Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1- bu oyuncular soğa ekmeğe veya asgari ücrete oynamıyor.2- elbette katkı veren değer katan oyuncuya gereken karşılık verilecek ama denilen ölçüde değil.öziye yapılması gereken zammı açıklıyorum.1 - 1,5002- 1,6003- 1,7004- 1,8005- 1,900nokta.
gs şunu veriyor fb bunu veriyor falan bizi ilgilendirmez.onların neler verdikleri ve halleri ortada.her zaman diyorum borçlar belli seviyeye gelmeden şampiyonlar ligi = Maaş olmalıdır.O da 35-40 milyon seviyelerindedir.haaa ister bi futbolcuya 5 milyon ver diğerine 250 bin euro ver ama toplamı o seviyede tut.
Oguzhani satarsan oraya 5 senede en az 3 oyuncu alacaksin 5er milyon bonservis verip sonra gondermek icin tazminat odeyeceksin ustune 2.5-3milyon maas vereceksin. Oyle kolay degil oynayan oyuncuyu gonderip yerini doldurmak. Sanki oguzhanlar agacta yetisiyor. Bu sene kadroyu rahatlatma senesi. Eldeki verimsizlerden kurtulma ve 3. Sampiyonluga oynama senesi. Veli, pektemek, boyko,pedro,milosevic,rodolfo, omer gibi oyunculari gondereceksin yerlerine musa, deniz turuc, adem buyuk gibi oyunculari koyacaksin. Taliska ve abunun durumuna gore transfere yoneliceksin. Bir sonraki sene ise artik yaslanmis adriyano, quaresma, atiba gibi oyuncularini yedek kulubesine gonderip, yerlerine pahali ve hazir oyuncu alarak 4. Sampiyonlugu kovaliyacaksin.
Olmuş oyuncuyu satıp yerine yeni gelecek vaadeden oyuncu koymadan bu kulübün ilk cl'ye bir şekilde gidemediğinde ffp'ye takılma olasılığı çok yüksek, bunun için finansal tablolara bakmak yeterli. Hele de şu anki bonservis sınırında 15m teklifi bulursam ben evet derim. Kulübün uzun vadede bir seviyeye gelmesi için bunlara alışmak lazım. Rakiplerin de şu haliyle şampiyon olmak o kadar zor değil, başımızda şenol hoca varken oyuncu satmak da beni hiç korkutmuyor kadro kalitesi açısından.Hem de öyle bir ilgilendirir ki, oğuzhan'ın beleşe rakibine gitmesini istiyorsan 1.5m teklif et.Ya şu an konuştuğun şey o kadar saçma ki sana cevap bile yazasım gelmiyor zaten, bir dahakine de yazmayı düşünmüyorum.
en son böyle olsun bari1-1,7002-1,8003-1,9004-2,0005- 2,200
Bah azicik dusununce ortalama 1.9lara geldin, bizim cocugumuzdur, elimizde buyumustur, pirlanta gibidir 5 yillik 2 milyon veriyorum, dese baskana mi kizacaksin
Bazen çok kafaya takıyorsunuz. Sizin düşündüğünüz kadar yönetim de düşünüyordur emin olun Bir denge vardır elbet kafasına göre zam yapmıyor ya bu adamlar. Gelire gidere geleceğe skalaya bakıp yapıyorlar.Keyfini çıkartın yormayın kendinizi SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğer oyunculara verilen maaşlardan ve yönetimin izlediği stratejiye bakarsak bence Oğuzhan'a 5 senelik sözleşme teklif edilecek , maaşı da 2 milyon avro ile başlayıp son senesinde 2.4 milyon avro civarında olacak. Bu maaşlar verilirken birçok şeyi kıstas alıyorlar bence. Kulübün yıllık gelirleri, yurt içinde belli kalitede yerli oyunculara verilen maaş , belli kalitede alınan/alınacak yabancı oyunculara verilen/verilecek maaş ( yerli oyuncularla yabancı oyuncular arada fazla makas olmasını istemiyor bence yönetim) gibi.
Eldeki yerlilerin de yerliligi tartisilir bence. Mesela tolgaya yuro sozlesme teklif edilmemeli. Ayni sekil, ismail icinde gecerliydi. Oguzhan, tolgay, cenk, ginler gibi oyunculara ise yuro verilmesine karsi degilim. Nejipjanin durumu da ilginc, kendisi yarin istese kosova milli takiminda oynayabilecek durumda yanlis bilmiyorsam onun da yuro almasinda bir sakinca yok. Caner ve gg ile de yeni turkiye lirasi uzerinden sozlesme yapilmali ama cok utopik bir dusunce tabi
Bir Kayıp!!B.Şehir açık ara şampiyon olur iddasında bulunduktan sonra,Ne yazıkki spor yorumcusu Taner Karaman 15 gündür kayıpdır.Kendisinin yerini bilenlerin,Görenlerin haber vermesini rica ederiz.Saygılar
Mathieu Valbuena instagramda gs'den sonra bizi ve diğer sarışını takibe almış
Bir Düzeltme!!Taliscanın başarısının altında öğretmeni Karizma dan öğrendiği birçok şeyisahada tatbik etmesisaygılar
Hadi canım