düşünüyordur emin olun :) Bir denge vardır elbet kafasına göre zam yapmıyor ya bu adamlar. Gelire gidere geleceğe skalaya bakıp yapıyorlar.

Keyfini çıkartın yormayın kendinizi :)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle . Yönetim  taraftardan farklı olarak orta uzun vadeli bakıyor projelerini uygularken. Geçen sefer forumda benzer durum yönetimin Trabzonspor ile olan ilişkilerinde de çıkmıştı.
Fazla üzerinde durmaya gerek yok bunlara. Yönetim bu tür şeylerin ince hesabını belli ki yapmış.

Çevrimdışı mylife1903

Diğer oyunculara verilen maaşlardan ve yönetimin izlediği stratejiye bakarsak bence Oğuzhan'a 5 senelik sözleşme teklif edilecek , maaşı da 2 milyon avro ile başlayıp son senesinde 2.4 milyon avro civarında olacak. Bu maaşlar verilirken birçok şeyi kıstas alıyorlar bence. Kulübün yıllık gelirleri, yurt içinde belli kalitede yerli oyunculara verilen maaş , belli kalitede alınan/alınacak yabancı oyunculara verilen/verilecek maaş ( yerli oyuncularla yabancı oyuncular arada fazla makas olmasını istemiyor bence yönetim) gibi.
Eldeki yerlilerin de yerliligi tartisilir bence. Mesela tolgaya yuro sozlesme teklif edilmemeli. Ayni sekil, ismail icinde gecerliydi. Oguzhan, tolgay, cenk, ginler gibi oyunculara ise yuro verilmesine karsi degilim. Nejipjanin durumu da ilginc, kendisi yarin istese kosova milli takiminda oynayabilecek durumda yanlis bilmiyorsam onun da yuro almasinda bir sakinca yok.
Caner ve gg ile de yeni turkiye lirasi uzerinden sozlesme yapilmali ama cok utopik bir dusunce tabi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Eldeki yerlilerin de yerliligi tartisilir bence. Mesela tolgaya yuro sozlesme teklif edilmemeli. Ayni sekil, ismail icinde gecerliydi. Oguzhan, tolgay, cenk, ginler gibi oyunculara ise yuro verilmesine karsi degilim. Nejipjanin durumu da ilginc, kendisi yarin istese kosova milli takiminda oynayabilecek durumda yanlis bilmiyorsam onun da yuro almasinda bir sakinca yok.
Caner ve gg ile de yeni turkiye lirasi uzerinden sozlesme yapilmali ama cok utopik bir dusunce tabi
Türk Lirası , avro üzerinden belli oyuncularla sözleşme imzalamak bence sadece kulübün inisiyatifinde olan bir durum değil . Futbol federasyonu bu gibi konularda düzenleme yapmalı. Vatan , millet sevgisinden bahseden sosyal medyada , orada burada şov yapan futbolcular mesele Türk Lirası üzerinden sözleşme yapmaya gelince oralı olmuyor. Hiç samimi gelmiyor bu tavır bana.

Çevrimdışı abdusta

Bir Kayıp!!

B.Şehir açık ara şampiyon olur iddasında bulunduktan sonra,
Ne yazıkki spor yorumcusu Taner Karaman 15 gündür kayıpdır.
Kendisinin yerini bilenlerin,Görenlerin haber vermesini rica ederiz.

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Bir Kayıp!!

B.Şehir açık ara şampiyon olur iddasında bulunduktan sonra,
Ne yazıkki spor yorumcusu Taner Karaman 15 gündür kayıpdır.
Kendisinin yerini bilenlerin,Görenlerin haber vermesini rica ederiz.

Saygılar
Topu insaata kacmis, gelecek sezona kadar mokoko cezasi vermis topunu bulanlar

Çevrimdışı cagdas44

Mathieu Valbuena instagramda gs'den sonra bizi ve diğer sarışını takibe almış

Çevrimdışı underworld

Mathieu Valbuena instagramda gs'den sonra bizi ve diğer sarışını takibe almış
Yol yapmaya başlamış

Çevrimiçi Necmi

Bir Düzeltme!!

Taliscanın başarısının altında öğretmeni Karizma dan öğrendiği birçok şeyi
sahada tatbik etmesi

saygılar
Hadi canım  :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Hadi canım  :kop:

Karizma derken Quaresma'dan bahsetmiyordur heralde :D. Şenol Güneş'tir o. Onun karizmasından bahsediyordur.

Etiketler: