Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161991 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin, soyle bi gazetelere baktim

Mario gomez fbye gidiyormus. Haha yakinda sosa gsde, haberleri de cikmaya baslar.
Smolov da gsye yazilmis, bunlarin taraftarina boyle haberler lazim adamlar batti batacak, hala nelerle ugrasiyorlar

Robin van Persie ve Fernandao'dan bir türlü verim alamayan Fenerbahçe golcü sorununu Mario Gomez'le kökten çözmenin planlarını yapıyor. Mart ayında Gomez için aracılar vasıtasıyla Wolfsburg'la temas kuran Fenerbahçe'nin yeniden harekete geçtiği belirlendi. Wolsfburg'un 30 yaşındaki golcüyü satmaya sıcak bakmasının ardından menajeri Uli Ferber'in de "Mario her zaman daha iddialı bir takımı ister" demesi Fenerbahçe'nin umutlarını artırdı.

Çin'den gelen cazip teklifleri reddeden Alman golcü Mario Gomez'in, Avrupa vitrininde olmak istediği ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde yer alması halinde Fenerbahçe'ye "hayır" demeyeceği ifade edildi. Sarı-lacivertli kulüp, eski takımı Beşiktaş'la da adı anılan yıldız futbolcuyu kaptırmamak için transferi bir an önce sonlandırmak istiyor. Fenerbahçe yönetiminin dev transfer hamlesinde 5 milyon euro'luk gözden çıkardığı sızan bilgiler arasında.

5 milyon yuroluk, gozden cikarmis. Neyi gozden cikarmis, kaliteye bak gazetedeki, hadi masa basinda yazdi, editor ne boh yiyordu o arada, neden sormadi yazara. Kalitesizlik pacalarimizdan akiyir

Çevrimdışı emre_1978

@mylife1903 adam gözünden uydurmuş işte.
Fener camiası sever böyle haberleri, öyle göze böyle haber

Çevrimdışı İhsan

Günaydın Büyük Beşiktaş taraftarı :)

:uyucam: :uyucam:
bugün maçımız yok. Yatın uyuyun!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 adam gözünden uydurmuş işte.
Fener camiası sever böyle haberleri, öyle göze böyle haber
5milyonluk uydurdugu gozunden verse gene transferlere yetmez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Bugün sıkılmamak için BEŞİKTAŞ - Trabzon maçını tekrar tekrar izleyin  :biggrinking:

Çevrimdışı ozankarakoc

Başakşehir - Beşiktaş

Kadrolar ( OK )

Biz tam kadroyuz.
Başakşehir'de Yalçın, Epureanu, Mahmut, Bekir ve Egemen yok.

Form ( OK )

Biz ligde son 3 maçımızı da kazandık.
Başakşehir'in son 5 resmi maçta 1 galibiyeti var.

Motivasyon ve Momentum ( OK )

Kazanırsak, hatta berabere bile kalırsak şampiyonluğu büyük ölçüde garantiliyoruz. Stresli değil, heyecanlıyız.
Başakşehir'in son şansı. Yenilir ya da berabere kalırlarsa neredeyse havlu atıyorlar. Saldırıp gol bulmaları lazım ama savunmaları çok kırılgan ve hassas. Rize maçı sonrasında yaşanan olaylardan dolayı da yıpranmış durumdalar. Stresli ve telaşlı olacaklar.

Stat ve Zemin ( OK )

Yolculuk kısa, rakibin taraftarı yok. Deplasman gibi değil. Zemin de istediğimiz gibi... Kısa paslara, uzun toplara, iyi top kontrolüne müsait.

---

(Hadi başlasın artık maç! Daha fazla oyalanamıyorum!)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2017, 11:30:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan ile  2.4 m euro'dan 5 senelik kontrat imzalanacakmış, eğer satılma düşüncesi yoksa maaşı çok yükseltilmiş.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sözleşme işleri can sıkıcı bir hal almaya başladı, karijmaya yapılan zam da fazlaydı, Oğuzhan'a da eğer söylenildiği gibiyse 1 m euro yıllık zam hiç mantıklı gelmiyor bana.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bu sözleşme işleri can sıkıcı bir hal almaya başladı, karijmaya yapılan zam da fazlaydı, Oğuzhan'a da eğer söylenildiği gibiyse 1 m euro yıllık zam hiç mantıklı gelmiyor bana.

1.4'den direk 2.5 M yapmışız bence de biraz fazla. underworld 'ün dediği gibi bunlar diğer oyunculara referans olacaktır. :olmaz
 1.8- 2.0 bandı cok uygun olurdu.

Çevrimdışı underworld

Oğuzhan ile  2.4 m euro'dan 5 senelik kontrat imzalanacakmış, eğer satılma düşüncesi yoksa maaşı çok yükseltilmiş.
devre arası yapılan sözleşmeler skandal derken bunun sadece o oyuncular için sınırlı kalmayacağını diğerleri için de dömino etkisi yapacağını söylemiştik.

Çevrimdışı taner37

🙉🙉🙉🙉
🙈🙈🙈🙈

Yok artık
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı arda

1.4'den direk 2.5 M yapmışız bence de biraz fazla. underworld 'ün dediği gibi bunlar diğer oyunculara referans olacaktır. :olmaz
 1.8- 2.0 bandı cok uygun olurdu.

Son 1 gün arkadaşlar dayanın! Hele bi Şu pazar gelsin daha ne haberler çıkacak ne haberler! Asıl korktuğum, şirajezi kaçırıp Süreyya Soner'e transfer teklifi felan diye haber yapacaklar.

Ligin Yeni Takımı Süreyya Soner'i markaja aldı;

Dede tarafından Malatyalı olduğu bilinen Beşiktaş'ın Malzemecisi Süreyya Soner'e SüperLigin yeni takımı Yeni Malatyaspor tarafından çok cazip bir transfer teklifi geldiği belirtildi...
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

Abunun 3.3 aldigi yerde oguzhan da 2.4 alir normal.
Bence baskan 2.4 vermez, oguzhanin menejeri ilk bulusmada 2.4 demistir. 2 milyondan 5 senelik uzatilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TARİHTE BUGÜN | 5 yıl önce bugün, Beşiktaş, Eurochallenge kupasını kazandı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

devre arası yapılan sözleşmeler skandal derken bunun sadece o oyuncular için sınırlı kalmayacağını diğerleri için de dömino etkisi yapacağını söylemiştik.
Basari geldikce, bunun bedeli olacaktir, gayet normal zamli sozlesmeler. Bugun oguzhana yarin cenke de zam yapilacaktir.
Bir sirkette calisan olsan, sirket buyudukce senin de degerin katlanacaktir. Tosic yedek oyuncu olarak transfer edildi, iki senedir bir suru mac oynadi, yurekten oynadi maasina da zam yapildi, bugun mitrovici transfer ediyorsun 4 milyon bonservis oduyorsun, elindeki oyuncuyu da tutacaksin, oyuncular degerlerniyor basari geldikce. Nasil fbnin oyuncularinin degeri dusuyorsa bizimkiler de o bazda degerleniyor.

Sen fazla taktin bu devre arasi sozlesmelerine. Sozlesme yenilenen adamlar bir pektemek bir ismael bir veli degiller.

Seneye aras oynamaya baslayinca o cocuk da degerine deger katacak ve ya satilacak ya da zamli sozlesme imzalayacak.

Oyle kole gibi kullanip uc kurus odemek, dogru bir yaklasim degil, belli bir yere kadar varirsin sonra o cocuklar tekmeye kafa uzatmaz, memur zihniyeti ile yasamlarina devam ederler. Kendilerini takima verip, kanlarini, terlerini akitip, forma girip forma giymeye basladiklarinda bu eforlarinin unutulmadiklarini anladiklarinda ise yaptiklari fedakarliklarin karsiliksiz olmadigini bilirler ve tekmeye kafa sokarlar.
Ersanin geri donusu de bu anlamda yonetimin verdigi bir mesajdir.

Çevrimdışı cagdas44

Durum şuan imzalanacakmış durumunda galeyena gelecek bir bilgi söz konusu değil bunun yanında her ne kadar kulüp sosyal medyayı takip etsede bundan etkilenecek bir konumda değil. Eğer böyle bir durum varsa gerekli açıklama yapılacaktır resmi olarak uzattık şu kadar zam yaptık diye şuan duyum içindeyiz ve malumunuz duyumların doğru çıkması çok düşük oluyor

Çevrimdışı Mahmut

Artık ilk 11 kadronun maaş ortalaması 2m bulacak, kaçınılmaz olan bu.
Sen verme bak türkiye'deki diğer takımlar fb,gs hatta başakşehir, trabzon takımı bile 2.5 çok rahat verir hatta 3-4 bile verirler bonservisi olmadığı için hele bu 24 yaşındaki bir oyuncuysa, Oğuzhansa.

Artık bu oyuncular kendini kanıtlamış, şampiyon olmuş oyuncular oldu. Hala 1.5m civarı almasını mı bekliyorsunuz gerçekten. Ben 2m euro civarı imzalarsa öper başıma koyarım.

İşte bu yüzden de artık Oğuzhan'ı güzel bir meblağa satmamız lazım bu sezon artık çünkü hem maaş yükleri artıyor sonra da yüksek maaşı dolayısıyla satmak bir hayli zorlaşıyor. Bonservis sınırımız hala devam ederken 15m benim için gayet yeterli.

Çevrimdışı underworld

Son 1 gün arkadaşlar dayanın! Hele bi Şu pazar gelsin daha ne haberler çıkacak ne haberler! Asıl korktuğum, şirajezi kaçırıp Süreyya Soner'e transfer teklifi felan diye haber yapacaklar.

Ligin Yeni Takımı Süreyya Soner'i markaja aldı;

Dede tarafından Malatyalı olduğu bilinen Beşiktaş'ın Malzemecisi Süreyya Soner'e SüperLigin yeni takımı Yeni Malatyaspor tarafından çok cazip bir transfer teklifi geldiği belirtildi...

nomalde pek itibar etmem bu tip haberlere ama devre arası tosic ve q7 içinde inanmadık ama tokat gibi gerçek yüzümüze vuruldu.

Çevrimdışı mellfred

Şu bir gerçekli gerek yurt sathında gerekse dünya'da ozzy ayarındaki her oyuncu bundan daha az kazanmıyor.
Oğuzhan 4 yıl önceki Oğuzhan değil arkadaşlar çocuk büyüdü

Çevrimdışı taner37

Anderson Taliscanın kalma yöntemini buldum.
Shangai Shenua ile görüşüp Benfica'ya cok yüksek Teklif yapmasini talep edeceğiz. Taliscada oraya gitmek isteyecek. Gelecek sezon'da Ta Ta Ta Taliscayi Çin kardeşlerimden 2 sene daha kiralayacağiz ve maaşini onlara kitleyeceğiz. Big Presidente Operasyona hazır.

😂 Fikret başkan diye mizah sayfası var. Mizah amaçlı takip edilebilir
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Basari geldikce, bunun bedeli olacaktir, gayet normal zamli sozlesmeler. Bugun oguzhana yarin cenke de zam yapilacaktir.
Bir sirkette calisan olsan, sirket buyudukce senin de degerin katlanacaktir. Tosic yedek oyuncu olarak transfer edildi, iki senedir bir suru mac oynadi, yurekten oynadi maasina da zam yapildi, bugun mitrovici transfer ediyorsun 4 milyon bonservis oduyorsun, elindeki oyuncuyu da tutacaksin, oyuncular degerlerniyor basari geldikce. Nasil fbnin oyuncularinin degeri dusuyorsa bizimkiler de o bazda degerleniyor.

Sen fazla taktin bu devre arasi sozlesmelerine. Sozlesme yenilenen adamlar bir pektemek bir ismael bir veli degiller.

Seneye aras oynamaya baslayinca o cocuk da degerine deger katacak ve ya satilacak ya da zamli sozlesme imzalayacak.

Oyle kole gibi kullanip uc kurus odemek, dogru bir yaklasim degil, belli bir yere kadar varirsin sonra o cocuklar tekmeye kafa uzatmaz, memur zihniyeti ile yasamlarina devam ederler. Kendilerini takima verip, kanlarini, terlerini akitip, forma girip forma giymeye basladiklarinda bu eforlarinin unutulmadiklarini anladiklarinda ise yaptiklari fedakarliklarin karsiliksiz olmadigini bilirler ve tekmeye kafa sokarlar.
Ersanin geri donusu de bu anlamda yonetimin verdigi bir mesajdir.

1- bu oyuncular soğa ekmeğe veya asgari ücrete oynamıyor.
2- elbette katkı veren değer katan oyuncuya gereken karşılık verilecek ama denilen ölçüde değil.

öziye yapılması gereken zammı açıklıyorum.

1 - 1,500
2-  1,600
3-  1,700
4-  1,800
5-  1,900

nokta.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2017, 12:44:19 underworld ]

Çevrimdışı mylife1903

Artık ilk 11 kadronun maaş ortalaması 2m bulacak, kaçınılmaz olan bu.
Sen verme bak türkiye'deki diğer takımlar fb,gs hatta başakşehir, trabzon takımı bile 2.5 çok rahat verir hatta 3-4 bile verirler bonservisi olmadığı için hele bu 24 yaşındaki bir oyuncuysa, Oğuzhansa.

Artık bu oyuncular kendini kanıtlamış, şampiyon olmuş oyuncular oldu. Hala 1.5m civarı almasını mı bekliyorsunuz gerçekten. Ben 2m euro civarı imzalarsa öper başıma koyarım.

İşte bu yüzden de artık Oğuzhan'ı güzel bir meblağa satmamız lazım bu sezon artık çünkü hem maaş yükleri artıyor sonra da yüksek maaşı dolayısıyla satmak bir hayli zorlaşıyor. Bonservis sınırımız hala devam ederken 15m benim için gayet yeterli.
Oguzhani satarsan oraya 5 senede en az 3 oyuncu alacaksin 5er milyon bonservis verip sonra gondermek icin tazminat odeyeceksin ustune 2.5-3milyon maas vereceksin.
Oyle kolay degil oynayan oyuncuyu gonderip yerini doldurmak.
Sanki oguzhanlar agacta yetisiyor.

Bu sene kadroyu rahatlatma senesi. Eldeki verimsizlerden kurtulma ve 3. Sampiyonluga oynama senesi.
Veli, pektemek, boyko,pedro,milosevic,rodolfo, omer gibi oyunculari gondereceksin yerlerine musa, deniz turuc, adem buyuk gibi oyunculari koyacaksin. Taliska ve abunun durumuna gore transfere yoneliceksin.
Bir sonraki sene ise artik yaslanmis adriyano, quaresma, atiba gibi oyuncularini yedek kulubesine gonderip, yerlerine pahali ve hazir oyuncu alarak 4. Sampiyonlugu kovaliyacaksin.

Çevrimdışı mylife1903

1- bu oyuncular soğa ekmeğe veya asgari ücrete oynamıyor.
2- elbette katkı veren değer katan oyuncuya gereken karşılık verilecek ama denilen ölçüde değil.

öziye yapılması gereken zammı açıklıyorum.

1 - 1,500
2-  1,600
3-  1,700
4-  1,800
5-  1,900

nokta.
2milyon da imza parasi verirsen cocuk kabul eder ama ona verdigin degeri hissettirmen lazim, ben imza parasina karsiyim, yabanci oyuncular sark hizmetinde 2-2.5 bandinda olmalari normal ama oguzhanin da ne kadar turk futbolcu oldugu tartisilir.
Imza parasiz 2milyon normaldir.

Gsde alinan maaslari bilmiyor mu bizim cocuklar, senelerdir oynayan oyuncularimizi 200-300bin yuro icin degersiz mi yapalim, yarin oburgun necip de zammi kapacaktir.

Iskeleti korumanin ve lige hazir baslamanin bir bedeli var.

Etiketler: